Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aissati zal worden opgeroepen door Marokko'

20 oktober 2007 17:07 - Al Mountakhab

Verslaggever: SmartAss

De Marokkaanse krant Al Mountakhab meldt dat bondscoach Henri Michel een oproep gaat doen aan Aissati en El Hamdaoui. Beide spelers worden uitgenodigd voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Hij zal beide spelers ook proberen te bereiken, om ze te overtuigen voor Marokko te kiezen.

El Hamdaoui speelde zijn laatste wedstrijd voor Marokko in 2005. Terwijl Aissati nu in conflict is met Jong Oranje en Foppe de Haan. Dat conflict lijkt uit de wereld, maar de Marokkaanse bondscoach wil Aissati overtuigen om voor het Noord-Afrikaanse land te kiezen.

De vraag is of deze twee spelers gehoor geven aan de oproep van de Marokkaanse bondscoach. De wedstrijd tegen Frankrijk is volgende maand, in het Stade de France.

Meer op Al Mountakhab




Tags

aissati marokko frankrijk hamdaoui foppe haan henri jong michel mountakhab oefeninterland oranje stade

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte