Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Maatschappelijke discussies » Corona

Deze normale topic is open en bestaat uit 100 pagina's: 1 2 3 4 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 96 97 98 99 100

Ik zal het eens opzoeken, Wolffie. Ben enigzins argwanend als een schrijver stelt 'met dit boek bent u prima in staat ...' maar goed, ik begrijp dat een boek moet verkocht worden.

Je beantwoord intussen niet waarom je enkele discutabele links plaatst. Stel, dat boek geeft een grondige analyse, waarom dan je betoog verzwakken met zulke links?

 

+3/-0

Sorry. ik dacht dat je de vraag stelde aan Nikiforov 3. Ik probeer mijn betoog niet te verzwakken, het feit van die vals positieve test wordt aangetoond door de link van de New York Times, daar staat hetzelfde verhaal in. Is de New York Times onbetrouwbaar ?

Daar staat en ik citeer : "In three sets of testing data that include cycle thresholds, compiled by officials in Massachusetts, New York and Nevada, up to 90 percent of people testing positive carried barely any virus, a review by The Times found."

Dat slaat op "...omdat de New Y ork Times in augustus vorig jaar al meldde dat 90 procent van
de positief geteste personen in ten minste drie verschillende staten geen
symptomen vertoonde van een actieve ziekte."

"Ben enigzins argwanend als een schrijver stelt 'met dit boek bent u prima in staat ...'"Dit klopt niet. De schrijver stelt dat niet. Het is een Duits boek dat vertaald is naar de Nederlandse situatie.

Het is in het Duits geschreven door Sucharit Bhakdi, een microbioloog.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 31 januari 2021, 22:49:24.

 

+1/-1

Je plaatst een horde links, Wolffie, en je claims verschuiven. Ik weet niet of iedereen dat nou schaart onder 'gezond debat'.

En mijn links zetten de bevindingen zoals die gerapporteerd in de NYT in een perspectief. En geven aan dat we niet hard van stapel lopen met conclusies over PCR.

 

+3/-0

Ik wil ook geen debat voeren, volgens mij is dat forum hier ook niet de juiste plaats.
Waar doel je op met "claims verschuiven". Ik doe geen claims he. Luister nou eens niet naar wat er wordt gezegd en kijk nu eens objectief naar de cijfers: https://www.worldometers.info/coronavirus/link

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 februari 2021, 09:37:58.

 

+1/-1

Of de PCR-testen nou wel of niet regelmatig een vals-positief resultaat geven, doet niets af aan het feit dat er toch behoorlijk wat mensen met corona in het ziekenhuis en op de IC liggen. En dat stijgingen en afnames van die patiëntenaantallen mooi correleren met het aantal positieve testen.

Ik snap niet zo goed wat nou de directe feedback is van de mensen (ook artsen) die roepen "er is meer in het leven dan het aantal IC-bedden".

Bedoelen ze dat we nu de maatregelen moeten versoepelen? Dan ben ik benieuwd hoe ze willen omgaan met ons zorgsysteem zodra dat helemaal vast is gelopen doordat er meer patiënten zijn dan bedden.

Of bedoelen ze dat de gekozen aanpak in zijn algemeenheid niet de juiste is geweest? Dat is dan eigenlijk niets meer dan een constatering waar op dit moment vrij weinig aan te doen is.

In dat artikel in het NRC waarnaar gerefereerd wordt, staat dat de andere gevolgen niet te onderschatten zijn, qua leerachterstand, psychische klachten, huiselijk geweld en kindermishandeling, etc. Dat is een heel makkelijke stelling. Niemand is het er mee oneens dat dit erg is en mede veroorzaakt wordt door de huidige situatie en de maatregelen. Ik mis dan echter vaak een voorstel hoe je ervoor zou kunnen zorgen dat dat beter gaat. Dan heb je natuurlijk de zaken die hier wel eens voorbij komen, de holistische wereldwijde aanpak die door eindhovian wordt genoemd, Herstel NL wat ik voorbij zie komen, maar dat zijn allemaal aanpakken die fundamenteel andere uitgangspunten hebben. De koers zo radicaal omgooien zou pas ongeloofwaardig zijn.

Wat ik me overigens ook afvraag, is hoe men de gevolgen van de leerachterstand bij de jonge kinderen zo kan doorrekenen naar de toekomst. Ik lees artikelen waarin staat dat dat ten koste gaat van onze kenniseconomie, dat de levensverwachting van deze mensen met jaren naar beneden zal gaan. Dan vraag ik me af: HOE DAN? Je hebt nu, laten we van het positieve uitgaan, anderhalf jaar "vreemd onderwijs" gehad met een aantal langere periodes thuisonderwijs. Zijn we dan totaal niet in staat om eventuele opgelopen achterstanden in te lopen? Misschien zullen er meer mensen dan gemiddeld een jaar over moeten doen. Maar wij gaan als Nederland deze jaargang kinderen toch niet als verloren beschouwen? Dat wordt gewoon rechtgetrokken. Je kan ook zeggen dat wij als generatie een stuk weerbaarder worden door een periode als het afgelopen jaar. Dat we weer weten dat niet alles vanzelfsprekend is. Dat gaat op termijn ook positieve effecten hebben op wie we zijn en hoe we in het leven staan.

 

+2/-1

Maar dat klopt helemaal niet. Ik weet niet wat jij voor bronnen gebruikt, maar 90% van de mensen die positief testen hebben geen klachten en komen niet op een IC. Dus hoe jij kunt beweren dat het correleert met het aantal positieve testen komt uit de lucht. Ik spreek dokters die dat aangeven, die mensen thuis opbellen, die positief hebben getest, en die aangeven totaal geen klachten te hebben en bijgevolg helemaal niet op een ic komen. Men kan veel schrijven maar de praktijk is wezenlijk anders.

Het RIVM meldt op twitter:
Uit onderzoek is gebleken dat zo'n 80% van de besmette mensen weinig tot niks merkt van symptomen. Zij vertoonden geen of milde ziekteverschijnselen.

80% komt dus NIET op een ic, maar testen WEL positief!

https://twitter.com/rivm/status/1232318191264681984link
Daarnaast over de IC bedden:

Maar die lagen er ook in 2016, 2017 en 2018 (2019 viel de griepgolf mee).
Dat is gekomen door idiote bezuinigingen. De bevolking stijgt, de oudere
bevolking nog harder en men heeft de IC-capaciteit afgebouwd. Met enkele
miljarden had men het overeind kunnen houden, nou kost het 90 miljard aan
economische nevenschade. Maar volgens onze Diederik Gommers is niets zo erg
als IC-verpleegkundigen, die niets te doen hebben.“En dat stijgingen en afnames van die patiëntenaantallen mooi correleren
met het aantal positieve testen.”Het zou met het percentage moeten correleren.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 februari 2021, 12:31:50.

 

+1/-1

Hoezo klopt dat niet? Als het aantal positieve tests oploopt, volgt met wat vertraging ook meestal een toename van het aantal corona-patiënten in het ziekenhuis en op de IC. Misschien moet je de betekenis van correlatie even opzoeken...

Dat neemt niet weg dat het inderdaad zo is dat een groot deel van de mensen die besmet zijn geen klachten hebben. En misschien zijn een hoop van die PCR-testen wel vals positief. Maar linksom of rechtsom zie je gewoon dat als het aantal positieve testen toeneemt, dat ook zijn gevolgen heeft op de drukte in de ziekenhuizen.

Het is overigens maar goed dat 80% (en volgen mij zelfs wel >95%) van het aantal positief-getesten niet op de IC terecht komt. Anders was de ramp niet te overzien geweest.

Laatste punt: denk je nou echt dat er geen modellen zijn die een voorspelling doen van het aantal IC-bedden dat een land nodig heeft? Dat ze denken van "laten we bezuinigen in de zorg en het aantal IC-bedden omlaag brengen" zonder na te denken over vergrijzing of andere zaken die invloed hebben op de benodigde capaciteit?

Het is altijd een afweging waar je het overheidsgeld aan uitgeeft. Net als met het salaris op jouw bankrekening kan de overheid ook elke euro maar 1x uitgeven. Meer politie op straat? Langere gevangenisstraffen? Uitbreiden in de zorg? Salarisverhoging voor de leraren? Gratis treinreizen voor studenten? Investeren in defensie? Het een gaat altijd ten koste van het ander. En bij elke beslissing is een andere groep teleurgesteld of verbitterd.

Dit bericht is gewijzigd op 1 februari 2021, 18:25:42.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Ook vinden ze dat de lockdown de maatschappij op lange termijn schade berokkent. „De huidige en toekomstige generaties moeten ook de rekening betalen van alle steunpakketten die we afsluiten. En laten we het maar niet hebben over toekomstige (financiële) uitdagingen als bestrijding van de klimaatcrisis. Dit alles heeft een sterk negatieve invloed op de algehele gezondheid van onze samenleving. Het totale maatregelenpakket staat niet in verhouding tot de beoogde gezondheidswinst.https://www.nrc.nl/nieuws/2021/02/01/intensivisten-pleiten-voor-versoepeling-coronamaatregelen-eisen-te-grote-tol-a4029972link

En met name dit punt raakt totaal aan de discussie die ik hier probeer op te zetten
open/sluit de onderstaande quote:

e pleiten ervoor een aantal coronamaatregelen te versoepelen die „grote invloed hebben op het welzijn van de bevolking en „daarbij te accepteren dat er als gevolg van corona meer mensen zullen overlijden”.Die laatst zin is zo relevant vind ik!
Waar ligt de balans? Inmiddels zijn dus zelfs de medici op het punt aanbeland dat ook zij dat een legitieme vraag vinden.

In politiek Nederland durft natuurlijk niemand zijn vingers te branden! Roepen dat nul besmettingen en nul doden het punt is makkelijk en safe.
Ik zei eerder al, zo eenzijdig een probleem aanvliegen is vragen om afgeleide problemen die lang na gaan dreunen.
In mijn ogen mag en kun je zo geen beleid maken maar moet je een bredere discussie en survey voeren.

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 01 februari 2021 om 18:06:

Hoezo klopt dat niet? Als het aantal positieve tests oploopt, volgt met wat vertraging ook meestal een toename van het aantal corona-patiënten in het ziekenhuis en op de IC. Misschien moet je de betekenis van correlatie even opzoeken...

Dat neemt niet weg dat het inderdaad zo is dat een groot deel van de mensen die besmet zijn geen klachten hebben. En misschien zijn een hoop van die PCR-testen wel vals positief. Maar linksom of rechtsom zie je gewoon dat als het aantal positieve testen toeneemt, dat ook zijn gevolgen heeft op de drukte in de ziekenhuizen.

Het is overigens maar goed dat 80% (en volgen mij zelfs wel >95%) van het aantal positief-getesten niet op de IC terecht komt. Anders was de ramp niet te overzien geweest.

Laatste punt: denk je nou echt dat er geen modellen zijn die een voorspelling doen van het aantal IC-bedden dat een land nodig heeft? Dat ze denken van "laten we bezuinigen in de zorg en het aantal IC-bedden omlaag brengen" zonder na te denken over vergrijzing of andere zaken die invloed hebben op de benodigde capaciteit?

Het is altijd een afweging waar je het overheidsgeld aan uitgeeft. Net als met het salaris op jouw bankrekening kan de overheid ook elke euro maar 1x uitgeven. Meer politie op straat? Langere gevangenisstraffen? Uitbreiden in de zorg? Salarisverhoging voor de leraren? Gratis treinreizen voor studenten? Investeren in defensie? Het een gaat altijd ten koste van het ander. En bij elke beslissing is een andere groep teleurgesteld of verbitterd.Kijk eens hier:

https://www.parool.nl/nieuws/hoogleraar-griepgolf-2018-had-waarschuwing-moetlink
en-zijn-voor-tekort-ic-bedden~b0099840

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 01 februari 2021 om 18:47:

open/sluit de onderstaande quote:

Ook vinden ze dat de lockdown de maatschappij op lange termijn schade berokkent. „De huidige en toekomstige generaties moeten ook de rekening betalen van alle steunpakketten die we afsluiten. En laten we het maar niet hebben over toekomstige (financiële) uitdagingen als bestrijding van de klimaatcrisis. Dit alles heeft een sterk negatieve invloed op de algehele gezondheid van onze samenleving. Het totale maatregelenpakket staat niet in verhouding tot de beoogde gezondheidswinst.https://www.nrc.nl/nieuws/2021/02/01/intensivisten-pleiten-voor-versoepeling-coronamaatregelen-eisen-te-grote-tol-a4029972link

En met name dit punt raakt totaal aan de discussie die ik hier probeer op te zetten
open/sluit de onderstaande quote:

e pleiten ervoor een aantal coronamaatregelen te versoepelen die „grote invloed hebben op het welzijn van de bevolking en „daarbij te accepteren dat er als gevolg van corona meer mensen zullen overlijden”.Die laatst zin is zo relevant vind ik!
Waar ligt de balans? Inmiddels zijn dus zelfs de medici op het punt aanbeland dat ook zij dat een legitieme vraag vinden.

In politiek Nederland durft natuurlijk niemand zijn vingers te branden! Roepen dat nul besmettingen en nul doden het punt is makkelijk en safe.
Ik zei eerder al, zo eenzijdig een probleem aanvliegen is vragen om afgeleide problemen die lang na gaan dreunen.
In mijn ogen mag en kun je zo geen beleid maken maar moet je een bredere discussie en survey voeren.Politiek, media en met name virologen hebben er een ´numbers game´ van gemaakt waarbij we beleid maken op basis van een een scoreboard.
Dat artikel uit het NRC geeft het beeld van IC´s waar levens worden gerekt i.p.v. gered. Dan moet je zoals deze artsen terecht doen de vraag stellen of dat in verhouding staat tot de maatschappelijke nevenschade die je hiermee veroorzaakt.
Als IC-patiënten al een zeer slechte gezondheid hebben en je weet dat zij nooit volledig zullen herstellen moet je de vraag stellen of dit ten koste mag gaan van gezonde bedrijven, opleiding van jongeren of andere variabelen. Dat is een heel ongemakkelijke discussie maar wel heel relevant in de buitengewone situatie van nu.

Die discussie is voor dit kabinet extra ongemakkelijk gezien het aantal IC-bedden wat de afgelopen jaren is verdwenen. Dan zal vermoedelijk blijken dat de modellen waar BasArnhem naar refereert er niet zijn en er ordinaire kaalslag is gepleegd.

 

+2/-1

Waar het mij om draait, en ik zeg het even zwart wit, is dat WIJ met zijn alleen de dupe zijn van de keuzes van de overheid en WIJ dus nu met zijn allen worden opgesloten DOOR die overheid ...
WIJ worden verantwoordelijk gesteld door een probleem wat de overheid heeft gecreerd. "We doen het voor de ouderen, we doen het voor de zorg"

De ouderen sterven nu in eenzaamheid en voor de zorg heeft de overheid nooit iets gedaan. Geen fatsoenlijk salaris, bezuiniging op bedden ... Kom me dan niet aan met : "We doen het voor de ouderen, we doen het voor de zorg"

 

+1/-3

Om nog maar eens aan te tonen dat de zaak stinkt:
– Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’.
– Marion Koopmans die eind 2020 nog eens toegaf dat PCR-testen geen besmetting kan aantonen.
– De valse eerste en enige pcr-test ontwikkeld door iemand die volgens vele virologen niet veel kennis had en eigenlijk niet met zo’n pcr-test zou moeten komen.
– De test geeft een relatief hoog percentage valse positieven, zowel technische als systemische, zoals dat andere virussen óók een positieve kruisreactie geven.
Bovendien is het geen klinische diagnose want hiervoor zijn er CT scan of symptomen nodig en een medisch specialist. Positief getest is dus niet zonder meer besmet.
– Jaap van Dissel: Geen reden tot dwingende regel om mondkapjes te dragen. Een paar keer gezegd in verloop van tijd.
– Hugo de Jonge: Mondkapjes voegen niets toe en bieden niets anders dan schijnveiligheid.
– Johns Hopkins Instituut: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer.
– Oud-voorzitter Comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit.
– WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%.
– Kinderen die opde basisschool les krijgen, dat Sanna -de eerste die ingeënt is- daar vragen over te stellen.
– De regering heeft het sinds Corona zogenaamd medelijden met de oudjes en worden er vele miljoenen ondersteuningspakketten in deze sect gepompt.
Hoe was dit eerder? En was bijvoorbeeld eenzaamheid onder ouderen al niet al heel lang een probleem? Tijdens Corona alleen maar meer!
– Veel genetisch bewerkte rassen zoals met bijvoorbeeld groente en fruit zijn gepatenteerd en ‘eigendom’ van big-corp (crop). De natuur toe-eigenen heet dat. Hoe is dat met deze rna-vaccins?
Zijn velen na vaccinatie (en ondertekening) straks misschien niet deels eigendom van?
– Hoogleraar Capel: ‘Zet je Corona-angst bij de vuilnisbak’ (niet meewerken aan coronamaatregelen en vaccinatie doelende).
– Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen.
– Zweden heeft zonder lock-down en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa.
– WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lock-downs.
– CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep.
– De anderhalve meter afstand en de eventuele avondklok wordt ingesteld om iedereen bij elkaar weg te houden, zodat de Corona waanzin niet wordt besproken.
– Een wilde theorie/hypothese van iemand op internet: De wereldbevolking wordt al een jaar lang met het woordje KOOROONNAA beïnvloed.
In de hele wereld dezelfde benaming. De meeste mensen denken er aan van bij opstaan tot aan het opstaan. Het woordje Corona komt bij meer dan de
helft van de aardbewoners misschien wel twintig keer per dag ten horen of wordt uitgesproken. Dit doet iets met het taalcentrum van de hersenen.
En misschien doen de klinkers en medeklinkers van dit woordje wereldwijd nog wel het meeste in het voordeel van geestelijke beïnvloeding/mind-control
technologieën als voice-to-skull, subliminale boodschappen, propaganda, openzetten/aflezen zenuwsingalen hersenschors voor taalzenuwsignalen
naar spraaksysteem/gehoorsysteem etc. Gepompt 5G als informatiedrager?
– Rutte: ‘de meeste besmettingen vinden thuis plaats (Dus hup weer in een lockdown en “de avondklok”….logica?)
– Alles wat met Corona-maatregelen te maken heeft, heeft te maken met het ‘build-back-better’ plan van de wereldregering. Ook zo in een woord van de koning.
– Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven (De alternatieve medicatie die niet meer mocht).
– Honderden accounts gesloten en duizenden video’s en interviews verwijderd op Youtube en Twiter, waarin vele experts aan het woord waren.
– Het OMT is een klein clubje van personen die allemaal dezelfde belangen dienen. En dat gaat niet meer om gezondheid.
– Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’.
– MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered.
– Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lock-down blijkt volslagen nutteloos.
– WHO past regels misbruikte en fout opgezette PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken.
– CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie.
– Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen.
– Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’.
– Vele kerngezonde jonge mensen zijn gestorven na eerste Covid vaccins.
– Velen hebben bijwerkingen gekregen die grilliger waren dan bij andere vaccins.
– Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’.
– Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft.
– Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben.
– Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins.
– Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’. Andere experts via mainstream ontkennen nanodeeltjes in vaccin (Deeltjes die langer of voor altijd aan lichaam hechten).
– Dokter en stasticus Duitsland: Vijf keer zo vaak ernstige ziekteprogressie na coronavaccinatie.
– Britse lockdown professor treedt af na negeren eigen regels.
– duizenden mensen besmet na Pfizer-vaccinatie.
– Diederik Gommers: Er is niks zo erg als we straks allemaal lege ic-bedden hebben. We hebben mooi werk, maar het is alleen maar mooi als er patienten liggen.’ (kom op dan met die ic-bedden
als ze zo nodig zijn! Het hoeft niet allemaal state-of-the-art te zijn)
– Moderna schrijft letterlijk op hun site hoe het lichaam met ‘software’ wordt gelinkt via hun RNA vaccin.
– Een groep van meer dan 500 Duitse ‘Artsen voor Informatie’ (waanzinnigen?) heeft tijdens een nationale persconferentie verklaard dat corona-pandemie vals is.
– In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ (waanzinnigen?) tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.
– Stichting Artsen Covid Collectief, World Doctors Alliance, Stichting Artsen voor Waarheid, Brandbrief Stichting Arts en Covid Collectief,
America’s Frontline Doctors en Comusav zijn ook artsenverenigingen die brandbrieven naar de WHO, CDC, etc gestuurd hebben voor andere maatregelen.
– In 2015 werd een testmethode voor COVID-19 gepatenteerd door Richard Rothschild bij de Nederlandse overheid.
– Honderden miljoenen COVID—>2019 test kits verspreid in 2017 and 2018.
– Twee jaar voor de uitbraak van COVID-19 begonnen landen wereldwijd miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19.
– In september 2019, ook vlak voor de uitbraak, heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel 'A World At Risk'.
– In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan,
en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het 'Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie'.
– Eén van 's werelds grootste experts in biowapens Dr. Francis Boyle is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.
– Volgens Chinese virologe Li-Meng Yan werd het virus bewust verspreid door de WHO. Ze dook onder en werd beschermd door Amerikaanse Overheid.
– De film 'Dead Plague' toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.
– De film 'Contagion' laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstand, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.
– Draconische wereldwijde Corona-maatregelen in plaats van 'natte markten' aan te pakken.
– In 2012 werd een stripboek geproduceerd door de E.U, dat uitsluitend verdeeld werd onder hun werknemers. De titel van de strip is 'INFECTED' en het toont een nieuw virus
dat afkomstig is uit een Chinees laboratorium en zich over de hele wereld verspreidt.
– Pandemie uitgebeeld tijdens Olympische Spelen 2012 (wat een positieve en vredige voorstelling was dat toch)
– De pandemie van 2020 wordt in het 'Scenario voor de Toekomst' van de Rockefeller Foundation uit 2010 tot in het kleinste detail beschreven.
– De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028.
– Volgens de Rockefeller Foundation moet een wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen.
– Iedereens contacten moeten nagegaan worden met zogenaamde Corona-app (privacy?)
– Heel veel burgers hebben als hedendaagse nsb-ers andere personen verklikt bij politie en instanties.
– Er zijn sinds eind 2019 duizenden mutaties geweest. Ze kiezen er weer één uit, en vergroten die om de pandemie hoog te houden.
Voorbeeld: In een menselijk lichaam bestaan 380 biljoen virussen en 60% van biomassa op aarde bestaat uit bacteriën en virussen.
– Als geïnjecteerden zullen sterven, dan zullen die worden toegeschreven aan dit ene ‘zogenaamde nieuwe en enige' gemuteerde virus (ook waar gebleken).
– Terwijl het RIVM half december 2020 Regering adviseerde niet te verplichten, droeg Regering op tot echte mondkapjesplicht (supermarkten etc.)
– Hugo de Jonge komt met maatregelen voordat hij het RIVM over veel dingen advies vroeg.
– De ziekenhuismanagers die al zo crimineel rijk zijn, hebben goed in de gaten gehouden dat medewerkers ziekenhuizen niet met inside-info naar buiten kwamen.
– Sinds 2009 (Mexicaanse Griep?) het aantal ic-bedden sterk verminderd terwijl bevolking sindsdien met bijna een miljoen is gestegen.
– Er staan meer dan 10 ziekenhuizen op de lijst om gesloten te worden (Waarom?, vanwege niet meer in goede staat mbt schijnveiligheidseisen?)
– Er wordt over een tekort van ic-bedden gepraat, maar niet over de vele patiënten die binnen enkele minuten doorstromen naar andere 'minder spoed' afdelingen.
– Bill Gates heeft een patent op technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (666=koolstof/as)
Dit is hoe de satanistische elite werken. Op de achtergrond bekendmaken waar ze mee bezig zijn. Zoals gepatenteerde 'luciferase' eiwit en velen andere voorbeelden.
Daarnaast wil Gates (voorstander van depopulatie en niet de enige) een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen.
– Bill Gates zei tijdens een TED-toespraak dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.
– Dr. John Coleman (CIA): Ten minste 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden uitgeschakeld door middel van beperkte oorlogen en
georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten.
– De merkwaardige namen van vaccins en bedrijven die naast de meest bekende vaccin-ontwikkelaars op de grote markt willen komen.
– Dr. Carrie Madej bestudeerde decennialang DNA en vaccins en zegt dat het plan is om het Covid-19 vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten.
Het her-programmeren van het menselijk DNA en de mens koppelen aan digitale controlesystemen.
– Aartsbisschop en kardinalen waarschuwen mensheid voor coronamaatregelen en vaccins.
– Regering wat burgers een 'nieuwe normaal' durfde op te dringen, en die nooit eerder gebruikte voor andere hele belangrijke maatschappelijke zaken.
– Vele regeringsleiders: Pas weer terug bij oude leven als iedereen zich laat vaccineren.
– Duitse artsenverbond start Rechtszaak tegen zogenaamde feitencheckers (feitencheckers bijna altijd in dienst van, of via via big-corp)
– Vele video's/filmpjes van lege ziekenhuizen.
– De Corona-pandemie als een politiek spel. In de V.S kun je voorstanders en tegenstanders zowat verdelen in democratie en republiek-aanhangers.
Vooral de grote democratenleiders die nauwe banden hebben met bedrijven die vóór lock-downs en vaccinatie zijn.
– Sommige Zorgmedewerkers/artsen/politiefunctionarissen etc. ontslagen of zelf opgestapt vanwege niet meewerken.
Mainstream-media zet deze personen neer als nooit gewerkt hebbenden of onbetrouwbaren.
– Het ééntonige eenzijdige karige Coronanieuws vanuit Dumpert, Powned, Nu.nl, L.C, Volkskrant en mainstream media, en dan vooral een enkele extremeling-staker er uit pikkende.
– In de V.S zijn mensen die in lange test-rijen stonden (in naam en adres hebben gegeven) te wachten uiteindelijk weggelopen. Toch een brief van 'positief getest' op de deurmat.
– Telegraaf negatief over Hugo de Jonge omdat hij niet snel genoeg begint met vaccinatie (de macht van een krant die grote invloed uitoefend)
– Onbevoegde medewerkers die tests afnemen (ook maar onbevoegden aan ziekenhuisbedden zetten?)
– Vele filmpjes op internet van dansende verpleegkundigen……wat een werkstress ervoeren zij toch.
– In China het leven al lang weer als bij het oude. De Nederlandse regering, E.U en V.N prijst China voor dit.
Geen woord over het Chinees burgerpunten-systeem wat zij aanhangen en ook hier willen invoeren.
– Sinds Corona zien tandartsen het aantal behandelingen met meer dan 50% dalen.
– Corona is valselijk als nieuwe wereldplaag opgezet en pandemie-definities worden aangepast wanneer het de macht goed uitkomt.
– Volgens vele huisartsen, virologen en patienten zelf, helpt hydroxchloroquine + zink + azithromycine en Ivermectine tegen Corona (in ieder geval tegen vele doden). Maar dit mocht niet meer van hogerhand.
– (Alleenstaande) ouders met ouderlijk gezag krijgen na weken geen antwoord van RIVM, GGD en Rijksvaccinatiedienst,
na de vraag een officiële bevestiging (toestemming vragen) te willen dat kinderen niet mogen gevaccineerd tegen Corona.
– Mensen veel meer alleen en depressief tijdens Corona.
– Mutaties worden in vee en pluimvee gezocht en daarom veel veel geruimd. Dit kwam wel goed uit, want zo konden bijvoorbeeld nertsen massaal geruimd worden.
Denk aan de boerenstakingen (CO2 verhaal) toen ze de fokkerijen ook al sterk wouden inkrimpen. Een halt op grootvee houderij is goed, maar niet op deze manieren.
– Gepompt 5G werd tegelijk met Corona aanvang werd ingevoerd. (Was de anderhalve meter afstand een test om te zien wat 5G afzonderlijk met gezondheid burgers doet,
en hoe zij (ook lichamelijk) kunnen worden gevolgd? Denk aan driehoeksbepaling en verstoring van lichtdoorstroom/meting).
– Corona-plandemie ook vlak na Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell zaak, waarna er een gigantische pedo/misbruik beerput openging.
(toevallig dat vooral eigenaren van grote mainstream-media bedrijven en hoge regeringsfunctionarissen en hoge rechters, vriendjes waren/zijn met dit soort personen?
– De Coronapieken hebben gewoon te maken met het koude natte seizoenen-weersomstandigheden.
– Verontruste burgers zijn bezocht, gebeld en geïntimideerd door politie voor verspreiden meer onderbouwd Corona-nieuws, terwijl politie geen directe tegen-argumentatie heeft/had.
– Event 201 werd vlak voor Corona-uitbraak gehouden. Het hele Corona-uitwerkplan was al van tevoren bedacht (Sigrid Kaag was er ook bij). Dit project koste vele miljoenen,
maar wat ging het allemaal soepeltjes in de wereld…..)
– Honderdduizenden mensen die tegen mondkapjes zijn maar dezen toch hypocriet dragen in bijvoorbeeld supermarkten om binnen te komen,
want discriminatie is weleens aan de orde en voordringen lijkt dan gerechtvaardigd.
– Kinderen met mondkapjes krijgen plekken op het gezicht door mondkapjes.
– Mensen die gauw paniekerig zijn en pleinvrees hebben, hyperventileren eerder door mondkapje.
– Kinderen met mondkapjes op is vragen om natuurlijke resistentie bevolking in de war te schoppen. Ook voor kinderen zelf.
– Vele 'wijsdoende' voorstanders van mondkapjes dragen de verkeerde mondkapjes, dragen dezen te lang, en lang niet altijd op de juiste manier.
– Júist mensen met longproblemen moesten juist geen mondkapjes dragen.
– Mondkapjes worden hip gemaakt door verkoop van 'grappige en trendy' mondkapjes.
– Met rna-vaccin geïnjecteerden die uiteindelijk sex hebben met niet geïnjecteerden (tegenstanders). Als het vaccin dna-modificerend is, dan is nageslacht dus dubbel-crossbreed.
– De niet mondkapje-dragers als nieuwe soort criminelen en asocialen gezien door vele burgers (waaronder door de zwaarste asocialen en criminelen die nooit worden opgepakt.
Het is een voordelige afleiding voor beter in de sociaal te staan)
– Eerst gevacineerde persoon (met gezellige kersttrui) in Engeland noemt in mainstream media Corona-prik een cadeautje. Hoe mainstream media (nauwe banden met oppermacht) het brengt.
– Tientallen vaccinontwikkelaars als bloedhonden aan het werk voor het grote geld. Sommigen biotechlabs geen enkele ervaring in vaccinaties voor mensen.
– Vaccins gekweekt op de meest ziekelijke bodems waar je vraagtekens bij kan zetten.
– Sommige biotech-bedrijven eerder bezig met cellen van (soms gedwongen) geaborteerde baby's.
– Hugo de Jonge die tijdens interview met 'infuenz'er (adelvrienddje en familie Meiland-vriendje) nemen vaccinatie vergeleek met eten van
frikandellen ('je wilt toch ook niet weten wat daar allemaal in zit?')
– Corona-vaccins in een paar maanden goedgekeurd terwijl ontwikkeling vaccin anders vaak twee jaar of langer duurt. En dan is dit ook nog een nieuw soort (rna) vaccin.
– Regeringen hebben net zo kunstmatig lang de lock-downs verlengt tot de meeste burgers aan de spuit gaan.
– Huisartsen kregen vooral vroeger toeslagen bij iedere geprikte griepzieke. Hoe is dat tegenwoordig?
– Er zijn vele mensen omgevallen en zwaar duizelig geworden na vaccinatie. Het wordt door mainstream-media als 'zenuwachtig en bang' gebracht. De schuld van de 'complotgekkies'.
– Het merendeel van de doden in de wereld gemakkelijk gelinkt aan Corona. (in de VS bestaan ziekenhuizen die dit verdienmodel groot hebben gemaakt)
– De gewone griep lijkt totaal verdwenen, dus dat zegt iets over de gewone griepcijfers die ze hebben meegenomen.
– De elite (of bestaan die niet?) krijgen vaccins zonder bijvoorbeeld houdbaarheidsstoffen.
– De koningin van Engeland die toch niet als eerste het vaccin voor de bühne nam.
– Moderna-vaccin 18 dollar, BioNTech/Pfizer-vaccin 12 euro, AstraZeneca-vaccin slechts 1,78 per dosis. Waarom?
– Al die verschillende vaccinfabrikanten. Hebben al deze verschillende vaccins dezelfde samenstelling?
– Geen woord in mainstream media over samenstelling/ingrediënten vaccin en in welke mol-verhoudingen.
– In 2019 stierven wereldwijd 600.000 mensen met influenza, en 1 miljoen aan aids/hiv?, 1.4 miljoen aan diabetes, 9.8 miljoen aan kanker, 19 miljoen aan hart en vaatziekten.
Corona is even dodelijk dan influenza dus vanwaar de paniek/pandemie? Waarom eerder nooit andere ziekten aanpakken op wereldschaal?
– De meeste mensen hebben een achtergrond- of kruisimmuniteit voordat ze in contact kwamen met eerdere varianten van dezelfde corona-virussen.
– 75% van de mensen op het bekende vastgelegde cruiseschip raakten niet eens geïnfecteerd/ziek ook al dobberden ze een maand lang op zee in 'openbare' quarantaine.
– De ziekenhuizen vooral onderbezet door burgers met ziektevrees/hypochondrie die onderzoek en nakijken eisten. Ook door aanmoediging familieleden.
Natuurlijk werden er zo veel achterliggende ziektes gevonden, waarvoor deze mensen beter even in het ziekenhuis konden blijven voor verder onderzoek.
– De burgers en bedrijven voor wie Corona eigenlijk wel goed uitkwam. Daar wordt ook nooit over gesproken. Er wordt alleen maar gepraat over dat het zo zielig is voor bijvoorbeeld de middenstand.
– Bill Gates als hoofdgeldschieter van het WHO, en mag daar mede grootbeleid vormen. Wie betaald die bepaald. Bill Gates (en zo vele andere elitairen) die voorstander is van wereld-depopulatie.
Ze hebben burgers alleen maar nodig om hun bolwerken op te bouwen, en de burger mag er zo nu en dan wat vruchten van plukken.
– Lady Gaga (bedankte Hugo de Jonge) voor corona-maatregelen/vaccinatie-plan. Video's van zulke soort personen (kinderen aan seks, massaconsumptie etc. helpen).
Dit soort zieke popsterren die weer eerder Biden aanhangen dan Trump.
– K3 wat even een liedje voor kinderen had om vaccinatie te promoten. Niet K3 popjes zelf trouwens, maar vanuit managers.
– Het algemene mainstream media dingetje dat complot/compleet-theorie-aanhangers gevaarlijk zijn en onzin aanhangen/praten. (Mogen zij ten eerste na decennialange indoctrinatie en propaganda trouwens?)
– De broer van Hugo de Jonge heeft belangen in de farma-industrie. Net als de man van Edith Schippers (voorheen Minister van Volksgezondheid)
– Hugo de Jonge was een basisschoolleraar. Wat moet hij als Minister van Volksgezondheid? En zo met vele personen in de politiek die geen 'ervaring' hebben.
– Een burgeroorlogs-misdadiger aan het hoofd van de WHO? Zegt dat niet genoeg? De V.N die dit soort personen anders als terroristen beschouwd……als het ze uitkomt.
– De hofnarren/komieken van Nederland die mondkapjes en vaccinatie promoten op tv en radio en tegenstanders voor de Staat helpen in diskrediet te brengen.
– Sommige ziekteverzekeringen (in bijvoorbeeld België) beweren eigenlijk: 'De vaccinatieschade is gedekt als JIJ kan bewijzen dat het van het vaccin komt'. Dat is ook het nieuwe normaal qua recht alom tegenwoordig.
– Sommige bejaarden die lock-downs vergelijken met 2e Wereldoorlog (terwijl lock-downs toen vrijer waren), en de personen die dit zeggen toen vaak maar zeven jaar waren bijvoorbeeld.
Moet je al deze hoogbejaarden geloven, en er medelijden mee hebben terwijl meer dan de helft van Nederland in de 2e Wereldoorlog achter de Duitsers stonden?
– Hoofdredacteur AD: 'avondklok niet te veel vergelijken met WW2 want is al 75 jaar geleden'. Vanuit het AD altijd wel vergelijkingen als het gaat
om rechtse ideeen (gematigd of extreem rechts).
– Uit de hoorzittingen van zo'n 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen, advocaten en belanghebbenden, die door het Corona-comité in Berlijn worden gehouden,
is gebleken dat het Corona-schandaal niet voor gezondheid burgers was maar vooral om geldstromen e.d.
– Wat is een avondklok nu, als mensen wel een hond mogen uitlaten.
– Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg.
– In Israël krijgen alleen gevaccineerde mensen weer vrije toegang tot horeca en evenementen. (De grote ****se invloeden over de hele wereld naast maffia, Vaticaan, V.N etc.)
– Documenten in ‘Covid-19 The System’ documentaire bewijzen dat media opdracht van regering kreeg om angst te zaaien.
– Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit….4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen'.
– FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins.
– Australische Qantas als eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen. (En dat voor die burgers die maar één keer in de zoveel jaar een vliegvakantie kunnen maken).
– Al 58 luchtvaartmaatschappijen 'willen' reizigers zonder Covid test gaan weigeren. (anders kunnen ze fluiten naar bijvoorbeeld subsidies vanuit Europa)
– Ruim 24.000 zorgmedewerkers in Nederland maken op eerste dag afspraak voor vaccinatie?…….is dit geloofwaardig? Of zijn ze door hun superieuren aangemeld?
– Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn.
– Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen.
– Leger (met trucks) in Engeland ingezet bij testen op basisscholen. Verontruste ouders kregen geen antwoorden bij vragen aan de deze personen.
– Joe Biden die voor de buhne zogenaamde vaccin nam, en daarna tijdens interview 'andere' arm aanraakte voor zogenaamde pijngevoel.
– Beleidsmaker Nick Perry uit New York heeft wetsvoorstel ingediend dat de overheid in staat zou stellen om mensen vast te zetten die mogelijk een
gevaar vormen voor de volksgezondheid. (lees een democraat). Waar is de directe-democratie hier in Nederland om dit soort mensen op te kunnen pakken?
– De wereldbanken die mee helpen angst te zaaien zodat ze nog rijker kunnen worden, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat andere superrijken
een eigen bank op gaan zetten zodat ze ten onder zouden gaan.
– Het COVID-19 project is gepland tot… 2025
– In 2017 deed Anthony Fauci een garandeerde stelling dat een pandemie binnen twee jaar zou uitbreken.
– In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien.
Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren.
– Bill Gates oefende mee voor een globale coronavirus pandemie (Event 201). Het doel van Event201 was om de wereld voor te bereiden…
– Kinderen met twee lange wattenstaafjes getest. Waaronder één diep in neus bij cribiforme plaat die soms wordt aangeraakt door 'onbevoegde' tester.
– Mensen die extreme pijn voelden na aanraken van deze cribiforme plaat. Een zeer kwetsbaar gedeelte naar de hersenen vol met zenuwen.
– Het totale leven van kinderen ontregeld om hen te laten wennen aan dictatuur. Niet meer sporten, school op andere manier etc.
– Kinderen die van sommige ouders niet met andere kinderen mogen spelen vanwege positief op Corona, en zo kunnen worden gepest.
– Kinderen tien dagen lang alleen op slaapkamer in quarantaine bij positief getest. Deze kinderen die vaak helemaal niemand hebben aangestoken na deze quarantaine.
– Het Jeugdjournaal (kleintje NOS-propaganda kanaal) gaat vanaf het begin dagelijks over Corona. Zowat geen ekele dag dat ze er niet aan denken om eens niet dit nieuws te brengen.
– Sanna Elkadiri krijgt als eerste Nederlander (nee hoor, niet de eerste Nederlander) het coronavaccin.
Noemt complottheorieën als iets 'wat daar nu écht aan is'. Staat zelf met zwaar gefotoshopte eigen foto op een voorpagina (inmiddels aangepast).
– Complot…..compleet?, big-farma = grote veehouderij, nep media = pandemie?, vaccin = Latijnse ‘vee’ (schapen), Corona = kroon op werk elite, etc.
– Ierse Regering heeft erkent dat virus niet zo besmettelijk en dodelijk is dat er een pandemie moest worden uitgeroepen.
– Fauci die ook aan verkeerde gevaccineerde arm pijnvoelde.
– Het stiekeme gefilm van gevaccineerde bekenden voor officiële mainstream camera. Etiketten niet laten zien, naalden niet echt laten zien,
pleisters naast prikken, snelle prikken alsof in pudding, etc.
– Met het virus werd al in Canada geknutseld voordat het in Wuhan terecht kwam en daar schijnbaar los ging.
– Toevallig dat een paar honderd meter van 'natte markt' Wuhan een bio laboratorium is met hoogste veiligheidsprotocollen-gebouw.
-Influenza is verdwenen lijkt het wel. Tegenwoordig hebben we de ziekte 'influencers'. Die ook massaal zijn ingezet/gepushed om corona-maatregelen en vaccinatie goed te praten.
– Als niet-mondkapjedrager geweigerd worden bij sommige supermarkten en winkels.(Meer online moeten kopen verplichting dus voor anti-mondkapje mensen met vaak groot minimaal bestelbedrag)
– Verhalen, waarschuwingen, bewijzen van ook zorgmedewerksters voor opgezette ogen en aangezichtsverlamming.
– De boetes die door Politiestaat kunnen worden uitgedeeld bij niet opvolgen corona-regels.
– Researcher at the University of Miami heeft mannen geadviseerd om alvast een vruchtbaarheidstest te doen voor de vaccinatie en geadviseerd alvast zaad te laten invriezen voor in de toekomst.
– AstraZenica rechtszaken: 2003: illegale marketing voor prostaatkankermedicijn Zoladex. 2003: medicijn Seroquel geeft verhoogd risico op diabetes (25000 rechtszaken).
2010: omkoping en belastingfraude Seroquel. 2011: misleidende marketing mbt Seroquel. 2016: omkoping (betalingen aan Rusland en China).
– Hoogleraar Martin Buijsen: 'Alleen met dwang wordt coronavaccinatie een succes'.
– Het Drosten Isolat Fund staat inmiddels op zo’n 150.000 euro. Maar Drosten heeft nog geen bewijs geleverd waarmee virus isolatie kan worden bewezen.
– Volgens vele burgers is het de reinste kolder dat virussen in bio laboratoria voor vaccins-ontwikkelingen zijn ontwikkeld,
en misschien weleens zouden kunnen ontsnappen via gassen verbrandingsoven en afvalwater vanuit labs.
Hoe moet je dit soort mensen nu duidelijk maken dat er op aarde ook tientallen bio laboratoria voor oorlogsvoering bestaan tot aan vandaag de dag. (ook vanuit V.N….dankje wel V.N)
– Diederik Gommers in een interview: 'ik ben niet meer hoopvol'. Drie dagen later in 2021: 'superieure start 2021!'. En zo veel meer van dit eigen emotionele.
– Onderbezetting in ziekenhuizen?? Nee, zorgmedewerkers die niet eens ziek waren maar wel positief waren getest (met valse pcr-test), werden naar huis gestuurd.
– CDC: leeftijden tot 49 jaar hebben 99.9% op dodelijke afloop (en dat zonder vaccinatie)
– Nederland als laatste E.U land waar men begonnen is te vaccineren. Alsof tegenstanders van Corona-opzet en maatregelen daar blij mee moeten zijn.
Alsof er zo lang mogelijk rekening met hen is gehouden ofzo. Vaccinatie toch een feit!, en velen die daaraan meewerken en meedoen.
– Er is een kant-en-klaar coronaschip met 500 ic-bedden inclusief medisch personeel aangeboden, maar het kabinet is daar niet op ingegaan.
– Per dosis veroorzaken coronavaccins ‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik.
– Epidemiologen: griepgevallen worden geteld als Corona.
– Zorgmedewerkster Sonia Azevedo, die 2 dagen na coronavaccin overleed ‘was kerngezond’, en zo vele andere voorbeelden.
– Mondkapjes ‘beschadigen kinderen’: 68% ouders meldt alarmerende klachten.
– 2 bewoners Noors verzorgingstehuis overleden na coronavaccin, onderzoek ingesteld.
– De Jonge: Na vaccinatie niet terug naar normaal.
– Staatssecretarissen op snoepreisjes terwijl jij in lockdown zit.
– Mexicaanse 32-jarige arts die het coronavaccin van Pfizer heeft gekregen, is op de intensive care opgenomen nadat zij binnen een half uur na de vaccinatie
last kreeg van huiduitslag, stuiptrekkingen, spierzwakte en ademhalingsproblemen.
– Portugese 41-jarige zorgmedewerkster sterft 2 dagen na coronavaccin.
– Italiaanse artsen geschorst wegens kritiek op coronavaccin.
– Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis.
– Hydroxychloroquine (wanneer op tijd toegediend) werkt tegen Corona. Hoe toevallig dat al gauw twee grote hydroxy-fabrieken in India en Taiwan zijn uitgebrand?
– Dr. Kory (epidemioloog uit Wisconsin) zei na eigen studie dat 500 zorgmedewerkers het medicijn Ivermectin namen en niemand postief op Covid werd getest na.
En 500 zorgmedewerkers die dit niet namen. 238 kregen Covid, en na innemen Ivermectine beter in twee dagen.
– Diederik Gommers zei dat de kans 0% is dat jonge gezonde mensen ziek worden van Corona, maar dat zij toch gevaccineerd zouden moeten worden voor de oudere medemens.
– 7 universiteiten in zuid-California, voerden tests uit op 1500 zogenaamde positieve samples maar vonden geen enkel teken van Covid-19. Alleen influenza. Ze klagen het CDC aan.
– Diplomaten, die al zo ontastbaar zijn en vaak ook crimineel, hebben een uitzondering voor restricties bij negatieve testuitslag.
– V.N: groepsimmuniteit onzeker in 2021 ondanks vaccinaties (hoe anders met al die honderden miljoenen mondkapjesdragers?)
– Medicijnwaakhond raadt uitstel van tweede prik bij coronavaccinatie af omdat deze dan niet meer zou werken. (Dit is eigenlijk een soort van omgedraaid dwangmiddeladvies van neem snel nog een prik!)
– De kans dat er een auto-immuunziekte onstaat door het nieuwe rna vaccin wat in spiercellen en spierweefsel(eiwit) terecht komt.
Het lichaamseigen afweerstysteem kán niet alleen de door rna-vaccin geconnecte/gemarkeerde spierweefsel als indringer zien maar ook het gezonde spierweefsel.
– 90% is beschermingeis van vaccins vanuit de regering. (Dat is best nog wel een klein deel. Het werkt dus waarschijnlijk vele minder dan de vastgestelde 90%)
– Bijna direct nadat corona uitbrak in Nederland, werd bij het Nederlandse leger een informatie-unit opgezet om de eigen bevolking te kunnen bespioneren. "Niet alleen over het coronavirus. Ook over desinformatie.
– Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus.
– Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’.
– Huisarts doet verslag vanuit enige coronapost Groningen: ‘Er waren de hele avond nul coronapatiënten’.
– Spanje: Rechter draagt emotionele en psychische hulpbehoevende vrouw op vaccin te nemen.
– IC-verpleegkundige AMC: ‘Drukte valt heel erg mee’.
– Brandbrief GGZ naar Regering voor coronamaatregelen.
– FDA studie: Vaccinaties zijn vervuild met ernstige virussen, inclusief kanker.
– Rutte smeekt Kamer avondklok niet te blokkeren. (De nieuwe definitie van liberaal en vrijheid)
– Avondklok :/ waar is dat voor nodig? De straten zijn in het donker zowat overal al leeg.
– Stichting Vaccinvrij Nederland in gelijk gesteld vanwege nalatigheid overheid.
– Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.
– Zomaar hoe mainstream nieuws wordt gebracht: Rivm: "Gezonde kinderen moeten bij thuis-isolatie weg".
– Met moet alvast de prik nemen zodat men in ieder geval niet ziek wordt en naar het ziekenhuis hoeft (want daarvoor is het ziekenhuis natuurlijk niet)
– Bill Gates grinnikt in een interview bij 'als bijwerkingen vaccin langer dan 18 maanden duren'.
– Van Dissel staat op de zwarte lijst van artsen (onlangs witgewassen en google zoekresultaten verwijderd, want hoe kan zo'n iemand geloofwaardig zijn?)
– Belangrijke kopstukken in de Corona-crisis hebben niet getekend voor verklaring dat ze geen belangverstellingen met farma of andere corona-maatregelen hebben.
– 'Expert' weet het zeker: ‘Deze arts stierf door de coronaprik’
– Kinderen Lansingerland tonen 'dapperheids diploma' na coronatest. Ze worden alvast dapper gemaakt voor eventuele toekomstige vaccinaties.
– Minster Hugo de Jong zei eerder dat er in gemeente Dronten grootschalig op Corona moest worden getest worden omdat het aantal besmettingen daar hoog zou zijn.
Maar maakte zijn excuses 'dat dit niet klopte' ("ik heb Dronten groot onrecht aangedaan”). Hoe zo is dit groot onrecht als hij en zijn naasten
voorstander zijn van alle draconische maatregelen en niets willen buitensluiten? Dan is Dronten toch mooi meegenomen?
– Kuipers: 'Kom eens langs in de ziekenhuizen, en bij de ic's om te kijken hoe het daar aan toe gaat' (nog meer drukte in het ziekenhuis?)
– 2019 was het jaar van de meer grotere stakingen. Wereldwijd. De anderhalve meter afstand is ingevoerd om de burgers op afstand te houden. Zo minder aantallen.
– Televisieneef Gerard Joling die vaccin promoot met t-shirt 'ik heb er vac-zin in'.
– Lockdown meer en meer verleng tot aan verkiezingen in Maart. (Mooi is dat. Gaan mensen meer digitaal stemmen. En wat was er ook alweer aan de
hand met de stemmachines in de V.S die van afstand af te lezen en te beinvloeden waren? Leveranciers van deze stemmachines met hoofdkantoren in
financiele vrijstaat Nederland)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 februari 2021, 21:01:59.

 

+1/-4

Ik heb bijna 5g nodig om deze posting te laden. Overigens doen de bewoordingen van de uitspraken over 5g:"er is geen bewijs dat het schadelijk is", mij wel wat twijfelen over de veiligheid, maar met Kooronää heeft het niets te maken.

 

+2/-1

Ik denk niet dat het de discussie bevordert om het virus te ontkennen of helemaal weg te rationaliseren tot een marginaal dingetje.

 

+3/-0

Ik ontken geen virus, corona virussen bestaan al jaren, zoals de Rhino virussen en Influenza A en B. Het is gewoon niets nieuws.

 

+1/-3

....of helemaal weg te rationaliseren tot een marginaal dingetje.

 

+3/-0

Zo is het helaas wel, het is nooit iets anders geweest, kijk maar naar de actuele cijfers: https://www.worldometers.info/coronavirus/link

Daar staan alle cijfers.
De lulverhaaltjes omheen hoef ik niet te horen, wat ik wil zien, zijn cijfers. En dan kan ik er mijn eigen interpretatie van maken zonder bevooroordeeld te worden door de overheid.

Het grootste probleem is : het is makkelijk mensen te bedriegen, maar bijna onmogelijk ze ervan te overtuigen, dat ze bedrogen zijn.

De volgende link is trouwens de mooiste, die verhelderde veel voor mij :
https://www.youtube.com/watch?v=bnkbHXGQaXolink
Toen was ik ook definitief "om".

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 februari 2021, 21:42:24.

 

+1/-3

ik probeer een beetje het gezonde midden te houden tussen mensen die het virus buitenproportioneel teveel invloed laten hebben, en hen die het wegzetten als wat ik nou bij jou lees....

Ik denk wel dat dat middenveld op dit moment iets meer gehoord zou mogen worden.
De medici in het NRC artikel wat ik postte geven ontzettend goed aan welke richting ik daarbij zou hopen dat de discussie daarmee op zou gaan.

 

+3/-1

Jouw posts lezende geloof ik niet dat je de cijfers bekijkt. Anders kun je niet met zo een reactie komen lijkt mij. Ik weet ook, bij mij was het ook zo, als je erachter komt dat alles waar je altijd in hebt geloofd, niet waar blijkt te zijn. Ik ben weken, zelfs maanden laaiend kwaad geweest.

Dat is je goed recht, om de cijfers niet te bekijken, maar dat kun je wel geen debat voeren.

Ik probeer de hele situatie te ontrafelen door van alle mediakanalen informatie te halen door zelfonderzoek. Maar ik kan nog niet de vinger leggen op de persoon(en) of de organisatie die dat dit hele gedoe zou aansturen. Ik lees wel wie of wat dat zouden kunnen zijn, maar dat lijk me persoonlijk erg ver gezocht. Maar al deze zaken stinken, dus er zit iets achter.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 februari 2021, 21:54:39.

 

+1/-2

Deze normale topic is open en bestaat uit 100 pagina's: 1 2 3 4 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 96 97 98 99 100

PSV Forum » Maatschappelijke discussies » Corona