Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 61 62 63 64 65

Geen enkele van de wissels van afgelopen zaterdag was vreemd in mijn ogen. Je kan dan als analist wel leuk roepen dat hij veel wisselt, maar Zahavi en Madueke kwamen er niet aan te pas, Van Ginkel speelde echt heel slordig, Boscagli had al kramp en Gakpo komt net terug van een blessure en had alweer de nodige tikken gehad.

Als je dat allemaal niet wil zien als analist, is dat voor mij alleen maar de bevestiging dat PSV goed bezig is; ze zijn echt bang aan het worden in Amsterdam en omstreken. ;)

 

+6/-0

Deze analisten zijn ex-voetballers, die nog nooit een elftal (op fatsoenlijk niveau) hebben getrained ... dus laat ze aub niet oordelen over een trainer, en gewoon de spelers (objectief) analyseren!!

Op dit moment vind ik alleen Pierre van Hooijdonk nog een goede analyst!

En trouwens, ik vind Schmidt qua wisselbeleid heel goed bezig nu! Het hele team proberen te gebruiken is altijd het beste voor de club (en ook voor de spelers)!

 

+2/-0

Okey, laten we rondom Schmidt even een deal maken bij deze:

Laten we even deze week nog afwachten, met Sociedad en Feyenoord voor de boeg.

Echter, met het huidige spel, de bijbehorende resultaten en de mogelijk a.s. contractverlening van Schmidt in het vooruitzicht begint het zo langzamerhand na Super Mario ook voor deze baas een song te realiseren:

Wie is er voor om vanaf nu eventjes te springen voor Schmidt, in plaats van voor Luuk -totdat Luukie Luuk terugkeert dan-? :B

 

+1/-0

De wissels pakken nu goed uit, en ik vond ze dit keer ook goed te verdedigen. Madueke en zeker Zahavi hadden nog geen pepernoot geraakt en bijna elk balcontact leidde direct tot balverlies.

Al dat gejank in de media dat spelers langer willen blijven staan: dan moeten ze presteren. Als Madueke goed speelt, dan blijft ie staan. Ook als hij niet beslissend is. Schmidt kijkt echt niet alleen naar goals en assists bij zijn wissels.

Hadden we na de wissels nog gelijk gespeeld of verloren, wat gezien het spelbeeld tot de 0-2 niet gek was geweest, dan was inderdaad waarschijnlijk het hek van de dam geweest. Terwijl ook deze spelers er helemaal niks van bakten.

Ik hoop dat spelers als Zahavi en Madueke beseffen dat ze elke wedstrijd volle bak moeten geven en dat ze er anders gewoon naast komen te staan.

Gakpo was natuurlijk licht geblesseerd en Van Ginkel speelde een slechte pot (en had geel op zak).

Nee, ik had precies hetzelfde gewisseld als ik coach was geweest.

 

+2/-0

Nu hoef je net als vorig seizoen geen Mauro en Thomas in te brengen maar Doan, Guti, Vinicius, Vertessen, Teze en Propper. Nu ga je in kwaliteit dus niet achteruit en kun je ook gerust wisselen. Groot verschil.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 14 september 2021 om 10:11:

Nu hoef je net als vorig seizoen geen Mauro en Thomas in te brengen maar Doan, Guti, Vinicius, Vertessen, Teze en Propper. Nu ga je in kwaliteit dus niet achteruit en kun je ook gerust wisselen. Groot verschil.
Juist, en dat is volgens mij ook precies de reden waarom Van der Vaart heeft gezegd dat de bank van PSV beter is dan die van Ajaks ... en ik ben het volledig met hem eens!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kleine1 schreef op 14 september 2021 om 14:50:

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 14 september 2021 om 10:11:

Nu hoef je net als vorig seizoen geen Mauro en Thomas in te brengen maar Doan, Guti, Vinicius, Vertessen, Teze en Propper. Nu ga je in kwaliteit dus niet achteruit en kun je ook gerust wisselen. Groot verschil.
Juist, en dat is volgens mij ook precies de reden waarom Van der Vaart heeft gezegd dat de bank van PSV beter is dan die van Ajaks ... en ik ben het volledig met hem eens!Of onze bank beter is dan die van Ajax weet ik niet, maar in ieder geval zeker niet (veel) zwakker zoals vorig seizoen het geval was en we bij nagenoeg iedere wissel sterk in kwaliteit achteruit gingen.

 

+1/-0

Ik denk dat het om het even is. Alleen hebben zij spelers die in waarde zijn gekelderd zoals Blind, Tagliafico en Neres terwijl ze bij ons juist in waarde stijgen zoals Bruma, Doan en Guti. Als je per positie gaat kijken van de eerste 18 dan zal het allemaal zoveel niet uit maken en is het een kwestie van voorkeur. Ik zou Timber niet willen ruilen tegen Ramalho maar ik denk dat er Ajacieden zijn die dat niet kunnen begrijpen. Of Klaassen vs Götze of Gakpo vs Tadic en Anthony vs Madueke.

De selectie van PSV en Ajax zijn op meerdere fronten gelijkwaardig. Ook als je kijkt naar transferwaarde, leeftijdsopbouw, grote talenten uit eigen kweek, wat NL spelers maar ook weer niet overdreven veel etc etc.

Wat Schmidt voor heeft op Ten Hag is dat ik het gevoel heb dat wij in de lift naar boven zitten en dat Ten Hag na 3,5 jaar juist in de lift naar beneden zit. Dat moeten we overigens nog wel even laten zien donderdag en zondag om echt te kunnen spreken van pole position want Ajax laat ook niet veel punten liggen dit jaar.

 

+2/-0

Het gekke is dat PSV spelers als Doan, Bruma en Guti liever kwijt was geraakt afgelopen transferperiode. Nu stellen dat we er met deze jongens t.o.v. de basis niet op achteruit gaan, vind ik veel te snel geoordeeld.

Deze jongens zijn niet voor niks uit de gratie geraakt. Natuurlijk hebben ze kwaliteiten, en hopelijk komen die er dit jaar wél uit. Want als deze jongens uitgroeien tot volwaardige spelers, dan hebben we zowel kwalitatief als kwantitatief een uitstekende selectie.

Ben alleen benieuwd naar de reacties hier over deze jongens als we straks 1 of 2 keer verliezen.

 

+1/-0

Eens, want dan gaat de spreekwoordelijke Zwarte Piet ook naar dit soort spelers maar het doel is nog steeds dat ze niet allemaal opgesteld worden op het moment dat het niet echt hoeft.

Het bevalt mij dat Roger de groep bij elkaar houdt en iedereen zijn aandeel gunt. Vorig jaar kopte Romero ons nog even naar de overwinning toe thuis tegen Emmen en dit jaar zijn er meer invallers die scoren dan invallers die niet scoren.

 

+1/-0

Gisteren brengt hij Thomas Bruma Vertessen Teze Vinicius ipv Guti Doan en Mauro eerder dit seizoen. En als je dan ziet dat zo'n Thomas eigenlijk ook weer prima invalt en Bruma zelfs in de kleine ruimte niet ongevaarlijk was en nu Vinicius echt oorlog maakte dan kun je eigenlijk niet anders concluderen dat het met de breedte van de selectie wel goed zit. Pröpper zal mijn inziens zondag tegen Feyenoord spelen en Sangaré komt er over een week ook weer bij als we naar de serie uitwedstrijden gaan waar we hem ook wel goed kunnen gebruiken. Romero Fofana en Oppegard komen er dan ook nog aan.

Als ik gisteren Schmidt zie voor, tijdens en na de wedstrijd heb ik toch een goed gevoel erbij en veel vertrouwen in de korte en lange termijn. Ik weet niet hoe zijn houdbaarheidsdatum is maar voor nu haalt hij echt het optimale uit vrijwel alle spelers (die welwillend zijn). Ik durf nog wel te stellen dat een Toni Lato bv prima had kunnen functioneren of de op en top professional Ricardo Rodriguez.

Het enige wat me een beetje zorgen baart is dat ik denk dat hij tegen Feyenoord zomaar met Pröpper Doan en Guti kan beginnen zo uit het niets. Ik geloof niet dat we in de problemen komen als we met van Ginkel - Pröpper spelen of met Doan - Gakpo zolang het er maar niet teveel tegelijk zijn. Vinicius zou ik wel graag tegen Feyenoord willen zien want dat is een eindstation en ik denk dat we ze echt helemaal klem zetten en dan kan dit Feyenoord er niet onderuit voetballen.

 

+2/-0

Natuurlijk niet. Gewoon de sterkste elf staan weer in de basis.

Die discussie iedere wedstrijd op tv over de wissels begint onderhand echt doodvermoeiend te worden. Net zoals tegen AZ vond ik alle wissels logisch, al had je Bruma wellicht ook wat eerder kunnen brengen. En wederom gaat het na afloop vooral over de wissels en hoe belachelijk het is.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 17 september 2021 om 11:59:

Natuurlijk niet. Gewoon de sterkste elf staan weer in de basis.

Die discussie iedere wedstrijd op tv over de wissels begint onderhand echt doodvermoeiend te worden. Net zoals tegen AZ vond ik alle wissels logisch, al had je Bruma wellicht ook wat eerder kunnen brengen. En wederom gaat het na afloop vooral over de wissels en hoe belachelijk het is.Precies - het is niet alleen dodelijk vermoeiend maar ook nog eens onterecht. Net als tegen AZ alleen maar logische wissels. Vorige week beslissen de invallers de wedstrijd, gisteren zorgden ze voor meer controle en veel gevaar. Het is juist een wapen dat PSV na een uur spelers erin kan brengen waar je niet zwakker van wordt dus het zou heel gek zijn om dat wapen, zeker met een overvol speelschema, niet te gebruiken. Ook zondag gaat hij weer wisselen en kan het evengoed weer beslissend zijn, aangezien PSV dan nog een (klein) half uur met frisse spelers speelt die van gelijkwaardig niveau zijn: bij Feyenoord is dat dan een heel ander verhaal.

 

+1/-0

Probleem van de heren analisten is dat ze niet door hun eigen mening heen kunnen kijken. Vertessen is ooit als niet goed genoeg bestempeld en dus blijft hij dat. Madueke is ooit als supertalent bestempeld en dus laat je hem altijd staan. Want 'hij kan altijd die ene bevlieging hebben.

Fout! Spelers die in mindere vorm zijn mag je gewoon wisselen hoor, ook al is het je grootste talent (wat een heel subjectief begrip is).

De uitleg waarom Schmidt Thomas bracht was helder: hij kijkt niet naar de naam, maar naar welke specifieke kwaliteiten hij op dat moment nodig heeft in de wedstrijd.

Vertessen viel ook gisteren weer goed in, net als tegen AZ. Alleen Gakpo had ik niet gewisseld. Hij speelde goed en maakt makkelijk een goal met zijn schot. Desalniettemin deed ook Bruma het naar behoren.

 

+1/-0

Het neemt wel heel bizarre vormen aan als de trainer van Feyenoord op een persconferentie wordt gevraagd wat hij van het wisselbeleid van Schmidt vindt. Slot reageerde meteen dat hij het heel ongepast vindt om daar iets over te zeggen.

 

+1/-0

Dat is tamelijk bizar ja. Na Ihattaren weer een nieuwe stok om mee te slaan als de wissel niet goed uit pakt.

Ik vind het wisselbeleid prima hoor, het enige waar ik ze enigszins gelijk in moet geven is dat het niet lekker is voor een speler als Gakpo/Madueke dat je er ALTIJD van af wordt gehaald. Maar als je 3x 60 minuten speelt in 8 dagen dan speel je net zoveel als 2x 90 minuten dus ik denk dat het allemaal wel mee valt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 17 september 2021 om 15:36:

Het neemt wel heel bizarre vormen aan als de trainer van Feyenoord op een persconferentie wordt gevraagd wat hij van het wisselbeleid van Schmidt vindt. Slot reageerde meteen dat hij het heel ongepast vindt om daar iets over te zeggen.Klasse van Slot; is niet alleen 1 van de betere trainers in Nederland, maar volgens mij ook gewoon een prima vent die zich niet gek laat maken.

 

+1/-0

En een mogelijk opvolger van Schmidt :)

 

+1/-0

Dat wordt Van Nistelrooij. Hopelijk loopt dat beter af dan met Van Bommel

 

+1/-0

Roger moet gewoon zeggen, je mag 5 keer wisselen en ik bepaal wie ik wissel. Einde discussie.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 61 62 63 64 65

PSV Forum » Historie » Roger Schmidt