Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mark van Bommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 37 38 39 40 41

open/sluit de onderstaande quote:

de Edammer schreef op 08 november 2019 om 07:58:

Eigenlijk zou hier één man geschikt voor zijn en dat is Louis van Gaal. Ik weet dat hij niet lekker ligt bij de achterban, maar daar moeten ze dan maar aan wennen. Als hij succes brengt is dat snel vergeten namelijk.Die wordt geen trainer meer, en zeker niet van PSV.

Dat mensen niet meer verder komen als Van Gaal en Hiddink is ook vrij triest. Dadelijk komt er nog iemand met Dwight Lodeweges...

 

+1/-0

Marc hoeft van mij niet te vertrekken. Het eerste wat hij moet doen is de eerste seizoenshelft van vorig seizoen bekijken en tot de conclusie komen dat het team daar gedreven was en op de helft van de tegenstander durfde te voetballen. Het afjagen van de tegenstander en storen van de opbouw was enorm mooi om te zien.
Op een of andere manier heeft hij de tweede seizoenshelft ergens een klap op zijn hoofd gekregen en zag hij het ineens anders. De resultaten waren er niet meer, en waar iedereen zag dat het spel anders was, bleef hij volharden. En van de regel, never change a winning team, had hij nog nooit gehoord.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de Edammer schreef op 08 november 2019 om 07:58:

Eigenlijk zou hier één man geschikt voor zijn en dat is Louis van Gaal. Ik weet dat hij niet lekker ligt bij de achterban, maar daar moeten ze dan maar aan wennen. Als hij succes brengt is dat snel vergeten namelijk.Qua "arrogantie" en perspresentatie had ik altijd wat tegen deze vooringenomen kl**tzak, maar wat MvB op dat vlak laat zien is echt tenenkrommend. LvG zou dan eerder een verbetering dan een verslechtering zijn...

Maar laten we wel wezen, de vraag die er i, luidt: waarom doet MvB (de 'aanstormende toptrainer') het zo slecht. Zeker, het materiaal is niet best, maar als ik gisteren Feyenooit zie voetballen na een weekje Advocaat, zie je de vooruitgang er duidelijk aan af. Waarom kan MvB zoiets niet bewerkstelligen? Mijn inziens komt dat door:

a) Arrogantie/eigenwijsheid. Hij verbood geestelijke begeleiding, houdt vast aan een aantal falende spelers en negeert alternatieven stelselmatig
b) Grote fouten. Vreemde tactiek, slechte wissels, te laat wisselen, te vroeg wisselen, te weinig wisselen (gisteren ook maar 1x, waar was Mitro??), etc. Het is allemaal al voorbij gekomen en MvB toont geen verbetering.
c) Slechte begeleiding van de buitenlandse jongens. Is niet geheel zijn verantwoording, maar hij draagt ook niet bij aan verbetering.
d) Kille starre houding. Zijn we gewend van hem, maar hij voert het in extremis door. Zijn gedrag richting de pers is bizar, het kan niet anders dan dat hij dit gedrag ook richting de spelers vertoont.

Wat mij betreft moet OF het roer om, OF MvB moet weg (gedegradeerd tot assistent van een nieuwe tijdelijke sterke man -> Van Marwijk?).

Dat houdt in: defensieve zekerheid voor alles (inzakken, 10 man achter de bal en op de counter gokken op de snelheid van de buitenspelers), falende spelers er uit en alleen spelers op hun sterkste plek gebruiken (een spits in de spits, een back als back, etc.).

Maar ik vrees dat we moeten vrezen tot zeker 1 december geen overwinningen meer te zien!

 

+5/-0

Ik denk dat PSV baat heeft bij een ervaren trainer die deze ploeg weer weet te motiveren om met discipline voor elkaar door het vuur te gaan. Want het is niet zo dat ze ineens allemaal niet meer kunnen voetballen, maar er is geen inzet meer. Daarom zou ik Huub Stevens als interim tot einde van het seizoen wel interessant vinden.

 

+1/-0

Ik zat te denken aan Valérien Ismaël. Fris en fruitig no-nonsense voetbal. Vol vertrouwen erop klappen. Druk naar voren en afjagen. Oog voor ruimtes en die ook goed benutten, met name via de zijkanten. En met snelle combinaties het middenveld van de tegenpartij kapotspelen. Zoveel mogelijk de oplossing naar voren zoeken. Dat leverde gisteren een slordige 25 doelpogingen en een 4-1 overwinning op tegen een club die tot de beste 32 van Europa wil behoren.

 

+4/-0

Ik denk dat zelfs IJsselmeervogels 25 doelpogingen had kunnen produceren tegen ons team gisteren. Ik vind het nog wel het ergste dat dit demasqué plaats vond tegen een stel welwillende Oostenrijkse skileraren. Als je er nou door Barcelona vanaf gespeeld wordt... deze Oostenrijkse ploeg zou tegen AZ of Ajax niets te vertellen hebben gehad.

Alle argumenten zijn al genoemd, met complimenten voor de uiteenzetting van Marciano Vink. Het is klaar met Van Bommel. Denken dat Mark gaat veranderen en dat hij het roer om kan gooien, is hetzelfde als denken dat de opwarming van de aarde gestopt kan worden door op dezelfde voet verder te gaan.

Er moet met deze groep spelers, die toch best wel wat goede en/of talentvolle elementen bevat, een geheel nieuwe spelopvatting worden gesmeed. Uitgaan van eigen kracht, goed positiespel, initiatiefrijk voetbal, proberen kansen te creëren, tegenstanders afjagen, duels winnen en boven alles uitstralen dat je PSV bent - en dat dat betekent dat je als tegenstander kan doen wat je wilt, maar dat je het niet gaat redden. Eigenlijk precies het omgekeerde van gisteravond.

Wie dat kan doen? Ik zou het niet precies durven zeggen. Ajax heeft met Ten Hag een trainer die het goed doet, maar uiteraard wel geholpen door het materiaal. Van den Brom speelt al jarenlang aardig en verzorgd voetbal en ook Slot lukt het nu met AZ. Er zijn dus wel degelijk trainers in Nederland die qua manier van voetballen veel meer kunnen brengen dan het anti-voetbal wat PSV laat zien. Dus, beste Toon Gerbrands. Doe wat je moet doen en zorg ervoor dat er een trainer voor de groep komt te staan die PSV weer iets van zijn glans terug geeft!

 

+4/-0

Van Bommel moet vandaag nog ontslagen worden want een mislukte trainer is dit.

Gerbrands doe eens wat nuttigs en ontsla van Bommel direct.

Daarnaast moeten spelers uit het elftal zoals zoet, rosario, guti, sadilek en bruma.

Vd winter moeten er minstens 2 goede verdedigers gehaald worden o.a. een echte linksback.

PSV moet minstens 2e worden ivm voorronde cl maar eerlijk is eerlijk az en 020 zijn gewoon stukken beter.

 

+2/-0

Ik ben benieuwd wie hij kiest om zijn hachje te redden, want hij is afhankelijk van zijn 11 spelers zondag en de maanden erop.

Zoet Ruiter of Unnerstall?
Ruiter heeft hem overtuigd in de voorbereiding, maar Zoet staat in de pikorde altijd bovenaan. Unnerstall begon met een achterstand en heeft nog een achterstand bij van Bommel. Kiest hij voor Zoet of Ruiter? Ik denk Zoet.

Dumfries en Viergever zijn nobrainers, die heeft hij elke wedstrijd gebruikt en op een paar wedstrijden na hebben beide niet dermate teleurgesteld dat van Bommel hier iets in gaat wisselen. Het was elke keer Baumi of Schwaab en Viergever mist enkel wedstrijden door schorsing. Viergever was gisteren ook niet de minste van de 2.

Baumgartl of Schwaab?
PSV begon qua voetbal super slecht en dat had te maken met de opbouw. Vanaf het moment dat Baumgartl kwam ging de opbouw beter en werd het spel ook mooier (vind ik). De eerste 8 wedstrijden met Baumgartl 4 tegengoals en 4x de 0 gehouden. Schwaab was echter op inspraak van v Bommel terug en niet voor een stoffige 3 wedstrijden per jaar. Dus toen er sprake was van roulatie was Schwaab de eerste die erin kwam ipv Baumi, nooit voor Viergever. Ik zou kiezen voor het spel (opbouw Baumi) ipv ervaring van Schwaab. Maar ik gok dat Bommel kiest voor Schwaab.

Sadilek Lato of Boscagli?
Eigenlijk is het een no brainer tenzij hij Sadilek wil gebruiken als middenvelder. Hij begon 1 helft met Lato, dat was krankzinnig slecht. Toen kwam Sadilek een paar potjes en toen eigenlijk een wedstrijd of 5 a 6 Boscagli. Het was onwennig, defensief niet onaardig tegen mindere tegenstanders en aanvallend heel matig. Toen kwam Sadilek erin en die heeft eigenlijk niets gepresteerd buiten zijn best doen. Ik denk dat ik voor Boscagli zou kiezen om terug te gaan naar de basis en dat is een verdediger op een verdedigende positie. Van Bommel kiest voor Sadilek denk ik.

Rosario zal altijd de dans ontspringen. Van Bommel gebruikt hem letterlijk altijd en het liefst ook 90 min. Ihattaren zal ook altijd spelen want dat is onze beste speler op dit moment en de enige die het spel soms makkelijk doet lijken. Je kunt je afvragen of Ihattaren op dit moment misschien niet te aanvallend is om als middenvelder te spelen.

Guti, Thomas, Afellay, Hendrix of Sadilek?
Guti heeft zijn kans gegrepen tot hij geblesseerd raakte, toen was Hendrix 2 wedstrijd top en toen weer niet met een rode kaart als toetje. Afellay schijnt al 3 maanden wedstrijd fit te zijn, kan 90 min oefenwedstrijd spelen, maar geen minuut maken in een officieel duel. Thomas is geschorst maar die gaat nog wel aan de bak komen en Hendrix is volgens mij nog geblesseerd. Hij gaat voor Guti kiezen en ik zou dat ook doen. Ik zou Guti echter niet naast Rosario zetten maar ervoor. Daarnaast is het geen kunstgras en het is crisis, nu moet Ibi opstaan. Als hij nu breekt dan was het toch wel gebeurd en is hij gewoon klaar.

Doan Gapko Bruma Catic of Mitroglu?
Malen en Bergwijn zijn door niet te spelen nog beter geworden de afgelopen 4 wedstrijden. Doan kwam naar PSV en kreeg snel kansen en knockte zich in de basis. Bruma kreeg die kansen ook maar is wel beetje uit de gratie geraakt. Catic krijgt de Malen/Gakpo behandeling van 2018 en Mitroglu wordt nauwelijks gebruikt om begrijpelijke redenen. Gakpo is wel iemand die van Bommel op belangrijke momenten gebruikt maar eigenlijk nog nooit goed als basisspeler. Op wie vertrouwt van Bommel nu het meest? Wie moet het voor hem doen? Ik denk dat hij gaat starten met Gakpo als spits en Bruma op links. Doan of Catic op rechts. Ik zou het anders oplossen en met Ihattaren vanaf rechts spelen. Hij kan tussen de linies spelen en de ruimte voor Dumfries open houden.

Wat van Bommel gaat doen;

code:

Zoet
Dumfries Schwaab Viergever Sadilek
Rosario Guti
Ihattaren
Doan Gakpo Bruma

 

+2/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 08 november 2019 om 08:12:

open/sluit de onderstaande quote:

de Edammer schreef op 08 november 2019 om 07:58:

Eigenlijk zou hier één man geschikt voor zijn en dat is Louis van Gaal. Ik weet dat hij niet lekker ligt bij de achterban, maar daar moeten ze dan maar aan wennen. Als hij succes brengt is dat snel vergeten namelijk.Die wordt geen trainer meer, en zeker niet van PSV.

Dat mensen niet meer verder komen als Van Gaal en Hiddink is ook vrij triest. Dadelijk komt er nog iemand met Dwight Lodeweges...Giovanni Trapattoni

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 08 november 2019 om 13:50:

Ik ben benieuwd wie hij kiest om zijn hachje te redden, want hij is afhankelijk van zijn 11 spelers zondag en de maanden erop.

...

Wat van Bommel gaat doen;

code:

Zoet
Dumfries Schwaab Viergever Sadilek
Rosario Guti
Ihattaren
Doan Gakpo Bruma
Tinus, wel een erg lang verhaal om te zeggen dat Van Bommel niks gaat veranderen zondag... :D

Zonder gekheid, ik kan je gedachtegang wel goed volgen en ik denk daarbij ook dat het niet eens zoveel uitmaakt welke keuzes hij maakt.

Met Baumgartl en Boscagli in plaats van Schwaab en Sadilek hadden we gisteren waarschijnlijk net zo slecht gespeeld. En voorin is de spoeling dun nu je 2 beste voorwaartsen geblesseerd zijn en Mitroglou blijkbaar net zo fit is als Afellay.

Van de andere kant, als dezelfde spelers met dezelfde opdrachten het veld in worden gestuurd, zullen we nog vele wanprestaties gaan zien. Daarom lijkt de interlandperiode me inderdaad een goed moment voor een hele grondige evaluatie.

 

+1/-0

Van NL trainers kom ik niet verder dan Fraser. Is ook wel gelijk mijn favoriet eigenlijk.

- Heeft bij PSV in de keuken gekeken
- Kent de NL cultuur en competitie (vind ik het belangrijkste)
- Heeft de nodige ervaring inmiddels
- Komt niet uit een PSV nest

Ik geloof niet in trainers die aanvallend voetbal willen spelen of niet. Ik wil dat er een team neergezet wordt wat kan voetballen en dan valt er al genoeg te genieten, de resultaten maken het vervolgens acceptabel of niet. Je zult mij nooit horen zeggen dat ik blij met een trainer die geen kampioen wordt en wel mooi voetbal speelt.

De usual suspects die we al 20 jaar horen; Van Gaal, Stevens, Hiddink, Advocaat, Koeman, Van Marwijk, of de unusual suspects zoals Verbeek, Erwin Koeman, Rutten, Keizer allemaal niet aub. Als je dan toch out of the box denkt dan eerder Van Bronckhorst of v Nistelrooij in combinatie met Gullit. Ik denk dat we geen manager hoeven maar een goede veldtrainer. Ik weet niet of Van Nistelrooij een goede veldtrainer is maar hij was op papier ooit de kroonprins van v Bommel dus wie weet.

 

+2/-0

Inderdaad graag niet al die standaard namen waarvan de helft al bijna bejaard is. Van Nistelrooy zou ik een te groot risico vinden.

Graag iemand die op zijn minst op tenminste op meer dan KKD niveau een ploeg heeft getraind en daar aantoonde er meer dan het som der delen van te kunnen maken.

 

+1/-0

Natuurlijk is vBommel eindverantwoordelijk, maar dit is ook de rest vd technische staf aan te rekenen(inclusief John de Jong, of hebben ze allemaal boter op het hoofdje.

Mep als assistent eens een keer met de vuist op tafel en zeg tegen van Bommel er moet iets veranderen, dit kan zo niet langer.
Of heeft er inmiddels niemand nog ruggegraat en ballen bij onze mooie club.

Het moet toch ook Ruud Hesp een doorn in het oog zijn dat Zoet nog in de goal staat, of zijn wij als supporters allemaal van het padje!!!!

Ze zitten gvd de hele wedstrijd met pen en blocnote te …………….
ik weet in godsnaam niet wat ze zitten te doen.
vlgs mij zit de ellende min of meer vervlochten in de gehele TS!!!!

 

+2/-0

Nou dat is zeker zo, ze zitten met zijn drieën en niemand ziet reden om te wisselen in de rust? Hoeveel mensen op dit forum hadden ook 0 wissels of 0 omzettingen gedaan in de rust?

Tegen Sparta was het nog iets, en zelfs een 2e omzetting (die niet goed uitpakte) in een paar minuten tijd. Het is allemaal erg ongelukkig.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 08 november 2019 om 18:29:

Nou dat is zeker zo, ze zitten met zijn drieën en niemand ziet reden om te wisselen in de rust? Hoeveel mensen op dit forum hadden ook 0 wissels of 0 omzettingen gedaan in de rust?

Tegen Sparta was het nog iets, en zelfs een 2e omzetting (die niet goed uitpakte) in een paar minuten tijd. Het is allemaal erg ongelukkig.Deze discussie richt zich op poppetjes op een bepaalde plek.

Maar wat er gebeurt bij PSV is volgens mij helaas niet terug te voeren op poppetjes op een plek.

De discussie gaat wat mij betreft ( maar hey, wie ben ik ) over de vragen:

1 waarom bevindt PSV zich in een vrije val gedurende het hele kalenderjaar 2019 ? Niet te corrigeren door de huidige staf?
2 waarom ontwikkelen spelers zich niet verder ( de uitzonderlijke talenten daar gelaten ) ?
3 waarom worden dure aankopen op de bank gezet?
4 waarom wordt het geaccepteerd dat PSV zich enerzijds een topclub noemt , met ambities, terwijl datgene wat wordt ' geleverd' vervolgens met de mantel der liefde wordt bedekt?

De poppetjes op de juiste plek: het is volgens mij maar een onbelangrijk detail van het ECHTE probleem.

Wat er nu gebeurt met de club van mijn hart ( en van jullie hart) is lastig te verteren.

En sorry voor de zurigheid.

 

+5/-0

De ontluisterde nederlaag tegen LASK uit Linz heeft voor PSV nog een staartje gekregen.

De Oostenrijkse media halen vrijdag de topsportbeleving van de selectie van PSV aan. De selectie van Mark van Bommel kreeg na afloop pizza’s in de kleedkamer en daar begrijpt men in Linz niets van.

Dat meldt de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung vrijdag. De krant steekt van wal: ‘Zien om te geloven: de Nederlandse nummer twee, die vorig jaar met een achterstand van drie punten achter Champions League-halve finalist Ajax eindigde in de competitie, liet zich na de wedstrijd in Linz van zijn slechte kant zien.’

‘PSV maakte niet alleen een bende van de bezoekerskleedkamer, maar toonde ook een vorm van onprofessionaliteit die het relatief kleine Linz nooit zou laten zien. Nadat de PSV-sterren hun tanden hadden gezet in het bitter smakende gras van Linz, aten ze meerdere pizza’s in de kleedkamer!’

Het medium maakt een punt van het achterlaten van een niet opgeruimde kleedkamer, zoals de krant het omschrijft.

“Dat zou bij ons nooit gebeuren”, zegt teammanager Georg Hochedlinger in de Kronen Zeitung. “We eten vaak na de wedstrijd in de kleedkamer, maar zorgen dan zelf voor hoogwaardig voedsel als risotto, noedels en salade.”

“Als PSV naar ons toe zou komen met de vraag of ze iets uit de VIP-kleedkamer konden krijgen, hadden we ze dat uiteraard gegeven. We behandelen de tegenpartij precies hetzelfde.”

 

+3/-0

Dat ze sowieso pizza eten in deze fase met zondag weer een wedstrijd zegt alles over de staat van dit PSV.

 

+3/-0

Misschien kunnen ze zondag na puntverlies tegen willem 2 een chinese rijsttafel laten aanrukken of de shoarma-taxi wat laten bezorgen hahaha

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

smoortje schreef op 08 november 2019 om 22:47:

Misschien kunnen ze zondag na puntverlies tegen willem 2 een chinese rijsttafel laten aanrukken of de shoarma-taxi wat laten bezorgen hahaha


Toon is naar verluidt bezig om thuisbezorgd.nl binnen te hengelen als shirtsponsor. Febo komt op de mouw en Mora op de sokken.

Theo Janssen volgt Van Bommel op volgens mijn bron.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 37 38 39 40 41

PSV Forum » Historie » Mark van Bommel