Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Ruud van Nistelrooij

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 19 september 2022 om 18:31:

El Ghazi had een heerlijke assist tegen Bodo.Ha - ok - hij heeft een leuke actie laten zien. Allicht meer geluk dan wijsheid. We gaan het zien. Hij is er pas net.

 

+1/-0

El Ghazi gaat mijn inziens een soort van x-factor kunnen zijn voor het PSV wat ik hoop dat we gaan zien vanaf het moment dat Luuk terug is. Want als je ziet hoe gevaarlijk Gakpo is met zijn voorzetten dan kunnen we dat ook van rechts heel goed gebruiken. Daarnaast is de tijd van jeugdigheid mijn inziens voorbij voorin en gaan we eens wat meer volwassen spelen. El Ghazi heeft de tools om met rechts en links die bal voor te geven en hij heeft bewezen rendement wat Saibari niet heeft en Bakayoko in mindere mate. Als je dan ook nog Til/Xavi hebt die aansluiten bij Luuk dan heb je mijn inziens een perfect recept om op te bouwen. Overigens denk ik ook dat die manier van spelen ook meer corners op gaat leveren en daar zijn we uiterst succesvol in. Het enige wat we dan wel nodig hebben is een fitte El Ghazi die ook defensief de boel dicht kan houden aan de rechterkant, dat wat Bakayoko/Hoever en wellicht Savio niet kunnen.

Als je het dan hebt over x-factor of gamechanger dan zou Jarred dit ook kunnen zijn. Want wat Ramalho dit jaar al 3 wedstrijden niet heeft laten zien kan Jarred denk ik wel want die kan vooruit verdedigen. Eigenlijk denk ik dat het spel van Ruud heel erg leunt op de backs en Mwene zou mijn voorkeur zijn op rechts en Teze kan dan centraal op zijn beste positie omdat hij juist ook die verticale pass heeft.

We zijn in sommige wedstrijden een vechtmachine gebleken en dat moet onze sterkte worden want qua voetbal komen we nog te kort en moeten we ons ontwikkelen. Ik geloof niet dat de jeugd die we hebben ons op dit moment vooruit helpt dus ik zou a la Roger manier vinden om die niet op te hoeven stellen. Een Xavi een keer naar rechts en Til erbij achter Luuk bv of een Guti erbij op het middenveld en Veerman doorschuiven in een vrije rol op links of rechts. Geen Oppegard, Geen Ledezma, Geen Bakayoko en wat mij betreft enkel Saibari op het middenveld in de van Ginkel rol.

 

+1/-0

Ik had de hoop dat een gelukkige koppositie en een poosje rust zou leiden tot beter voetbal. Helaas begin ik te vrezen dat die gehoopte stijgende lijn er niet komt.
Het moet echt beter, anders duurt dit hoofdstuk met Ruud bijzonder kort.

 

+1/-0

Geen inzet, geen beleving. En 2-0.
Terecht puntverlies.

 

+1/-0

Tegen Feyenoord aanvallend spel en een prima taktisch plan. Ondanks veel persoonlijke fouten toch een overwinning.

Tegen Cambuur 0 druk op de tegenstander en met 2 man aanvallen. Lekker 4 man achterin houden tegen 1 aanvaller van Cambuur terwijl je achter staat. Wat een dramatische vertoning. Ik snap het gewoon niet. Het kan zijn dat het af en toe even niet lukt in de afronding of de duels. Wat niet kan is dat iedereen op eigen helft staat bij een achterstand tegen een degradatiekandidaat.

 

+2/-0

Ik zal niet snel een nieuwe trainer afvallen, maar vandaag lijkt toch echt nergens op …kan Ruud die spelers nou echt niet opladen, voor een wedstrijd tegen Cambuur?? Wat een afgang joh?!

 

+1/-0

Ik denk niet dat ik vaak een PSV heb gezien, dat structureel zo slecht voetbalde. Robson '98, misschien? Spel weet ik niet goed meer, maar resultaten waren toen matig.

 

+1/-0

Ik heb het gelukkig niet gezien maar 3-0 verliezen van Cambuur is op zichzelf al schandalig.

 

+1/-0

Stuur deze man per direct maar weg, dit is niks en dit wordt ook niks. Schmidt zou tegen cambuur met bijna alleen maar wissels spelers hebben gespeeld. Omdat er een el wedstrijd donderdag op het programma staat. En zelfs met alleen maar wisselspelers, had schmidt het voor elkaar gekregen, dat ze 100% er voor zouden gaan. Spelers wisten precies wat ze moesten doen. Volle druk naar voren. En niet dat afwachtende van ruud en fred. Het is zo angstig voetbal, ga nou eens van je eigen kracht uit. Als je niet eens durft te voetballen tegen cambuur. Dan zullen er niet veel clubs over blijven, waar bange ruudje dat wel tegen durft te doen.

 

+1/-0

Ruud jongen waar ben je aan begonnen, had nu gewoon op je eigen eerste gevoel vertrouwd en was lekker nog even bij jong PSV gebleven.

 

+1/-0

Echt zo vreemd en niet te bevatten dat RvN het team toestaat zo mak en zo matig te spelen. Waarom bleef de verdediging continue achterin hangen? Waarom was er nauwelijks druk op de bal? En dan ook weer een paar vreemde wissels, wat is hij toch allemaal aan het doen. Kan dit toch ook niet uit onervarenheid verklaren, iedere welwillende amateur coach ziet toch ook wat er fout gaat, waarom Ruud dan (kennelijk) niet. Hoe de wisselspelers er gisteren bij zaten op de bank in de tweede helft was ook beschamend om te zien, man man wat een knullig gezicht.

 

+1/-0

Ik heb alleen de eerste helft tegen Cambuur gezien, maar ik vond het vreemd dat hij bij een 1-0 achtestand Vertessen bracht voor Saibari. Dat is toch meer een counterspeler. Ik had eigenlijk El Ghazi verwacht. Die zou wat beter in de kleine ruimte en de combinatie moeten zijn dan Vertessen. Daar had je wellicht wat meer aan gehad om de verdediging van Cambuur kapot te spelen.

Dit bericht is gewijzigd op 2 oktober 2022, 16:20:06.

 

+2/-0

Hij is al trainer gewoon niet goed genoeg voor PSV.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Haroldinho schreef op 02 oktober 2022 om 15:26:

Ik heb alleen de eerste helft tegen Cambuur gezien, maar ik vond het vreemd dat hij bij een 1-0 achtestand Vertessen bracht voor Saibari. Dat is toch meer een counterspeler. Ik had eigenlijk El Ghazi verwacht. Die zou wat beter in de kleine ruimte en de combinatie moeten zijn dan Vertessen. Daar had je wellicht wat meer aan gehad om de verdediging van Cambuur kapot te spelen.Een spits vond ik op zich wel een aardig idee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Haroldinho schreef op 02 oktober 2022 om 15:26:

Ik heb alleen de eerste helft tegen Cambuur gezien, maar ik vond het vreemd dat hij bij een 1-0 achtestand Vertessen bracht voor Saibari. Dat is toch meer een counterspeler. Ik had eigenlijk El Ghazi verwacht. Die zou wat beter in de kleine ruimte en de combinatie moeten zijn dan Vertessen. Daar had je wellicht wat meer aan gehad om de verdediging van Cambuur kapot te spelen.Was ook mijn gedachte. Vertessen is bruikbaar als ie de ruimte krijgt. Worden die kleiner dan heb je weinig aan de beste man. Heeft Jong PSV geen fatsoenlijke spits?

 

+1/-0

Hoe nu?
Damage control? Ruud (en Fred) vragen om vrijwillig op te stappen, met de kerst, zodat de voorspelbare opstand van spoelers en supporters uitblijft?
Gewooon zeggen: ik was er inderdaad nog niet klaar voor. Ik had voet bi stuk moeten houden?

 

+1/-0

Gelukkig hebben we nu ook een technisch directeur of manager die met onze trainer het gesprek aangaat, van hoe anders/beter/verder......

 

+1/-0

Doordat je Ruud hebt overgehaald, doordat je Fred erbij hebt gezet en doordat je geen TD meer hebt zit je gewoon muurvast. Het enige wat je kunt doen is 100 kaarsjes opsteken dat de kwaliteit van de selectie en de sterspelers boven komt drijven en we over 2 maanden nog ergens voor spelen. Het kan dat het tegen die tijd wel beter gaat lopen of dat we in de winterstop nog wat zwakke plekken weg kunnen snijden.

We zitten gegijzeld in het wanbeleid van de club en er is niemand om die rotzooi op te ruimen. Ik ben op Roger vrij weinig kritisch geweest buiten zijn moyenne in 50/50 wedstrijden maar over de trainer Ruud kan ik heel weinig positiefs zeggen. Ik vind het bijna knap dat hij zo'n middenveld zo slecht laat functioneren. Dat het aanvallend gewoon echt heel matig is en dat we maar tegengoals blijven slikken.

De spelers zullen zelf op moeten staan want de technische staf zie ik het niet voor elkaar boksen op korte termijn. Met de wedstrijden tegen Arsenal, Bodo, AZ en Ajax kun je het seizoen nu al verkloten maar Heerenveen en Groningen uit en Utrecht thuis zijn tegenstanders die ons precies kunnen raken op onze zwakke plekken. Ik houd mijn hart vast.

 

+1/-0

Ruud moet een stapje terug doen en eerst trainers ervaring op doen bij een club als sc Heerenveen, Twente,fc Utrecht ofzo.

Psv moet in de winterstop een andere trainer halen, ik denk dat het niet meer lang duurt of ten hag of bosz zijn weer beschikbaar. Ten hag heeft al eens bij psv gewerkt dus waarom niet nog eens.
Ik snap niet waarom psv ten hadg ooit heeft laten gaan overigens.

 

+1/-0

Heel zwart wit ben ik het daar mee eens. Ik dacht voor de zomer ook al aan Pascal Jansen. Ook die kennen we al bij PSV. Maar de trainert hoeft natuurlijk geen verleden te hebben bij ons.

Ik snap ook niet dat zo wel De Jong als Brands toch een een onervaren doorstromer zijn gegaan, terwijl je ziet dat dat soort trainers altijd een lastig eerste jaar kennen.
PSV was vorig jaar mi min of meer gelijkwaardig aan Ajax. Met de Jong Benitez diepte investeringen gedaan. Noni/Gakpo/Sangare/Guti gebleven en met Til/Simons breedte investeringen gedaan.

Alleen dan verzwakken ons zelf op trainersgebied.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Ruud van Nistelrooij