Transparent
Inloggen
Sluiten

Derrick Luckassen: 'Mark van Bommel ligt me gewoon niet en ik hem niet'

30 oktober 2019 09:21 - Het Laatste Nieuws
Foto: Pro Shots

Derrick Luckassen: "Mark van Bommel ligt me gewoon niet en ik hem niet"; image source: Pro Shots

In een interview met het Belgische Het Laatste Nieuws geeft Derrick Luckassen aan dat hij bij PSV niet overweg kon met Mark van Bommel. "Er is gewoon geen klik tussen ons", aldus Luckassen. "Ik haat hem niet. Maar hij ligt me gewoon niet en ik hem niet. Als ik hem zie op straat zal ik hem wel een hand geven."

Luckassen kwam in 2017 als grote aankoop binnen bij PSV, maar wist geen moment te overtuigen in Eindhoven. "Ik heb de verwachtingen zelf niet kunnen inlossen", zo geeft hij aan. "Maar eerlijk: ik heb er ook niet veel hulp gekregen. Achteraf gezien heb ik spijt van mijn overgang naar PSV."

De verdediger is momenteel verhuurd aan Anderlecht en staat na dit seizoen nog twee jaar onder contract bij PSV. Een terugkeer is voor hem echter uitgesloten. "Ik ga niét terug naar PSV, zoveel is zeker. Ook niet als Van Bommel vertrekt", zegt hij daarover.

Meer op Het Laatste Nieuws




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen bommel anderlecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Wat een ongelofelijke jankbal zeg. Helemaal niets laten zien bij PSV, aangezien hij onder Cocu ook al heel snel zijn basisplaats al kwijt was. Omdat hij zo'n topverdediger is in een jaar bij Hertha ook maar een paar wedstrijdjes gespeeld en dan in de media gaan janken over de trainer. Faalhaas eerste klas en de grootste miskoop van afgelopen jaren.
+7/-5

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Was wel geregeld geblesseerd, zoals bij Herta
+3/-2

Dat je geen klik met een trainer dat kan, maar dat zou ik niet in de media gooien. Dat je aangeeft dat je niet teruggaat naar psv aan het einde van de verhuurperiode, terwijl je nog onder contract staat neigt naar werkweigering.
+8/-3

 
4 jaar geleden
Balletje opgooien voor verkoop in de winter waarschijnlijk. Ik zie hem geen werk weigeren eerlijk gezegd, daar heeft hij zichzelf alleen maar meer mee.
+4/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Raad jij eens wie zijn makelaar/manager is ;)
+2/-0

4 jaar geleden
PSV heeft geen geluk met spelers die ze van AZ overnemen.
Kost een boel centen en na 1 of 2 jaar vertrekken ze of komen op de reservebank terecht.
Niet meer doen... een ezel stoot zich niet twee of driemaal aan dezelfde steen.
+10/-2

 
4 jaar geleden
Eens. Ik heb mn buik ook wel vol van AZ spelers, maar wel logisch dat er veel gehaald werden vanwege Brands verleden daar. Maher is gewoon gegokt en verloren. Luckassen had nooit aangetrokken mogen worden, want ook bij AZ was hij al kampioen eigendoelpunten en rode kaarten pakken. Gewoon letterlijk en figuurlijk niet zo'n slimme speler. Next!
+5/-1

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
MvB heeft met meerdere spelers geen klik.
+6/-5

 
Klopt, klik klak klaar, ook wat @Jan Zomers zegt klopt.
+3/-2

4 jaar geleden
Ik heb wel respect voor zijn eerlijkheid en duidelijkheid. Nu zorgen dat we kunnen verkopen. Of je nu goed of niet met een trainer op kunt schieten (Bale? ), als je zo goed speelt dat hij niet om je heen kan sta je gewoon in de basis.
+7/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
En weer komt surrogaat-PN met een absolute non-issue. Wanneer stopt men nou eindelijk eens met het bieden van een platform aan gefrustreerde mensen om wezenloos tegen PSV aan te schoppen. Niemand hier, kan ik mij zo voorstellen, zit op dergelijke onzin te wachten. Vroeger was het zo nu & dan best vermakelijk om in de diverse media te lezen hoe geflopte ex-spelers natrapten en met modder gooiden naar de club die hen een unieke mogelijkheid had geboden. Diverse media ja, maar toch zeker niet een PSV-gericht medium? Op het oude vertrouwde PN was van deze sneue nieuwsgaring niet of nauwelijks sprake.
+4/-5

 
Mag een fansite alleen maar positief nieuws plaatsen dan? Het lijkt me geen Noord-Korea hier lijkt me
+4/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Gaat het niet om. Ik ben zelf ook niet per se fan van programma's als PSV.tv, juist vanwege het totaal kritiekloze gehalte daarvan. Wat mij wel stoort is dat PN een platform biedt aan al dan niet gefrustreerde mensen om ongenuanceerd tegen de club waarvan ik houd aan te schoppen. En dan maakt het mij niet uit of het een notoire cynicus als Sjaak Swart betreft of, zoals in dit geval, een gefrustreerde ex-speler die - jij zegt het nota bene zelf - hier zijn frustratie over eigen falen mag spuien. Los daarvan ontgaat mij totaal de relevantie van dit "nieuws". Derrick is namelijk oud nieuws. Next.
+4/-2

 
Volgens mij is Luckassen geen ex-speler van onze club. En als een verhuurde speler iets geruchtmakends of in ieder geval iets opvallends vertelt over PSV en onze trainer, lijkt me dat absoluut nuttig voor deze site. Het heeft niets met stemmingmakerij te maken, het is gewoon PSV-nieuws.
Dat neemt niet weg dat ik hoop dat Luckassen binnenkort wel ex-speler van PSV is.
+2/-0

4 jaar geleden
Eerlijk verhaal, niet zo slim, zo is hij wellicht. Niet gelukt, jammer, op naar een andere club.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Een van de vele verdedigende miskopen van Brands.

Ligt niet aan de trainer maar aan hemzelf. Slechte voetballer.
+3/-1

4 jaar geleden
Bijzonder onprofessioneel en bovendien ook nog eens oliedom. Wat zullen andere clubs wel niet denken van zo'n speler die niet over exceptionele kwaliteiten beschikt als ze een (middelmatige) speler zoeken voor de breedte. Ik voorspel dat ie over 3 jaar in de kelder van de eredivisie speelt... of lager.
+4/-2

4 jaar geleden
Had fysiek, lengte en snelheid alles wat je nodig hebt. Dat je dan nog steeds niet kan aanhaken in de eredivisie als stabiel bovengemiddeld verdediger na jarenlang trainen op niveau zegt vooral veel over hemzelf. Maar tegelijkertijd kun je je wel afvragen of MvB wel de juiste snaar raakt van meerdere spelers. Want ik heb het idee dat Guti en Pereiro ook met hun ziel onder de armen ronddwalen.
+7/-2

 
4 jaar geleden
Bommel is een goede trainer vind ik @michelos, maar ik denk idd. dat hij wel een beetje de 'mojo' mist om bij een speler op het juiste moment een snaar te raken. Bij de andere leden van de TS zie ik die eigenschap eerlijk gezegd ook niet echt. Dat is soms op moeilijke momenten weleens een uitweg uit een negatieve spiraal.
+2/-1

Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Jammer dat niet het hele interview geplaatst is (heb deze wel gelezen). Daarin geeft hij aan waarom hij moeite had met aanhaken. Hij heeft een goed punt daarin. Hier in Nederland is (met name de media) heel goed in elk foutje onder het vergrootglas te leggen en iemand helemaal af te kraken. Moet zo'n jongen maar tegen kunnen? Komop, het zijn (hier in Nederland) nog jonkies, zij maken nog fouten, dat hoort bij de ontwikkeling. We moeten hier in Nederland (ja, ik ook als ik opgefokt ben) eens stoppen met spelers meteen af te schrijven na een paar slechte wedstrijden. Laten we eens kijken naar wat wel goed gaat bij de spelers. Laten we de spelers eens motiveren en aanmoedigen ipv af te kraken.
+7/-0

4 jaar geleden
Lekker sportief , even natrappen. Zegt veel over de speler zelf.
+4/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De zaakwaarnemer van Derrick Luckassen zei vorig jaar dat hij een keer uit hondenbakken zou eten als de centrale verdediger het niet zou redden bij PSV . Bron ED.
+2/-0

4 jaar geleden
gewoon terug laten komen en dan 2 jaar op de tribune zetten!!
+1/-2

4 jaar geleden
Aad Afkoopsom vond het destijds een geweldige aankoop weet ik nog. Die zit helaas wel vaker mis.
+2/-1

4 jaar geleden
Slechte uitspraken van een voetballer als je ook nog onder contract staat bij PSV. Contract laten ontbinden als Anderlecht hem niet overneemt. Hij is meer een speler voor Feyenoord, maar dat terzijde.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Met zo'n anti-reactie trapt Luckassen wederom in bal in eigen doel! Als je je eigen werkgever afvalt dan getuigt dat van weinig intelligentie. Zeker als hij alle kansen heeft gehad en zelf heeft gefaald.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis