Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat Dylano K.: 'Bijna opruiende teksten van Marcel Brands'

24 februari 2023 17:36 - De Limburger
Foto: Pro Shots

Advocaat Dylano K.: "Bijna opruiende teksten van Marcel Brands"; image source: Pro Shots

Tegenover De Limburger heeft advocaat Paul Saris hard uitgehaald naar Marcel Brands. Saris staat de 20-jarige Dylano K. bij die afgelopen donderdag het veld oprende en de doelman van Sevilla aanviel. "Ik heb contact met zijn ouders en zonder daar al te diep op in te gaatn: het gaat om hele nare berichten. Dat is niet los te zien van de bijna opruiende teksten van de directeur van PSV", aldus Saris.

De advocaat doelt daarmee op de persverklaring die door PSV werd opgesteld en waarin hij aangaf het incident erger te vinden dan de uitschakeling en hoopte op een levenslang stadionverbod. "Kom op. Je kent niet eens alle feiten en omstandigheden. Deze meneer is geen rechter, volgens mij", zo geeft hij aan. "Het is een kwalijke ontwikkeling dat alles maar vanuit een bepaald standpunt de ether in gegooid wordt. Er verdwijnt nu wel heel veel nuance."

Dylano K. is door de politie inmiddels verhoord en moet op woensdag 8 maart voor de rechtbank in Den Bosch verschijnen. "Zoals dat voor iedere verdachte geldt, moeten we er rekening mee houden dat er allerlei zaken kunnen spelen die van invloed zijn op bepaald gedrag. Het is aan de rechter om daarover te beslissen", zegt Saris daarover.

Meer op De Limburger
Tags

advocaat dylano saris brands opruiende teksten aanviel ether gaatn kwalijke levenslang limburger meneer nuance oprende persverklaring rechtbank sevilla stadionverbod verhoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik hoop ook dat 'Dylano K.' een levenslang stadionverbod krijgt. Ik zie geen enkele reden om Brands ook maar iets te verwijten. Het is een recidivist die echt iets ontoelaatbaars heeft gedaan. Gewoon aanvaarden van de gevolgen van eigen misgedrag.
+28/-0

 
1 jaar geleden
De slachtoffer-kaart wordt weer getrokken.
We hebben een complete idioot die het veld op rent en de doelman van de tegenstander aanvalt, maar nu is meneer Dylano het slachtoffer en Brands de dader ?
+19/-1

 
1 jaar geleden
Je moet er toch niet aan denken dat hij een mes bij zich had... Kan de Uefa weer eisen dat er hekken komen? Ik vraag dit omdat ik het echt niet weet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet ook niet wat de procedure nu wordt. Maar weer hekken zou wel het laatste moeten zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat de UEFA dit niet gaat eisen, want men wil geen nieuw Hillsborough-drama.
Risico op doden, die tegen het hek plat gedrukt worden, komt dan op het conto van de UEFA, want zij wilde een hek rond het veld.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop ook dat de hele, ja de hele boete op Dylano verhaalt wordt. Maakt niet uit als dat Dylano een jaar, twee jaar of veertig jaar duurt. Elke echt elke cent terug naar PSV en door naar de UEFA.
+2/-1

1 jaar geleden
Er werd op diverse fora geschreven dat men hoopt dat de harde kern het zelf wel even oplost door even bij deze meneer langs te gaan. Zulke teksten zijn opruiend en als deze meneer vervelende dingen mee maakt is dat wellicht daardoor aangewakkerd en niet door wat Brands heeft gezegd.
+16/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou het mooi vinden als alle supportersgroepen (inclusief BFTS) van zich laten horen en hun afkeer tegen deze idiote actie laten blijken. Het blijft op dat front opvallend stil...
+3/-0

1 jaar geleden
Hoe krijgt ie het zijn bek uit...

En een Dylano... je verwacht het niet.
+17/-0

 
1 jaar geleden
Met zusjelief Rowena. Bepaalt een naam welke afslag we nemen in het leven?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Nou, gek genoeg is het vrijwel nooit een Diederick-Jean-Paul en wel erg vaak een naam die je in bepaalde groeperingen vaker tegenkomt.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Nee, maar helaas bepalen de ouders de naam en vaak ook de richting die het kind in gaat.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb er even dieper op ingezoomd. Is niet zo moeilijk met social media tegenwoordig. Zusjelief Rowena, ook een naam uit een andere categorie dan Marie Antoinette of zo, doet het prima in Spanje met goede opleiding en mentaliteit. Heeft dezelfde ouders. Ik denk dat de opvoeding van Dylano hier tekort schiet maar vind het te ver gaan om dat aan zijn gekozen naam te wijten. Beetje kortzichtig en stereotyperend.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt altijd een uitzondering die de regel bevestigd.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Respect voor je eigen (nick) naam omdat ik dit ook een fijne band vind. Maar ook jij vind het waarschijnlijk kortzichtig als metalheads als langharig tuig worden weggezet? Of ben jij dan die uitzondering die de regel bevestigt?

Ik kan het ook omdraaien en, let wel: ik neem het niet voor deze Dylano op maar voor alle andere Dylano’s! Iemand hierboven zegt dat het nooit een Diederick of Roderick zal zijn. Vraag je eens af of je die wel op Oost ziet staan? Daar waar men elkaar meer opnaait dan op pak ‘m beet vak N? Heb jij een seizoenkaart voor oost dan zouden we op basis daarvan ook al vooroordelen kunnen hebben. Totale onzin en waanzin zelfs!
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe de fuck wil je dit gedrag nog nuanceren? Idioot.
+15/-0

reactie verwijderd

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat iedereen deze actie afkeurt. Het verspreiden van zijn naam en woonplaats is daarentegen ook vrij kinderachtig en bovendien heeft ook hij recht op zijn privacy wat je daar ook van vindt. Daarnaast zorgt bekendheid vaak ook voor strafvermindering.
+6/-4

1 jaar geleden
Misschien dat ie zich drukker moet maken over de opvoeding van dat jong !!
+10/-0

1 jaar geleden
Tsja, het is een advocaat en dus begrijpelijk dat hij het probeert te nuanceren. Ik denk niet dat Brands iets verweten mag worden. Hij heeft alleen zijn mening gegeven over het incident en verder niks opruiends gezegd. Dat Dylano nare berichten krijgt, komt doordat de 34.999 andere mensen in het stadion zijn actie niet konden waarderen.

Natuurlijk weten wij niets over wat er zich in het leven van Dylano heeft afgespeeld, en of er wellicht goede redenen zijn voor dit gedrag. Maar dat doet in mijn ogen niet terzake, want op die manier geef je tienduizenden mensen een soort vrijbrief om dit soort te dingen te gaan doen. Als Dylano zich niet kan gedragen, moet hij niet in dit soort situaties komen. Dan moet hij tegen zichzelf in bescherming genomen worden. En als hij dat niet zelf doet, dan moeten anderen dat doen.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Goede redenen voor dit gedrag..??? Er is toch niks te bedenken hoe je dit goed kan praten?? Hou op hoor!
+7/-0

 
1 jaar geleden
En hij hád al een stadionverbod. Zo onschuldig was hij dus al niet.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Een stadionverbod kun je ook ten onrechte hebben gekregen hoor. Ik heb ooit bijna een jaar gekregen omdat ik in mijn eentje 800 supporters van de tegenstander zou hebben aangevallen. Ik was gewoon op weg naar huis. Gesprek met psv over gehad. Ze zouden het oplossen. Werd niet gedaan. Er werd verteld dat ze niet tegen knvb in konden. Juridische hulp leverde niets op. Ben daarna dus bijna een jaar niet in het stadion geweest
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou dat is zwaar balen en dat spijt me voor je. Maar bij je terugkeer in het stadion ben jij niet het veld opgekomen om de keeper van de tegenstander aan te vallen, toch? Dan geloof ik in jouw onschuld, niet in die van deze malloot.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat heb ik natuurlijk niet gedaan. Maar voorheen was PSV een heeeel belangrijk deel van mijn leven. En dit maken ze niet meer goed. Ook niet met mooie successen
+1/-0

1 jaar geleden
Z'n ouders zullen wel uitermate trots op 'm zijn. Dit doet ie anders nooit, het is zo'n lieve jongen.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dit is flauw, ik denk dat zijn ouders dit ook verschrikkelijk vinden. Vraag is waarom dit heeft kunnen gebeuren, ik heb geen idee. Maar dat een advocaat Brands gaat kapittelen is een gotspe, en slaat werkelijk nergens op. Mag Brands als vetegenwoordiger van PSV hier iets over zeggen, wie weet krijgt PSV een heel hoge geldboete van de UEFA, of nog erger.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ze moeten maar eerst er voor zorgen dat er op wedstrijddagen in en om het stadion geen alcohol meer wordt geschonken. Niet alle, maar een hoop ellende onstaat door drug en alcohol.
+6/-12

 
1 jaar geleden
Serieus? En ook stratumseind maar droogleggen? Of de stationskiosk?

Ik snap je punt hoor, maar daar los je het niet mee op.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Zijn er serieus mensen die alcohol kopen in de stationskiosk??? met die prijzen moet je dan toch wel errug bezopen zijn.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Geen idee, zal zondag eens kijken als ik er langs loop.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Veel opgeschoten jong staan stijf van de drugs tijdens een wedstrijd in het stadion, het is een héél groot probleem.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Ik ken zat mensen die wat drinken etc en dan naar de wedstrijd gaan en na de wedstrijd zonder gedoe naar huis gaan. Die rennen ook niet kansloos het veld op om de keeper van de tegenpartij wat aan te willen doen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Veel minnetjes, maar de beste man heeft wel gelijk. Vaak is drugs (valt alcohol als hard drug ook onder) de reden dat figuren denken dat ze alles zijn of controle verliezen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Alcohol en of drugs kan (weten we niet) er wel iets mee te maken hebben. Maar alcohol verbieden voor alle mensen is natuurlijk ten zotte.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Haha nu wordt ie mooi.
Dat joch, met z’n gebiedsverbod én stadionverbod, is in het stadion waar die al niet eens mag zijn.
Misdraagt zich gruwelijk, mag de directeur daar kwaad op reageren?! (Was overigens een prima reactie)
Hij is de baas van een club die door het toedoen van die idioot een zware straf boven het hoofd hangt.
Walgelijk dit
+20/-0

 
1 jaar geleden
Hulde voor jouw reactie, ben het compleet met je eens.
+1/-0

1 jaar geleden
En zo wordt de dader weer slachtoffer…
+6/-0

1 jaar geleden
Heer Saris, ik word misselijk van uw uitspraken
+14/-0

 
1 jaar geleden
De heer Saris is een godsdienstwaanzinnige mondcristen .
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is het toch een rare wereld aan het worden..van dader naar ''slachtoffer''?Daar gaat mijn geloof in de rechtspraak en advocatuur...(En hij deed het zo goed op school,tot groep 2 dan)...Meer dan tenenkrommend. Heeft wel erg snel een advocaat gevonden,iets met ervaring?
+8/-0

 
1 jaar geleden
Eens met je reactie hoor, maar wat je laatste regel betreft: Dylano is opgepakt door de pliesie en vastgehouden voor verhoor. De pliesie heeft een lijst met advocaten (piketlijst) en die wordt je dan aangeboden.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je zoiets uit je mond kunt krijgen had je beter geen ouder kunnen worden. Hier gaat het dus mis en Dylano weet waarschijnlijk niet beter. Als ik op school straf kreeg dan kreeg ik thuis nog eens een draai om mijn oren, tegenwoordig gaan ze verhaal halen en word de hand boven het hoofd gehouden, en dan zelfs in dit geval nog… Zijn Dylano zijn vriendjes van bfts ook al met een statement gekomem? Anders hoeven we die ook niet meer serieus te nemen lijkt me.
+7/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad. Heel benieuwd of ‘bfts’ iets laten weten.
Vind dat sowieso een groep waar ik kriebels van krijg.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Help me even, wat is dat voor groepering?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat is een fanatieke groep. Maar het komt op mij, en veel anderen, over alsof ze zich boven alle andere supporters plaatsen.
Ooit al vernomen dat zij graag zeggenschap wilde hebben over wie er mee konden naar uitwedstrijden. Zodat er meer van ‘hun’ mee konden.
Dan ben je bij mij al verkeerd bezig.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Allemaal een zwart North Face jasje met daarbij een petje, capuchonnetje of een vissershoedje.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja dat is de grote vraag, zal BTFS zich nog laten horen? Ik gok van niet. En als ze inderdaad niks van zich laten horen, hoop ik dat de harde kern deze groep keihard aanpakt. Daarnaast pleit ik meteen voor het weigeren van uitwedstrijden plekken voor deze groep als zij zich niet met felle woorden zich hier van distantiëren. Maar goed, als zo'n eencellige als Dylano lid mag worden van zo'n groep, vrees ik dat er nog meer van dit figuren daar rondlopen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk zullen zij niet met een reactie gaan komen. En ja, die groep zit vol met dit soort figuren.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe zou Marcel hier nu op reageren? Hard lachen of ziedend worden? Zo n advocaatje die even beweerd dat hij de feiten en omstandigheden niet kent. Hoe zie je dat dan voor je. Dat men op het veld naar hem toeloopt, klapstoeltjes neerzet en een goed gesprek met hem begint? Goh knul, je hebt een stadionverbod, je loopt tijdens de wedstrijd het veld op, je valt een speler aan, maaaaaar je had vast een goede reden.

Hopelijk haalt PSV alles uit de kast om deze knul en desnoods ook zijn ouders flink uit te kleden. (ik begreep uit een andere krant dat die zelf ook tekeer gingen over Brands). Hij heeft al een fors stadionverbod en gebiedsverbod dus de ouders kunnen niet beweren niks te weten en dat hij zoiets nooit zou doen.

En ik blijf hopen op een ''sfeeractie'' van de supporters.
+3/-0

1 jaar geleden
Zo,n lieve jongen 20 jaar niets verkeerd gedaan mocht er niet zijn zich klem gezopen en dan maar het hekje over ,was hij daar maar strak gegaan...En HR Brands veel te netjes en de Advocaat hij moet ook zijn geld verdienen hopelijk geen SCC bij psv !!
+1/-0

1 jaar geleden
Prima teksten van Brands. Hoop persoonlijk ook op een levenslang stadion verbod en dat de te verwachtte schade (deels) op hem / zijn ouders wordt verhaald. Het enige wat PSV te verwijten valt is dat deze mijnheer ondanks een stadion verbod toch binnen gekomen is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Volledig mee eens , alles laten betalen en nooit meer naar binnen , laat dit een les zijn voor die andere die de neiging hebben dit te doen , je benadeelt ONZE club!!
+1/-0

1 jaar geleden
Het incident moet ook niet groter gemaakt worden dan het is. Als er 1km verderop op Stratumseind een duw wordt uitgedeeld en er vervolgens een klein handgemeen plaatsvindt gaat iedereen daarna weer over tot de orde van de dag. Nu vindt het in het stadion plaats en iedereen valt over elkaar heen om er schande van te spreken. Als deze jongen zich van te voren had gerealiseerd wat hem boven het hoofd hing zou hij zich wel hebben bedacht.
+2/-22

 
1 jaar geleden
Is dit serieus ?
Bedenk je je ook dat de UEFA met een dikke boete komt en het daar wellicht niet bij blijft?
Dat joch wist heel goed wat die over zich heen zou krijgen, hij is alleen te dom om te bedenken dat ie zich moet gedragen met alle straffen die die al had.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Deze reactie is natuurlijk niet serieus te nemen. De gevolgen voor PSV zijn vele malen groter dan als er op het Stratumseind ergens een klap wordt uitgedeeld. Bovendien is deze gast een recidivist met notabene een gebieds- en stadionverbod.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Hoop dat je een grap maakt met je reactie?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Iemand die zoiets doet kan niet denken, dat is vaak het probleem...
+1/-0

1 jaar geleden
Staat er nu serieus op zijn LinkedIn als vaardigheid "problemen oplossen"?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou ja heel zwart wit gezien, voor sommige mensen was het een dilemma of ze volgend seizoen een all-inn seizoenskaart moesten nemen. Die keus wordt door hem wel makkelijker als je de eerste twee Europese thuiswedstrijden zonder publiek speelt. En het capaciteitsprobleem van het uitvak heeft hij zo ook 8 maanden verschoven voor wat betreft Europese tegenstanders.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Daar kan ik dan wel weer om (glim)lachen.
+2/-0

1 jaar geleden
Begin steeds meer een hekel te krijgen aan advocaten, volgens mij is het hun taak om clienten bij te staan zodat ze een eerlijk proces krijgen en niet om recht te praten wat krom is. Je ziet het steeds meer dat er van alles bij gezocht wordt om zaken anders voor te spiegelen dan ze feitelijk zijn met als enig doel clienten hun terechte straf te laten ontlopen.
Hoezo nuance! wilde hij een handtekening vragen....
Hoezo alle feiten en omstandigheden! zit er teveel alcohol in het bier dat PSV tapt...
Ik kan er maar 1 ding op zeggen en dat is dat deze eencellige eikel Dylano de advocaat krijgt die hij verdient.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Een andere nuance kan zijn dat die keeper met z'n tengels aan Dylanos vriendin heeft gezeten, of dat die keeper de natuurlijke vader van Dylano is maar dat ontkent waardoor Dylano dus flink wat geld misloopt. Iets in de persoonlijke sfeer dus ten aanzien van die keeper. Veel verder met nuances die hout snijden kom ik niet.
+1/-0

 
Ze hadden hem de term 'knock-out fase' verkeerd uitgelegd
+5/-0

 
De taak van een advocaat is opkomen voor hun cliënt en dus zorgen dat een (eventuele) straf zo laag mogelijk uitvalt. Daarin gebruikt hij nu iedere klassieke truc die je kan bedenken. De hij-is-publiekelijk-al-genoeg-gestraft-kaart is getrokken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja het zal wel
Je vermoord iemand en bekent dat ook. En dan gaat een advocaat nog zoeken of er ergens een komma verkeerd staat om je een lagere dan de straf die je verdient te laten krijgen,
Het staat zo ver van mijn gevoel van rechtvaardigheid af dat ik advocaten ook totaal niet vertrouw. want wat is dan de volgende stap in het beschermen van je client. BAH
+1/-0

 
Wat heeft dat met vertrouwen te maken als hij doet wat hij moet doen?
+1/-0

1 jaar geleden
Pardon? Krijgt Marcel Brands nou op zijn flikker uit de hoek van deze knul? Hij had al een stadionverbod na meerdere problemen. Hij dupeert een voetbalbedrijf en die reageren hier terecht kwaad op. Al ben je een probleemgeval, iemand weet wel het verschil tussen goed en fout. Dit was fout. Dan krijg je iedereen over je heen maar dat mag niet. Typisch een geval van dat de schuldige weer beter beschermd wordt dan de gedupeerde. De wereld op zijn kop! Keihard straffen...
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het was ook best een beetje opruiend gedrag van die maffe Dylano.
Met z’n Ajax naam
+5/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kom trouwens net via de site van Geen Stijl terecht op de site van de Limburger, waar in een artikel uit november te lezen valt dat vrind Dylano door ene prins Wesley als adjudant is gekozen bij de Veldjmuus. Verderop in dat artikel staat dat Prins Wesley twee hobby's heeft : darten en Ajax. Dát zijn dus de vrienden van Dylano.... Zou Dylano undercover zijn 🤔
+1/-0

1 jaar geleden
Shit, ik heb een fijne jeugd gehad met lieve ouders en weinig problemen, behalve dan dat we niet veel geld hadden te makken toen. In dit land, met dit soort advocaten, is dat dus balen want mocht ik één keer over de schreef gaan dan hang ik. Dan zal mijn advocaat de slechte-jeugd-troef dus niet kunnen trekken en hoef ik niet op strafvermindering of verzachtende omstandigheden te rekenen. Balen zeg want dan wordt ik dus echt als boef behandeld. Iets wat Dylano volgens heer Saris kennelijk niet is. Ik hoop dat heer Saris snel klaar is met het uitoefenen van zijn beroep. Waardeloos sujet.
+2/-0

1 jaar geleden
Deze vent is een idioot en zou nooit meer in de buurt mogen komen van welk stadion dan ook. Maar hem gaan bedreigen of zelfs opzoeken om te straffen gaat ook alle perken te buiten.
+3/-3

 
1 jaar geleden
De politie mag hem wel opzoeken zodat een rechter hem kan straffen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat natuurlijk wel en was dus ook niet wat ik bedoelde....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, dat idee had ik ook wel, maar zag dat het ook geïnterpreteerd kon worden alsof hij helemaal niet gestraft zou hoeven worden
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zit net te denken over de inhoud van dit artikel, maar ik begrijp er eigenlijk heel weinig van ….

Dus de advocaat heeft met de familie gesproken, en daaruit zijn vervelende berichten naar voren gekomen, die dan een verband zouden hebben met de teksten van Brands?!
Wtf? Wat Brands dan ook maar gezegd zou hebben … daar is niks mis mee! Brands heeft die jongen veroordeeld, zoals we allemaal doen, en zoals de rechter hopelijk nog harder zal doen!

Maar dat alles staat toch helemaal los van wat die jongen gedaan heeft …. Hij heeft toch een hele groep mensen beschadigd en benadeeld, dus hij mag toch door de benadeelden verbaal veroordeeld worden?! Helemaal niks mis met wat Brands heeft gedaan!
En die advocaat moet ook maar eens gaan nadenken wat hij hier precies probeert te doen … in mijn ogen totaal niet van toepassing, en een aanval op de leiding van PSV!
+2/-0

 
Gewoon de klassieke truc. Je weet nu al dat die advocaat tijdens de rechtszaak gaat aansturen op strafverlaging omdat hij publiekelijk al gestraft is en daarvoor gaat hij alle teksten van Brands en alles wat er in de media is geschreven voor gebruiken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou, ik betwijfel of een rechter daar in zal trappen, temeer omdat dat ventje daar nooit had mogen zijn (door een eerder misdrijf).
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat deze "advocaat" na deze uitspraak een stuk minder klanten krijgt, wat een gek... Ik sta achter de woorden van Brands en dat de ouders van het jong boos zijn op Brands en PSV zegt ook precies waar het mis is gegaan. Ik ga hier geen woorden meer aan vuil maken maar levenslang stadion verbod en 10 jaar de cel in mag wat mij betreft.
+1/-0

 
Pas op, ddlk durven ze ook nog te geloven dat jij de echte Xavi Simons bent..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Meneer doet gewoon zijn werk en hoort hem gewoon te verdedigen op de manier die hij het beste acht voor zijn cliënt. Er zijn echt wel ergere misdaden verdedigd door advocaten en zo hoort het ook in ons rechtssysteem.

Laten we aub geen advocaten veroordelen voor het doen van hun werk. En dan gaat het hier alleen maar om een relatief klein vergrijp...
+2/-0

1 jaar geleden
Als echte PSV supporter schaam ik me voor het wangedrag van deze hooligan, die de goede naam van PSV en haar supporters ernstig heeft beschadigd. Ik vrees dat de boete die PSV aan de UEFA moet betalen vermoedelijk nooit volledig op deze kansloze eikel (en vermoedelijk tevens kale kip) kan worden verhaald.

Verder schaam ik me ook voor het gedrag van sommige advocaten. Natuurlijk is iedereen onschuldig tot het tegendeel is bewezen, maar 35.000 mensen hebben live kunnen zien wat zijn cliënt heeft misdaan. En dan zijn er de foto's en filmpjes nog, meer dan voldoende bewijs voor een veroordeling.
Natuurlijk heeft iedereen recht op een advocaat en een goede verdediging, maar die advocaten kunnen soms ook te ver gaan met het omdraaien van de slachtoffer en dader rollen. Het is wel erg gemakkelijk om iets als "Er verdwijnt nu wel heel veel nuance" te roepen, zonder op enige manier duidelijk te maken wat voor nuance er zou kunnen zijn om het overduidelijke wangedrag van Dylano K te verklaren.

Ik heb het statement van PSV nog even nagelezen (https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/statement-psv-vol-afschuw-over-incident-tijdens-uefa-europa-league.htmlink), daar staat niks verkeerds in. Marcel heeft zich nog best netjes uitgedrukt.
Dat er (waarschijnlijk) zeer nare berichten op de facebook pagina (of andere sociale media kanalen) van Dylano K terecht zijn gekomen, dat is toch echt de schuld van Dylano K. zelf!
+3/-0

Is het dan zo makelijk met een stadionverbod toch het stadion binnen te komen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Denk jij dat die gasten die iedereen moeten fouilleren ook nog alle gezichten van mensen met een stadionverbod kunnen onthouden en herkennen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar heb je gezichtsherkenning met camera's voor.
+1/-1

1 jaar geleden
Wat een bullshit,"je kent niet eens alle feiten". Alsof die er toe doen. Het enige wat telt is dat jou client, (een vuile snotneus van 20) een portie opvoeding te kort is gekomen die nodig gecompenseerd moet worden. Wat mij betreft zou een korte ( 4 maanden schiet me zo tebinnen ) celstraf ook niet misstaan. Bovenop dat levenslang stadion verbod en €15.000 boete welteverstaan.
+3/-0

1 jaar geleden
Wat een gelul. Dit is gewoon poging tot mishandeling. Als hij zijn handjes had thuis gelaten was er niets aan de hand. Hij valt die keeper bewust aan. Deze malloot moeten ze gewoon een paar maandjes binnen houden
+1/-0

1 jaar geleden
Bijna opruiende teksten,dus niet helemaal.
De woorden van de verdediging snijden zodoende geen hout.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat ze die Dylano en de ouders tot de laatste cent laten bloeden voor alle ellende die PSV nu van de UEFA over zich heen gaat krijgen. Aandacht wil hij en dat zullen hij en zijn falende ouders de rest van zijn mislukte leven krijgen als het aan mij zou liggen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Falende ouders is wel wat kort door de bocht. Die jongen is meerderjarig dus volledig zelf verantwoordelijk voor zijn daden.
Ik heb zelf meerderjarige kinderen, en die houd ik echt niet 24/7 in de smiezen om te kijken wat ze uitspoken.

Geloof mij maar: het leven van Dylano is wel over. Buiten een levenslang SV, een enorm hoge boete (die hij waarschijnlijk heel zijn leven moet schuiven), komt hij nergens meer aan de bak voor een baan oid. Dus zijn straf zal hij terecht wel krijgen.

Ik ben overigens nog wel benieuwd wat er gebeurt met diegene die het kaartje aan hem heeft gegeven. Hij kon zelf geen kaart kopen. Als hij het kaartje nog op zak had, kan je de eigenaar van het kaartje ook nog achterhalen. Geef hem ook maar een SV voor een paar jaar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij blijft niet levenslang betalen, zo werkt dat niet in Nederland. De boete en schadevergoeding die hij moet betalen zijn veel te hoog voor hem. Hij gaat de schuldsanering in en over een paar jaar sappelen kan hij zonder schuld verder.

Dat strafblad blijft wel een ding, net als een eventuele gevangenisstraf voor het aanvallen van die keeper. Daar houdt hij lang last van.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi