Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

open/sluit de onderstaande quote:Wat een l*l ben je dan ook eigenlijk als je nog dat soort zwets uitkraamt. De WK's van Rusland en Qatar zijn door omkoping verkregen, heeft de FIFA ook al lang en breed toegegeven. Daar hoor je De Boer al niet meer over, want hij was zelf betrokken bij de WK-bid van Qatar.

En sinds dat eerste signalen over misstanden in Qatar naar buiten kwamen is al beterschap beloofd. Dat je dan op minimaal 6.500 doden komt is natuurlijk schandalig. Want het ligt inderdaad genuanceerder, want een groep arbeiders uit een aantal andere landen zijn niet meegenomen in die cijfers en ook de laatste maanden van 2020 zijn nog niet eens meegenomen, plus alles wat gewoon netjes is weggemoffeld, dus het werkelijke cijfer ligt nog hoger.

Misschien moeten we beginnen met Ronald de Boer boycotten, dat is niet zo ingewikkeld en kan me niet voorstellen dat iemand 'm zal missen.

 

+1/-0

Om je kapot voor te schamen.

Niet mijn bondscoach! :kots

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 28 februari 2021 om 19:52:

Om je kapot voor te schamen.

Niet mijn bondscoach! :kots


Het gaat niet over de bondscoach..
Maar wel typisch dat Ronald dat land blijft verdedigen, hij zal wel veel vriendjes hebben in Qatar. Een grote schande!
Gewoon elke wedstrijd met rouwbanden spelen op dat WK en bij elk persmoment een duidelijk statement maken.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

antonh schreef op 28 februari 2021 om 19:54:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 28 februari 2021 om 19:52:

Om je kapot voor te schamen.

Niet mijn bondscoach! :kots


Het gaat niet over de bondscoach..
Maar wel typisch dat Ronald dat land blijft verdedigen, hij zal wel veel vriendjes hebben in Qatar. Een grote schande!
Gewoon elke wedstrijd met rouwbanden spelen op dat WK en bij elk persmoment een duidelijk statement maken.Oeps.. te snel, te boos, gereageerd.

Mja.. vervang de R voor een F en er verandert weinig. Beide holle bomen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 28 februari 2021 om 19:52:

Om je kapot voor te schamen.

Niet mijn bondscoach! :kots


Ronald is niemands bondscoach.

 

+1/-0

De spelers hebben geen zin in de discussie over Qatar. Om niet te kwalificeren is dan wel een makkelijke oplossing.

En hoe kun je nou 0 spelers uit de Bundesliga erbij hebben?

 

+2/-0

Het spijt me zeer maar ik kan toch een kleine glimlach niet onderdrukken. Het zal na afloop weinig meer over Qatar gaan.

 

+2/-0

De Boer heeft vakkundig in korte tijd alles kunnen slopen wat Koeman in zijn periode als bondscoach had opgebouwd.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 24 maart 2021 om 19:51:

De Boer heeft vakkundig in korte tijd alles kunnen slopen wat Koeman in zijn periode als bondscoach had opgebouwd.Vond het al een hele rare opstelling inderdaad. En als het zo doorgaat kunnen/hoeven we niet eens te boycotten..

 

+2/-0

Diplomatieke oplossing op deze manier inderdaad. Op deze manier hoef je geen statements meer te maken. ;)

 

+1/-0

Ik snap de opstelling van de Boer ook niet echt.
Daarnaast was het een beetje zoals PSV in de topwedstrijden - lekker veel de bal (minus de kansen) en bijna elke bal van Turkije lag erin.

Overigens ook echt onbegrijpelijk dat er geen VAR is bij een WK-kwalificatiewedstrijd. Komt ongetwijfeld doordat Andorra die niet zomaar heeft, maar dat kan wel het soort dwalingen zoals die bal over de lijn van gisteren verhelpen, want die zat er echt gewoon in.

 

+3/-0

Dit Nederlands Elftal gaat nog niet misschien naar Qatar als je al niet van Turkije kunt winnen. Hoeveel gaat Haaland er straks in schieten? De helft die er gisteren in stonden horen niet eens bij de selectie te zitten. Onder Koeman stond er nog een team op het veld, maar daar is echt NIETS meer van over. Triest.

 

+1/-0

Mwah, zo'n voorbarige conclusie zou ik niet willen trekken. Al is een nederlaag tegen Turkije, en ook een beetje de manier waarop, natuurlijk geen goede start. Ik ben het wel met de voorstaande posters eens dat de schwung en het elan dat het elftal onder Koeman in de meeste wedstrijden wel had, gisteren (en ook al in de wedstrijden hiervoor) nauwelijks zichtbaar was.

Je kan zeuren over het opstellen van Marten de Roon, in wie ik ook niks speciaals zie. Maar onder Koeman speelde De Roon ook bijna altijd. Dat is het verschil dus niet. Hateboer, Tete of Dumfries maakt in mijn ogen ook geen enorm verschil. Het missen van Virigl van Dijk is natuurlijk wel een aderlating, maar die is al een behoorlijke tijd afwezig. In mijn ogen was het probleem gisteren dat niemand van de voorste spelers een acceptabel niveau haalde.

Frenkie de Jong heb ik niet één keer een geslaagde actie zien maken. Georginio Wijnaldum maakte helemaal niks klaar. Steven Berghuis was erg matig. Memphis Depay heeft een ongezond groot ego dat hij die eerste 2 vrije trappen direct op doel schiet, speelde verder niet groots maar was wel beslissend met 2 voorzetten bij de Nederlandse goals. En onze eigen Donyell Malen was de zwakste van allemaal. Die was niet alleen aanvallend onzichtbaar, maar zelfs nog in negatieve zin doorslaggevend bij het veroorzaken van de penalty.

Er was gisteren maar 1 speler op het veld die opstond, en dat was Burak Yilmaz. Die liet zien hoe je een perfecte vrije trap neemt. Die wel overtuigend een penalty binnenschiet.

Nederland had echt niet hoeven verliezen, speelde niet slechter dan Turkije en had wat pech met de arbitrale beslissingen. Maar het feit dat niemand het team bij de hand nam, dat is wel zorgwekkend. Want net als tegen Turkije, heb je van de Noren ook nog niet zomaar gewonnen!

 

+1/-0

Ik heb niet veel met het team wat er gisteren stond, en ik zou er nog minder mee hebben als ze meer Ajacieden zouden opstellen maar eigenlijk was dat wel veel logischer geweest. Tete slaat nergens op, maar Dumfries is niet veel beter. Blind kon echt niet maar het alternatief was Veltman dus dat was ook prima. Wijndal vind ik echt onze beste linksback dus dat is ook logisch. De Roon kun je best opstellen maar niet als je er 4 tegen krijgt met hem erbij. Dan kun je beter met Frenkie, Gini en Vd Beek/Klaasen/Gravenberch spelen. Malen is op links niet top, die had ik juist in de punt gezet. Depay overdrijft momentaal te veel en zou ik vanaf links laten komen. Berghuis op rechts of Stengs maakt eigenlijk ook weinig verschil. Ik vind Stengs te bleu en Berghuis enkel gevaarlijk als je de betere op het veld bent. Het is wachten tot Timber en Rensch in Oranje komen helaas. Ik acht de kans aanwezig dat 1 van beide zelfs naar het EK gaat.


code:

Stekelenburg

Dumfries De Ligt Blind Wijndal

De Jong
Klaassen Wijnaldum

Bergwijn Malen DepayHet is vloeken in de kerk, maar ik denk dat dit de beste startopstelling is zaterdag. Die drie kunnen van posities wisselen, naar binnen trekken, backs buitenom etc. Mocht het niet lopen dan heb je met Berghuis en De Jong een plan B met ballen erin pompen. Krul was ook echt zo slecht dat ik liever heb dat we degelijke Stekelenburg erin zetten dan Krul.

 

+1/-0

Ik denk eigenlijk dat je beter met Luuk de Jong kan spelen dan met Malen. Of je dan Bergwijn of Malen of Berghuis of Stengs of Babel erbij zet, maakt mijns inziens niet zoveel uit. Die gasten zijn allemaal niet geweldig in vorm de laatste maanden. Ik zou op basis van gisteren in ieder geval niet voor Malen kiezen. Verder ben ik het wel met je eens qua opstelling, al is het natuurlijk wel treurig dat we geen betere keeper hebben dan Maarten Stekelenburg.

 

+1/-0

Als het niet zoveel uitmaakt onderling, dan stel je de spelers op die je over een jaar of over een aantal jaar nog eventueel aan boord hebt. Elke interland aan Babel is er 1 verspeeld. Gakpo en Boadu zouden altijd de voorkeur moeten krijgen boven Babel.

 

+2/-0

Wat een superdapper statement van Nederland. Stelletje laffaards zijn het! Vooral ook omdat Noorwegen en daarna Duitsland veel concreter waren met hun shirtjes en niet wachtten tot de tweede wedstrijd.

"Football supports change", zeg dan niets. Normaal ben ik elke wedstrijd onvoorwaardelijk voor Nederland, zelfs al zouden er elf Feyenoorders opgesteld worden, maar deze periode voel ik me toch wat vervreemd van dit team.

 

+2/-1

Volslagen lachwekkend inderdaad. Het ligt er veel te dik bovenop dat dit een statement voor de bühne is. Noorwegen en Duitsland deden het, er is veel kritiek. Laten wij ook maar iets doen. Het ziet er dan ook veel te goedkoop uit om een of ander logo erbij te drukken op dat shirt.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 27 maart 2021 om 18:09:

Volslagen lachwekkend inderdaad. Het ligt er veel te dik bovenop dat dit een statement voor de bühne is. Noorwegen en Duitsland deden het, er is veel kritiek. Laten wij ook maar iets doen. Het ziet er dan ook veel te goedkoop uit om een of ander logo erbij te drukken op dat shirt.Inderdaad, wat een kansloos en laf statement. Too little, too late!

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal