Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV overweegt André Ramalho nieuw contract aan te bieden'

27 maart 2024 19:40 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV overweegt André Ramalho nieuw contract aan te bieden"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad overweegt PSV om André Ramalho een nieuw contract aan te bieden. De Braziliaan zou als back-up bij de selectie kunnen blijven. De clubleiding is wel van plan om komende zomer een nieuwe centrale verdediger aan te trekken, maar Ramalho wordt binnen de club en selectie enorm gewaardeerd en kan dus mogelijk langer in Eindhoven blijft.

Onduidelijk is nog of de verdediger dit zelf ziet zitten. Clubs uit Spanje en Brazilië hebben al interesse getoond om hem na dit seizoen transfervrij vast te leggen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho braziliaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Paulinho01 (geschorst)
4 weken geleden
Waarom niet. Heeft bewezen in de eredivisie een prima kracht te zijn. Is altijd inzetbaar zelden geblesseerd zeurt nooit. Prima!
+10/-2

 
3 weken geleden
Zou hij ook niet zeuren als hij nagenoeg nooit speelt? En bewezen in de eredivisie? In toppers was hij vaak de dissonant en tegen kleintjes maakt hij ook geregeld fouten dus ik zie dit totaal anders.
+1/-0

4 weken geleden
Terecht ja, zeker bruikbaar hier en daar basis anders inval.
+2/-2

4 weken geleden
Niet onze beste maar wel n gewaardeerde kracht, klaagt nooit en komt zeker over als n goed mens , dat is ook veel waard . Geen arrogante jankball in ieder geval , kent zN plaats
+6/-1

 
4 weken geleden
Niet buiten het veld misschien. In het veld heb ik me vaak aan zijn theatraal gedrag gestoord. Met name in die wedstrijd tegen de amateurs van Spakenburg. Toen ging die als een stervende zwaan naar de grond zonder dat er iets aan de hand was om tijd te rekken. Plaatsvervangende schaamte toen
+1/-0

 
3 weken geleden
Schwalbes en theatraal gedrag is hij zeker niet vies van. Geregeld gaat hij maar gewoon snel liggen en hoopt hij op een overtreding.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Wat ik zo grappig vind is dat ik nooit iemand over bijvoorbeeld een Obispo hoor terwijl die, als hij een keer fit is, structureel aantoont weinig te kunnen en continu domme kaarten pakt terwijl iedereen over Ramalho valt terwijl die ook goede wedstrijden heeft gespeeld. Als ik dan lees dat Andre voor het groepsproces zeer belangrijk is dan snap ik PSV dus wel waarom ze proberen om hem, tegen voor PSV acceptabele voorwaarden, langer bij de groep te houden. Als backup prima en zeker bruikbaar.
+4/-0

 
4 weken geleden
Leg de lat eens wat hoger, Tony! Zowel Ramalho als Obispo zijn te licht voor wat wij nastreven. Gerrit hebben we door onze vingers laten glippen, zoek de volgende!
+2/-0

 
4 weken geleden
Er komt sowieso een nummer 1 voor die positie, tenminste dat is de ambitie van PSV. Denk je een betaalbare nummer 2 even eenvoudig op te halen? Ramalho heeft ervaring, toont aan in NL goed mee te kunnen en kent de club en speelwijze.
+1/-0

4 weken geleden
Ik heb wel eens ergens gelezen dat zijn salaris boven de 2 miljoen ligt, het is een prima kracht en blijkbaar ook een fijne vent in de groep, die goed ligt. Dan zal het de vraag zijn of hij fors wil inleveren, want puur op zijn sportieve prestaties beoordeeld, is dat salaris natuurlijk fors te hoog, en we zijn natuurlijk wel een voetbalclub en geen vriendenclub.
+5/-0

4 weken geleden
Precies Roelson, het heeft ook te maken met kosten. Ramalho is als grote jongen binnen gehaald, en op basis van zijn kwaliteiten kan hij maximaal back-up zijn in onze selectie. Daar past geen grootverdieners-salaris bij.

Ik zou hem er op basis van kwaliteiten ook best bij willen houden. Het is geen topper, maar je weet wat je aan hem hebt en in verreweg de meeste nationale wedstrijden kan hij uitstekend functioneren.

Maar ja, alles valt of staat met de vraag wat hij wil verdienen en of dat in ons salarishuis past gezien de rol die we voor hem in gedachten hebben.
+3/-0

 
4 weken geleden
Helemaal eens Bas! Ik denk ook dat je hem moet proberen aan boord te houden want als backup lijkt hij me prima: je ziet nu al dat er vrijwel geen backup is als er een CV uitvalt.
Daarnaast zijn goede CV's nogal dun gezaaid: om een betaalbare aantoonbaar betere kracht te halen gaat vermoed ik nog niet meevallen. De minuten die ik van Bella-Kotchap zie wijzen er in elk geval niet op dat hij echt beter is en ook de CV's van Jong PSV staan helaas niet echt op de deur te kloppen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage