Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Xavi Simons

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Jammer, maar er komt wel weer een andere goede speler voor in de plaats.
Ik denk dat PSG hem nog wel gaat uitlenen aan een Engelse club (Arsenal?)

 

+1/-0

Baal hier toch wel gruwelijk van. Eerder vertrokken dan ik verwacht had, namelijk bij het niet halen van de Champions League.

 

+1/-0

Volgens mij spreken de statistieken niet in zijn voordeel, dus het lijkt een oliedomme keuze. Voor PSV zelf is het natuurlijk een gigantische aderlating. Ik neem aan dat de focus nu volledig zal verschuiven naar vervanging voor Simons.

 

+1/-0

Zat er al aan te komen, toen hij wisselde van makelaar.
De huidige ruikt een flink zak geld, maakt zijn pupil helemaal gek, terwijl zijn oude een heel plan voor zijn carriere klaar had liggen.

 

+1/-0

Die jongen heeft ook wel gezien op trainingskamp dat deze selectie geen cl gaat halen.
En eigenlijk kunnen we gewoon blij zijn dat dit nu klaar is.
Ernaest Steward kan nu de rommel uit het verleden gaan opruimen en denk dat dit gewoon weer overgangs jaar gaat worden.
Zou me heel verbazen met het geld wat Psv heeft dat we over maand 4 a 5 goeie aankopen hebben rondlopen.

 

+1/-0

Laten we het aub nuanceren:
1. "Gratis" gehaald vorig jaar en nu voor 6 Miljoen verkocht.
2. Zonder Xavi geen 2e geworden en misschien ook niet de beker gewonnen.
3. Nu in elk geval voorronde CL dankzij oa Xavi... zonder dit vooruitzicht was Noa Lang niet eens gekomen en andere spelers straks ook niet.
4. PSV krijgt ook nog wat losgeld voor zijn aanwezigheid op het WK.
5. Doorverkooppercentage
6. Meer spelers staan open voor een verhuur of transfer naar PSV als ze zien wat er mogelijk is.

Enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat zonder Xavi 1 of 2 andere spelers meer speeltijd hadden gehad en meer waard waren geworden, maar goed... weegt niet af tegen het bovenstaande.

Snel doorschakelen en een goede middenvelder halen. Die De Ketelaere is onhaalbaar... maar al kost hij 15 miljoen voor 75% ownership kost je dat per saldo 9 miljoen (6 van Xavi).

Jammer van Ihataren, je zou het zo graag een kans willen geven nu... maar 0.0% kans met wat we nu weten.

Werd met een kater wakker door dit nieuws, hoop op goed nieuws van Stewart deze week.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 16 juli 2023, 18:01:44.

 

+6/-0

Tsja, als Xavi speelbal van PSG wilt worden, wens ik hem veel succes en bedank ik hem voor zijn diensten van afgelopen seizoen.

Ik hoop dat hij over pakweg 5 a 10 jaar geen spijt van zijn keuze heeft!

 

+1/-0

Jammer. De voetballer Simons ga ik missen, het huilhoofdje daarentegen totaal niet.

Goed gespeeld door Simons en zijn zaakwaarnemers. PSV gebruikt om de prijs in Parijs op te drijven. Achteraf lijkt er bovenal op dat dit al die tijd het plan van Simons en cs. was. Een sportieve en financiële stap achteruit om daarna drie stappen vooruit te maken. Hij had alleen de juiste club nodig om op zijn voorwaarden een jaartje op huurkoopbasis door te brengen. Iets waar een club met een stabiel sportief beleid en een capabele TD nooit mee akkoord was gegaan. Gelukkig waren daar de boertjes uit Eindhoven met een zwalkend beleid en zwakke TD die er wel intrapten.
Simons heeft het fantastisch gedaan in een zwalkend elftal onder een zwakke trainer. Het feit dat we voorronde CL uitsluitend te danken hebben aan een 20-jarig manneke zegt veel over Simons en nog meer over over het wanbeleid wat onder Gerbrands en De Jong is gevoerd.

Uiteindelijk hebben we een jaar kunnen genieten van een toptalent, hebben we voorronde CL en staan bovenal weer episch voor lul na deze transfer op basis van een idiote clausule.

Hopelijk slagen Brands en Stewart erin om de zaken op orde te krijgen zodat we nooit meer op deze wijze worden gegijzeld door spelers en zaakwaarnemers en uiteindelijk met een fooi achter blijven.

 

+3/-1

Plus 1. Denk dat degenen die de clausule tot vandaag nog verdedigden nu ook inzien dat het te belachelijk voor woorden is. Zo'n Brands die denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen...vergeten dat hij bij Barcelona ook zomaar wegliep? We staan internationaal gewoon zwaar voor schut. Amateurs.

 

+1/-0

Misschien kunnen de psv fans xavi simons een instagram bericht sturen dat hij moet blijven en aan zijn voetbal carrière moet denken door minimaal nog 1 seizoen bij psv te blijven en niet voor het grote geld te kiezen zo vroeg in zijn carrière.

Ga lekker voetballen bij psv en later naar Engeland of Barcelona. Laat psv ook aan je verdienen.

Hopelijk kan bijvoorbeeld de vader van xavi hem overhalen om nog minimaal 1 jaar te blijven of kan ruud van nistelrooij nog iets voor ons mooie psv betekenen. Ruud heeft hem tenslotte ook gehaald was ruud nog maar trainer dan was xavi hier nog.

 

+1/-1

Champions League halen, Leipzig loten en dat jankjong hel geven in Eindhoven

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 16 juli 2023 om 22:17:

Plus 1. Denk dat degenen die de clausule tot vandaag nog verdedigden nu ook inzien dat het te belachelijk voor woorden is. Zo'n Brands die denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen...vergeten dat hij bij Barcelona ook zomaar wegliep? We staan internationaal gewoon zwaar voor schut. Amateurs.Wat een gezwets. Nog altijd heb je transfervrij een topspeler aangetrokken die je anders niet had kunnen halen. Die bezorgt je hoogstpersoonlijk de tweede plek en je krijgt er na een jaar 6 miljoen + doorverkoop voor. Poepoe, wat sta je voor schut.

 

+4/-3

De teleurstelling overheerst wel. We hebben al weinig echte toppers en daarmee cashcows, maar dit was er zeker eentje en nu loopt het zo. Uiteindelijk een waardeloze constructie, anderzijds is de Eredivisie natuurlijk ook gewoon een B-competitie, zo eerlijk moeten we zijn.
Ik had niet verwacht dat hij zou terugkeren naar PSG. Eerder een transfer naar Engeland, waarbij PSV een mooie transfersom had kunnen incasseren. Nu blijf je zitten met 6 miljoen. Wat gewoon veel te weinig is voor Xavi. Toch heeft hij vorig jaar veel waarde gehad voor PSV.
Hopelijk lukt het PSV straks een meer dan representatieve selectie te presenteren. Momenteel heb ik er ff een hard hoofd in, maar ik geef ze het voordeel van de twijfel. Xavi alsnog bedankt voor een mooi jaar en veel succes in de toekomst. Hoe jammer ik het ook vind dat hij niet bij PSV nog een seizoen schittert...

 

+1/-0

Natuurlijk is het zonde.
Maar we kunnen het ook positief bekijken. Het levert ons 6mio op. Als deze constructie niet bedacht was, had PSV hem waarschijnlijk moeten huren van PSG en had het ons alleen maar geld gekost, of hij was niet naar PSV gekomen.

Bottom line, wij wisten dat dit kon gaan gebeuren, Simons laat niet voor niets zon constructie opzetten met alleen voor PSG, dus we moeten nu ook niet zeuren en huilen. PSV is vele malen groter dan Simons.

Het enige wat ik dan als kritiek zou kunnen bedenken. EUR 6mio is een fooi voor PSG, 15 ook. Dus had het mogelijk geweest om er een hoger bedrag in te krijgen?

Maar goed, doorschakelen naar opvolgers. De CL staat voor de deur.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 16 juli 2023 om 23:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 16 juli 2023 om 22:17:

Plus 1. Denk dat degenen die de clausule tot vandaag nog verdedigden nu ook inzien dat het te belachelijk voor woorden is. Zo'n Brands die denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen...vergeten dat hij bij Barcelona ook zomaar wegliep? We staan internationaal gewoon zwaar voor schut. Amateurs.Wat een gezwets. Nog altijd heb je transfervrij een topspeler aangetrokken die je anders niet had kunnen halen. Die bezorgt je hoogstpersoonlijk de tweede plek en je krijgt er na een jaar 6 miljoen + doorverkoop voor. Poepoe, wat sta je voor schut.Je gaat er weer vanuit dat de berichten dat hij anders niet zou komen waar zijn zie ik. Komen zeker van Brands die ook liet doorschemeren dat de clausule 12 miljoen was en dat Xavi niet gelijk verhuurd mocht worden.

 

+1/-0

En waar heeft Brands dat precies gezegd dan?

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 16 juli 2023 om 23:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 16 juli 2023 om 22:17:

Plus 1. Denk dat degenen die de clausule tot vandaag nog verdedigden nu ook inzien dat het te belachelijk voor woorden is. Zo'n Brands die denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen...vergeten dat hij bij Barcelona ook zomaar wegliep? We staan internationaal gewoon zwaar voor schut. Amateurs.Wat een gezwets. Nog altijd heb je transfervrij een topspeler aangetrokken die je anders niet had kunnen halen. Die bezorgt je hoogstpersoonlijk de tweede plek en je krijgt er na een jaar 6 miljoen + doorverkoop voor. Poepoe, wat sta je voor schut.- er wordt met een hoop bombarie een speler gepresenteerd met een vijfjarig contract;
- vervolgens wordt die clausule bekend die eerst ontkend wordt;
- de voorwaarden van die clausule blijken daarna bij iedere volgende onthulling slechter voor PSV en beter voor Simons en PSG;
- de speler vertrekt drie weken voor de voorronde CL o.b.v. die clausule voor een fooi.

Dan sta je in mijn beleving voor lul als je tenminste pretendeert een topclub (te willen) zijn. Dat we van die speler afhankelijk zijn om ons de tweede plek te bezorgen is alleen maar een bevestiging van het wanbeleid dat er jarenlang is gevoerd.

En zoals anderen ook stellen. Dat die clausule erin 'moest' om hem te halen snap ik ergens nog wel. Dat bedrag van zes miljoen is een lachertje gezien de bedragen die er tegenwoordig omgaan. Daar is veel te lichtzinnig over gedacht.

 

+1/-0

Ach, daar zijn we weer. PSV is geen topclub meer :D

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Nikiforov 3 schreef op 17 juli 2023 om 09:25:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 16 juli 2023 om 23:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 16 juli 2023 om 22:17:

Plus 1. Denk dat degenen die de clausule tot vandaag nog verdedigden nu ook inzien dat het te belachelijk voor woorden is. Zo'n Brands die denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen...vergeten dat hij bij Barcelona ook zomaar wegliep? We staan internationaal gewoon zwaar voor schut. Amateurs.Wat een gezwets. Nog altijd heb je transfervrij een topspeler aangetrokken die je anders niet had kunnen halen. Die bezorgt je hoogstpersoonlijk de tweede plek en je krijgt er na een jaar 6 miljoen + doorverkoop voor. Poepoe, wat sta je voor schut.- er wordt met een hoop bombarie een speler gepresenteerd met een vijfjarig contract;
- vervolgens wordt die clausule bekend die eerst ontkend wordt;
- de voorwaarden van die clausule blijken daarna bij iedere volgende onthulling slechter voor PSV en beter voor Simons en PSG;
- de speler vertrekt drie weken voor de voorronde CL o.b.v. die clausule voor een fooi.

Dan sta je in mijn beleving voor lul als je tenminste pretendeert een topclub (te willen) zijn. Dat we van die speler afhankelijk zijn om ons de tweede plek te bezorgen is alleen maar een bevestiging van het wanbeleid dat er jarenlang is gevoerd.

En zoals anderen ook stellen. Dat die clausule erin 'moest' om hem te halen snap ik ergens nog wel. Dat bedrag van zes miljoen is een lachertje gezien de bedragen die er tegenwoordig omgaan. Daar is veel te lichtzinnig over gedacht.Vergeet niet dat hij als talent kwam die in totaal 8 invalbeurten ofzo op zijn naam had staan.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

PSV Forum » Historie » Xavi Simons