Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

De naam Roger Schmidt valt hier regelmatig. Ik kwam dit filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=556QDq6N7zolink) tegen op Youtube, over de tactiek van Schmidt. Dat is wel iets wat ik graag bij PSV zou zijn.

Ook interessant: https://www.youtube.com/watch?v=pY45DS9z6Tglink

Dit bericht is gewijzigd op 7 februari 2020, 15:02:02.

 

+1/-0

Ik denk dat dat niet zoveel uitmaakt,want het is algemeen bekend dat een van de beleidspeilers,de doorstroming van eigen jeugd is.
Dus de nieuw aan te stellen trainer weet dat hij daar rekening mee zal moeten houden.
Mits het iemand is waar hij absoluut niet mee door een deur kan,zal het allemaal volgens de normale werkverhoudingen en in samenspraak gaan.
Niks moeilijks lijkt me.

 

+1/-0

Voor Faber is dat ook niet relevant. Daarnaast denk ik dat ze het groepje zo klein mogelijk willen houden want het wil nog niet in de media uitlekken.

Roger Schmidt lijkt de frontrunner als het een buitenlandse coach is. Hij is beschikbaar, één van de bekendste, past bij de innovativiteit van PSV en lijkt makkelijk stil te houden voor de NL media.

Als je al 2 gesprekken heb gehad lijkt het me dat je al best ver bent en dat er wederzijdse interesse is. Dus ik ben erg optimistisch over de kwaliteit/naam van de coach.

 

+1/-0

Het feit dat de nieuwe trainer pas vanaf komende zomer voor de groep zal komen te staan in plaats van nu al doet mij juist vermoeden dat het om iemand gaat die nu nog bij een andere club werkt. Maar Roger Schmidt staat bij mij al sinds het begin bovenaan het lijstje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 07 februari 2020 om 16:23:

Het feit dat de nieuwe trainer pas vanaf komende zomer voor de groep zal komen te staan in plaats van nu al doet mij juist vermoeden dat het om iemand gaat die nu nog bij een andere club werkt. Maar Roger Schmidt staat bij mij al sinds het begin bovenaan het lijstje.PSV is (uiteraard) een prachtige club, maar op dit moment zou geen enkele coach instappen. Ik denk daarom dat de beoogd hoofdcoach 'gewoon' beschikbaar is, maar even de storm afwacht. Afbreukrisico is gewoon veels te groot. Bovendien kan ik me voorstellen dat hij in ieder geval Europees voetbal als voorwaarde heeft (wat weer nauw verbonden lijkt te zijn met het aanblijven van bijv. Mo en Donyell).

In voetbal kan het snel gaan, je draait een goede voorbereiding, trekt een paar aantrekkelijke spelers aan, wint je eerste potjes en PSV is weer titelkandidaat nummer 1. Dat moet het scenario zijn waar PSV, en de beoogd hoofdcoach, op mikt.

Overigens:
open/sluit de onderstaande quote:


Trainer Ernest Faber staat ook de rest van dit seizoen bij PSV voor de groep. De clubleiding voerde inmiddels wel twee gesprekken met een nieuwe coach, maar die zal op zijn vroegst volgend seizoen pas voor de groep staan. Directeur Toon Gerbrands bevestigde vrijdag dat PSV twee keer een onderhoud met een beoogde nieuwe trainer heeft gehad.Ik hoop dat dit verkeerd gequoted is, want dit impliceert dat de beoogd trainer misschien pas gedurende de voorbereiding kan instromen. Dat lijkt me, zeker gezien ons rampseizoen, verre van ideaal.

 

+1/-0

Hoop echt stiekem op Bosz, is 1% kans dat hij komt ... maar wel mijn favoriet! Die kan met het materiaal echt een attractieve machine smeden.

 

+1/-1

That ship has sailed.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dorpsgek 2.0 schreef op 08 februari 2020 om 00:35:

Hoop echt stiekem op Bosz, is 1% kans dat hij komt ... maar wel mijn favoriet! Die kan met het materiaal echt een attractieve machine smeden.Het is op zeker van Gaal. Hoe kan het anders dat hij alleen wil k9men als deze directie blijft zitten. Kan me geen andere naam bedenken.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 08 februari 2020 om 08:07:

That ship has sailed.


Er is vast iemand die het gespot heeft in het Eindhovensch Kanaal.

 

+1/-1

@Souza Faria 11: Simpel.. omdat de nieuwe trainer waarschijnlijk geen zin heeft om weer in gesprek te moeten met een nieuwe directie.
Als het om een buitenlandse trainer gaat kan het heel goed zijn dat het een paar weken heeft geduurd voordat men elkaar enigzins begrijpt (iedereen kan dan misschien engels praten maar elkaar echt begrijpen is iets anders). Ook is het heel goed mogelijk dat er nu afspraken zijn gemaakt over o.a. het transferbudget, die bij een eventueel nieuwe directie opnieuw gemaakt moeten worden of misschien niet te maken zijn.

Hoeft dus helemaal niet per definitie om Van Gaal te gaan. Sterker nog.. ik verwacht niet dat Van Gaal de nieuwe trainer word.

 

+1/-0

Het lijkt er steeds meer op dat het Roger Schmidt gaat worden. Van der Vaart tipte hem gisterenavond al. Zelf had ik vanuit een andere bron binnen PSV ook al gehoord dat het om een Duitse trainer gaat waarmee gesproken wordt.

Ik ken de beste man niet, maar wat ik over hem lees is allemaal heel positief.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/916112/psv-tip-van-der-vaart-besproken-hiddink-zat-in-china-wellicht-contact-ontstaan-.htmllink

 

+2/-0

Maar het is geen naam die iedereen kent. Dat zei zei Gerbrandts toch?

 

+1/-0

Ik ga niet doen alsof ik alles van de man weet, maar inderdaad, wat ik over hem lees klinkt goed. En hij past helemaal in het profiel zoals ik het graag zie: geen verleden bij PSV en een moderne en aanvallende visie op voetbal.

 

+2/-0

Dat zei Gebrands tegen Kees Jansma.

Maar van de andere kant, totaal onbekend ook niet.

Mijn zege hebben ze, ondanks dat ik het liefst een trainer had met Eredivisie kennis.

 

+1/-0

Het begint er steeds meer op te lijken dat het Roger Schmidt gaat worden, mits we europees voetbal halen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Schmidt maakte naam bij Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen en zit momenteel zonder club, nadat hij twee jaar lang in China werkte. "Guus Hiddink heeft daar gezeten, als coach van het Olympisch team", aldus NOS-commentator Jeroen Elshoff, die stelt dat Hiddink en Schmidt elkaar 'ongetwijfeld' hebben getroffen bij wedstrijden van Beijing Guoan, waar de Duitser aan het roer stond. "Misschien is daar wel contact ontstaan. Guus is nu wel de belangrijkste adviseur van PSV."

Elshoff heeft een aantal interviews met Schmidt gelezen en denkt dat hij graag weer in West-Europa aan het werk zal gaan. "Hij zat in China vaak in zijn eentje op een hotelkamer en daar had hij veel moeite mee. Hij is een familiemens, die graag dichtbij zijn vrouw en kinderen in Duitsland wil zijn."

Collega Jan Roelfs vult aan. "Het is een trainer buiten de comfort zone, de geijkte namen: nieuw, fris, een moderne kijk op voetbal, best een grote naam in Duitsland. En hij kan zich onafhankelijk opstellen binnen de organisatie. En als je trainer bent geweest in Beijing, ben je financieel onafhankelijk, ook niet onbelangrijk. Allemaal factoren waarvan ik zeg: die kan de autoriteit worden over de spelergroep en het voetbal neerzetten."Hmm begint er heel erg op te lijken inderdaad.

 

+1/-0

Omdat ze er bij de NOS flink op los speculeren?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 10 februari 2020 om 19:33:

Omdat ze er bij de NOS flink op los speculeren?Precies, de enige echte NOS schijnt het te weten. Schmidt heeft bij Salzburg leuk gepresteerd maar bij preussen Münster, Paderborn,,Leverkusen en China is hij eerder ontslagen.
Dus ben er nie5 zo zeker van dat hij het is. Is natuurlijk niet een naam waarmee je spelers kunt behouden en spelers aantrekt.

 

+1/-0

1. Hoezo niet?
2. Wie heeft die naam bijvoorbeeld wel?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 10 februari 2020 om 19:33:

Omdat ze er bij de NOS flink op los speculeren?Ja, die weten er ook helemaal niets van, zoals gisteren bleek bij Studio Voetbal.
Niemand wist iets en dan roept van der Vaart een naam die het zou moeten worden volgens hem?

Laten we maar hopen op een echte topper; Hiddink of van Gaal. Of Jurgen Klopp. ;)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer