Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenDramatisch PSV zakt diep door ondergrens en verliest van Rangers


Tijdstip
24 augustus 2022
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Champions League
Televisiezender
RTL 7


Dramatisch PSV zakt diep door ondergrens en verliest van Rangers; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Dramatisch PSV zakt diep door ondergrens en verliest van Rangers

Het is PSV weer niet gelukt om de groepsfase van de Champions League te halen. In het Philips Stadion ging de ploeg na een belabberde wedstrijd met 0-1 onderuit.

De eerste helft was qua spelbeeld haast een kopie van de wedstrijd in Glasgow. Beide teams waren vooral aan het loeren op fouten van de tegenstander. Lange tijd was een kopbal van Ibrahim Sangaré het grootste gevaar van PSV, terwijl Rangers het moest doen met een schot van buiten de zestien die net naast het doel ging.

Vlak voor rust kreeg PSV plotseling twee grote kansen. Uit een voorzet van Jordan Teze kon Luuk de Jong de bal intikken, maar zijn poging kon door de doelman worden gekeerd. Een minuut later kreeg ook Cody Gakpo een goede mogelijkheid, maar hij schoot over het doel. Bij rust stond het dan ook nog 0-0.

In de rust moest PSV direct noodgedwongen wisselen omdat Luuk de Jong niet meer verder kon. PSV kreeg na enkele minuten via een kopbal van André Ramalho, maar zakte vervolgens als een kaartenhuis volledig in elkaar.

Op bijna bizarre wijze werd de ene na de andere bal ingeleverd. Met een bal op de lat ontsnapte PSV nog aan een achterstand. Enkele minuten later ging het alsnog helemaal mis. Walter Benítez speelde Ramalho aan, die zelf in de dekking stond. De Braziliaan stond bovendien niet op te letten en raakte in het eigen strafschopgebied de bal kwijt en alsnog was het 0-1.

Hoewel er nog ruim een half uur te spelen was, leek het vertrouwen totaal verdwenen. Geen enkel moment kwam er een serieuze aanval en met de speekwoordelijke staart tussen de benen moest de selectie uiteindelijk weer afdruipen. Wederom is PSV veroordeeld tot het spelen van de Europa League.


Joey Veerman: 'Ik vind dit in ieder geval niet terecht'

In gesprek met RTL 7 was Joey Veerman zeer teleurgesteld over het verlies van PSV. "We hadden vlak voor rust twee grote kansen. Die hadden we gewoon moeten scoren", aldus Veerman.

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij wel op zijn beste plek wordt opgesteld. "Ik heb al eerder gezegd dat ik een nummer acht ben, maar ik speel gewoon waar ik word opgesteld", zo gaf hij aan. "Maar als ik moet kiezen sta ik liever op acht. Misschien had ik daar ook wel iets meer kunnen doen."

Veerman vindt het niet terecht dat Rangers naar de groepsfase van de Champions League gaat en PSV niet. "Zij hebben geen kans gecreëerd", zei hij daarover. "Alleen die bal op de lat, maar verder... Het doet er verder allemaal niet toe. We hebben zelf niet gescoord en dat is niet goed. We hebben ook te weinig gecreëerd. Ik vind het in ieder geval niet terecht."


Ruud van Nistelrooij: 'Wij hebben het vooral laten liggen'

Ruud van Nistelrooij gaf in gesprek met RTL 7 aan dat er een harde conclusie getrokken moest worden na de uitschakeling tegen Rangers FC. "Zij hebben hun ding gedaan, maar wij hebben het vooral laten liggen", aldus Van Nistelrooij. "Het heeft nu geen zin om naar anderen te gaan wijzen. We hebben onze kansen gehad, maar iedereen heeft fouten gemaakt en was onrustig."

In de rust viel Luuk de Jong bovendien uit. "Dat was een zware aderlating voor ons", zo gaf de trainer aan. "Ik vond ons als team in de tweede helft wel beter dan in de eerste helft en we krijgen ook een aantal kansen, maar helaas verlies je hier door een eigen pot."

Volgens Van Nistelrooij moet iedereen hier zijn verantwoordelijkheid voor nemen. "Vanuit de uitwedstrijd en de thuiswedstrijd. De conclusie is hard", zei hij daarover. "Wij spelen Europa League en geen Champions League. Dat is een harde conclusie, maar daarin moeten we wel verder. We willen ons daar laten zien en moeten ook in de competitie doorgaan. Dat is nu het allerbelangrijkste om hier uit te komen."


Xavi Simons: 'We moeten de excuses aanbieden aan de supporters'

In gesprek met Ziggo Sport kreeg Xavi Simons waarom het bij PSV niet lukte. "We moeten naar onszelf kijken", aldus Simons. "Ik ben heel teleurgesteld, iedereen denk ik. We wilden Champions League spelen, maar het is niet anders. We moeten doorgaan. Het seizoen is nu pas begonnen."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat PSV totaal zichzelf niet was. "We waren heel gefocust en dat moest ook gewoon", zo gaf hij aan. "We hadden moeten scoren, dan hadden we gewonnen. Dat is alleen niet gelukt. We moeten kritisch zijn en naar onszelf kijken. Daar moeten we aan werken."

Simons kwam zelf als invaller na rust binnen de lijnen. "Ik probeerde het te doen, honderd procent geven met mijn acties", zei hij daarover. "We moeten naar onszelf kijken. Het is gewoon niet gelukt. Daarvoor moeten we de excuses ook aanbieden aan de supporters."


Karakteristieken

Uitslag: 0-1 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Colak ('60)
Scheidsrechter
Marciniak (Pol)
Toeschouwers
35.000 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: André Ramalho ('27)
Kaart
Rangers FC: Lundstram ('64)
Kaart
Rangers FC: Kent ('66)
Kaart
PSV: Phillipp Mwene ('68)
Kaart
Rangers FC: Barisic ('72)
Kaart
PSV: Armando Obispo ('84)
Kaart
PSV: Marco van Ginkel ('88)
Kaart
PSV: Xavi Simons ('90)

Opstelling PSV

Cody GakpoLuuk de JongIsmael Saibari


Érick GutiérrezJoey VeermanIbrahim Sangaré


Philipp MaxArmando ObispoAndré RamalhoJordan Teze


Walter Benítez

Wissels:

'46 Xavi Simons voor Luuk de Jong
'62 Phillipp Mwene voor André Ramalho
'62 Guus Til voor Érick Gutiérrez
'76 Carlos Vinícius voor Ismael Saibari
'85 Marco van Ginkel voor Philipp Max


Opstelling Rangers FC

KentColakLawrence


LundstramTillmanKamara


BarisicSandsGoldsonTavernier


McLaughlin

Wissels:

'73 Wright voor Lawrence
'73 Arfield voor Kamara
'90 Sakala voor Colak


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 3 2-1 (0-0)
 3 1-2 (1-1)
 3 2-1 (0-0)
 3 2-1 (0-0)
 3 0-0 (0-0)
 2 2-1 (1-1)
 2 3-1 (1-1)
 2 1-0 (0-0)
 2 3-1 (1-1)
10  2 3-1 (1-1)
11  2 2-1 (1-1)
12  2 3-1 (1-1)
13  2 2-1 (1-1)
14  2 3-1 (1-1)
15  2 1-0 (0-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 2.56. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Niemand (45 -> 5,0)
2. Xavi Simons (28 -> 4,0)
3. Ismael Saibari (22 -> 3,0)
4. Jordan Teze (13 -> 2,0)
5. Joël Drommel (12 -> 1,0)
6. Armando Obispo (8 -> 0,0)
6. Luuk de Jong (8 -> 0,0)
8. Olivier Boscagli (5 -> 0,0)
9. Joey Veerman (4 -> 0,0)
9. Phillipp Mwene (4 -> 0,0)
11. Ibrahim Sangaré (3 -> 0,0)
11. Noni Madueke (3 -> 0,0)
11. Érick Gutiérrez (3 -> 0,0)
11. Mauro Júnior (3 -> 0,0)
11. Kjell Peersman (3 -> 0,0)
16. Guus Til (2 -> 0,0)
16. Boy Waterman (2 -> 0,0)
18. Philipp Max (1 -> 0,0)
19. Walter Benítez (0 -> 0,0)
19. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
19. André Ramalho (0 -> 0,0)
19. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
19. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
19. Jarrad Branthwaite (0 -> 0,0)
19. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
19. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
19. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
19. Johan Bakayoko (0 -> 0,0)
19. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
19. Sávio (0 -> 0,0)
19. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
19. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
19. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
19. Dennis Vos (0 -> 0,0)
19. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
19. Jenson Seelt (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
We winnen met 2-1👍🙏
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat al bijna een week over of Cody blijft of vertrekt, maar ondertussen staat overmorgen de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. Bij een overwinning woensdag is het seizoen in financiële zin al meer dan geslaagd. Ook in sportieve zin kan het eigenlijk al geen totaal mislukt seizoen meer worden als je groepsfase CL hebt gehaald.

Het behalen van de CL groepsfase is cruciaal voor PSV. Vanwege het geld, natuurlijk, maar ook om zoveel andere redenen. Spelers zullen eerder willen blijven, we kunnen betere spelers aantrekken, spelers worden meer waard. Daarnaast zorgt het voor meer rust tussen de Europese duels en de competitie, waardoor we meer kans hebben op het kampioenschap. En voor de supporters niet onbelangrijk: minimaal 6 fantastische affiches, zelfs als het tegen minder aansprekende tegenstanders is.

Go for it!!
+6/-0

 
Vooral die meer rust wordt denk ik te weinig uitgelicht en is een heel groot voordeel van de Champions League ten opzichte van de andere twee toernooien. Al denk ik wel dat het verschil dit seizoen minder groot zal zijn omdat je nu steeds twee weken achter elkaar een wedstrijd in de groepsfase gaat krijgen. Dan kan het zelfs nadelig zijn als je eerst op woensdag en de week erna op dinsdag speelt in plaats van twee keer op donderdag.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Er had prima afgelopen zaterdag, eind v/d middag tegen Volendam gespeeld kunnen worden, psv werd blij gemaakt met een dode mus, ze hadden die rust nodig na de fruitschaal, die te kort op de CL wedstrijd met Monaco stond, nu had je prima thuis tegen Volendam kunnen spelen, voor het ritme en de continuïteit was dit beter denk ik dan 8(!) dagen te trainen zonder wedstrijd…..
+1/-0

 
Toen PSV dat verzoek indiende was nog niet bekend dat de eerste wedstrijd op dinsdag en de tweede op woensdag zou zijn. Die aanvraag was in juni al ingediend en is toen ook al gecommuniceerd dat PSV-Volendam verplaatst zou gaan worden bij het bereiken van deze ronde.

Als PSV rond de JCS zo graag vrij had gehad, hadden ze dat verzoek toen in moeten dienen in plaats van anderhalve week van te voren. Dan had je wel kans van slagen gehad.
+1/-0

 
Klopt zodermeer ,das ook mijn iedee heb ik ergens gepost.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb er woensdag alle vertrouwen in dat PSV gaat winnen.Voetbaltechnisch gezien is PSV het betere team.Bij de FC is het veel van hetzelfde.Wel opletten voor die Tavernier.Is een van de betere voetballers van de FC.Ik verheug me op een goede sfeer in het stadion waar ongetwijfeld meer Schotten aanwezig zullen zijn dan alleen in het uitvak.Vanavond als voorgerecht naar de Herdgang voor Jong tegen Heracles.Vrij kansloos maar ik hoop toch dat jong er een wedstrijd van kan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Natuurlijk gaan wij winnen.
Wij zijn beter dan Rangers en Cody geeft nog even een afscheids-toegift.
Misschien donderdag na plaatsing maar even snel een cv zoeken?
+1/-0

1 jaar geleden
Het geeft wel te denken dat het reacties regent op de nieuwsartikelen over Cody Gakpo en uitsupporters in de ufo, maar dat het hier zo stil blijft. Ik hoop dat de spelers wel de volle focus op de wedstrijd van woensdag hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Femke Halsema en Ajax werken bij veel PSV-supporters als een rode lap bij een stier,
maar op de wedstrijddag zal iedereen 100% op de CL gericht zijn. Kan ook niet anders met zo'n kolkend stadion.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Vanavond staat deze site in vuur en vlam als we Rangers ko hebben gebeukt met Luuk voorop in de strijd en Gakpo die er eindelijk staat in een grote wedstrijd.
+1/-2

 
Brenetjes (geschorst)
1 jaar geleden
Laten we nu niet opeens gaan doen alsof Gakpo er in grote wedstrijden nooit staat. Dat nu gaan beweren zou nergens op slaan.
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Daar denk ik dus anders over dan jij.
+1/-2

 
Brenetjes (geschorst)
1 jaar geleden
Feiten liegen niet... Zoals gezegd: beweren dat hij er in topwedstrijden nooit staat, slaat nergens op.

21/22
Real Sociedad: 1 goal
AS Monaco: 1 goal (1 wedstrijd)
Benfica: 1 goal
Maccabi Tel Aviv: 1 goal (1 wedstrijd)
FC Kopenhagen: 2 goals, 1 assist
Leicester City: niets
Galatasaray: niets
Midtjylland: 1 goal
Benfica: 1 goal
Feyenoord: 2 goals
Ajax comp: niets (1 wedstrijd)
Ajax JCS: 1 goal
Ajax beker: 1 goal

22/23
Ajax (JCS): 1 goal, 2 assists
Monaco: niets
Rangers: 1 assist
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Mooi lijstje maar over hoeveel wedstrijden hebben we het totaal (dus inclusief de wedstrijden die Cody eventueel heeft gemist)?
+1/-0

 
Brenetjes (geschorst)
1 jaar geleden
Van dat lijstje 27 wedstrijden (en 3 gemist vanwege blessures). 12 goals en 4 assists. Wil je dan serieus gaan beweren dat hij er in topwedstrijden nooit heeft gestaan? Je zegt letterlijk 'Gakpo die er eindelijk staat in een grote wedstrijd'. Het moet nog veel beter, maar beweren dat hij er in grote wedstrijden nog niet heeft gestaan is echt onzin.
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Je hebt gelijk. Dank voor je lijst!. ‘Er niet staan’ is duidelijk niet correct. Wat ik eigenlijk vind is dat Gakpo veel beslissender voor PSV zou moeten zijn. Dat je daarvoor je medespelers nodig hebt is wat mij betreft een andere discussie. Vanavond 3 erin jassen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
* die er eindelijk weer staat na z'n vormdip.
+1/-0

remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Op basis van de tweede helft vorige week zijn we favoriet, maar de verschillen zijn klein. Vond beide ploegen voetballend zeer matig, dus veel zal afhangen van bevliegingen, individuele acties en de nodige dosis geluk. We zullen 2 a 3 goals moeten scoren om door te gaan en ik zie niet in waarom we dat niet zouden kunnen. De doelpuntenmachine is aardig op Dreef tot nu toe. Voor mij is het seizoen in ieder geval geslaagd als er morgen een grote zak geld binnen wordt gesleept (het gaat helemaal niet meer om voetbal of sportieve prestaties). Als dat geld vervolgens goed besteed wordt kunnen we weer een flinke stap naar voren zetten.
+2/-0

1 jaar geleden
Er zal straf verdedigd moeten worden met stevige druk op hun aanvallers en middenvelders. Technisch loopt het nl. niet echt over bij Rangers, waardoor ze bij balbezit vaak individueel in de problemen komen als er niet direct een aanspeelpunt gevonden wordt. Indien dt lukt maken we een goede kans, aangezien de kans heel groot is dat we zelf scoren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik neem aan dat de PSV-staf veel aanwijzingen kan geven nav de uit-wedstrijd.
Ik vind dat Snijder een aantal goede filmpjes had verzameld, over hoe je een stuk beter kan voetballen door net iets anders te gaan staan. Technisch is PSV beter, dus met een goed plan dat goed wordt uitgevoerd geef ik ons de grootste kans.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe morgen te spelen….? Ik neig toch naar een Schmidt opstelling, althans, een soort van 4-2-2-2…. Ik zal het uitleggen!
Benitez
Teze-Ramalho-Obispo-Max
Sangare-Guti
Xavi-Veerman
Luuk-Cody
2 controleurs, Veerman als spelverdeler daar voor(halve 10) en Xavi als diepste 10, in vrije rol beetje vals vanaf rechts
Luuk diepste spits, Cody vanaf links, mag de rechtsback laten lopen want in verdedigende positie moet Veerman deze overnemen!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je 11 beste spelers opstellen is altijd een goed idee :)
Verdediging met body en met Xavi op rechts om extra technisch voetbal toe te voegen omdat je daarmee de zwakke plek van Rangers aanpakt. Ik ben benieuwd of het PSV lukt om de bal echt rond te gaan tikken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vond de tweede helft vorige week juist Saibari sterk spelen. Dus wat mij betreft voort borduren op die helft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vond Saibari stabiel spelen, dus met hem beginnen en als de spelers moe beginnen te worden en er ruimte komt Xavi inbrengen vind ik ook prima.
+1/-0

1 jaar geleden
Koning Gakpo hoogstpersoonlijk de winnende!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een dag voor de onderhandelingen de prijs nog wat opdrijven ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zeg dat wel. Lang geleden dat er zo'n spannende wedstrijd aan zit te komen met zo'n grote belangen. Je denkt dan snel terug aan de thuiswedstrijd van vorig jaar tegen Benfica, maar toen was onze uitgangspositie slechter tegen een betere tegenstander. Nu heb je echt het gevoel dat het moet gaan gebeuren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Op het puntje van mijn bankstel, nagelbijtend.....
+2/-0

 
1 jaar geleden
Op het puntje van mijn bankstel, nagelbijtend.....
+1/-0

1 jaar geleden
Vak T heeft behoorlijk huisgehouden bij het Pullman vannacht. Om 2:00 en om 5:00 flinke hoeveelheid vuurwerk. Wat mij betreft gerechtvaardigd aangezien in Glasgow vorige week hetzelfde (maar dan iets minder indrukwekkend) gebeurde.

https://www.instagram.com/p/Chogg_ksPfL/?utm_source=ig_web_copy_linklink
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hoewel ik er vannacht zelf ook wakker van ben geworden (en dus beroerd geslapen heb) enorm blij dat er supporters zijn die dit voor onze club doen! Vanavond moet het gebeuren! #allebeetjeshelpen #doelheiligtdemiddelen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb van meerdere mensen gehoord dat ze er wakker van werden. Ook mensen die niet dicht bij het Pullman wonen. Dus de Rangers zijn sowieso wakker geworden. En anders wel van het brandalarm.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik woon weliswaar binnen de ring, maar toch echt wel op enige afstand van het hotel, maar hier luid en duidelijk te horen, dus in het hotel op zeker ook. ;-)
+2/-0

1 jaar geleden
Noodgedwongen vanaf de camping in Zuid Frankrijk, met een aantal man voor de buis. Dat is lang geleden. Zo de eerste Kronenburg maar eens open trekken. Op de goeie afloop maar ook tegen de spanning. Voor diegene die gaan, veel plezier. En schreeuwen nondeju!
+1/-0

 
Komt het nog goed (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zit nl ook in zuid-Frankrijk voor de tv op de camping.
Normaal in het stadion.
Was er graag bij geweest.
Come on boys
Ben al 3 dagen op mijn nagels aan het bijten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mijn vrouw; "volgende keer ga je maar op en neer, met dat zenuwachtige gedoe" ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een spanning op deze pot en wat zou het toch lekker zijn als we snel een aantal doelpunten maken.

De Schotten zullen weer de nodige amsterdamse vlaggen bij hebben. Ik hoop dat wij tegen het einde: always look on the bright side of life kunnen zingen!

Gas erop!
+1/-0

1 jaar geleden
Mag ik al beginnen met drinken? 😅 Ik kan niet wachten joh, zoveel zin in! Knal die Twitter feed maar vast aan, ik lees en kijk op dit moment alles haha!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heb jij toestemming nodig om te drinken?
+1/-0

1 jaar geleden
Het is nu 31 graden hier in Eindhoven, maar er staat wel een lekker windje dus het is niet benauwd. De warmte wordt door de wind wel lekker afgevoerd.
Post van 18.38 uur.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
En veel lekkere vrouwtjes daar met veel bier voor the boys? Gedraag je Wouter! On topic: 3-1 PSV
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met jouw grap is er nog iets te lachen vandaag.
Hier ben ik nog weken ziek van.
Wat een tegendoelpunten hebben we gehad. lijkt wel niveau Drommel.
+1/-0

1 jaar geleden
heeft er iemand een goede stream? ik heb geen tv in de buurt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou eens in je postvakje kijken (pb)
+1/-0

1 jaar geleden
Inderdaad, op het puntje van de bank en bijna geen nagels meer op mijn vingers.
Hoop ook snel weer Killer te zien, die ban duurt lang.
Ben het niet altijd met hem eens maar zorgt wel altijd voor een discussie.
Succes vrienden
+1/-0

1 jaar geleden
Met geland. Over een half uurtje thuis. Ik heb er zin in.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik verwacht hem nog wel als het wedstrijdverloop gunstig is. Maar komend weekend hebben we weer een potje in de ED. Daar komen jongens als Simons en hopelijk ook Savio goed van pas.
+1/-0

1 jaar geleden
OT: kan iemand mij vertellen waarom die communicatiedame altijd met Ruud mee moet lopen? Ik zie de toegevoegde waarde niet. ON: blij met deze opstelling. Ik denk dat Guti ook aanvallend van waarde is. Daarnaast extra zekerheidje als we in hun mes lopen. Eerste fase goed doorkomen en in ons eigen spel komen. Dan moet het gewoon goed komen. Ik neem er nog een (of twee) tegen de zenuwen!😬
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Van mij mag die dame elke keer meelopen. Best een leuke vrouw toch?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh zeker wel! Leuke dame hoor. Maar het lijkt alsof Ruud het daardoor niet alleen af kan. Maar laten we ons nu vooral op de hoofdzaak concentreren.
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Precies! Het oogt nog wat tam/nerveus tot nu toe.
+1/-0

Komt het nog goed (geschorst)
1 jaar geleden
Come on
Tis nog niet goed
Slecht zelfs
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is los zand, totaal verlamd door de spanning lijkt het wel...
+1/-0

1 jaar geleden
Zijn er van tevoren slaappillen uitgedeeld ?!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Er zit wederom veel te weinig diepgang, durf en snelheid in omschakelen in het spel van PSV..
+1/-0

1 jaar geleden
De waarde van Cody daalt met de minuut. Heeft hij het verleerd ofzo 🙈
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maakt niet uit … MU hoeft hem toch al niet meer …
+1/-0

 
EN Man U ziet ineens af van Cody? Wat verrassend hè?
+1/-0

1 jaar geleden
Heb de eerste 25 minuten gemist. Ik geniet van de Mexicaanse passie en van jongeling Saibari die steeds vrijer lijkt te gaan spelen. Jammer van de grote kansen op het eind. Gakpo had Saibari een assist achter zijn naam moeten geven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ben maar blij, 1e 25 min waren verschrikkelijk!
+1/-0

1 jaar geleden
We zullen iets meer risico’s moeten nemen. Iets meer voetbal in de ploeg brengen met Simons. Ik heb niet de indruk dat we zo bang moeten zijn voor Rangers. Je kunt ook te lang wachten.
Laat het maar een wedstrijd worden van mannen tegen mannen!
+2/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Simons prima, maar wie wil je er af halen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Guti zou logisch zijn. Niet meteen na de rust, maar vanaf de zestigste minuut. We zullen iets moeten forceren.
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Lastig, ik vind Sangare ook nog niet best.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Sangare natuurlijk … heeft weer veel moeite met de bal en laat een heel goede kans liggen
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom hebben wij dat lef niet om gewoon voluit te spelen en wat meer te durven??
Je ziet als bv Saibari wat lef toont dat je goede kansen creeert.

Gewoon de spanning wegspelen en vol erop!
+1/-0

1 jaar geleden
Het publiek lijkt zo tam. Tegen Monaco leek het sfeervoller. Of hebben ze bij RTL het stadiongeluid gedempt?
+1/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Ai Luuk er vanaf. Dan maar voetballend oplossen met Simons.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Gezocht: Spits voor mogelijke CL deelnemer. Gezapig potje zeg.
+1/-0

1 jaar geleden
Conclusies tot nu toe:
- Gakpo weer onder zijn niveau
- Max is zijn vorm nog steeds kwijt, is niet dreigend naar voren en verliest duels
- Balaannames zijn slordig, omschakeling te voorzichtig en te sloom
- Veerman enige die z’n niveau haalt, net zoals in de afgelopen wedstrijden
- Spoeling is zonder de Jong ongelofelijk dun
- Voetballend is het veldspel wederom enorm pover
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Veerman zijn niveau totaal niet vandaag!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens.

Max is overigens na zijn eerste half jaar bij ons nooit in n vorm geweest.

Wat Gakpo doet snap ik niet. Speelt echt slecht.

Team met meest geluk gaat winnen vanavond.
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Jezus dat is dan de man die rust moet brengen achterin.
+1/-0

1 jaar geleden
Waar zit ikin jezusnaam naar te kijken ??? Schiet die bal naar voren, stelletje eikels 😡
+3/-0

1 jaar geleden
Misschien even vrijlopen, dan hoef je niet alles op de keeper terug te spelen.
+2/-0

1 jaar geleden
Jongens wat een gepruts... Er zal heel wat moeten veranderen, willen we dit nog winnen.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een schandalige goal. Benitez en ramalho @#€-€(_+#-##+(
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Wakker psv, gvd man, kom toch op!
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Wel ja joh. Ga lekker tikkie takkie spelen op eigen helft. Ging iedere keer maar net goed en zie……. Het was weer leuk in juli en augustus.
+1/-0

1 jaar geleden
Staat PSV opnieuw op uit een geslagen positie?
+1/-0

 
1 jaar geleden
100% mee eens. Als ze dit nog kunnen ombuigen, verwacht ik in de groepsfase misschien 2x gelijkspel en de rest afgang.
+2/-0

1 jaar geleden
Als je nou een goal tegen krijgt door een goede aanval ok, maar in zo een wedstrijd. Wedstrijd van het jaar ga je dit soort dingen doen achterin. Echt onbegrijpelijk, ik kan er met me verstand echt niet bij.
+4/-0

1 jaar geleden
Als we dit niet meer omdraaien worden we wel echt het lachertje van heel Europa.. wat een schandalige fout van Ramalho zeg..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat begint natuurlijk bij Benitez, die moet die bal nooit geven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik snapte de lichaamshouding niet van Ramalho, hij vroeg om de bal en hem dan zo knullig verliezen! Daar valt niet tegenop te voetballen.
+1/-0

1 jaar geleden
Daar gaat een kans om het financiele gat met Ajax enigzins te dichten. maar eerlijk is eerlijk, ze verdienen het ook gewoon niet. Collectieve wanprestatie. Weer een jaartje op donderdag in de Europa League, heel jammer maar helaas terecht.
+4/-0

 
1 jaar geleden
En laat ze daar nu maar eens aantonen dat ze de Europa League aankunnen, want dat is ook allesbehalve een zekerheidje.
+1/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Gaat hem niet meer worden vrees ik. Wie kan er nog scoren?
+1/-0

1 jaar geleden
Tot nu toe was het geluk aan onze kant. Vanavond wordt helaas duidelijk hoe de verhoudingen echt liggen Europees gezien. Zonder een poaar versterkingen, zowel voor als achterin gaat dit zooitje ook echt geen kampioen worden, helaas heeft Ajax een veel betere en bredere selectie.
+1/-0

1 jaar geleden
Afgelopen, zie het niet meer gebeuren. Gakpo wederom erg matig
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Tsja wie is er niet matig vandaag?
+2/-0

1 jaar geleden
Vergeet het maar, de kopjes hangen al met nog 10 minuten te gaan... Er komt niet eens meer een slotoffensief.
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Wat staan ze toch dom te ballen zeg, stelletje prutsers.
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Als je tegen een dergelijk zwakke tegenstander wordt uitgeschakeld moet je je diep schamen en kun je alleen maar concluderen dat je niets in de CL te zoeken hebt. Dit doet ongelooflijk veel pijn.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Tegen deze ploeg had PSV echt een geweldige kans om de CL te halen. En dan heb je de laatste wedstrijd nog thuis met het publiek erachter.
En dan laat je het zo lopen .......
+1/-0

1 jaar geleden
Rangers volledig verdient door. Ze hebben PSV op alle fronten afgetroefd. PSV speelde vooral in de 2e helft een volstrekt kansloze wedstrijd. Achterin is het werkelijk waar altijd kassa tegen PSV. Benitez ook heel zwak in combinatie met Ramalho. Gakpo levert veel te weinig. PSV is een matige club en presteert jarenlang niks in Europa. Waardeloos beleid, gefaald, alweer!!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
gelijk, alleen rangers was ook niks, was lamme tegen de blinde
+5/-0

1 jaar geleden
Zelden zo'n wanvertoning gezien. Werkelijk niemand die maar in de buurt van een voldoende komt, nog niet eens een vijfje. Totale onmacht, geen plan, geen passie, geen strijd en al helemaal geen plan B. We moeten al weken lezen dat het PSV goed gaat en dat er geld genoeg is...waarom is plan B dan Vinicius? Die zou bij de plaatselijke zaterdagamateurs nog uitgelachen worden als hij zei dat hij een spits was...weer enkele bonus miljoenen naar Amsterdam en wij weer lekker op donderdagavond... Ben hier echt ziek van..
+5/-0

Komt het nog goed (geschorst)
1 jaar geleden
Bedankt aankoop beleid
Geen plan b
Godver
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat nou aankoop beleid? … dit is het dna van psv … geen lef!!
+1/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wederom een typische wedstrijd van PSV gezien. Als het er om gaat geven de jongens niet thuis. Eerst beginnen met balcontrole en passing.

PSV heeft helemaal niets te zoeken in de Champions League.
+6/-0

 
1 jaar geleden
precies niks te zoeken, EL moeilijk genoeg
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Godver, prutsers en onnodig, van ginkel erin, why?
+2/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Over en uit. Het gat met 020 is definitief niet meer te overbruggen. Net als vorig jaar waren de maanden juli en augustus de moeie waard. Ik vrees voor de rest van het voetbaljaar... Even een paar weekjes geen PSV meer voor mij.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Gewoon weer niet, Schmidt heeft het goed bekeken, die red het nu wel…. Altijd zelfde liedje bij ons… en door rangers uitgeschakeld worden…. Heel bijzonder, doe Ramalho trouwens maar eens poosje met vakantie….
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ramalho … ik zag vandaag een interview met hem … hij zegt: we moeten ten alle tijden de rust bewaren ….
Nou, rust bewaren is niet in de 16 balletje rustig aannemen en de tegenstander de tijd geven om de bal af te pakken!!
+2/-0

1 jaar geleden
En weer kunnen ze de druk niet aan.
Terecht verloren.
Financieel aanhaken op Ajax is kansloos nu.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou gelukkig hoeven we met deze verdediging niet de CL in. Wat een armoe. PSV was veelste afwachtend en creëerde helemaal niks. En als we dan als invallers Vinicius en van ginkel erin gooien weet je zeker dat we niet meer gingen winnen. Nou sjonnie je bent weer door het ijs gezakt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit is geen sjonnie .. dit is de hele club! Wij hebben gewoon geen lef!!
+1/-0

1 jaar geleden
Waar is winners-mentaliteit bij deze club?!
Altijd maar weer dat voorzichtige … nooit eens een keer “branie” tonen en er vol voor gaan (ik zeg het niet graag, maar zoals we bij 020 zien)?!
Ben er klaar mee … ik ga zo’n club niet meer supporteren.
Doei!!
+1/-7

 
1 jaar geleden
Lees de tekst van het clublied anders nog een keer door.
+3/-0

remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Zo seizoen 22/23 totaal mislukt. Zelfs de beker en een onmogelijk kampioenschap gaan dit falen en de enorme financiële klap niet goed maken. Makkelijker ga je niet loten en de conclusie is keihard. We zijn verre van goed genoeg. Twee goals cadeau gedaan. Maar dat viel te verwachten, zelfs 10 man van GA scoort tegen ons. Net als vorig jaar geen extra spits als die nodig is en het meest verontrustend, waardeloos voetbal. Laten we bidden dat we tweede worden en zo rechtstreeks plaatsen voor de CL volgend jaar op eigen. Ook in de EL komen we minstens twee sterkere tegenstanders nodig, dus we vliegen er weer in drie toernooien uit dit jaar. Wat een faal wat een mega teleurstelling.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Manchester nog interesse had in Gakpo zijn ze nu wel voorlopig genezen.
Heel PSV een aanfluiting.
Al heel lang zichtbaar dat er een 2e spits bij moet achter De Jong. Gegokt op een CL spitsje, maar die komt nu dus niet.
Die topversterking wil nu ook niet meer komen, ook al is er geld voor.
Zoethouder in aantocht
...
Wie o wie gaat het zijn, en dan is de koek op!
Vandaag niet trots op mijn club.

Dit doet pijn
...


Edit:
Van Ginkel? Why, wtf
Ramalho, alsjeblieft kerel. Onze leider centraal achterin. Banken!!! Deze en Obispo dan gewoon centraal verdomme.

Zit r echt even door zeg. Fucking h
+2/-0

1 jaar geleden
Teze is geen rechtsback,Ik snapte al niet waar de blijdschap voor Guti vandaan kwam,en voor de rest…terecht uitgeschakeld want om in de cl 6x kansloos te verliezen is ons bespaard gebleven
+3/-0

1 jaar geleden
Blijf je afvragen hoe een volledig psv het had gedaan maar helaas leek het weer nergens op. Jaar na jaar zo zwak
+1/-0

1 jaar geleden
Je krijgt toch steeds meer het idee dat ze liever Europa League spelen i.p.v. CL. Geen strijd, geen passie, geen beleving, helemaal niks. Ik heb vanaf minuut 1 geen enkel moment de illusie gehad dat we gingen winnen. Waar Rangers gewoon fatsoenlijk passes aflevert en de bal ook nog is goed aanneemt deed PSV dit zeg maar helemaal niet. Ongelofelijk wat een sof. En dan Van Ginkel brengen 5 minuten voor tijd. Deze man vertolkt samen met Vinicius de grootste faalhazenrol die begin vorig seizoen is ingestart. Echt onbegrijpelijk.
Verzachtend is wel dat we helemaal niets te zoeken hebben in de CL en dat gaat waarschijnlijk een aantal grote nederlagen schelen. Man man man ik kan er echt niet bij.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als je een van Ginkel en Vinicius gaat brengen, dan bevestig je toch min of meer dat je niet wil winnen!?
Deze club mist iets in z’n dna
+1/-0

1 jaar geleden
Onze alom geprezen keeper heeft ons vele miljoenen gekost met zijn 2 enorme fouten! Triest om te moeten concluderen
+3/-2

1 jaar geleden
Belachelijke vertoning. Vrij schandalig als je overal een stap te laat bent en je je thuis af laat troeven.

Heb nog gewaarschuwd voor het matige geblunder centraal achterin. Kansen ook wederom niet afmaken als de druk het hoogst is. Enfin, het standaard verhaal.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een deceptie……….
Net voor rust nog sprankje hoop dat het goed zou komen maar 2e helft echt dramatisch……
En dat tegen een matige tegenstander ook nog.
Op deze manier inderdaad niets te zoeken :\(
+2/-0

1 jaar geleden
Dit team scoort drie keer tegen ons. Twee ervan waren kadootjes... Zelfs in de EL hebben we niks te zoeken denk ik 😣
+1/-0

 
1 jaar geleden
Van deze kadootjes gaan onze doelman en verdedigers geen zelfvertrouwen krijgen.
Mijn God wat ziet het er knullig uit allemaal.
+1/-0

1 jaar geleden
Tsja, dit is dus het niveau als het er echt om gaat. Eind augustus en we weten alweer waar we staan. Waar was Gakpo, waar was Veerman, en waar was Sangaré. En waarom wordt er achterin zo vaak geblunderd. Gakpo gaat helemaal nergens heen want die heeft nou al een hele maand aangetoond dat hij (nog) niet geschikt is voor de Europese top. Dit was dé kans om aan te sluiten bij Ajax, ze hebben zich aangesloten bij Feyenoord.. Ik hoop dit seizoen nog te kunnen genieten van spelers als Madueke, Bakoyoko, Saibari, Simons, Savio, Ledezma en andere jeugd. Maar Ajax en de CL….. niet meer over praten. Dat is van een totaal andere orde.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt helemaal!
We gaan dit seizoen waarschijnlijk verder met alles wat we nu hebben, dus een kleine 100 miljoen minder dan we allemaal hadden gehoopt …. en dat met het feit dat onze sterkhouders gewoon niet thuis gaven! Wordt een “interessant” seizoen, waarin ik niet veel interesse meer heb …
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat kamp Zeist (KNVB) onze spelers wat rust geeft voor aankomend weekend. Ze zullen wel moe gestreden zijn. Ieder jaar weer hetzelfde liedje. Geen passie, geen strijd. Het is al jaren slappe hap bij PSV! Gelukkig begint het F1 aankomend weekend weer!
+3/-0

1 jaar geleden
Om helemaal ziek van te worden. Zo matig aan de bal. Zo weinig systeem. Zo weinig extra klasse. Dan heb je niks in de CL te zoeken. Ook als Luuk was blijven staan had dat het spelbeeld niet veranderd. We zullen de komende transferweek het geld moeten laten rollen. Op basis van vanavond moet er in elke linie een topper bij. Max kan echt niet meer. Heel snel Euri’s vangen voor Gakpo en opnieuw gaan bouwen. Ik begreep de wissel met Van Ginkel ook totaal niet. Waar blijft Savio!!! Laten we nu ons verdriet verdrinken en ons chagrijn afreageren op Excelsior. Die moeten er dan maar aan geloven. Misschien valt de loting van de UEFA Leaque nog mee voor ons. All is not last!
+2/-0

1 jaar geleden
Die van Bronkhorst is ook een zwetsert … zijn ploeg heeft ook niks gepresteerd en 2 goeds kado gekregen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft vechtlust aan zijn team meegegeven. Precies dat hadden ze nodig om te winnen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar die kan niet meer stuk bij zijn fans. Van Nistelrooy is na twee maanden zijn magie alweer kwijt. Wij als supporter gaan apatisch de volgende 9 maanden beleven.
+1/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Dat is hoe je van PSV wint, je hoeft niets te creëren, de goal komt vanzelf, maakt niet uit tegen wie. Zelf de 0 houden en je wint. Exact wat Rangers gedaan heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Zeven wedstrijd gespeeld, zeven keer een tegendoelpunt. Het is allemaal de schuld van Drommel !!!
+3/-1

Komt het nog goed (geschorst)
1 jaar geleden
Bedankt aankoopbeleid
En plan b
Laat die gakpo aub gaan
Totaal niets gebracht
+2/-0

1 jaar geleden
Nerveuze zwakke vertoning waarmee ze laten zien niks op het hoogste podium te zoeken hebben.
+2/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Bijna niks gecreëerd. Niemand die zijn niveau haalde. Dom balverlies. Geen spirit. Rare wissels. Geen plan B.

Lijkt verdomme vorig seizoen wel.
+3/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Voor een plan B heb je een tweede spits nodig, maar daar doen wij niet aan in de voorronde CL vorig jaar precies hetzelfde verhaal idd. Toen werd Vinicius uit de hoge hoed getoverd. Heeft niet gepresteerd en loopt er nu nog. Dan ga je toch twijfelen aan de verhuurd van Romero. Dan had je in ieder geval nog iets achter de hand gehad. Maar achteraf is makkelijk praten.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen wil om te winnen. Angst om te verliezen. Het gras niet op willen vreten. 35.000 hongerige fans op de tribune die je motiveren, maar het zet geen zoden aan de dijk. Een opstapeling van persoonlijke fouten die je de das omdoet. Aan deze uitslag valt werkelijk niets, maar dan ook helemaal niets af te dingen. Hoe pijnlijk dat ook is. Uithuilen en opnieuw beginnen, volgend jaar is die CL in ieder geval wel van ons. Minstens 2e worden moet ons lukken.
+2/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Feyenoord is flink aan het investeren en hebben met Slot een bewezen goede trainer. Die tweede plaats is zo zeker nog niet en het zou Typisch PSV zijn om juist als het er echt om gaat derde te worden. Overigens is dit geen kritiek op Ruud, ik geef hem alle kansen om zichzelf ook te bewijzen. Ik reken me in ieder geval nog niet rijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Juist .. altijd maar weer die angst en nooit lef tonen! Er zit iets fout in de dna van onze club!
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe heel de wedstrijd elke afvallende bal bij de Rangers terecht kwam snap ik echt niet. We speelden toch niet tegen een PL team? Aan alle kanten voorbij gelopen. Die kansjes voor Max, Van ginkel, die gasten kunnen die bal niet eens een keer normaal raken en in elk geval op doel richten. Zoals het nu voelt is we hebben een dikke dikke investeerder nodig, zodat we eens normaal kunnen investeren en dan een serieus seizoen. Nu heb ik alweer een dejavu naar vorig jaar. Vreselijk balen dit maar 6 x verliezen in de cl zou ook geen goed gevoel aan onze spelers geven.
+1/-0

1 jaar geleden
Onze verdediging is gewoon een ramp.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit gevoel is hetzelfde als op het veld te zien was. Onmacht. Dit rangers wint vandaag, niet eens onverdiend, en ik wil iemand de schuld geven.

Maar wie?
Dit is wat het is. Ons niveau.
Daar kunnen we kwaad om zijn. Op Benitez, op Ramalho. Maar dan? Ze staan in de basis omdat er niks beters is.

Ik had vooraf echt het idee dat we het gingen redden. Maar het zat er, behoudens de 10 minuten voor rust, totaal niet in.
En dan doet het pijn. Fokking veel pijn.
Ook hier in zuid Frankrijk. Maar morgen gaan mijn Kids gewoon weer met PSV tenue op pad. En ik draag de Eindhovense trots weer uit.Gewoon omdat je dat doet, in voor en tegenspoed.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
“Omdat er niks beters is” … klopt! Maar het zijn ook geen slechte spelers!
Je moet je meer afvragen waarom het team zo (angstig) speelt …
Als je wat meer lef toont en durft te voetballen, dan speel je verder van je eigen 16, en dan maak je misschien gewoon zelf in de 1e helft al een goal … maar nee, wij willen weer bang t9ekijken hoe zij spelen en dan alle onheil over ons afroepen …

Ik weet niet hoe dit komt, want het overkwam ook Schmidt met zijn speelstijl …
Het is gewoon altijd weer hetzelfde … zoals ik eerder zei… dit zit waarschijnlijk in de dna van de club … gewoon geen “guts”!

Nog een prettige vakantie daar!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het bijzonder dat de uitwedstrijden beter zijn als de thuiswedstrijden. Zowel tegen Monaco als Rangers. Dat kan geen toeval zijn.

Wat ik niet snap, niet alleen bij ons, is dat opbouwen van achteruit. Waarom? Wat levert het op? Maak het breed. Dat gekut in eigen 16.

Dank, het voordeel van de vakantie is, dat ik nu ongeneerd kan zuipen, morgen uit kan kateren bij het zwembad. En mijn vrouw heel blij is dat ik normaal in het stadion zit, en ze dit niet vaker van dichtbij hoeft mee te maken.
+2/-0

1 jaar geleden
Bij de verkiezing van man of the match kun je gewoon drie keer op Drommel stemmen. Wie volgt? Kijken hoe hoog hij gaat eindigen. Valt er toch nog iets te lachen na dit waardeloze schouwspel.
+7/-3

 
1 jaar geleden
Waarom is dat lachen? Misschien dat ik het niet snap?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Om alle Drommelbashers te laten zien dat het vorig jaar ook niet aan één man lag, die collectief de strontkar over zich zag leeggegooid. En om Joël een hart onder de riem te steken.
+1/-0

1 jaar geleden
Eerste wedstrijd gelijkgespeeld door een blunder van de keeper. Tweede wedstrijd verloren door totaal onnodig gepruts achterin.

Dat is nu het schoolvoorbeeld van verliezen van jezelf.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Sorry Remigio, maar daar ben ik het helemaal niet mee eens.
Het gaat niet om die ene fout van een keeper die een bal loslaat of een cv die zich van de bal laat lopen.
Het is een structurele zaak. De afstanden zijn te groot, de ploeg bouwt niet op maar schuift een beetje rond, de bal gaat steeds weer naar de achterste linie, de verre hoge trappen op Luuk zijn zinloos en leiden tot balverlies.
De oplossing? Een of twee spelers 'halen', zoals dat heet? Nee, zinloos. Ook Gakpo delt in de misère, en een betere speler 'haal' je niet.
Denk aan langetermijnoplossing. Opleiden met de focus op passing game en handelingssnelheid; automatismen inbouwen vanaf de jeugd; wedstrijden oefenen met tien tegen elf. En geduld hebben. De eigen jongens zijn zo slecht nog niet, ook niet de verdedigers.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb hier geen woorden voor. Wát een slappe hap was dit.
Op het moment dat de Jong in de rust gewisseld wordt weet je al dat het niets meer gaat zijn.
John de Jong mag zich wel even achter z’n oren gaan krabben met z’n schrale 6 miljoen die die uitgegeven heeft. Schandalig !!!!
Zoveelste seizoen dat die man mag falen hier. GA WEG!!
+3/-0

1 jaar geleden
AFGANG. Iedereen, spelers en staf, heeft gefaald. Geen lef geen strijd geen passie, geen Gakpo. Buitenspelers? Hebben we die?
Ik mag niet vloeken van onze lieve heer, maar gvd wat een k. zooi.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Tav je opmerking over Gakpo en buitenspelers: Ik heb mij ook zeer verbaast dat Gakpo niet vaak aan de buitenkant stond, maar vaak in het middenveld rond liep waar het zo druk was. Als Max de bal kreeg dan stond er links-voor vaak niemand om de bal te ontvangen. Er zat geen logische lijn in het spel aan de linker kant.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nee, rechts was ook niet goed, maar ik vind dat je dat van Saibari die direct uit de KKD komt minder kan verwachten dan van Gakpo.
+1/-0

1 jaar geleden
Jaren terug was ik nog wel eens echt gespannen voor een belangrijke wedstrijd van PSV. Tegenwoordig merk ik dat ik er wel zin in heb maar het geloof in een goed resultaat is ver te zoeken helaas.

Ik ben bang dat komend seizoen er geen CL voor ons in zit omdat ik PSV niet zomaar even eerste of tweede zie eindigen.
+2/-0

1 jaar geleden
Was wel duidelijk welke spelers kunnen opzouten. Die ramalho en Max wat een drama!! De leiding weet dit maar wat gebeurt er?? 6 milj. Uitgeven aan wat?
+1/-0

1 jaar geleden
Deze doet echt heel veel pijn. We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar ik denk dat weinig mensen hier rekening mee hadden gehouden. En de manier waarop maakt het nog extra pijnlijk. Het ging gelijk op. Luuk en Gakpo (2x) die kansen missen. Zij missen een paar kansen. Dat zij dan in 180 minuten 3x scoren waarvan 2 enorme blunders doet heel veel pijn.

Dichterbij de CL kun je niet komen en we laten het weer liggen. Zo teleurstellend.
+5/-0

 
1 jaar geleden
De manier waarop is op CL alleszeggend. Cody toont zich in deze twee duels gewoon één van de zwakste schakels.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik durf het bijna niet hardop te zeggen maar.. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg.

Ok. Het geld. Ik weet het. Dat is uiteindelijk alles bepalend. Maar buiten dat? Wat hebben wij te zoeken in de CL in pot 4? Een aantal wedstrijden achter de bal aanrennen tegen Liverpool of City. En dan hopen op een paar puntjes. Maar realistisch gezien word je gewoon 4e. En dan is het over.
Ik hoop echt dat ze de knop snel omzetten en er een mooi Europa League seizoen van maken. Daar hebben we echt het team wel voor.

En kijk naar Feyenoord. Een mooi jaar in de 'nietszeggende' Conference League en de spelers gaan daar plotseling als warme broodjes over de toonbank.

Niet genoeg genoeg voor nu. En door!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Eens, we kunnen we poen niet missen maar dit team zou er met dubbele cijfers af gaan tegen ‘pot 1’.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat er juist versterkingen hadden komen als je ch.league had gespeeld. Financieel en qua aantrekkingskracht.

Nu mag je hopen dat het team mentaal sterk is en dit héél snel word verwerkt. In de europa league krijgen ze het nog lastig zat!
Met Vinicius en van Ginkel bij de eerste 19 kom je er niet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, daar heb je een punt. Maar ik maakte mij al niet veel illusies meer in de laatste week. Of het zouden weer huurconstructies geweest zijn. Nee, sla die maar over.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En zeker niet als je ze dan nog gaat opstellen ook. wat dus betekent dat ze niet bij de eerste 19 zitten, maar eerder dan eerste 15... bah bah. Van Ginkel kan het nog geen 3 seconden volhouden (topklasse niveau) en Vinicius kan niet voetballen, geen bal vasthouden en totaal niet koppen! Eerste helft (met Luuk) gaan we steeds naar binnen en wordt de voorzet steeds vermeden. Tweede helft (zonder Luuk en met Saibari/Simons) zoeken we steeds de buitenkant en gaan we voor de hoge voorzet. Waar zit je dan met je verstand en je tactiek? Het leek wel als Giovanni van Bronckhorst ons geïnstrueerd had. Dat is toch niet te verzinnen. Dan die gekke wissels nog, als je dan op de hoge bal wil spelen zet dan Obispo in de spits of breng Brantwaith in voor kopkracht voorin. Zoals Cocu ook weleens heeft gedaan met Isimat Mirin. Waar ben je dan met je hoofd?
+1/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik heb echt niet de illusie dat we in de EL iets kunnen betekenen. loot je een Spaanse Engelse Duitse Italiaanse of Franse ploeg weet je al dat je daar niet boven eindigt, dus vechten voor plek 3. Kun je beter wat punten scoren in de cl. Dat is waar we thuishoren tot de kwart finale.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom niet? De zwaarst mogelijke tegenstanders op dit moment in de Europa League zijn Arsenal en United (alhoewel, haha..).
In pot 1 zitten verder clubs als Braga, Rode Ster Belgrado, Dinamo Kiev, Roma en Lazio.
Ik snap best dat de teleurstelling nu even groot is, maar in goede doen maken we daar toch gewoon een hele reëele kans tegen? Sterker nog, ik denk dat we tegen de meeste clubs favoriet zijn.
+2/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Dat heeft niks met teleurstelling te maken. Onder Schmidt hebben we de groepsfase een keer overleefd, dat was al heel bijzonder, waarna we op identieke wijze als tegen de Rangers de goals cadeau gaven aan Olympiakos. Ook Lask Linz, FC Basel, Monaco, Sociadad, en Leicester zijn ons de afgelopen jaren de baas geweest. De meeste met overtuigende scores. Dus ik zie ons niet als favoriet. Zeker als je kijkt naar het veldspel dit jaar tot nu toe, of het aantal wedstrijden waarin wij de 0 houden. Gelukkig scoren we makkelijk, maar als De Jong geblesseerd of geschorst is hebben we niets achter de hand, net als tegen Benfica vorig jaar. Ik hoop op conference League en wat mazzel met de loting ala Feyenoord. Al waren wij er tegen Marseille wel gewoon afgevlogen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je écht denkt dat in een Europa League poule 'degraderen' naar de Conference League het hoogst haalbare is dan ga ik er vanuit dat je geen enkel punt verwacht in een CL groep? Des te meer reden om 'blij' te zijn dat we daar niet in pot 4 komen lijkt mij.

Ja, je moet door iemand uitgeschakeld worden natuurlijk. Van alle voorbeelden die je noemt vond ik enkel Monaco echt de betere tegen ons. Toevallig ook net het meest recente voorbeeld. Ik vond ons juist ontzettend sterk thuis tegen Sociedad. Uit zat alles tegen. Basel was niet beter. Tegen Olympiakos speelden we een fantastische eerste helft om vervolgens alles weg te geven. Leicester was gelijkwaardig. Je kan toch niet met droge ogen beweren dat we geen kans maken tegen zulk soort tegenstanders?

Dat we er zelf tegen Marseille af waren gegaan is natuurlijk nergens op gebaseerd. Daar zeg je eigenlijk mee dat we minder zijn dan Feyenoord. Dat is gewoon een keiharde belediging hoor. ;)

Ja, we zullen écht beter moeten dan we nu laten zien. Maar waarom zou dat niet kunnen? Welke spelers halen nu al het niveau dat we van ze zouden mogen verwachten?
+1/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Dat denk ik ook, en dat gaat ook gebeuren hoop ik, want niet overwinteren zou helemaal een blamage zijn. Of je nu terecht verliest of niet, je verliest en dat doen we altijd. En ja je hebt gelijk uiteindelijk loop je ergens tegen een nederlaag aan. Met Benfica kan ik wel leven, Leicester was ook gewoon beter. Maar Olympiakos en Rangers kun je enkel maar naar jezelf kijken. Normaal gesproken zouden wij inderdaad met ons vertoonde spel en pot 4 CL niet veel punten halen, maar het geld is belangrijker wil je weer naar boven kunnen kijken. En ja Feyenoord staat hoger dan ons op de Uefa Coëfficient, dus die doen het Europees beter dan ons. Als we dit jaar net als afgelopen 2 jaar 10 punten kunnen halen ben je bezig met een opmars, zeker omdat het drama jaar Osijek, de grootste vernedering in de Europese geschiedenis van PSV en ook nog niet zo lang geleden, dan wegvalt. De cl is daarin de beste route, zeker als je wat gelukkig loot. Wie weet zijn we dan ook geplaatst voor de voorrondes CL mochten we derde worden dit jaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik bedenk me nu dat we dus die rotte partijen op donderdag gaan spelen.
En tot overmaat van ramp de competitie op ZONDAG.
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Wat zijn wij met publiek en selectie een ongelooflijk stel losers! We hebben ons op de tribune en op het veld de mindere getoond van hardwerkende maar geweldig slecht voetballende Schotten. We moeten ons grandioos kapot schamen en Cody is na vandaag 50m minder waard. Wat een collectieve aanfluiting…
+1/-0

1 jaar geleden
Er is een club die nog meer baalt vanvond : AS Monaco. Die hebben dit met lede ogen en open mond aangezien......
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad ja! Geen media en tv voor mij wat betreft PSV tot aan het WK. Voel me verrot. Omdat het tegen een team gebeurt dat er werkelijk geen KLOTE van kan/kon. En dat het nog verdiend was ook….
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat gevoel had ik ook, maar dat heb ik nu al gereduceerd tot drie weken en zal na dit weekend wel bij dat ene weekend zijn gebleven. Het zit toch in je hart hè;)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het zit in je hart ja. Was ik nu maar Groundhopper bij een doorsnee voorronde potje denk ik nu op de bank. PSV doet me meer pijn dan goed dit decennium.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Morgen geen nieuwsberichten lezen over deze pot, iedereen die tegen je begint meteen gelijk geven en 's avonds achter elkaar naar Twente en AZ kijken. Dan ben je dit weer vergeten en heeft het maar één dag pijn gedaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Het verplaatsen van PSV-Volendam heeft ook écht zijn vruchten afgeworpen......
+2/-1

1 jaar geleden
Zwaar teleurgesteld in deze selectie.De laatste jaren steeds thuis uitgeschakeld worden door modale teams.Steeds weer zwaar teleurgesteld worden door falende spelers.Het faalteam van Nederland dat uitgelachen wordt door de supporters van die ander club die wel CL speelt.En of PSV nu wel of niet in de CL thuishoort het geld en de aantrekkingskracht op spelers was zeer welkom geweest.Het plezier om naar PSV te gaan is grotendeels verdwenen hoewel ik altijd supporter van Ons PSV zal blijven.Elke keer weer die verwachtingen die niet ingelost worden gaan zijn tol eisen bij mij.De frustratie van me afgeschreven en nu maar hopen dat het plezier terugkomt.
+2/-2

1 jaar geleden
Zwaar teleurgesteld in deze selectie.De laatste jaren steeds thuis uitgeschakeld worden door modale teams.Steeds weer zwaar teleurgesteld worden door falende spelers.Het faalteam van Nederland dat uitgelachen wordt door de supporters van die ander club die wel CL speelt.En of PSV nu wel of niet in de CL thuishoort het geld en de aantrekkingskracht op spelers was zeer welkom geweest.Het plezier om naar PSV te gaan is grotendeels verdwenen hoewel ik altijd supporter van Ons PSV zal blijven.Elke keer weer die verwachtingen die niet ingelost worden gaan zijn tol eisen bij mij.De frustratie van me afgeschreven en nu maar hopen dat het plezier terugkomt.De supporters van Monaco zullen idd ook balen dat ze door zo'n kwaliteitsarm PSV zijn uitgeschakeld.Monaco had waarschijnlijk de Rangers uitgeschakeld.
+4/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
1 voordeel, ik ben niet gefrustreerd thuis gekomen omdat we onterecht verloren hebben. Maar helaas wel gefrustreerd thuis gekomen omdat we afgedroogd zijn in de wedstrijd waar het er om ging. Het was jongens tegen mannen. Rangers speelt gewoon degelijk naar zijn mogelijkheden. Wij proberen op een nivo te voetballen, met opbouw, met combinaties, wat gewoon meer op toeval dan op kwaliteit is gebaseerd. Geen enkele speler stijgt boven zichzelf uit, sterker nog haalt een aanvaardbaar nivo al ben ik er bang voor dat dit gewoon ons maximale nivo is tegen een Europees team. Bij een goed team ziet goed spelen er simpel uit. Bij ons zie je de moeite er vanaf spatten. Helaas vrees ik dat we dus weer de kans missen om aan te haken bij ajaks. Misschien 1 voordeel nog. Gakpo blijft misschien nog een jaartje rijpen Is natuurlijk wel de speler met de meeste potentie maar echt nog niet klaar voor de Europese top.En helaas beginnen onze supporters ook steeds meer vreemd gedrag te vertonen. Vuurwerk afsteken bij het hotel en de bussen tegen houden Erg zielig copieergedrag, kijk ons eens stoer zijn, en met dit resultaat sta je natuurlijk helemaal in je hemd en maak je jezelf onsterfelijk belachelijk.
+8/-1

 
1 jaar geleden
1 tip! Zet ajaks aub uit het hoofd. Die gaan wij nooit en te nimmer meer inhalen. Verder schaam ik me enorm voor het walgelijke gedrag van veel van onze in zwart geklede fans gedurende de middag en avond richting onze Schotse goedgemutste gasten. Het is een dikke schande hoe wij onszelf en het Nederlandse voetbal voor schut hebben gezet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
helemaal eens. En hoezo in het zwart. Wij voetballen naar ik dacht in rood/wit
Of zijn ze al in de rouw?
Waarschijnlijk zielig copieergedrag van onvolwassen gasten die denken dat ze nu heeeel stoer zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klopt en het feit dat deze groep ook veel tickets voor uitwedstrijden te verdelen krijgt. Ik heb gewoon voorbeelden dat mensen zonder punten meegenomen werden in de bus naar Utrecht bijvoorbeeld. Maar goed te veel kun je er hier ook niet over zeggen want als je in Nederland je kop boven het maaiveld uitsteekt..
+1/-0

1 jaar geleden
Tjongejonge wat word ik hier triest van...
+3/-0

1 jaar geleden
PSV moet oppassen dat ze niet verder afdalen. Kampioen worden we al niet meer, zodra het abonnement op de tweede plek in gevaar komt zijn we de sjaak.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Je hebt over 2 wedstrijden weinig kansen weggegeven maar door 2 kapitale blunders van je, op papier, meest ervaren jongens, vlieg je eruit tegen een team wat niets in de CL te zoeken heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik ga ervan uit dat dat diepe teleurstelling was. Ik zou ook niet graag een interview gegeven hebben op dat moment (ookal hoort dat er wel bij). Zoals @Rups ook al aangeeft is Monaco de grootste verliezer want die Schotten eindigen gewoon op plaatsje laatst (een lot dat Ons PSV gelukkig bespaart blijft). Oostblok here we come.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Teleurgesteld zijn mag maar je collega’s erbij lappen doe je niet. Ik denk dat Veerman maar eens even moet gaan presteren over een periode van een maand of 6 en even nederig moet blijven. Scoorde bij mij in ieder geval geen punten.
+2/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Mits we gunstig loten natuurlijk, want heb je wat pech in de EL is een laatste plaats ook niet ondenkbaar. Tenslotte waren we vorig jaar ook slechts derde.
+1/-0

1 jaar geleden
De grote vraag van vandaag : wat gaat Cody doen 🤔
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vindt ook dat Ruud verantwoordelijk is,Teze is geen rechtsback,Guti voegt ook weinig toe,achterin is het gewoon drama( we gaan dit seizoen weer veel tegengoals krijgen)en wie zet Veerman in de belangrijkste wedstrijd van het jaar op nr10 waar niet zijn kracht ligt,en het veldspel is gewoon heel slecht en dat is niet alleen van gisteren
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zeker heeft Ruud ook een aandeel hierin. M.i. heeft hij gefaald door spelers idd niet in hun kracht te laten spelen. Als coach moet je keuzes durven maken. Dus kiezen voor Guti of Veerman op 8. Kiezen voor Simons of Till op 10 etc... En sowieso is Mwene op dit moment de beste rechtsback in de selectie. Dus dan moet hij weer een keuze maken centraal achterin. Maar goed beginnende coach. Dat wisten ze toen ze hem aanstelden. Dus laat hem maar lekker gaan ontwikkelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar beginnende coach of niet,je stelt je spelers toch op waar ze het beste zijn,anders snap je er niet veel van
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat klinkt voor mij ook logisch. Maar goed wij zijn geen coach hahaha.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vraag me ook af of het een goede keuze was om het weekend vrij te nemen. Van Bronckhorst gaf juist aan dat zij wedstrijden nodig hebben. Nu leken ze vooral mentaal niet in staat om deze wedstrijd te spelen. Als ze gespeeld hadden hadden ze minder tijd om over de wedstrijd na te denken.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Moet je eens goed naar de foto kijken….!van Ginkel moet misschien eens overwegen om bij karate te gaan,…. Dit zegt al genoeg😱, iets van onvermogen wat al jaren in de club sluimert…. En er maar niet uit wil…. Ik weet het niet meer😢
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat onvermogen heet John de Jong, die wat mij betreft onderhand eens ,samen met z’n scouting, ontslagen mag worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Niks te zoeken in de champions league. Dat is de conclusie.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat ben ik hier ongelooflijk ziek van. De spelers laten ons in de steek, dat gevoel heb ik er in ieder geval bij! Daarnaast hebben we de jong echt heel erg gemist 2e helft, toen ik hem zag op de bank kreeg ik er meteen veel minder vertrouwen in.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Toen Luuk eruit ging wist je eigenlijk al dat het niks meer ging worden. Is natuurlijk niet best dat daar geen vervanger voor is. Tenzij ze denken dat Vinicius de vervanger is....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je wissel opties v Ginkel en Vinicius zijn..........I rest my case
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kanttekening; Vertessen en Madueke waren er niet bij. Daar had je wel veel aan gehad denk ik
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ongelooflijk inderdaad dat je voor Luuk niet eens een vervanger hebt
+1/-0

1 jaar geleden
Zit nog steeds met een enorme kater, en niet van koning alcohol!
Alle commentaren geloof ik wel maar wat me nu nog het meest stoort is dat we door een debiele actie van een deel van onze supporters nationaal en internationaal weer negatief en als een stelletje onsportieve losers in het daglicht staan
Een paar dagen terug postte ik iets over de afkeer van Derksen over het PSV publiek, wat ik nog steeds belachelijk vind, maar dit is natuurlijk wel weer koren op de molen.
Zoo slecht voor je uitstraling dit!
Nog los van de repercussies die dit kan hebben, financieel en of qua niet toestaan supporters.
Enige manier om hier nog iets van te maken is prestaties op het veld. Maar ik vrees dat Gakpo nu nog iets minder tovenaar is dan wat we hem toedichten en Ruud ook geen wonderdokter is.
Ik hou me maar vast aan het feit dat we niet haddeen hoeven verliezen van Rangers en dat die vorig seizoen EL finalist waren, dus dat moet voor ons met een beetje gunstige loting dan ook een haalbaar doel zijn. Los vanm het feit dat 1e maar iig 2e worden in de competitie een must is anders kunnen we het wel vergeten de komende jaren vrees ik
+5/-0

 
1 jaar geleden
Je vat het perfect samen. Ik was een groot deel van de dag in de stad en heb in veel ogen pure haat gezien richting de over het algemeen zeer vriendelijke Schotten. Uitdagen in groepjes. Celtic en ander f**K onzin roepen. We hebben onszelf op dat gebied een enorm slechte dienst bewezen. Wij hebben een leuk team, goede fanatieke supporters maar die ultra cultuur past PSV niet!!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie het de laatste tijd ook steeds vaker in het stadion.
Gastjes die denken dat ze heel wat zijn en de dienst denken uit te maken over andere supporters.
Geen positieve ontwikkeling. Maar geloof dat het binnen PSV en de politie al bekend was dat deze ontwikkeling er is waar ze nog weinig controle over hebben.
+2/-0

1 jaar geleden
Veerman zou zich eens wat objectiever op moeten stellen en vooral eens wat meer met het team bezig moeten zijn, deze jongen groeit hard, maar in zijn hoofd gaat het nog veel harder. Tijd voor nuance en vooral je mond dichthouden. De valkuil dat PSV je eindstation is qua niveau is door dit gedrag al zichtbaar.
+4/-0

1 jaar geleden
Gewogen en wederom te licht bevonden.
Tegen een Rangers wat echt een zeer matig elftal is dit op de mat leggen pffff.
Jammer van de poen en het gezichtsverlies wat we lijden, maar we hebben dus echt niets te zoeken in de CL.
Zelfs in de in de Europaleague met deze verdediging is weinig eer te behalen.
+2/-0

1 jaar geleden
Zit enorm te balen van die zogenaamde supporter acties. Had voor de wedstrijd al het gevoel dat zoiets alleen maar tegendraads gaat werken. De woede van van Bronckhorst heeft ie perfect kunnen gebruiken als motivatie voor zn spelers.

Verder (en dit riep ik al hele poos) is verdediging veel te zwak en denk ik dat we het zwaar gaan krijgen om Feyenoord (met behoorlijke spelers én een bewezen topcoach) onder ons te houden in de competitie.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens. Er is nogal eens sprake van overschatting bij de PSV aanhang(nergens op gebaseerd). We moeten niet denken zo maar even tweede te worden of een eind te komen in de EL. Wordt knokken voor plek 2. En na de wnterstop wellicht verder in de conference league.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je zo naïef speelt ga je zelfs tegen zo'n matig elftal er af. Ik wijs voornamelijk naar de technische staf hiermee, als je eigenlijk al ruim een maand zonder enige pressing speelt in je spel. Er wordt zo ongelofelijk veel ruimte gegeven dat is vragen om problemen. Ik irriteer me bv. al weken aan Veerman die in de omschakeling nul toegevoegde waarde heeft, en staat alleen maar lucht te verdedigen en om de bal te vragen, net zo als je bij de junioren ziet. PSV heeft momenteel een betere selectie dan vorig jaar maar onder Schmidt met zijn elftal maak ik me sterk dat Rangers probleemloos opzij was geschoven. De TS zal zich snel moeten herpakken en deze selectie veel beter moeten aansturen.
+1/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Had er best wel vertrouwen in voor de wedstrijd. Maar nu overheerst plaatsvervangende schaamte. Een voor het (niet?) vertoonde spel en twee voor de zich supporter noemende idioten die hebben lopen k*tten. Heel Europa spreekt er schande van, nou bedankt spelers en idioten.
+1/-0

1 jaar geleden
De kater is groot mannen... helemaal k-t. De centen die we nou mislopen waren hard nodig om vérder te groeien. Directe centen voor de groepsfase, maar ook waarde verhoging van de spelers, internationale aanzien. Als we de groepsfase hadden gehaald was er sowieso nog een flinke aankoop bijgekomen (los van een evt. vervanger voor Gakpo), dat was vorig jaar na Monaco hetzelfde.

Dat we dit mislopen doet echt pijn. Niet dat we het verdiende, want we speelden verschrikkelijk. Maar het was gewoon nodig om ie groei verder te pakken. Ik weet nog niet of ik het de komende wedstrijden kan opbrengen om te gaan kijken...

Maar ja, opportunistisch als voetbal is, als die neuzen komend weekend punten verspelen dan kunnen we er opeens weer helemaal bovenop zijn...
+2/-0

 
1 jaar geleden
De kater is enorm. Zelden zo'n zware werkdag gehad als vandaag. Ben eigenlijk totaal gedesillusioneerd. Was al aan het dromen over wat we met die CL miljoenen konden doen, welke mooie tegenstanders we konden loten, hoeveel onze spelers meer waard zouden worden in de CL, of we nu wel kampioen konden worden nu we op dinsdag en woensdag spelen, dat het gat met Ajax kleiner zou worden. Al die dromen spatten onverwachts uiteen.

Ik kan dan een dag later nog niet positief zijn en doorschakelen. Moet hier echt enkele weken van bijkomen. En vraag me af of ik het op kan brengen om naar Excelsior te kijken en het stadion te bezoeken tegen Volendam. Tis heel heel lang geleden dat een nederlaag van PSV zo'n pijn heeft gedaan.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad... Ik hoef het zondag ook even niet te zien, woensdag misschien...
+1/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Nog een paar uurtjes jongens dan is de loting. Oh nee wacht......🤮
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hopelijk stunten de Rangers nog eens op Nederlandse bodem.
+1/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Nou, kop allemaal weer omhoog en kijken in welke mooie poule in de Europa League we terecht gaan komen. Jammer van de CL centen maar ons team is leuk genoeg om in de EL voor enkele mooie resultaten te gaan zorgen. Ik mag toch aannemen dat selectie en trainers graag aan iedereen wil laten zien dat de wedstrijd tegen de Rangers een (dure) fout was maar niet het normale niveau....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het knap dat jij alweer zo positief bent, gaat bij mij nog wel even duren ben ik bang... Vanavond maar even lekker BBQ'en, misschien dat het dan wat beter wordt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben maar een veredelde teletekst supporter, dan is het allemaal wat makkelijker te verwerken.....
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Yepp normaal kan ik ook vrij snel doorschakelen, maar heb nu ook echt wat meer tijd nodig om weer positief te zijn. Misschien als we bij Excelsior met 3-5 winnen ik weer wat positiever kan zijn.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het terechte resultaat van de hand op de knip houden dit jaar. Gewoon een gebrek aan kwaliteit in de selectie. Want wat is er nu echt bijgekomen in de diepte. Til, De Jong en Benitez terwijl de afwezigheid van Mauro, Madueke en Boscagli daar tegen weggestreept kunnen worden. Tel daar bovenop het afscheid van Gotze, Sahavi, Doan, Bruma en Romero en er blijft enkel nog wat jeugdig enthousiasme over en een positief transfersaldo. Dan nog de keuze voor van Nistelrooij die gelijk als onervaren coach in het diepe wordt gegooid. Hoe hebben ze in hemelsnaam kunnen denken dat we hiermee de Championsleague wel zouden bereiken (laat staan presteren). Ik kan mij niet aan de aandacht onttrekken dat de heren beleidsbepalers dit jaar helemaal niet als ‘aanhaak jaar’ hebben gekozen. Inmiddels heeft Feyenoord een kwalitatief hoogwaardigere selectie en een trainer die in een korte tijd een elftal aantoonbaar beter kan laten voetballen. Hetzelfde lijkt nu ook aan de hand bij AZ. Dit jaar gaan we weer geen topper winnen ook niet in de eredivisie ben ik bang
+2/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Mario Gotze, door sommigen verguisd hier. Maar die hebben we zo ongelofelijk gemist gisteren. Maar hee, wij hebben van Ginkel.
+1/-0

1 jaar geleden
Ajaks gaat PSV laten zien hoe je 2x de Rangers verslaat. Die 6 punten hebben die Amsterdammers alvast in de pocket.
+2/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
zucht... dat was ook mijn eerste gedachte, zes punten en zoveel miljoen euro. Nou ja laten we het positief houden, dat zijn mooie coëfficiënten punten voor Nederland.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
En dan pakt Ajax weer 6 punten tegen die zwakke ploeg. Dat gaat extra pijn doen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Net zoals Ajax begin dit jaar wel even liet zien hoe je Benfica verslaat. Oh wacht...
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Rangers is beduidend minder dan Benfica.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat laat zien hoe groot het verschil in Europees voetbal tussen Ajaks en Ons PSV ondertussen is. Dat wordt in die 2 wedstrijden pijnlijk duidelijk.
+2/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Ach al hadden we het gehaald was het vast poule C geworden met Bayern, Barça en Inter. Zes gespeeld, nul punten 1 goal voor en 17 tegen. Dat was genieten geweest.(sorry penningmeester)
+1/-0

 
Brenetjes (geschorst)
1 jaar geleden
Dat had niet gekund omdat Ajax in diezelfde helft zat. Gezien de ballen die al getrokken waren toen Rangers uit de koker kwam was het voor PSV in dat geval Milan/Chelsea/Salzburg of PSG/Juventus/Benfica geworden
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Aha oké dank u, dat wist ik niet. Maar PSG, Benfica en Juve was hetzelfde verhaal geworden.
+1/-0

1 jaar geleden
Twente laat zien hoe het moet. Die knallen er vol bovenop. Daarvoor kom je naar het stadion !
+2/-0

 
Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
En nu nog even wachten op de eerste die zegt dat we Unnerstall nooit hadden moeten laten gaan dan is mijn week weer compleet🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Twente overkomt wat ons vorig jaar overkwam. Uit 2-1 verliezen en thuis maximaal zuigen, treiteren en tijdrekken van de tegenstander.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zit naar FC Twente te kijken, ik wordt jaloers wanneer ik zie hoe dit team er wel voor gaat. En dat terwijl er helemaal niet zulke grote prijzenpot op het spel staat zoals voor PSV gisteren. Ik voel me nog steeds belazerd door die ongemotiveerde uitgebluste gasten die wij gisteren te zien kregen. Ze moeten echt de ogen uit hun kop schamen, zelfs een flink slotoffensief was teveel gevraagd.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad en die spelen tegen een betere tegenstander dan wij gisteren. Ik denk dat wij daar flink onderuit gaan binnenkort. Twente speelt prima voetbal.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Met dubbele cijfers gaan we er af :ja Zal een hele klus worden om met dit team degradatie uit de Eredivisie te ontlopen :ja :denk
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Waarom wordt mijn normale reactie verwijderd?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ving trouwens op dat ten Hag wil dat Memphis Depay nog deze week aan de selectie van MU toegevoegd moet worden, dat zal wel betekenen dat ze na gisterenavond definitief van Cody hebben afgezien, geheel begrijpelijk uiteraard.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik heb het met verscheidene supporters al eens gediscussieerd over oude en nieuwe trainers in Nederland de laatste jaren. Alle vroegere spitsen die trainer zijn geworden komt niks van terecht. (Kijk van Basten, Gullit (meer aanvaller dan middenvelder) en nu Van Nistelrooij). Spitsen hebben gewoon geen idee wat verdedigen inhoud. Middenvelders en verdedigers doen het beter (Cocu, Rijkaard, De Boer, Hiddink, Schreuder, Van Bronckhorst en in mindere mate Slot) dat waren/zijn coaches die toch verscheidene prijzen hebben behaald, die weten wat verdedigen inhoud. Waarom haalt Van Nistelrooij Ramalho van het veld? Omdat hij die zogenaamde fout maakt? In mijn beleving maakt toch echt de keeper de fout, hij speelt de bal in en ziet toch dat degene een speler van de tegenstander in zijn rug staat! Nu heb je een gefrustreerde speler, die misschien wel de gelijkmaker had gemaakt, naar de kant gehaald en daar door ook de stemming binnen een elftal laat zakken. Ik ben liefhebber van het spelletje, wie er wint is voor mij om het even, maar als PSVer zou ik mij schamen ook al heb je dan de J Cruijff schaal gewonnen!
+1/-0

 
1 jaar geleden
wellicht haalde hij ramalho eraf omdat hij al geel op zak had?...deed hij vorige wedstrijd ook met Obispo dacht ik dus dat is wat voorbarig..we zullen zien of hij het op de rit krijgt...
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Kan Ramalho na zijn blessure al wel 90m aan? Of om wat meer aanvallende kracht in de brengen door Mwene op de plek van Teze te zetten? Zou er niet veel achter zoeken
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ramalho had net een gele kaart gepakt,voor de rest zitten er met Rutten en Ooijer twee mensen naast Ruud met genoeg verdedigende inzichten en is voetbal nog altijd een spelletje waarbij je meer doelpunten dan de tegenstander moet maken om te winnen.
@voetbal liefhebber.
+1/-0