Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Selectie seizoen 22/23

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 21 22 23 24

Zirkzee zou ik een goede aanvulling zijn om te rouleren met de Jong. En voor de linksback positie zou Maatsen een goede optie kunnen zijn.

 

+1/-0

Ik denk dat we nog een CV nodig hebben, en daar zou ik het meeste budget aan spenderen. Daarnaast een back-up spits, en dan ben je redelijk klaar voor het seizoen.

 

+1/-0

Ik vermoed dat jongens als Zirkzee onhaalbaar zijn als we niet verkopen. Zo'n Openda zou blijkbaar ook al 11 miljoen moeten kosten. Voor een back-up is dat natuurlijk heel erg veel geld.

Ik kan me vinden in de selectie-opbouw zoals Tinus die schetst en ik denk dat we op de goede weg zijn qua invulling. Op dit moment, waarbij ik er vanuit ga dat Savinho nog zal komen, hoeft er (qua aantallen) niemand meer bij. We hebben 21 veldspelers voor 10 posities, al is Boscagli natuurlijk nog heel lang uit de running. Maar zelfs zonder Boscagli is op dit moment elke positie dubbel bezet en hebben we nog 10 jonkies die al zijn overgeheveld naar de A-selectie of die nu op trainingskamp aan het eerste mogen ruiken. Ik heb de naam Fofana overigens al lang nergens meer gelezen, maar zelf vond ik dit toch altijd een veelbelovende spits. Ik hoop dat hij snel weer fit is en aan zal haken. Ik dicht hem meer potentie toe dan Vinicius.

Dan is het dus de vraag of er nog wat gaat gebeuren aan de uitgaande kant. Key-players Gakpo en Sangaré zijn natuurlijk zeer interessant, en bij hun vertrek is een directe kwaliteitsimpuls zeer noodzakelijk. Er gaan geruchten rond over Max en Mwene die je bij vertrek ook moet vervangen (tenzij je voldoende vertrouwen hebt in Sambo en Oppegård). We hebben Derrick Luckassen rondlopen, die iedereen bij PSV liever kwijt dan rijk zal zijn. En Guti, met nog een éénjarig contract, is wellicht ook een interessante speler om nog te verkopen deze zomer. Tot slot Madueke, al zal zijn vorige seizoen uiteindelijk weinig grote clubs over de streep getrokken hebben om de interesse nu al concreet te maken. Anyway, je zal altijd voorbereid moeten zijn op (last-minute) vertrekken en je niet moeten laten verrassen.

Hebben we nu een top-selectie? Dat vind ik te vroeg om te roepen. Luuk de Jong is een goede spits, maar voor grotere clubs nooit meer geweest dan een "Plan B". Heeft ook in zijn eerste periode bij PSV regelmatig doelpuntendroogtes gekend en was ook lang niet altijd voetballend van meerwaarde. Zal in zijn kracht moeten worden gebracht door de rest van het team. Guus Til was ongekend productief in het afgelopen seizoen, maar was voetballend niet de sterkste speler van Feyenoord. Kunnen we hem in zijn kracht gebruiken, of gaan tegenstanders erin slagen om zijn mindere punten bloot te leggen? Simons en Hoever zijn talenten, maar zijn ze in staat om in hun eerste seizoen bij PSV er gelijk te staan? Obispo en Madueke bleken vorig seizoen behoorlijk blessuregevoelig, was dat een voorbode van wat we gaan zien of zullen ze dit jaar wel fysiek betrouwbaar blijken? Kan Veerman de goede lijn van zijn eerste half jaar doortrekken, of krijgt hij te maken met een terugval? Zijn jongens als Savinho en Bakayoko al in staat om hun meerwaarde in PSV1 te tonen, of zijn ze toch nog te jong?

Oftewel, het kan heel mooi gaan worden als alles op zijn plek valt, maar een garantie op succes zie ik nog niet. Op dit moment zijn onze concurrenten uit Amsterdam en Rotterdam overigens ook zeker nog niet sterker dan vorig jaar, maar de transfermarkt is nog 2 maanden open en er zal echt nog wel het een en ander gaan veranderen. Laten we hopen dat wij met de huidige groep in ieder geval het pad naar de kwalificatie van CL kunnen gaan bewandelen. Ik heb er namelijk wel vertrouwen in dat er met deze groep een team kan staan dat een serieuze gooi naar de groepsfase kan doen.


Doelmannen

1. Benitez

2. Drommel
3. Waterman
4. Peersman

Verdediging

5. Hoever
6. Ramalho
7. Teze
8. Mauro Jr.

9. Mwene
10. Obispo
11. Max
12. Luckassen
13. Boscagli (voorlopig out)

Middenveld:

14. Sangaré
15. Guti
16. Veerman

17. Van Ginkel
18. Til
19. Simons

Aanval:

20. Gakpo
21. De Jong
22. Madueke

23. Vertessen
24. Vinicius
25. Savinho


1. Sambo
2. Oppegård
3. Vos
4. Seelt
5. Comenencia
6. Saibari
7. Ledezma
8. Bakayoko
9. Antonisse
10. Fofana

 

+3/-0

Al mooie transfers gerealiseerd. Er moet echt een kwaliteitsinjectie komen centraal in de verdediging. En als Sangare en/of Gakpo vertrekken moeten daar ook hele goede vervangers voor komen. Ik mis echt een klasbak van een verdediger.

 

+1/-0

James Rodrigues toch? Is in Eindhoven, kiek zn insta

 

+1/-0

Die zijn hier op trainingskamp en spelen een oefenpot tegen Roda.
Ik mis ook een klasbak centraal achterin en zou daar op dit moment zeker 15 miljoen aan uitgeven. De groepsfase halen is zo belangrijk. Alleen Nistel ziet Boscagli en Ramalho als toppers, en ik beide niet. Ramalho valt me gewoon best tegen eigenlijk.

 

+1/-0

Een nieuwe verdediger is wel een must. Dat hele links en rechtsbenige zou ik een beetje voor lief nemen, zo lang het type maar complementair is aan wat er staat. Een beest, beetje niet lullen maar poetsen type. Een type Bruma of Moreno (konden ook nog aardig opbouwen). Zag dat Jason Denayer, Mbembe en Bazoer transfervrij zijn. Die laatste zou niet mijn voorkeur hebben, maar beter dan de namen die ik recent zag (Argentijn en Engelsman).

 

+1/-0

Als aanvulling zou ik Willy Boly nog willen noemen. Wat een beest.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Joepp12 schreef op 13 juli 2022 om 13:07:

Een nieuwe verdediger is wel een must. Dat hele links en rechtsbenige zou ik een beetje voor lief nemen, zo lang het type maar complementair is aan wat er staat. Een beest, beetje niet lullen maar poetsen type. Een type Bruma of Moreno (konden ook nog aardig opbouwen). Zag dat Jason Denayer, Mbembe en Bazoer transfervrij zijn. Die laatste zou niet mijn voorkeur hebben, maar beter dan de namen die ik recent zag (Argentijn en Engelsman).Bazoer kan niet verdedigen en laat constant zijn man lopen. Dat is voor een verdediger niet heel handig.

 

+1/-0

Is eric bailly van man united niks voor psv. Vorig seizoen speelde hij al niet veel en nu zal het alleen maar nog minder worden,nu man united maartinez wil halen. Mischien kan sangare zijn goede vriend wel overtuigen, om naar psv te komen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 12 juli 2022 om 18:40:

Al mooie transfers gerealiseerd. Er moet echt een kwaliteitsinjectie komen centraal in de verdediging. En als Sangare en/of Gakpo vertrekken moeten daar ook hele goede vervangers voor komen. Ik mis echt een klasbak van een verdediger.Helemaal eens, zoals zo vaak lijkt ook nu de verdediging weer eens de sluitpost bij het binnenhalen van spelers. Met Branthwaite gaan we weer shoppen in de categorie ONDER het niveau waar we een versterking zouden moeten zoeken.
Inderdaad, een klasbak is wat we erbij moeten zien te vinden.
Een wisselspeler van Everton beschouw ik niet als zodanig, dan kun je net zo goed met Baumgartl beginnen lijkt me.
Bovendien deel ik de mening van bovenstaande posts dat Ramalho en Boscagli ook geen toppers zijn.

 

+1/-0

Je kent hem niet, maar weet toch al dat het geen klasbak is en hij onder het niveau zit wat PSV zou moeten hebben. Best knap :denk

 

+3/-0

Sowieso vind ik dat Baumi redelijk makkelijk is laten gaan voor dit seizoen. Hij speelde gewoon 35 wedstrijden op het hoogste niveau in Duitsland en wordt niet voor niets opnieuw gehuurd. Dat hij geen LCV kan spelen hebben we gezien en op RCV hebben we normaal met Teze, Ramalho betere bezetting, maar gezien de vele blessures was een speler erbij geen slecht idee geweest.

 

+1/-0

Het is te belachelijk voor woorden. Toen Simons en Til kwamen dacht je nog even dat ze nu alles op kwaliteit dubbel bezet wilden hebben. Voor de verdediging wordt nu al gecommuniceerd dat we Teze en Ramalho hebben... Sorry hoor, maar als we iets afgelopen seizoen hebben gezien is dat daar best nog wat concurrentie bij mag zijn. Het feit dat Boscagli geblesseerd is tot volgend jaar geeft sowieso aan dat er nieuwe aanwas moet komen. Dat is al drie maanden duidelijk. Die scouts leveren gewoon veel te weinig ieder jaar weer... Laat ze dat geld aan vliegtickets en salaris maar lekker in een verdediger stoppen...

 

+1/-3

Kwantitatief klopt het plaatje wel, mits er inderdaad nog een linksbenige centrale verdediger bij komt. En als je toekomst ziet in wat je hebt, ga je niet heel veel investeren in een nieuwe centrale verdediger. Ik zou het in dit geval alleen eerder zoeken in een ervaren centrale verdediger die ergens buiten de boot valt en verhuurd mag worden. Ik weet niet of de leiding daar ook een voorkeur in had en daar geen mogelijkheden zag of niet op dat soort spelers wilde wachten, maar ik vraag me af of dit wel hetgeen is waar we naar op zoek zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 14 juli 2022 om 08:29:

Je kent hem niet, maar weet toch al dat het geen klasbak is en hij onder het niveau zit wat PSV zou moeten hebben. Best knap :denk
Ik ken hem zeker niet, daarin heb je volledig gelijk.
Tenzij ik de statistieken niet goed heb bekeken heeft hij afgelopen seizoen 6 x gespeeld, waarvan 3 hele wedstrijden.
In die 6 wedstrijden 19 goals geincasseerd en belangrijker, telkens nadat hij een wedstrijd (gedeeltelijk) heeft gespeeld, wordt er een maand geen beroep op hem gedaan.
Je zou toch zeggen dat als hij indruk had gemaakt, zou hij er niet gelijk weer naast staan. Zeker niet bij een club welke wel een goede verdediger kon gebruiken.
Laten we hopen dat ik er compleet naast zit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Guppie schreef op 14 juli 2022 om 16:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 14 juli 2022 om 08:29:

Je kent hem niet, maar weet toch al dat het geen klasbak is en hij onder het niveau zit wat PSV zou moeten hebben. Best knap :denk
Ik ken hem zeker niet, daarin heb je volledig gelijk.
Tenzij ik de statistieken niet goed heb bekeken heeft hij afgelopen seizoen 6 x gespeeld, waarvan 3 hele wedstrijden.
In die 6 wedstrijden 19 goals geincasseerd en belangrijker, telkens nadat hij een wedstrijd (gedeeltelijk) heeft gespeeld, wordt er een maand geen beroep op hem gedaan.
Je zou toch zeggen dat als hij indruk had gemaakt, zou hij er niet gelijk weer naast staan. Zeker niet bij een club welke wel een goede verdediger kon gebruiken.
Laten we hopen dat ik er compleet naast zit.Je zou toch denken dat een verdediger top prioriteit zou hebben bij PSV. Komen ze weer aan met een huurling (reserve speler) van Everton. Ramalho en Boscagli is eigenlijk al de ondergrens voor PSV.
Baumgartl terughalen was ongeveer hetzelfde geweest. Doet het overigens verdienstelijk bij Union.

 

+1/-0

Psv moet zierikzee of boadu halen als extra 2e spits.

Luuk de jong kan het niet in zijn eentje.

Vinicius terugsturen naar benfica aub. Die voegt niets toe en vertessen verhuren of verkopen aub.

Verder nog een goede linker cv. Ik ken de speler van everton niet waar psv interesse in heeft maar wie weet verrast hij wel.

Wijnaldum pas halen als bijvoorbeeld guti of van ginkel weggaat. Hoe graag ik wijnaldum ook zie komen of wijnaldum moet wel erg goedkoop op te halen zijn.

Sangare en gakpo moeten blijven en psv moet daar alles aan doen.

Dan is de selectie wel compleet en moet psv zich kunnen richten op cl voorronde en competitie.

Die jc schaal mogen ze wel hebben in Amsterdam als enigste prijs dit seizoen.

 

+1/-0

Echt niet. De willy vd kuiken cup blijft in Eindhoven.

 

+1/-0

Wat is het stil rondom die zo gewenste defensieve versterking.... Komt er nog een verrassing uit de hoge hoed?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 21 22 23 24

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Selectie seizoen 22/23