Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Pablo Rosario

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Bij de 2-1, hoe Rosario loopt en springt als de bal allang weg is, dat is echt materiaal voor een fail filmpje. Vervolgens doet hij een standbeeld na.

Die pass in de 68e minuut over tientallen meters perfect in de loop van de spits van Olympiakos is ook knap.

Dat natuurlijk naast het gebruikelijke gevaarlijke balverlies ook deze wedstrijden meerdere keren.

Ja, dit is echt een topspeler en groot gelijk van Schmidt dat hij erin staat in plaats van Van Ginkel, Guti, Fein, Mauro of Ihattaren.

Het is jammer dat het bij mijn favoriete club gebeurt, anders had ik helemaal dubbel gelegen van het lachen.

 

+2/-2

Het boeit me ook niet meer of het vorm, vermoeidheid of wat ik denk gewoon gebrek aan kwaliteit is. Hij is direct of indirect betrokken bij een groot deel van onze tegengoals. Gisteren weer tenminste vier keer totaal onnodig en gevaarlijk balverlies en diverse keren als een oud wijf een duel ingaan.

Als dit een topspeler is kunnen we onze ambitie als topclub definitief opbergen.
Het toont ook aan dat Schmidt nul vertrouwen heeft in Guti, van Ginkel en Fein.

Dit bericht is gewijzigd op 26 februari 2021, 08:21:41 door een mod.

 

+2/-1

Valt mij op dat Rosario tijdens balbezit tegenstander meestal lucht staat de dekken en niet bepaald sterk is in pass lijnen afsnijden.

 

+1/-0

Ik vond hem gisteren nog wel oke eigenlijk, en zondag in de 2e helft ook. Maar dat Sangare-Boscagli de toekomst is lijkt me wel duidelijk.

Helaas tegen Ajax weer geen alternatief dus hij zal ondanks de vele minuten weer 90 minuten alles moeten geven met alle gevolgen van dien.
Vergeet niet dat hij letterlijk elke minuut heeft gespeeld sinds de winterstop. Dat zijn 13 wedstrijden in 6,5 week.

 

+1/-0

Het Spelersrapport

Pablo Rosario 7/10

Bij vele PSV-supporters de kop van jut, kan in verschillende ogen niets meer goed doen maar heeft in mijn optiek een redelijk stabiel seizoen gedraaid. Levert te veel ballen in om gezien te worden als sterkhouder, echter heeft hij een redelijk belangrijke taak in de selectie gehad van Schmidt.

Heeft zichzelf ontwikkeld, is tevens een speler die met zijn lengte en postuur impact maakt op het middenveld maar blijft teveel een type Orlando Engelaar. Te klein voor het tafellaken, te groot voor een server is de juiste uitspraak die Rosario omschrijft.

Indien er een -te verwachten- bod komt deze zomer, afscheid van nemen gezien hij simpelweg niet voldoende brengt en vervangen kan worden door een type Propper. Iets dat de speelwijze van de trainer ten goede komt.

 

+1/-0

Eens met de geschreven tekst, maar een iets te hoog cijfer in mijn ogen. Ondanks dat Rosario prima dingen doet, heeft hij in mijn ogen teveel kinderlijke, domme fouten gemaakt met gevaarlijke momenten, doelpunten of gele kaarten tot gevolg.

De rek lijkt er uit bij Pablo, en mijn conclusie is dat als PSV weer kampioenswaardig wil worden, we toe moeten naar topvoetballers op de cruciale posities in de as. Pablo is een leuke back-up (type Lucius), maar zou nooit sterkhouder laat staan aanvoerder van PSV mogen zijn.

 

+4/-0

Gotze en Rosario hetzelfde cijfer? Als Gotze een 7 is, is Rosario een 5. Geen PSV nivo.

 

+1/-0

Volgens een goede bron van Elfrink in onderhandeling met Nice....

 

+1/-0

Nice!

 

+1/-0

Gaat dat Nice dan ook mee doen vanaf volgend seizoen aan de Nederlandse competitie? ;)

Anyway, goed nieuws.

 

+1/-0

Geweldig nieuws als dit waar is! Het lijkt me ook voor beide partijen het beste als hij vertrekt. Hij komt tekort, maar al speelt hij wel een goede wedstrijd, ook dan kan hij voor een (groot) deel van de supporters toch niks meer goed doen.

 

+5/-0

open/sluit de onderstaande quote:

legerjas schreef op 23 juli 2021 om 08:07:

Geweldig nieuws als dit waar is! Het lijkt me ook voor beide partijen het beste als hij vertrekt. Hij komt tekort, maar al speelt hij wel een goede wedstrijd, ook dan kan hij voor een (groot) deel van de supporters toch niks meer goed doen.Mooi samengevat. Af en toe teveel kritiek gekregen maar lijkt de beste oplossing

 

+1/-0

Het zou prima zijn voor Pablo, deze jongen heeft altijd naar behoren gefunctioneerd, maar onvoldoende voor een Nederlandse topclub naar mijn meningn. Ik denk dat PSV niet rouwig hoeft te zijn bij een transfer. We gaan nu PSV 2.0 fase in, met middenvelders die voetballend meer toevoegen, zoals we de afgelopen wedstrijden al hebben kunnen zien.

 

+1/-0

Ik hoop op verkoop, maar ben bang voor huur met optie tot koop (die vervolgens niet gelicht wordt).

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

kraycheck schreef op 23 juli 2021 om 14:14:

Het zou prima zijn voor Pablo, deze jongen heeft altijd naar behoren gefunctioneerd, maar onvoldoende voor een Nederlandse topclub naar mijn meningn. Ik denk dat PSV niet rouwig hoeft te zijn bij een transfer. We gaan nu PSV 2.0 fase in, met middenvelders die voetballend meer toevoegen, zoals we de afgelopen wedstrijden al hebben kunnen zien.Precies hij heeft naar zijn vermogen gepresteerd maar PSV wil gewoon een hoger nivo spelers hebben

 

+1/-0

Rosario is in principe een prima defensieve middenvelder,het probleem was meer de dubbele bezetting van twee de zelfde types op het veld.
In weze niet veel minder dan Sangare,maar hij speelt in een elftal met betere spelers om zich heen,een voordeel wat Rosario niet had en dan namen de kritieken toe,waardoor je ook nog eens niet beter gaat spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pieterfvd schreef op 23 juli 2021 om 14:18:

Ik hoop op verkoop, maar ben bang voor huur met optie tot koop (die vervolgens niet gelicht wordt).Nee, dat lijkt me koop.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pieterfvd schreef op 23 juli 2021 om 14:18:

Ik hoop op verkoop, maar ben bang voor huur met optie tot koop (die vervolgens niet gelicht wordt).Daar heeft PSV niets aan. De spelers waarvoor dat geldt of heeft gegolden, zouden bij PSV geen of nauwelijks minuten krijgen. Rosario zou echt wel aan 20 potjes komen dit jaar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 23 juli 2021 om 15:45:

open/sluit de onderstaande quote:

pieterfvd schreef op 23 juli 2021 om 14:18:

Ik hoop op verkoop, maar ben bang voor huur met optie tot koop (die vervolgens niet gelicht wordt).Daar heeft PSV niets aan. De spelers waarvoor dat geldt of heeft gegolden, zouden bij PSV geen of nauwelijks minuten krijgen. Rosario zou echt wel aan 20 potjes komen dit jaar.Mauro is net verlengd. Met Thomas zijn ze bezig om te verlengen. Propper gehaald. Boscagli verlengd die er kan spelen. Ik zie die 20 potjes niet zo snel gebeuren. Natuurlijk heeft verkoop de voorkeur, maar anders is verhuur een prima optie.

 

+1/-0

Mauro zal niet als controleur op het middenveld komen te staan en Boscagli alleen in noodgevallen. Voornamelijk Pröpper is (naast Sangaré en Van Ginkel uiteraard) een grote concurrent voor speeltijd, maar een middenveld met Van Ginkel en Pröpper zal dit seizoen ook amper gaan gebeuren.

Hoewel het voor iedereen beter zal zijn als Rosario vertrekt (het negatieve sentiment rond hem is zo bizar dat er toch niet tegenop te spelen is) ben ik het met tijn0 eens dat als hij bij PSV blijft hij nog meer dan voldoende speeltijd zal krijgen en die 20 wedstrijden wel gehaald zullen worden. Zo veel is dat ook al niet. Thomas en Mauro haalden die aantallen vorig seizoen ook al ruimschoots, terwijl Rosario toen nog tot 40 wedstrijden kwam in alle competities. Als je dan kijkt dat alleen Pröpper er bij is gekomen, zal Rosario nog volop aan bod komen. Hij zal niet opeens van basisspeler vorig seizoen de zesde of zevende keuze zijn voor het middenveld.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PSV Forum » Historie » Pablo Rosario