Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 22 juni 2021 om 10:19:

Ik snap dus echt niets meer van die puzzle maar als ik het goed begrijp zijn er nog 10 scenario's over waar 5x de nummer 3 van poule F op ons wacht. Maar van die 5 andere scenario's is er geen 1 realistisch.Er zijn nog 7 scenario's mogelijk, waarbij 3x de nummer 3 van Poule F de tegenstander zal worden. Al zijn 3 scenario's waarbij de nummer 3 van poule F net zo waarschijnlijk als dat PSV komend seizoen degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie.

Het meest waarschijnlijke scenario is echter ook dat die nummer 3 van F ontlopen gaat worden. Kroatië - Schotland mag dan niet gelijk eindigen vanavond, hetzelfde geldt morgen voor Spanje - Slowakije, terwijl Polen - Zweden niet in een overwinning van Polen mag eindigen. Mocht het bij een van die duels toch 'mis' gaan heb je nog een onwaarschijnlijke escape als Portugal met drie doelpunten verschil verliest van Frankrijk of Duitsland dat doet tegen Hongarije (waarbij Portugal ook verliest van Frankrijk).

 

+1/-0

Nederland tegen Tsjechië dus en daarna tegen de winnaar van Wales - Denemarken. Dit moet haast wel de makkelijkste route ooit zijn naar de halve finale :D

 

+1/-0

Uitslagen vallen zelfs dermate goed uit dat de meeste toplanden zelfs in de halve finale nog aan de andere kant van het schema zitten. Italië, België, Spanje en de nummers 1 en 3 van F zitten allemaal in de andere helft. Nederland hoeft het slechts te doen met Engeland of de nummer 2 van F.

Dit wel er van uitgaande dat Portugal dadelijk niet met 3+ doelpunten verschil verliest van Frankrijk.

 

+1/-0

Voor het EK dacht ik het al, ook al is dit Nederlands elftal zo goed niet, ze gaan wel ver komen. Maar dat ze zoveel geluk zouden hebben? Dat wordt minstens halve finale. Maar ik voorspel finale tegen Frankrijk waarbij ze dan verliezen. Nederland is het Kroatie van dit EK.

Ik heb tegenwoordig niets met Oranje meer dus ik baal er van. Dat wordt nog 4 wedstrijden irritatie. Dom gejubel en getoeter, vuurwerk etc. Terwijl het allemaal weinig voorstelt. Maar voor objectiveit en nuance is bij de "Oranjegekte" geen plaats. Gewoon verstand op nul en meedoen.

 

+1/-0

Dit is allemaal nog het Ronald Koeman geluk toch? De loting was nog in zijn periode en het pakt weer helemaal uit zoals je in het meest gunstige scenario zelf uit tekent. Ik schaam me er bijna voor als we de halve finale halen terwijl Belgie met ook 3 groepswinsten via Portugal Italie en Frankrijk naar de finale moet zien te komen.

 

+1/-0

De UEFA moet ook van dit bizarre aantal poules af. Ga dan terug naar 16 teams of vergroot het naar 32; dan heb je gewoon poules van 4 en de nummers 1 en 2 gaan door. Nu heb je meer rekenkracht nodig dan een bitcoin miner om te snappen welke nummer 3 doorgaat en tegen wie moet spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 24 juni 2021 om 11:19:

Dit is allemaal nog het Ronald Koeman geluk toch? De loting was nog in zijn periode en het pakt weer helemaal uit zoals je in het meest gunstige scenario zelf uit tekent. Ik schaam me er bijna voor als we de halve finale halen terwijl Belgie met ook 3 groepswinsten via Portugal Italie en Frankrijk naar de finale moet zien te komen.Hoezo daar kan Nederland toch niets aan doen dat het zo valt? Wees blij. Portugal is er Europees kampioen mee geworden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 24 juni 2021 om 11:52:

De UEFA moet ook van dit bizarre aantal poules af. Ga dan terug naar 16 teams of vergroot het naar 32; dan heb je gewoon poules van 4 en de nummers 1 en 2 gaan door. Nu heb je meer rekenkracht nodig dan een bitcoin miner om te snappen welke nummer 3 doorgaat en tegen wie moet spelen.Terug naar 16 zal sowieso niet meer gaan gebeuren. Als je dit al niks vindt, bereid je maar vast voor op het WK in 2026. Er doen 48 landen mee, 16 poules van 3 en alle nummers 1 en 2 gaan door.

 

+1/-0

Het is dat we niet genoeg goede landen hebben voor een 32 teams toernooi, zeker niet omdat dan ook min of meer de kwalificatie komt te vervallen.

Ierland
Noord-Ierland
Noorwegen
Griekenland
Bulgarije
Servië
Roemenië
Kosovo

Bovenstaande 8 landen erbij zou het niveau wel flink naar beneden halen en je hebt 3 speeldagen en 6 wedstrijden extra nodig. Wel gewoon duidelijke poules met duidelijke afvallers.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 24 juni 2021 om 11:19:

Dit is allemaal nog het Ronald Koeman geluk toch? De loting was nog in zijn periode en het pakt weer helemaal uit zoals je in het meest gunstige scenario zelf uit tekent. Ik schaam me er bijna voor als we de halve finale halen terwijl Belgie met ook 3 groepswinsten via Portugal Italie en Frankrijk naar de finale moet zien te komen.Dit is dan wel weer typisch Nederlands. Wat maakt het in hemelsnaam uit welke landen je treft? Het enige dat telt is het resultaat. Uiteindelijk blijft bij een EK alleen het land in de herinnering die het EK daadwerkelijk gewonnen heeft.

Iedereen weet dat Portugal in 2016 het EK gewonnen heeft. Dat ze met drie gelijke spelen als nummer drie naar de volgende ronde gingen, verlenging nodig hadden tegen Kroatië, penalty's tegen Polen en in de halve finale tegen Wales speelden zijn de meesten alweer vergeten. Net zoals dat het enige doelpunt in de finale ook pas in de verlenging werd gemaakt.

Als je dan de andere kant van het schema zag met Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Engeland had Portugal alle geluk van de wereld gezien de route die ze kregen richting de uiteindelijke titel. Who cares.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 24 juni 2021 om 12:04:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 24 juni 2021 om 11:52:

De UEFA moet ook van dit bizarre aantal poules af. Ga dan terug naar 16 teams of vergroot het naar 32; dan heb je gewoon poules van 4 en de nummers 1 en 2 gaan door. Nu heb je meer rekenkracht nodig dan een bitcoin miner om te snappen welke nummer 3 doorgaat en tegen wie moet spelen.Terug naar 16 zal sowieso niet meer gaan gebeuren. Als je dit al niks vindt, bereid je maar vast voor op het WK in 2026. Er doen 48 landen mee, 16 poules van 3 en alle nummers 1 en 2 gaan door.Ja, ik zie ze ook niet meer teruggaan naar minder.

Op zich heb ik niks tegen meer landen, maar wat wel vrij dramatisch is, is dat die extra plekken straks voornamelijk zwakkere teams op gaat leveren. Het lijkt om kwantiteit te draaien, niet kwaliteit. Je krijgt van die 48 landen er maar liefst 8 uit Azie en 9 uit Afrika, dus dan krijg je Kirgizië of Sri Lanka of Mongolie in een poule met Gabon of Burkina Fasso of Togo. Leuk voor die landen, maar het niveau wordt er natuurlijk niet beter op.

 

+1/-0

Het speelschema van het WK 2026 is wel lollig ja. Dat wordt een draak van een WK waar je niet gelijk kan spelen en waar je afhankelijk bent wanneer je vrij loot (speeldag 1 2 of 3).

https://www.wk2026voetbal.nl/wk-2026-speelschema-groot.jpglink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 24 juni 2021 om 12:15:

Het speelschema van het WK 2026 is wel lollig ja. Dat wordt een draak van een WK waar je niet gelijk kan spelen en waar je afhankelijk bent wanneer je vrij loot (speeldag 1 2 of 3).

https://www.wk2026voetbal.nl/wk-2026-speelschema-groot.jpglinkDus...
Ze hebben 16 speelsteden en 16 poules maar iedere poule wordt verspreid over 3 steden? Wat een waanzin.

 

+1/-0

Denemarken oogt sterk, weten echt wat je als team verdedigend, opbouwend, en aavallend samen kan bereiken. Taktisch soeverein tegen Wales.

 

+1/-0

Jammer dat Luuk de Jong geblesseerd is. Als we nog tegen Italie komen dan is de lange bal op een targetman een prima taktiek tegen de Azzuri.

 

+1/-0

Typisch NL elftal dit. Al vooruit kijken naar Denemarken en dan bij 0-0 rood pakken tegen the tsjechen. Ek voorbij

En dan Malen eruit halen voor Promes. Jezus man... Wil Frons verliezen ofwat?

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 27 juni 2021, 19:28:17.

 

+1/-0

Dan wissel je Malen (de gevaarlijkste man) voor Messentrekkertje, ongelofelijk.
Kreeg gelijk een Advocaat momentje met Robben in Portugal.

 

+1/-0

Nou Denzel, Donyell, Cody welkom thuis. EK voorbij, maar voor PSV is het prima. Kunnen zij evt nog alle drie meedoen tegen galatasaray. Iig Cody Gakpo.

Aah Sadilek mag invallen, toch nog iets leuks. Misschien maakt hij wel de 0-3 dan lach ik me toch even rot.

Wat een wissels trouwens van de Boer zeg. Die gast moeten ze toch meteen ontslaan...

Dit bericht is gewijzigd op 27 juni 2021, 19:51:51.

 

+1/-0

Nu je dus in de 8e (!) finale eruit bent gevlogen tegen notabene Tsjechie, heb je dus helemaal niets gehad aan je hele 5-3-2 systeem. Deze uitschakeling heb je dus volledig over jezelf afgeroepen en mag zelfs als 'terecht' bestempeld worden vanwege het feit dat je anti-voetbal wilde gaan spelen.

De Boer is dit gehele EK ingegaan om geen verdere gezichtsverlies te lijden en heeft gedurende dit gehele proces juist alles eraan gedaan om precies dat te veroorzaken. Tijdens de aanloop naar dit gehele EK is er zo veel fout gegaan, dat er in mijn optiek veel te weinig onderbouwing kan zijn om hem aan te houden en zou de KNVB dus zelf de beslissing al dienen te maken. Mochten ze dit niet doen, voorspel ik weinig goeds voor het aanstaande WK.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 23 juni 2021 om 19:19:

Nederland tegen Tsjechië dus en daarna tegen de winnaar van Wales - Denemarken. Dit moet haast wel de makkelijkste route ooit zijn naar de halve finale :DHelaas moeten we deze ochtend vast stellen dat die route toch nog te moeilijk was... :nee

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal