Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41 42 43

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 23 augustus 2021 om 13:12:

Nee, natuurlijk niet. De KNVB en de VAR zijn in het leven geroepen om te zorgen dat Ajax kampioen wordt natuurlijk. Er schijnen al plannen te zijn om de directies van de KNVB en Ajax te laten fuseren en dat Ten Hag voortaan mag bepalen welke scheidsrechters de wedstrijden mogen fluiten.Nu kan je dit met enige ondertoon zeggen uiteraard, echter is het feit dat Danny Blind slechts 'tijdelijk' zijn taken als RvC-lid bij Ajax neerlegt een onderdeel van dit grote 'masterplan'? ;)

https://managementscope.nl/manager/danny-blind/vertrek-lid-rvc-ajax#:~:text=04%2D08%2D2021%20Op%204,raad%20van%20commissarissen%20tijdelijk%20neerlegt.&text=Hi
j%20zal%20de%20komende%20periode,Danny%20Blind%20wordt%20erg%20gewaardeerd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

coen040 schreef op 22 augustus 2021 om 20:05:

Speelronde 2, tussenstand:
Ajax al 2x geholpen door de VAR. Vorige week met Mazraoui, nu met Alvarez. Het belooft een mooi seizoen te worden!


Je vergeet de elleboog van Klaassen. En het belooft op deze manier geen mooi seizoen te worden. Als Ajax zo geholpen wordt iedere wedstrijd worden wij in geen honderd jaar kampioen. Of ben je de 3 onderlinge wedstrijden tegen hun afgelopen jaar alweer vergeten?

 

+1/-0

Voorlopig heeft het ze weinig geholpen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 23 augustus 2021 om 16:06:

Voorlopig heeft het ze weinig geholpen.Ik hoop ook dat zij nu aan de verkeerde kant van de medaille zitten met hun VAR.
Dat ze het voordeel hebben op het moment dat het niet nodig is (bij Mazraoui tegen NEC) of dat het ze alsnog niets/nauwelijks iets oplevert (wedstrijd tegen Twente met Klaassen en Alvarez). En dat als het dan een keer tegen zit het ze ook gelijk punten kost (zoals bij PSV vorig seizoen bijvoorbeeld tegen Vitesse, Heracles en Ajax).

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 23 augustus 2021 om 16:06:

Voorlopig heeft het ze weinig geholpen.


Dat weet je niet. Misschien hadden ze met 9 man wel verloren van Twente. Of gewonnen.

Wat we wél weten is dat ze al weer een aantal cruciale beslissingen mee hebben gekregen waar veel commotie over is geweest.

Verder is het opvallend dat als er nagetrapt of geslagen wordt de dader bijna altijd een speler van Ajax is.

 

+1/-0

Ik neem aan dat Tirzah en zijn vriendjes ook vinden dat Teze van het veld gestuurd had moeten worden en PSV nu gematst is door de VAR?

 

+2/-0

Was het geen buitenspel?

 

+1/-0

Wat vinden we van de rode kaart van James gisteren bij Liverpool - Chelsea?

Ik heb de samenvatting zitten kijken op YouTube waarbij het stilstaande beeld er natuurlijk 1000x erger uit ziet dan het bewegende beeld. Zou me niets verbazen als in een wedstrijd met minder belang er niets mee gedaan werd.

 

+1/-0

Penalty en rood is de enige terechte beslissing lijkt me

 

+1/-0

De VAR was weer op z'n best gisteren. Minutenlang nodig terwijl het direct duidelijk was dat het geen buitenspel was voor Zahavi, omdat Vertessen de bal niet raakt. En dat hij Gozubuyuk vervolgens naar de zijkant roept voor een penalty was natuurlijk nog lachwekkender. Zolang ze in Nederland alleen maar zwakzinnigen in Zeist hebben zitten gaat het toch nooit werken.

 

+1/-0

De uiteindelijke beslissingen waren prima (al was de afgekeurde goal van Bruma wel erg op het randje) maar inderdaad: waarom duurt het steeds zo bizar lang? En dat Gozubuyuk voor die overtreding naar de kant geroepen werd snap ik echt niet; was zeker geen penalty.
In het stadion was het duidelijk nog wennen aan de nieuwe communicatie naar het publiek; het was laat en warrig. Buiten de paar beelden voegde het eigenlijk niks toe.

 

+1/-0

Man man man wat een hoop rare momenten in de wedstrijden van gisteravond weer, waarbij de VAR compleet lijkt te slapen...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Koen073 schreef op 29 augustus 2021 om 10:02:

Wat vinden we van de rode kaart van James gisteren bij Liverpool - Chelsea?

Ik heb de samenvatting zitten kijken op YouTube waarbij het stilstaande beeld er natuurlijk 1000x erger uit ziet dan het bewegende beeld. Zou me niets verbazen als in een wedstrijd met minder belang er niets mee gedaan werd.Belachelijk. Je staat daar en kan er niets aan doen. Pingel ok, maar rood is echt schandalig.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 28 augustus 2021 om 23:18:

Ik neem aan dat Tirzah en zijn vriendjes ook vinden dat Teze van het veld gestuurd had moeten worden en PSV nu gematst is door de VAR?Ik heb het moment eigenlijk niet gezien. Zowel bij de NOS als bij ESPN zat het niet in de samenvatting, ook heb ik er in de nieuwsberichten niets over gehoord. Denk dat het dus niets (opzettelijks) was??

De rode kaart van James vond ik zelf terecht. Hij voorkomt een doelpunt en je ziet hem proberen de bal uit het doel te houden (weliswaar met de hand tegen het lichaam), maar ik vond hier toch wel sprake van opzettelijk hands omdat hij wist dat de bal tegen de arm zou gaan komen bij de beweging die hij maakte.

Bij PSV vond ik het terecht dat de scheidsrechter bij het penaltymoment met Gakpo het advies van de VAR niet opvolgde. Wel zou ik dit graag vaker willen zien. En dan niet omdat de VAR een "fout oordeel" heeft over deze penaltysituatie, want dit was natuurlijk geen 100% fout, maar wel omdat het goed zou zijn om bij eventuele twijfelgevallen overleg te plegen en de beelden te raadplegen.

 

+1/-0

Het weekend begint al goed met de afgekeurde goal van De Leeuw.

 

+1/-0

Wat vonden we van Vitesse - Feyenoord?

* Waarom blijft de geelrode kaart van Bero staan terwijl de overtreding niet door hem gemaakt is?
* Waarom krijgt Buiting een rood kaart terwijl het gevaarlijk spel van 2 kanten was? Het hoofd van die Feyenoorder is ook veel te laag.

Bij PSV was ik blij dat de VAR niet ingreep bij de gele kaart van Sangaré. Hij staat vol op de voet van die jongen en was duidelijk te laat. Weliswaar had ik rood daar wel een heel zware straf gevonden, maar ik heb al wel vreemdere dingen gezien.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 04 oktober 2021 om 11:39:
* Waarom blijft de geelrode kaart van Bero staan terwijl de overtreding niet door hem gemaakt is?Op zich conform de regels. Als de constatering van de scheidsrechter is dat er contact is tussen Bero en de speler van Feyenoord kan de VAR niet ingrijpen. De enige optie is een vergissing in identiteit maar dat is iets waar je moeilijk tot niet naar kan grijpen als je er zo dicht op staat.

Maakt een fout van de scheids niet goed maar het is geen fout van de VAR, ze hebben simpelweg geen mandaat om daar iets aan te doen.


Het blijft overigens verbazingswekkend dat spelers met een breed uitgestoken arm ligt de hoogte in mogen springen. Gisteren bij Ajax - FC Utrecht (~minuut 30 Alvares v Keeper) maar ook bij een andere wedstrijd waar Jansen het in Studio Voetbal over had

Dit bericht is gewijzigd op 4 oktober 2021, 12:56:45.

 

+1/-0

Die van Ajax heb ik niet gezien, maar bij PEC-Heerenveen was echt een zuivere elleboogstoot

 

+1/-0

Die van Ajax heb ik wel gezien. Het is zo'n situatie waar een gele kaart zeker op zijn plaats zou zijn: breed maken en arm in het gezicht. Maar ja... daar mag de VAR niet voor ingrijpen.

Napo, er was toch contact tussen VAR en de scheidsrechter bij de rode kaart voor Bero? Waar ging dat dan over?

 

+1/-0

Nu past het niet helemaal in dit topic omdat het niet in NL is, maar de VAR gisteren bij Spanje/Frankrijk bij de winnende goal is natuurlijk waardeloos. Mbappe staat gewoon duidelijk buitenspel bij de dieptepass. Nu zou de uitleg zijn dat de bal van de speler van Spanje afkomt, maar dat is toch onzin? Mbappe doet wel degelijk mee aan het spel bij die dieptepass; sterker nog: als hij daar niet had gelopen, had die Spanjaard nooit een sliding ingezet. Nu is gelukkig maar de nations league die nergens over gaat, maar ik snap wel de Spanjaarden die genaaid voelen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41 42 43

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR