Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 52 53 54 55 56

John de Jong is overduidelijk met afstand de slechtste TD van de Eredivisie. Met €40 miljoen 8 miskopen halen is een historische afgang.

 

+4/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 19 januari 2020 om 14:42:

Maar je kan ook niet verwachten dat het opeens beter gaat met PSV, als er helemaal geen versterkingen worden gehaald (behalve blind te staren op een linksback die misschien nog komt vanwege een gelukje).

Maar ook met een linksback erbij is dit elftal nog steeds heel matig. Zwakke CV's, middenveld zonder leider, aanval zonder scorend vermogen. Het is niet veel.Inderdaad gehele verdediging is om te gieren. Vandaag die Schwaab zien inpassen dat doet pijn aan de ogen. Een middenveld die de bal niet wil hebben. En een voorhoede met blinde paarden die er niks van kunnen. Daarom 1-1 daar was Ernie blij mee, hij haalde op 0-0 niet voor niks een voorhoedespeler eraf.

 

+1/-2

Ik vraag me terdege af waarom ik überhaupt nog op dit soort forumtopics klik. Ik weet toch al wat er zal staan. Weer een legio aan breindode frustratieposts. Ja heren? Hebben jullie het wiel weer uitgevonden? Ja hoor JOHN DE JONG is schuldig aan dit kutresultaat. Het is niet alsof PSV 8 100% kansen onbenut laat, nee het is John die het doet. Het is ook niet alsof alledrie onze centrumspitsen geblesseerd zijn, dus moeite hebben met scoren was te verwachten, maar zelfs dan had PSV dik moeten winnen. Ik zag vandaag een PSV dat begon met flair en nieuwe moed. Er zat LIJN in het spel, de aanvallen waren fris en er werd weer eens gevoetbald. Maar ja, het vertrouwen is nog heel broos en hoe langer het duurt, hoe meer die koppies weer gaan hangen, het zijn net mensen.

Hebben jullie het nou nog niet door? ZELFS als PSV inderdaad zou zijn afgegleden naar niveau fc utrecht en zelfs ALS JdJ daar verantwoordelijk voor zou zijn, dan NOG moet je hier dik winnen en dat zat er de hele tijd ook echt in. Tot die achterlijke penalty natuurlijk. En dat is dan het argument om JdJ af te schieten, zie je wel, hij heeft die gozer gehaald en die veroorzaakt de pingel dus ja. Wat een volstrekt kinderlijke logica. Houden jullie je azijngezeik lekker bij je, ga maar lekker klaarstoven in je eigen zure vet, ik heb echt ernstig hard genoeg gehad van dat voortdurende negatieve geLUL wat hier elke dag weer gespuid wordt. Elke andere mening wordt finaal afgeschoten en getrakteerd op een minnenregen (bedankt mods, die minnetjes voegen echt wat toe aan dit forum hoor, keep telling yourself that).

Jullie zijn niet kritisch, jullie zijn cynisch en zo verschrikkelijk zuur. De wedstrijd liep al kut, ik ben niet in een goede bui, maar hier komen was dan ook het slechtste wat ik kon doen. Wat kunnen jullie een end negatief emmeren zeg (wie de schoen past etc). Ik kan niet wachten tot PSV een paar keer wint en een stuntje doet tegen bv az of ajaks. De polonaise barst dan weer los wat opportunisme viert weer hoogtij dan. Het lijkt echt alsof niemand hier ooit een moeizaam seizoen heeft meegemaakt. Gooi de hele RvC, Toon en John er maar uit. Kijk dan maar eens wat er overblijft van ons PSV. Als er naar jullie werd geluisterd was PSV 50 jaar geleden al failliet geweest.

 

+12/-2

Dat sommige mensen echt nog denken dat een Baumgartl, Bruma, Boscagli, Doan, Schwaab beter gaan worden als het team loopt en ze vertrouwen krijgen haha.

- Boscagli was wissel speler bij Nice!!!!!!!!!!!! 4/5 jaar 29 wedstrijden gespeeld
- Baungartl hebben we 10 mil voor betaald als je na denkt dat er in zuid Amerika genoeg betere verdedigers zijn voor dat bedrag! Heb dan liever 1 die door vuur gaat en iedereen meer trapt dan zo’n speler die er echt niks van bakt
- schwaab is in mijn ogen veel te traag!
- Doan heeft bij Groningen miss 3 goals gescoord en dna betaal je er 7 mil voor.
- Bruma is lachertje van allemaal! Alle Duitsers die ik kennen lachen ons uit omdat we voor zo’n slechte speler zoveel geld betaald hebben! Ik zou m deze maand nog verkopen!

Als technisch directeur ga je altijd kijken naar het balans in het elftal, ervaring, scorend vermogen etc.

Je kan me toch niet gaan zeggen dat je met ons middenveld en verdediging ooit iets gaat winnen!

 

+4/-4

Nog een die niet kan lezen. Alle spelers die je opnoemt, zouden 100% basisspeler zijn bij VVV en het niveau van die club ernstig verhogen, ja zelfs Boscagli. Daar lag het dus niet aan. We hebben geen kampioenswaardige selectie: ja dat komt op het conto van JdJ. Niet winnen van VVV, waarvan NIET 1 speler bij ons in de basis zou staan, heeft daar geen ruk mee te maken. Maar nee, grijp maar elke kans aan om JdJ te bashen, zelfs als dat NIET ter zake doet in deze. Want dat is de crux. Constructieve kritiek vs zeiken om het zeiken. Kom maar op met die minnetjes. Het is hoog tijd dat het niveau van dit forum weer eens omhoog gaat ipv van het voeren van hetzes en het voortdurende bashen. Het lijkt hier wel dat arrogante 020 netwerk.

 

+7/-3

Precies. Blijkbaar hebben sommige mensen een ander verwachtingspatroon. Het gaat namelijk om enorm veel geld. Dat zo'n Boscagli tegen valt, is niet zo'n ramp. Was maar 2 miljoen. Ook al kon je dat wel zien aankomen, een impuls aankoop omdat hij met Nice wel een paar leuke dingen liet zien in een oefenwedstrijd. Maar:

- Bruma is de duurste aankoop van PSV ooit. 15 Miljoen. Voor dat geld moet het iemand zijn die er vrijwel meteen staat, en een duidelijke meerwaarde heeft. Een van de sterkhouders. In de praktijk blijkt deze jongen alleen wat te kunnen rennen, en de makkelijkste kansen om zeep te helpen.

- Dit geldt ook voor Baumgartl. 10 Miljoen. De duurste verdediger ooit voor PSV. Dan verwacht je een sterke speler achterin.

- Doan. Toch ook nog 8 miljoen. Dan verwacht je ook veel meer.

Maar ook Mitroglou, Lato, Afellay en de teruggehaalde Schwaab zijn allen geen succes. Als geen enkele versterking goed is, en de volgende trainer ze ook niet goed laat voetballen, aan wie ligt dat dan? Aan de spelers zelf, en aan de TD die ze gehaald heeft.

En dan hebben we ook nog Guti en Thomas van vorig jaar. Ook 10 miljoen samen. Amper PSV nivo.

 

+3/-1

John de Jong heeft voor een recordbedrag van zo’n 40 miljoen maarliefst 8 spelers gehaald die onder geen enkele trainer renderen, omdat ze allemaal benodigde basiskwaliteiten missen. Op wat voor manier is John de Jong niet eindverantwoordelijk voor dit historische fiasco? Op basis waarvan verdient John nog een 14e kans om PSV nog dieper de afgrond in te duwen? Ik kan me geen TD herinneren in de Eredivisie die er een grotere puinhoop van heeft gemaakt in verhouding naar financiële middelen. En dan Van Bommel als zondebok gebruiken voor zijn eigen falen.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 19 januari 2020 om 23:45:

Nog een die niet kan lezen. Alle spelers die je opnoemt, zouden 100% basisspeler zijn bij VVV en het niveau van die club ernstig verhogen, ja zelfs Boscagli. Daar lag het dus niet aan. We hebben geen kampioenswaardige selectie: ja dat komt op het conto van JdJ. Niet winnen van VVV, waarvan NIET 1 speler bij ons in de basis zou staan, heeft daar geen ruk mee te maken. Maar nee, grijp maar elke kans aan om JdJ te bashen, zelfs als dat NIET ter zake doet in deze. Want dat is de crux. Constructieve kritiek vs zeiken om het zeiken. Kom maar op met die minnetjes. Het is hoog tijd dat het niveau van dit forum weer eens omhoog gaat ipv van het voeren van hetzes en het voortdurende bashen. Het lijkt hier wel dat arrogante 020 netwerk.

Precies zoals jij zegt ze zouden bij vvv basis staan🤦🏻‍♂️! Wij zijn PSV en niet vvv!! Het gaat erom dat jdj moest kijken welke aankopen moet ik doen om een goeie balans er in te brengen, zodat alle aankopen optimaal renderen! En dan kun je wel gaan zeggen dat we zeiken maar we hebben 40 mil uit gegeven. Als het aan mij ligt mag jdj ontslagen worden! En boscagli, Bruma, schwaab, Baumgartl, Rosario, Hendrix, guti allemaal verkocht worden zodat we er nog beetje wat aan houden! Opnieuw beginnen en fatsoenlijk scouten.

 

+4/-1

Wat mij betreft is JdJ verantwoordelijk voor een kampioenswaardige selectie. Behalve Dumfries, Ihattaren, Bergwijn en Malen voldoet geen enkele speler aan het niveau dat PSV nastreeft. Dat is veel te weinig en hem aan te rekenen: Exit Jdj wat mij betreft.

Dat MvB er een nog grotere zooi van maakte met zijn telkens ongemotiveerde keuzes, foute wissels en omgang met de media is JdJ niet aan te rekenen, hij heeft MvB niet aangesteld. MvB was er al voordat JdJ het stokje van Brands overnam en heeft het zelf verkloot. Conclusie: Exit MvB terecht. En dat geldt ook voor BvM want die moest zijn schoonzoon behoeden voor dit soort geblunder.

De boekjesschrijver is nu aan het woord, anders mag hij ook vertrekken wat mij betreft.

 

+2/-1

Ach, als je heel eerlijk bent kun je Bruma niet eens op het conto van de Jong schrijven. PSV wilde hem al heel wat jaren halen maar slaagde daar steeds niet in. Daarnaast liggen de prijzen in de voetballerij nu vele malen hoger dan pakweg 5 jaar geleden. Voor 5 miljoen haal je letterlijk niks meer. Aan de andere kant profiteert PSV daar zelf ook van doordat ze spelers duurder kunnen verkopen. 5 Jaar geleden was het uitgesloten geweest dat Lozano 40 miljoen op zou brengen. Net als de bedragen die straks betaald zullen gaan worden voor Malen, Ihattaren en Bergwijn. Heel veel zaken liggen veel genuanceerder dan mensen bereid zijn toe te geven. Het is jammer dan een "wij van wc-eend" verhaaltje van Bert van Marwijk zoveel bijval krijgt.

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

PSV_Ronaldo9 schreef op 20 januari 2020 om 08:14:

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 19 januari 2020 om 23:45:

Nog een die niet kan lezen. Alle spelers die je opnoemt, zouden 100% basisspeler zijn bij VVV en het niveau van die club ernstig verhogen, ja zelfs Boscagli. Daar lag het dus niet aan. We hebben geen kampioenswaardige selectie: ja dat komt op het conto van JdJ. Niet winnen van VVV, waarvan NIET 1 speler bij ons in de basis zou staan, heeft daar geen ruk mee te maken. Maar nee, grijp maar elke kans aan om JdJ te bashen, zelfs als dat NIET ter zake doet in deze. Want dat is de crux. Constructieve kritiek vs zeiken om het zeiken. Kom maar op met die minnetjes. Het is hoog tijd dat het niveau van dit forum weer eens omhoog gaat ipv van het voeren van hetzes en het voortdurende bashen. Het lijkt hier wel dat arrogante 020 netwerk.

Precies zoals jij zegt ze zouden bij vvv basis staan🤦🏻‍♂️! Wij zijn PSV en niet vvv!! Het gaat erom dat jdj moest kijken welke aankopen moet ik doen om een goeie balans er in te brengen, zodat alle aankopen optimaal renderen! En dan kun je wel gaan zeggen dat we zeiken maar we hebben 40 mil uit gegeven. Als het aan mij ligt mag jdj ontslagen worden! En boscagli, Bruma, schwaab, Baumgartl, Rosario, Hendrix, guti allemaal verkocht worden zodat we er nog beetje wat aan houden! Opnieuw beginnen en fatsoenlijk scouten.Dus, waarom moet er dan na elke wedstrijd dezelfde meuk worden gepost hier? Deze selectie is niet kampioenswaardig, maar meer dan voldoende om bij VVV te winnen. Dus moet er dan na elk puntverlies dezelfde 3 zinnen worden herhaald tot in den treure met al het negatieve geblaat? NEE

En die reactie van: JdJ heeft nu al 14 wedstrijden aangetoond niet geschikt te zijn. Rofl, zo beoordeel je een TD niet. En hem er NU uitflikkeren, wat de schreeuwlelijks die het niveau op dit forum tot nieuwe dieptes doet dalen zo graag willen, heeft geen enkele zin. Als Toon en JdJ morgen hun koffers pakken, stort de hele club achter hen in en zien we op het veld 0 verbetering. Dus schei uit met dan constante gebash, dat was mijn boodschap, en is het nog steeds. Kappen met die onzin. Achter de club gaan staan, blijven supporteren want nu hebben ze het nog veel harder nodig. In mei kunnen we JdJ beoordelen, niet na elk puntverlies. En zelfs dan, een TD over 1 seizoen beoordelen is een stuk lastiger dan het lijkt. PSV werd onder Cocu 3e en een jaar later met 3 nieuwe spelers kampioen. Toen hadden we verdikke Brenet als back.

Zullen we bij elke blessure ook gelijk een medewerker van de medische staf de zak geven?

 

+4/-2

Deze selectie blijkt dus NIET in staat om van clubs als VVV te winnen. Onder Faber zijn de resultaten zelfs nog slechter. De selectie is totaal niet in balans en alle aankopen (voor 40(!!) miljoen!) missen overduidelijk zelfs de meest basale basisvaardigheden voor het gewenste niveau. En daar is John overduidelijk de hoofdverantwoordelijke voor. Dat kun je toch moeilijk ontkennen? Elke TD heeft misperen, maar JdJ maakt het wel heel bont met 8 (veelal dure) spelers die allemaal flink tekort komen. Plus geen balans in selectie. Harder kun je echt niet falen als TD.

 

+3/-2

Wat mij betreft ligt het veel meer aan de eeuwige excuus-cultuur die er de laatste tijd rond PSV hangt, waarbij ik dan nog twijfel in hoeverre deze JdJ aan te rekenen is.
Hij blijft tenslotte wel volhouden dat er volgens hem veel meer uit deze selectie te halen is.
Makkelijk natuurlijk, want minder punten halen in 10 potjes is bijna onmogelijk.

Die excuses draaien telkens weer om pech, de ballen er niet in krijgen, blessures enz enz.
Natuurlijk helpt dit niet voor de resultaten maar als je pretendeert een topclub te zijn, mag dit nooit zo'n groot effect hebben.

Telkens weer die excuses en de aandacht vestigen op een speler die terugkomt......net of we met Sam Lammers, nota bene 2 nuttige wedstrijden gespeeld dit seizoen, ineens wel voor de 2e plek gaan.
Die achterhoede blijft nog steeds niet veel beter dan die van VVV, het middenveld ontbeert nog steeds diepgang en creativiteit en spelers als Bruma zijn nog steeds geldverspilling.

Laatste punt van ergernis blijft dat halfzachte optreden, maak eens een keer een echt statement.
Voorbeeld? Dat gezeik met Pereir bijvoorbeeld.
Deel hem gewoon mede dat als hij deze transferperiode niet verkast hij de rest van het seizoen niet meer speelt en om die reden ook niet meer hoeft te trainen.
Als hij dan naar het WK wil, gaat hij maar rondjes lopen op de Veluwe.
Wedden dat hij dan verkast?
Niet als hij al aan kan voelen dat hij binnenkort toch weer wordt opgesteld.
Harder, niet dat eeuwige gepamper en correcte gelul. Je runt een miljoenenbusiness.

 

+4/-0

De selectie is niet in balans en dat mag nu toch voor iedereen wel duidelijk zijn. Met het grote gebrek aan positiviteit en vertrouwen vind ik nog steeds dat je spelers niet individueel moet afrekenen op deze vorm.

Dat er geen groot vertrouwen is in de toekomst qua aankoopbeleid is ook wel duidelijk denk ik.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Guppie schreef op 20 januari 2020 om 12:06:

Wat mij betreft ligt het veel meer aan de eeuwige excuus-cultuur die er de laatste tijd rond PSV hangt, waarbij ik dan nog twijfel in hoeverre deze JdJ aan te rekenen is.
Hij blijft tenslotte wel volhouden dat er volgens hem veel meer uit deze selectie te halen is.
Makkelijk natuurlijk, want minder punten halen in 10 potjes is bijna onmogelijk.

Die excuses draaien telkens weer om pech, de ballen er niet in krijgen, blessures enz enz.
Natuurlijk helpt dit niet voor de resultaten maar als je pretendeert een topclub te zijn, mag dit nooit zo'n groot effect hebben.

Telkens weer die excuses en de aandacht vestigen op een speler die terugkomt......net of we met Sam Lammers, nota bene 2 nuttige wedstrijden gespeeld dit seizoen, ineens wel voor de 2e plek gaan.
Die achterhoede blijft nog steeds niet veel beter dan die van VVV, het middenveld ontbeert nog steeds diepgang en creativiteit en spelers als Bruma zijn nog steeds geldverspilling.

Laatste punt van ergernis blijft dat halfzachte optreden, maak eens een keer een echt statement.
Voorbeeld? Dat gezeik met Pereir bijvoorbeeld.
Deel hem gewoon mede dat als hij deze transferperiode niet verkast hij de rest van het seizoen niet meer speelt en om die reden ook niet meer hoeft te trainen.
Als hij dan naar het WK wil, gaat hij maar rondjes lopen op de Veluwe.
Wedden dat hij dan verkast?
Niet als hij al aan kan voelen dat hij binnenkort toch weer wordt opgesteld.
Harder, niet dat eeuwige gepamper en correcte gelul. Je runt een miljoenenbusiness.Goed verhaal! Helemaal mee eens!

Cultuurbewakers worden ze genoemend, mannen als van Kemenade bv, en ze hebben nog inspraak in veel zaken ook. Dankzij deze mensen, werden mensen als Van Gaal buiten de deur gehouden.
Kappen met dat gezever! Onze clubcultuur moet zijn eendracht maakt macht! Niet alle mietjes verzamelen in onze, met gemoedelijkheid overladen, ons-kent-ons instelling.

Het is tijd voor echte mannen ipv al die watjes, met al hun getutfiep. Misschien dat de wezenloze blikken op zowel spelers als staf dan langzaam eens verdwijnen als de standaard. Bergwijn, Viergever, Zoet, Thomas, Rosario, Boscagli, Lammers, Baumgartl, Pereiro, De Jong.. allemaal de uitstraling van een natte tosti! Dan kun je best een keer boos worden, strijdlustig zijn, of een punt willen maken maar met zo'n wezenloze blik is het niet meer dan een lachertje, wat niemand serieus neemt, en terecht blijkbaar.
En dit is niet van alleen nu, dit is al heel lang een dingetje waar ik me mateloos aan stoor. Als ik alleen al denk aan Matavz loopt alle energie m'n lichaam uit.
Het lijkt wel alsof ze allemaal stoned zijn of emotieloos door wat voor andere reden dan ook. Ja-knikkers, nee-doeners. Niet omdat ze opstandig zijn maar omdat er geen ruggengraat in lijkt te zitten. Lekker makkelijk en 'gemoedelijk' volk maar je wint er geen oorlog mee. En het lijkt wel alsof dat precies het type speler is waar men bij onze club helemaal warm van word.
Precies hierom denk ik dat we nu niet uit het dal komen en voorlopig ook niet gaan komen. 1 inkomende transfer gaat dit ook niet veranderen, hoewel Rodriguez, qua uitstraling, een goed begin zou kunnen zijn. Mja.. toegegeven, dat dacht ik ook van Mitro.

Gemoedelijkheid is iets heel moois als je een selectie vol beesten hebt en door de gemoedelijkheid een beetje rust in de tent bewaard. Niet een selectie vol watjes pamperen met een extra overdosis gemoedelijkheid.

De rust bewaren binnen de club is ook heel mooi, maar er is nu verdomme geen rust, dus dan moet je ook niet doen alsof dat er wel is. Scheld elkaar maar fijn verrot, verkoop elkaar een paar klappen en stuur er lekker een paar naar huis of zo en idd.. Pereiro melden dat hij het hoelahoep kan genieten met z'n idiote zaakwaarnemer. Rondjes lopen op de veluwe lijkt me een prima plan, ver weg van de herdgang en het stadion. Mitro ook lekker terugsturen met z'n volgevreten kerstpens ipv aai over zn bol en het vet er snel weer af proberen te trainen.

 

+3/-0

Ik kan er gewoon niet bij dat John mag blijven zitten nadat hij het slechtste aankoopbeleid uit de clubhistorie heeft gevoerd. Wat een gebrek aan ambitie als je dat wel prima vindt.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 20 januari 2020 om 14:42:

open/sluit de onderstaande quote:

Guppie schreef op 20 januari 2020 om 12:06:

Wat mij betreft ligt het veel meer aan de eeuwige excuus-cultuur die er de laatste tijd rond PSV hangt, waarbij ik dan nog twijfel in hoeverre deze JdJ aan te rekenen is.
Hij blijft tenslotte wel volhouden dat er volgens hem veel meer uit deze selectie te halen is.
Makkelijk natuurlijk, want minder punten halen in 10 potjes is bijna onmogelijk.

Die excuses draaien telkens weer om pech, de ballen er niet in krijgen, blessures enz enz.
Natuurlijk helpt dit niet voor de resultaten maar als je pretendeert een topclub te zijn, mag dit nooit zo'n groot effect hebben.

Telkens weer die excuses en de aandacht vestigen op een speler die terugkomt......net of we met Sam Lammers, nota bene 2 nuttige wedstrijden gespeeld dit seizoen, ineens wel voor de 2e plek gaan.
Die achterhoede blijft nog steeds niet veel beter dan die van VVV, het middenveld ontbeert nog steeds diepgang en creativiteit en spelers als Bruma zijn nog steeds geldverspilling.

Laatste punt van ergernis blijft dat halfzachte optreden, maak eens een keer een echt statement.
Voorbeeld? Dat gezeik met Pereir bijvoorbeeld.
Deel hem gewoon mede dat als hij deze transferperiode niet verkast hij de rest van het seizoen niet meer speelt en om die reden ook niet meer hoeft te trainen.
Als hij dan naar het WK wil, gaat hij maar rondjes lopen op de Veluwe.
Wedden dat hij dan verkast?
Niet als hij al aan kan voelen dat hij binnenkort toch weer wordt opgesteld.
Harder, niet dat eeuwige gepamper en correcte gelul. Je runt een miljoenenbusiness.Goed verhaal! Helemaal mee eens!

Cultuurbewakers worden ze genoemend, mannen als van Kemenade bv, en ze hebben nog inspraak in veel zaken ook. Dankzij deze mensen, werden mensen als Van Gaal buiten de deur gehouden.
Kappen met dat gezever! Onze clubcultuur moet zijn eendracht maakt macht! Niet alle mietjes verzamelen in onze, met gemoedelijkheid overladen, ons-kent-ons instelling.

Het is tijd voor echte mannen ipv al die watjes, met al hun getutfiep. Misschien dat de wezenloze blikken op zowel spelers als staf dan langzaam eens verdwijnen als de standaard. Bergwijn, Viergever, Zoet, Thomas, Rosario, Boscagli, Lammers, Baumgartl, Pereiro, De Jong.. allemaal de uitstraling van een natte tosti! Dan kun je best een keer boos worden, strijdlustig zijn, of een punt willen maken maar met zo'n wezenloze blik is het niet meer dan een lachertje, wat niemand serieus neemt, en terecht blijkbaar.
En dit is niet van alleen nu, dit is al heel lang een dingetje waar ik me mateloos aan stoor. Als ik alleen al denk aan Matavz loopt alle energie m'n lichaam uit.
Het lijkt wel alsof ze allemaal stoned zijn of emotieloos door wat voor andere reden dan ook. Ja-knikkers, nee-doeners. Niet omdat ze opstandig zijn maar omdat er geen ruggengraat in lijkt te zitten. Lekker makkelijk en 'gemoedelijk' volk maar je wint er geen oorlog mee. En het lijkt wel alsof dat precies het type speler is waar men bij onze club helemaal warm van word.
Precies hierom denk ik dat we nu niet uit het dal komen en voorlopig ook niet gaan komen. 1 inkomende transfer gaat dit ook niet veranderen, hoewel Rodriguez, qua uitstraling, een goed begin zou kunnen zijn. Mja.. toegegeven, dat dacht ik ook van Mitro.

Gemoedelijkheid is iets heel moois als je een selectie vol beesten hebt en door de gemoedelijkheid een beetje rust in de tent bewaard. Niet een selectie vol watjes pamperen met een extra overdosis gemoedelijkheid.

De rust bewaren binnen de club is ook heel mooi, maar er is nu verdomme geen rust, dus dan moet je ook niet doen alsof dat er wel is. Scheld elkaar maar fijn verrot, verkoop elkaar een paar klappen en stuur er lekker een paar naar huis of zo en idd.. Pereiro melden dat hij het hoelahoep kan genieten met z'n idiote zaakwaarnemer. Rondjes lopen op de veluwe lijkt me een prima plan, ver weg van de herdgang en het stadion. Mitro ook lekker terugsturen met z'n volgevreten kerstpens ipv aai over zn bol en het vet er snel weer af proberen te trainen.Erg vermakelijk om te lezen maar niet 100% eens. De ons kent ons problematiek is wel groot maar dat is altijd als het slecht gaat. Zo was het ook altijd bij Ajax waar ze hun technische staf samenstelde op basis van kaartavondjes.

Binnen de muren moet het wel vlammen, maar buiten de muren mag het best wat rustig blijven in mijn beleving.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 januari 2020 om 15:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 20 januari 2020 om 14:42:

open/sluit de onderstaande quote:

Guppie schreef op 20 januari 2020 om 12:06:

Wat mij betreft ligt het veel meer aan de eeuwige excuus-cultuur die er de laatste tijd rond PSV hangt, waarbij ik dan nog twijfel in hoeverre deze JdJ aan te rekenen is.
Hij blijft tenslotte wel volhouden dat er volgens hem veel meer uit deze selectie te halen is.
Makkelijk natuurlijk, want minder punten halen in 10 potjes is bijna onmogelijk.

Die excuses draaien telkens weer om pech, de ballen er niet in krijgen, blessures enz enz.
Natuurlijk helpt dit niet voor de resultaten maar als je pretendeert een topclub te zijn, mag dit nooit zo'n groot effect hebben.

Telkens weer die excuses en de aandacht vestigen op een speler die terugkomt......net of we met Sam Lammers, nota bene 2 nuttige wedstrijden gespeeld dit seizoen, ineens wel voor de 2e plek gaan.
Die achterhoede blijft nog steeds niet veel beter dan die van VVV, het middenveld ontbeert nog steeds diepgang en creativiteit en spelers als Bruma zijn nog steeds geldverspilling.

Laatste punt van ergernis blijft dat halfzachte optreden, maak eens een keer een echt statement.
Voorbeeld? Dat gezeik met Pereir bijvoorbeeld.
Deel hem gewoon mede dat als hij deze transferperiode niet verkast hij de rest van het seizoen niet meer speelt en om die reden ook niet meer hoeft te trainen.
Als hij dan naar het WK wil, gaat hij maar rondjes lopen op de Veluwe.
Wedden dat hij dan verkast?
Niet als hij al aan kan voelen dat hij binnenkort toch weer wordt opgesteld.
Harder, niet dat eeuwige gepamper en correcte gelul. Je runt een miljoenenbusiness.Goed verhaal! Helemaal mee eens!

Cultuurbewakers worden ze genoemend, mannen als van Kemenade bv, en ze hebben nog inspraak in veel zaken ook. Dankzij deze mensen, werden mensen als Van Gaal buiten de deur gehouden.
Kappen met dat gezever! Onze clubcultuur moet zijn eendracht maakt macht! Niet alle mietjes verzamelen in onze, met gemoedelijkheid overladen, ons-kent-ons instelling.

Het is tijd voor echte mannen ipv al die watjes, met al hun getutfiep. Misschien dat de wezenloze blikken op zowel spelers als staf dan langzaam eens verdwijnen als de standaard. Bergwijn, Viergever, Zoet, Thomas, Rosario, Boscagli, Lammers, Baumgartl, Pereiro, De Jong.. allemaal de uitstraling van een natte tosti! Dan kun je best een keer boos worden, strijdlustig zijn, of een punt willen maken maar met zo'n wezenloze blik is het niet meer dan een lachertje, wat niemand serieus neemt, en terecht blijkbaar.
En dit is niet van alleen nu, dit is al heel lang een dingetje waar ik me mateloos aan stoor. Als ik alleen al denk aan Matavz loopt alle energie m'n lichaam uit.
Het lijkt wel alsof ze allemaal stoned zijn of emotieloos door wat voor andere reden dan ook. Ja-knikkers, nee-doeners. Niet omdat ze opstandig zijn maar omdat er geen ruggengraat in lijkt te zitten. Lekker makkelijk en 'gemoedelijk' volk maar je wint er geen oorlog mee. En het lijkt wel alsof dat precies het type speler is waar men bij onze club helemaal warm van word.
Precies hierom denk ik dat we nu niet uit het dal komen en voorlopig ook niet gaan komen. 1 inkomende transfer gaat dit ook niet veranderen, hoewel Rodriguez, qua uitstraling, een goed begin zou kunnen zijn. Mja.. toegegeven, dat dacht ik ook van Mitro.

Gemoedelijkheid is iets heel moois als je een selectie vol beesten hebt en door de gemoedelijkheid een beetje rust in de tent bewaard. Niet een selectie vol watjes pamperen met een extra overdosis gemoedelijkheid.

De rust bewaren binnen de club is ook heel mooi, maar er is nu verdomme geen rust, dus dan moet je ook niet doen alsof dat er wel is. Scheld elkaar maar fijn verrot, verkoop elkaar een paar klappen en stuur er lekker een paar naar huis of zo en idd.. Pereiro melden dat hij het hoelahoep kan genieten met z'n idiote zaakwaarnemer. Rondjes lopen op de veluwe lijkt me een prima plan, ver weg van de herdgang en het stadion. Mitro ook lekker terugsturen met z'n volgevreten kerstpens ipv aai over zn bol en het vet er snel weer af proberen te trainen.Erg vermakelijk om te lezen maar niet 100% eens. De ons kent ons problematiek is wel groot maar dat is altijd als het slecht gaat. Zo was het ook altijd bij Ajax waar ze hun technische staf samenstelde op basis van kaartavondjes.

Binnen de muren moet het wel vlammen, maar buiten de muren mag het best wat rustig blijven in mijn beleving.Niet mee eens. Ook in goede tijden heeft de (gemoedelijke) ons kent ons cultuur ons vaak zat tegengewerkt, waardoor we snel weer terug bij af waren, bijna failliet zelfs.

En natuurlijk hoeft niet alle ellende op straat en in de kranten, maar altijd maar doen alsof er niks aan de hand is, lost niks op, slaat ook helemaal nergens op en daarmee verlies je ook je geloofwaardigheid en dus ook de steun van de supporters.

 

+2/-0

De steun van de supporters win je maar op 1 manier terug en dat is resultaat boeken op het veld.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 januari 2020 om 17:19:

De steun van de supporters win je maar op 1 manier terug en dat is resultaat boeken op het veld.Sorry, maar weer niet mee eens. Ja, je wint/hebt steun als de resultaten goed zijn, maar je kunt ook steun krijgen/hebben in slechte tijden als je met een goed plan komt om het tij te keren en dat duidelijk naar buiten toe communiceert.
Niemand neemt je toch serieus als je zegt dat PSV best wel goed voetbalt en dat Bruma nog wat tijd nodig heeft? PSV speelt bagger en Bruma blijft een blind paard, dat zijn feiten. Net zoals dat de uitstraling van bijna de hele selectie niets beter is dan van een kleffe, natte tosti. Ik zit echt te wachten tot ze allemaal in de hoek van het veld of kleedkamer, met de duim in de mond, gaan zitten huilen.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 52 53 54 55 56

PSV Forum » Historie » John de Jong