Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Sam Lammers onbespreekbaar voor PSV'

29 mei 2019 08:37 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Transfer Sam Lammers onbespreekbaar voor PSV"; image source: Pro Shots

Het Italiaanse Sampdoria hoopt op de komst van Sam Lammers. Dat weet De Telegraaf te melden. De nummer negen van de Serie A heeft een flink miljoenenbedrag geboden op de aanvaller, maar PSV wil hem niet laten gaan. Mark van Bommel ziet in Lammers een belangrijke rol weggelegd voor komend seizoen, waardoor een vertrek onbespreekbaar is.




Tags

lammers bommel miljoenenbedrag sampdoria telegraaf weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Was te verwachten, had vorig jaar al verwacht dat er veel kapers op de kust zouden komen. Is technisch zo vaardig, en van nature twee benig. Het enige waar ik mee zit, het is eigenlijk een speler voor achter de spits. Of zou hij bij vertrek Lozano, onze nieuwe rechtsbuiten kunnen worden. Heb de indruk dat zijn mentale weerbaarheid, een behoorlijke stap vooruit heeft gemaakt. Misschien iets voor Romero een jaar spits bij Heerenveen.
+2/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Weer een blijkbaar miljoenen-waard pareltje van onze JO, super! Ben blij dat Bommel hem eigenlijk niet wil laten gaan.
+4/-4

Gertjan1983 (geschorst)
4 jaar geleden
10 tot 12 miljoen. Meteen doen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Inderdaad, iedereen is vervangbaar, ook Lammers. Hoe jammer het ook moge zijn, maar we zijn natuurlijk wel nog steeds een club die niet elke jeugdspeler een kans kunnen geven en als er dan een heel mooi bod komt moet je gewoon verstandig zijn en het (zekere) geld pakken.
+1/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Misschien is Lammers de aanvallende middenvelder die PSV zo node mist. Op die positie speelde hij immers tot de A-jeugd. Lammers is in elk geval technisch, tweebenig én hij heeft een individuele actie + scorend vermogen.
+6/-8

4 jaar geleden
@santa, ik denk dat Mark dat ook zo ziet;sterker nog,ik heb een zeer sterk vermoeden dat Sam komend seizoen de nieuwe nummer tien gaat worden.
+2/-1

4 jaar geleden
Geloof er niet in dat Sam het bij PSV gaat redden. Hij kan redelijk met de bal uit de voeten maar heb hem nog niet aangepakt zien worden . Was niet onder de indruk van zijn spel in PSV1.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Denk het wel hoor, vind hem een heel complete spits, sneller dan dat ie lijkt, goed schot, redelijk 2-benig, aardige kopper. Ik zou hem best bij Ajax willen zien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
stuur maar een mailtje naar M O, wie weet ;-)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Goed zo, er bij houden voor het aankomend seizoen. Niet alleen de kwaliteit van de basis, ook in de breedte mag je investeren. Met de beker en hopelijk Europees voetbal er bij moet je toch ietsjes meer gaan rouleren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte