Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert oefenprogramma voor komende zomer

7 juni 2021 11:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV presenteert oefenprogramma voor komende zomer; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV het oefenprogramma voor komende zomer bekend gemaakt. De eerste training zal plaats vinden op vrijdag 25 juni. Vooralsnog zal deze niet toegankelijk zijn voor supporters. Op zaterdag 3 juli staat een oefenwedstrijd tegen het Belgische RWD Molenbeek op het programma. Ook hierbij zullen geen supporters aanwezig mogen zijn.

Zoals het Eindhovens Dagblad eerder meldde belegt PSV ook komende zomer weer een trainingskamp in het Duitse Marienfeld, van maandag 5 juli tot en met zondag 11 juli. Daar speelt het oefenduels tegen Delbrücker SC en VfL Osnabrück. Momenteel is nog niet bekend of daar supporters aanwezig mogen zijn.

PSV onderzoekt de mogelijkheden om een FANdag te kunnen organiseren en in welke vorm deze eventueel plaats zou kunnen vinden. Ook worden er eventueel nog één of meerdere oefenwedstrijden aan het programma toegevoegd.
Tags

oefenprogramma belegt delbrucker fandag marienfeld molenbeek osnabruck rwd toegankelijk trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Hoop op minimaal 1a2 oefenpotjes tegen een tegenstander van kaliber/aanzien.
+4/-0

7 dagen geleden
Tot zover dus de "normale zomer" die ons in het vooruitzicht is gesteld.
+2/-4

7 dagen geleden
Beetje fatsoenlijke tegenstanders aan het eind van de voorbereiding van een beetje EL/CL niveau mag je toch wel verwachten.
+1/-2

7 dagen geleden
"Ook worden er eventueel nog één of meerdere oefenwedstrijden aan het programma toegevoegd."

Eventueel? Goede mop! Of zou het volgas voetbal op 11 juli reeds zijn tol hebben geeist?
+1/-4

7 dagen geleden
Als we op 25 juni beginnen met trainen is er al zeer weinig tijd, dus ik denk dat men bij PSV de eerste serieuze tegenstander door de UEFA laat uitkiezen volgende week...
+2/-0

 
7 dagen geleden
Doet mij nu al sterk denken aan voorbereiding in 2017. Toen hadden de (basis)spelers amper anderhalve wedstrijd in de benen vóór de eerste Europese wedstrijd. Maar ach, was maar Osijek... en die zomer was er niet eens een eindronde. Uiteindelijk pakte e.e.a. goed uit, maar toch. En nóg een reden om te hopen dat Nederland er zo rap mogelijk uitvliegt. Anders zie ik ons (Europese) seizoen wel heel somber tegemoet. Al doe ik zulks nou al. Wederom.
+1/-1

7 dagen geleden
Vakantie van voetballers en die van de rest van Nederland lopen altijd wat scheef.Daar zit soms 1 of 2 maanden tussen. Voetbalseizoen eindigt normaal begin mei, maar nu met een EK, loopt dat wat anders. Met een eerste training op 25 juni en een eerste wedstrijd op 20 juli zit daar nog niet eens een maand tussen. Dat betekent eerst weer twee weken optrainen voordat je aan wedstrijden kunt gaan denken. (nog las van ek gangers die dan nog vakantie zijn). Wat Soubavaria dus zegt:).
Daarnaast wel goed dat ze weer eens in de buurt blijven en niet naar weet ik veel waar vliegen voor een zinloze beker in de VS bijvoorbeeld.
+1/-0

7 dagen geleden
Jeez.. Je zou bijna depressief worden van de reacties hier de laatste tijd.

Joepie! We gaan bijna weer beginnen, kan niet wachten. Benieuwd met wie we de vCL gaan beginnen.
+11/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Ik heb wel zin om naar PSV te kijken , ben alleen benieuwd hoelang datzelfde enthousiasme blijft als we net zoals vorig jaar spelen. Qua resultaten en spel was het ondermaats en wonnen we zelden overtuigend. Dit seizoen moet het jaar worden dat we in beide verbeteringen gaan zien , we hebben zeker nog een paar aankopen nodig, misschien dat die mij dan wat extra vertrouwen kunnen geven.
+2/-0

 
6 dagen geleden
Hahaha, maar aan de andere kant, al die minnen die weer uitgedeeld worden, wat n droevige zuurheid... maar goed met je eens dat het allemaal wel iets enthousiaster mag.

Denk dat het te maken heeft met die 1,5 jaar durende ellende waarin we nog steeds zitten met alle bangmakerij om hele meute in het gelid te laten lopen...
Iedereen is er klaar mee, maar niemand weet waar we heen gaan, die onzekerheid maakt mensen ook Gallisch!

Ik kijk nog steeds naar wat er wel is:
PSV is historisch vroeg aan t timmeren aan de selectie voor nieuwe seizoen, wat ook broodnodig is met die CL ronde eind juli.
28.000 seizoen kaarten verkocht, mooie geruchten over Pröpper, De Jong en Berhuis

Zin in!
+2/-1

 
6 dagen geleden
Dat is altijd nog te verkiezen boven depressief worden van wéér een totaal mislukt seizoen van PSV.
+2/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 dagen geleden
De prestaties van de laatste seizoenen geven meer dan voldoende redenen om eens goed aan de lampen te gaan hangen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi