Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Als we de reservekeeper van Ajax al op gaan roepen gaat het helemaal goed komen met Lowietje :D

 

+3/-0

Prima voorselectie, weinig PSV- 'ers! Kunnen ze er ook geen blesseren

 

+1/-0

En bij Jong PSV maar 1(!) die ook niet gaat spelen. Dus komt goed.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 13 augustus 2021 om 15:27:

En bij Jong PSV maar 1(!) die ook niet gaat spelen. Dus komt goed.Heel fijn zo.

Onze jongens hebben toch al een druk programma en laat spelers van andere clubs dus maar Oranje klantjes worden.

Hopelijk worden er ook niet teveel van PSV geselecteerd voor andere nationale teams.

 

+1/-0

Zolang ze maar niet veel spelen. Götze en Max spelen nooit 3 wedstrijden in 10 dagen, Boscagli Ramalho Ginkel en Propper ook niet.

 

+1/-0

Jullie zijn vast dezelfde supporters die vinden dat de marktwaarde van onze spelers te laag is.

 

+3/-0

Nou als dit het effect van Lowietje is, dan wordt het een hels karwei om ons te plaatsen voor Qatar.

Wat een ontzettend matige pot, van bijna het hele elftal. Hele 2e helft niet 1 fatsoenlijke aanval gezien, en dan exemplarisch dat Dumfries in de laatste seconde half naast die bal trapt.

Gakpo, Memphis, Malen, Berghuis.. allemaal gaven ze niet thuis. Blind en Timber ook niet best aan de bal. Wijnaldum niet gezien. Frenkie de Jong veel aan de bal, maar weinig opvallends van gezien.

Om positief af te sluiten: fijn dat Virgil weer terug is en fijn dat Turkije opnieuw een helpende hand biedt. Die hadden nu gewoon al 5 punten los kunnen staan.

 

+1/-0

We hebben wel een probleem als 6 basisspelers of meer uit de Mickey Mouse league komen.

 

+1/-0

Wedstrijd en zeker de tweede helft hing van de foute keuzes en onnodige fouten aan elkaar, was bij nagenoeg geen enkele speler voldoende met Depay en Blind als matigsten van allemaal. Dankzij het gelijke spel van Turkije en Montenegro nog wel steeds in leven, maar dan zal er zaterdag en dinsdag toch behoorlijk veel beter gespeeld dienen te worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 02 september 2021 om 06:46:

We hebben wel een probleem als 6 basisspelers of meer uit de Mickey Mouse league komen.Helemaal als bankzitters uit de Mickey Mouse league als basiskracht opgesteld worden. Sinds Berghuis bij Ajax op de bank zit, kan hij wel ineens starten bij oranje? Vooral aangezien van Gaal erop hamerde dat spelers moeten spelen bij hun club.

Wat ik ook bijzonder vond is dat Gakpo als enige aangewezen wordt bij de goal van Haaland. Ja, hij deed het fout dat hij terugslenterde, maar ook als hij naar voren gesprint was, was het geen buitenspel geweest omdat Timber ook nog achter Haaland stond en die zich vervolgens heel simpel weg liet zetten. Net zoals er ook iets gezegd mag worden van het totaal onnodige balverlies van Memphis waar de goal uit voort komt.

 

+1/-0

Klopt, er zagen meerdere spelers niet goed uit bij die goal van Haaland, waar Gakpo er een van was. Depay speelde overigens sowieso erg matig gisteravond.

 

+1/-0

Ja, ik zou zeggen Klaassen goed, Frenkie redelijk, van Dijk werd steeds beter en Bijlow en De Vrij kregen niet echt de kans om meer zinnigs te doen. De rest van de spelers, met name de backs, waren dramatisch. Zou Blind nu echt op zijn?

Laag baltempo, weinig durf en weinig beweging, dit soort wedstrijden zijn goed om waardering voor het spel van PSV te krijgen :D.

Maar positief gezien hebben we de twee lastigste wedstrijden gehad en staan we maar een puntje achter. En Turkije zal ook nog wel gaan knoeien. Montenegro kan een gevaarlijke klant worden zaterdag.

 

+2/-0

Was gewoon pure middelmaat wat er speelde. Begint al achter in waar Blind en Timber gewoon niets toevoegde. Zijn gewoon geen vleugel verdedigers en al helemaal niet als je verwacht dat ze op moeten komen. Waarom Blind uberhaupt nog geselecteerd wordt als verdediger?!
Op het middenveld totaal geen creativiteit met Houten Klaassen en Wijnaldum. Dan kun je ook niet verwachten van de voorhoede. Berghuis deed hij wel mee? Niets van gezien behalve balverlies. Memphis zag het allemaal gebeuren en ging dus weer voor eigen succes wat ook niet lukte. Gakpo lag even te slapen helaas bij de 1-0.

Maar zoals ze gisteren speelden blijven we gewoon weer thuis komende winter.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Soemba schreef op 02 september 2021 om 08:55:

Was gewoon pure middelmaat wat er speelde. Begint al achter in waar Blind en Timber gewoon niets toevoegde. Zijn gewoon geen vleugel verdedigers en al helemaal niet als je verwacht dat ze op moeten komen. Waarom Blind uberhaupt nog geselecteerd wordt als verdediger?!
Op het middenveld totaal geen creativiteit met Houten Klaassen en Wijnaldum. Dan kun je ook niet verwachten van de voorhoede. Berghuis deed hij wel mee? Niets van gezien behalve balverlies. Memphis zag het allemaal gebeuren en ging dus weer voor eigen succes wat ook niet lukte. Gakpo lag even te slapen helaas bij de 1-0.

Maar zoals ze gisteren speelden blijven we gewoon weer thuis komende winter.Kunnen ze wel nog mooi even snel Qatar boycotten en roepen dat ze toch niet waren gegaan, dus dat het niet eens zo erg is.

 

+2/-0

Dumfries, nota bene de beste Oranje international van het EK, wordt gepasseerd ten faveure van een 19-jarige die niet eens back speelt...

Berghuis, gewoon geen international en laatst banketten bij Ajax, krijgt de voorkeur boven Bergwijn en Malen? Twee jongens die veel minuten maken in de Europese top...

Blind, die al ongeveer 5 jaar te traag is om als back te spelen wordt daar toch neergezet. Vervolgens laat hij in balbezit ook de meest vreselijke fouten zien maar mag 90 minuten blijven staan...

Gakpo die naar rechts moet terwijl hij daar echt niet uit de verf komt, terwijl Malen daar juist wel kan spelen...

Nee, Louis, begin maar eens met een logische opstelling alvorens ik vertouwen ga krijgen!

 

+3/-0

Ik zou zo spelen de volgende wedstrijd, 4-3-3 zoals de spelers het willen maar mét Dumfries als rechtsback en Malacia als linksback. Berghuis gaat hopelijk beter spelen met Denzel in zijn rug en Gravenberch brengt meer creativiteit op het middenveld dan Klaassen.

Bijlow; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Malacia; F. de Jong, Gravenberch, Wijnaldum; Berghuis, Depay, Gakpo

 

+1/-0

De Ligt heeft een probleem denk ik. Van Gaal is duidelijk meer fan van De Vrij terwijl Van Dijk onze aanvoerder is. Daarbij houdt Van Gaal voorlopig vast aan 4-3-3 waardoor De Ligt op bank terecht komt.

Rechtsback komt nu Dumfries, wat logisch is. Zeker als je met Berghuis op rechts speelt. Karsdorp is dan een goed alternatief.

Linksback hebben we bijna niet. Malacia en Wijndal zijn talenten, niet meer dan dat terwijl Blind gewoon niet kan daar.

Middenveld biedt twee zekerheidjes in Wijnaldum en De Jong. Klaassen, Gravenberch, Van Ginkel, Til, Pröpper... allemaal leuk voor top eredivisie maar niet meer dan dat.

Voorin is het zoeken met jongens als Memphis, Gakpo, Malen en Bergwijn. De rest is middelmaat imo.

 

+1/-0

We hebben in mijn ogen 3 echte toppers in Nederland: De Ligt, Van Dijk en De Jong (Frenkie ;)).

Dan heb je jongens als De Vrij, Wijnaldum, Memphis die zich inmiddels ruimschoots bewezen hebben bij de (sub)top van Europa.

En voor de rest is het vooralsnog lood om oud ijzer.

Gakpo, Malen, Bergwijn en Berghuis hebben wisselen allemaal leuke acties af met dramatische, zijn in mijn ogen in een wedstrijd (nog) niet constant genoeg en zijn niet de spelers die ons een topland maken. En ook Memphis en Wijnaldum geven te vaak niet thuis.

En ik denk persoonlijk dat het erg weinig uitmaakt of je nu Timber, Dumfries, Karsdorp, Hateboer of Rensch rechtsachter zet. Ze zullen allemaal een keer een goeie wedstrijd spelen, maar het is gewoon geen top-topniveau. Sommigen zullen dat nooit worden, anderen zijn nog erg jong. Nu roepen om Malacia of Wijndal heeft ook geen zin. Doen het af en toe leuk bij hun club, maar geen enkele garantie dat ze het beter doen dan Blind woensdag. En Blind heeft zich in ieder geval veel vaker en langer bewezen op hoog niveau.

Ik ben benieuwd wat er morgen gaat gebeuren. Ik verwacht dat thuis spelen wel zal helpen om wat extra energie te geven en ik denk dat we de komende twee wedstrijden 'gewoon' gaan winnen. Die Turken kunnen er echt helemaal niks van en Montenegro heb ik nog nooit zien spelen. Dat zou wel eens een stugge ploeg kunnen zijn.

 

+1/-1

Nu de backs vervangen zijn (Louis leest mee) is onze aanvoerder veruit de zwakste schakel. Hij vertraagt het spel enorm. Hij durft helemaal niets. Schop eens naar voren of schiet eens!

 

+1/-0

Middenveld met Gini, Frenkie de Jong en Klaassen werkt niet. Klassen heeft gewoon niet de creativiteit die je nodig hebt nu op die positie. Alleen doorschuiven en in de 16 lopen is wat hij doet. En daar is het al te druk.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal