Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis vertrekt niet naar PSV, tekent nieuw contract bij Feyenoord

4 augustus 2019 13:34 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis vertrekt niet naar PSV, tekent nieuw contract bij Feyenoord; image source: Pro Shots

PSV moet de komst van Steven Berghuis definitief uit het hoofd zetten. Feyenoord heeft via de eigen website bekend gemaakt dat de aanvaller een nieuw contract heeft getekend. Afgelopen week sijpelden er al berichten door dat Berghuis ondanks de concrete interesse van PSV niet richting Eindhoven zou gaan vertrekken. Door zijn mogelijke komst kan nu definitief een streep worden gezet.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

berghuis feyenoord sijpelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Jammer,hadden we wel kunnen gebruiken.
Had ik overigens liever gezien dan die Bruma.
Psv zal nu eerst moeten verkopen om iets te kunnen doen.
+2/-6

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Zeker jammer, gegokt op de verkeerde. De TD is langzaam samen met van Bommel het kapitaal aan het vernietigen. Zal wel weer iemand worden uit een oud scoutingschriftje van brands die nog zeker niet speelklaar is. Van basten had gister gelijk er is gefaald door de directie. Er is niet eens een leider, Rosario aanvoerder is natuurlijk lachwekkend , net als ibi trouwens.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Jammer? Ik maakte een vreugdedansje toen dit nieuws binnenkwam. Bergwijn, Lozano en Bruma zijn beter. Met Gakpo, Malen en Aboukhlal hebben meer dan voldoende backup voor deze posities voor nu en de nabije toekomst!
+4/-0

9 maanden geleden
misschien overstappen naar linssen van Vitesse??
+3/-5

9 maanden geleden
Het is gewoon in alle opzichten een nare zomer voor PSV. Ajax heeft de afgelopen seizoenen goede stappen gemaakt en is uit beeld. Lozano en Bergwijn worden maar niet verkocht of straks te laat verkocht. Malen is leuk hoor maar scoort ook weinig, de Jong wat het gezicht was van PSV is weg. Romero verhuurd terwijl je echt nog een spits nodig hebt. Lammers geblesseerd. Baumgartl en Lato moeten nog fit worden. Een veteraan als aanvoerder die nog fit moet worden. Keeper hopeloos uit vorm. Team niet in balans, eigenwijze trainer. Nee ik zie PSV pas op stoom komen als het nergens meer om speelt. Het wordt nog een hels karwei om groepsfase Europa League te bereiken. Berghuis niet naar PSV is jammer maar volgens mij ook geen noodzaak. Haal eerst maar een spits en een verbindende speler op het middenveld. Pech hebben we ook met Pereiro zijn zaakwaarnemer. Het zit ook niet helemaal mee, dat ligt deels aan PSV maar ook aan de zaken er omheen.
+15/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Gelukkig zijn er nog mensen die realiteit onder ogen zien en niet gelijk gaan schelden op alles en iedereen.
+10/-0

 
9 maanden geleden
Wat kost een ticket Buenos Aires - Eindhoven ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een klasbak op het middenveld is wat er nodig is.
En als Bergwijn en Lozano verkocht worden omschakelen naar 442.
Unnerstall-Dumfries-Baumgartl-Boscagli-Lato
Rosario
Afellay-Gutierez-Ihattaren
Malen-Bruma
+2/-1

 
9 maanden geleden
Ik weet het nog niet zo zeker over Ihattaren, deze jongen heeft laten zien dat hij te egoïstisch is in de omschakeling tegen Twente afgelopen weekend. Dat zal wel liggen aan de leeftijd?
+0/-0

 
9 maanden geleden
Deels heb je gelijk. Maar je noemt ook een paar dingen die 'tegen zitten' die je niet bepaald als onverwachte natuurrampen kan zien waar je dus geen grip op hebt:
-Romero verhuurd terwijl je een spits nodig hebt;
-Een veteraan als aanvoerder die nog fit moet worden? Dat is een bewuste keuze
-Keeper hopeloos uit vorm? Zorg voor goede backup.
-Team niet in balans? Eigenwijze trainer? Dat is gewoon het gevolg van keuzes!
-Pech hebben we ook met Pereiro zijn zaakwaarnemer? Komop. Hoe lang ken je die zaakwaarnemer al? Je kent dan toch ook zijn eigenaardigheden? Niets pech. Keuze.

Keuzes, die verkeerd uitgepakt zijn.

Geen natuurramp dus .
+4/-0

9 maanden geleden
15 miljoen voor Bruma had beter aan Berghuis besteed kunnen worden.
+3/-10

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat denk ik ook. Hij biedt iets wat we nog niet in onze selectie hebben. Goed schot vanuit de tweede lijn en het vermogen om iemand met een (steek)pass in stelling te brengen. Is normaal gesproken goed voor de nodige goals en assists, en brengt ook ervaring met zich mee. Staat wel tegenover dat hij zo nu en dan gevaarlijk balverlies lijdt en niet altijd de inzet toont om dat te corrigeren.

Bruma is een type waarvan we er al een paar hebben rondlopen. Was geen noodzakelijke -of toch op zijn minst een minder noodzakelijke- versterking.

Maar beter had De Jong het geld gestoken in een ervaren centrale verdediger en een linksback. Dat was prioriteit nummer een.
+3/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Prima. Van Aken halen van Brugge. En Dost voor de spits. Of vergelijkbare spelers.

Wat PSV ontbreekt zijn een paar bikkels, mannen met pit. Hoeven niet allemaal mooi-weer voetballertjes te zijn. De krijg je een ervaren as met Unnerstal, Baumgartl, Van Aken en Dost. Daaromheen talentvollere mannetjes als Bruma en Malen. Het gaat om het evenwicht.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Waarom zou Vanaken naar PSV willen? Dat is voor hem slechts een stap opzij. Misschien zelfs een stap achteruit, want Brugge heeft nog zicht op Champions League voetbal.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik woon al een aantal jaar in Belgie en Vanaken heeft al vaker laten vallen dat hij alleen interesse heeft in een transfer als het hele plaatje klopt: sportief, financieel, maar ook persoonlijk. Hij wilt bijv. niet naar een kleinere club in de grote competities, eigenlijk het liefst naar een club die om de prijzen strijdt. Nou goed, dan blijven eigenlijk alleen competities als Rusland, Turkije, Nederland en evt. Portugal over (de topclubs in de grote competities zitten namelijk echt niet op Vanaken te wachten). Hij is pas getrouwd en heeft ook al laten doorschemeren dat hij niet zit te wachten op een verhuizing naar een ver oord (bijv. dus Rusland of Turkije). Ik geloof dus oprecht dat Vanaken wel interesse zou hebben in een overstap naar PSV.

Het probleem ligt bij Club Brugge. Die zijn Denswil, Wesley en Groeneveld voor zo'n 45 miljoen kwijtgeraakt en hoeven dus absoluut niet te verkopen. Paar weken terug werd gemeld dat Sevilla 10 miljoen had geboden, maar dat Brugge mikt op 20. Combineer je die twee feiten, plus de competitie is natuurlijk al gestart, dan verwacht ik dat die 20 miljoen momenteel een minimumprijs is, denk eerder aan 22 a 24.

Verder loopt er helaas in Belgie weinig interessants rond voor op tien/vleugels. Binnen Nederland lijkt me alleen Doan nog interessant. Lijkt me een uitstekend alternatief voor Berghuis.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Doan is ook een lichtgewicht... Psv heeft een tweetal zwaargewichten nodig.
Er moet hiërarchie in het team komen en Rosario heel snel de aanvoerdersband afpakken.
We missen momenteel spelers die de taak van van Bommel overnemen in het veld als trainer.
Die weten wanneer je gas moet geven en wanneer je stapje terug doet.
Ook voorin hebben we kopsterke spits nodig, met die 4 pingelaars wordt het niks.
+3/-1

 
9 maanden geleden
Dit verhaal heb ik eerder gehoord, o ja gisteren bij studio ajax.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waar komt dat gerucht vandaan? De salarissen in beetje liggen hoger dan in Nederland en België staat hoger op de uefa ranglijst.
+1/-0

9 maanden geleden
Niet slecht voor PSV. Speler zou een bom duiten hebben gekost en dat voor iemand van 28 jaar. Nog los van de vraag of Feyenoord had willen meewerken. Een arbitragezaak had de verhoudingen ook geen goed gedaan. Waar het nu omgaat is dat de opbrengst van bijv. Lozano slim wordt geinvesteerd, bij voorkeur in jonge, speelklare krachten. Voor dit seizoen reken ik nergens meer op. Gezien de worsteling tegen Twente zou ik het al geweldig vinden als PSV zich weet te plaatsen voor EL.
+3/-0

9 maanden geleden
Goede voetballer maar ook niet de oplossing voor het stroperige voetbal wat PSV speelt.Kopsterke spits die tevens aanspeelpunt is halen.Dan heb je tenminste meer mogelijkheden dan dat combinatievoetbal met hersenloos gedraaf wat PSV probeert te spelen.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Het lijkt soms dat ze niet durven om de bal snel tussen de linies te spelen. Op her moment dat ze dat wel doen wordt het ook meteen gevaarlijk. Gaan ze dus meer vertrouwen krijgen (basel thuis dacht ik dat dat wel goed zou zitten) gaat dat ook beter worden. Alleen de ballen moeten er ook eens invliegen, en dat gaat nu ff net niet goed, wat vorig jaar in Veel wedstrijden ook maar NET wel goed ging.

Ik denkt dat we dit jaar nog gaan genieten van ons PSV!
+3/-0

9 maanden geleden
PSV zal eerst het systeem moeten veranderen. Je kan niet zonder een kopsterke spits toch hetzelfde spelletje blijven spelen.
+2/-1

9 maanden geleden
Berghuis is een goede voetballer, maar in de eerste plaats heeft PSV versterking op het middenveld nodig. En dan doel ik op de positie van centrale middenvelder. Ik hoop dat PSV nog een type Van Ginkel/Guardado weet aan te trekken; een relatief ervaren speler die om uiteenlopende redenen weinig aan de bak komt bij zijn huidige club en daardoor haalbaar is. Zelf zat ik eens te denken welke spelers binnen dit plaatje passen en kwam o.a. op de volgende namen uit: Valon Berisha, James McCarthy, Badou Ndiaye. Ook Van Ginkel zelf zou natuurlijk erg welkom zijn, al weet ik niet hoever hij inmiddels is in zijn herstel. Ik hoop dat PSV hier werk van gaat maken!
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Next. Als er binnen PSV daadwerkelijk zoveel vertrouwen in Mohammed Ihattaren is dan zou Mo het volste vertrouwen van onze TS moeten krijgen en zouden de miljoenen eens op zak gehouden moeten worden. Haal je onverhoopt geen EL dan begint het gelazer al weer. Gerbrands kan het niet zeggen om o.a financiele redenen maar binnen PSV zou er best eens voor een 'tussenjaar' strategie gekozen mogen worden. Overal lees ik hoe geweldig onze jeugd wel niet is, nou breng ze dan of laat ze staan. Malen, Gakpo en Mo zijn op termijn niks minder dan zo'n Berghuis of een Van Aken waarbij die laatste 2 enorm veel poen zouden kosten met een restwaarde issue. Tussenoplossingen kosten veel geld en staan de ontwikkeling van dergelijke jonge jongens in de weg. Het wordt tijd dat van Bommel spelers eens beter gaat maken i.p.v ze de kop omdraait. Zijn peoples management lijkt niet zijn beste kant. Een trainer van PSV wordt zeer vorstelijk betaald. O.a ook om een systeem te bouwen waarin de spelers optimaal presteren. Dat gekloot van hem met zijn blok op het middenveld is hartstikke consistent maar levert niks op. Waar of bij wie de schuld dan ligt is niet relevant, PSV functioneert gewoon niet optimaal en dan moet er intern maar eens gekeken worden of er niet iets anders geprobeerd moet worden.
+8/-4

 
9 maanden geleden
Je opmerking over het ontbreken aan people’s management is de spijker op zijn kop. Van Bommel begint trekjes te vertonen van Huub Stevens, die totaal niet wist hoe hij de Midden of Zuid Amerikaanse snaar moest raken. Het lijkt er op dat Van Bommel de jeugd kan motiveren, wat niet zo moeilijk is als je die jongens een kans geeft in het eerste elftal. Maar het omgaan met de meer gearriveerde spelers en het individueel prikkelen van ‘vedetten’ (iedereen heeft zijn eigen aanpak nodig) lijkt er bij onze trainer niet in te zitten. Ook zijn geforceerde gedrag richting pers komt niet professioneel over wat mij betreft. Het seizoen is nog lang maar ik kan er vooralsnog totaal geen lijn in ontdekken en ook het zelfvertrouwen lijkt totaal weg. Ben benieuwd of we het nog op de rit gaan krijgen.
+3/-4

 
9 maanden geleden
Ik vraag me af of van Bommel nou wel/ geen Spaans spreekt. Daar zou ook een gedeelte van het probleem kunnen liggen. Een Lozano is niet heilig en moet zich, net als ieder ander, gedragen als een clubspeler en onderdeel van het team. Cocu leek heel goed met zijn Spaanstalige jongens om te kunnen gaan.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Eigenlijk een beetje wat Ajax een paar jaar geleden deed. Verkochten de grote jongens en vervingen die standaard voor 'eigen' jeugd. Hebben daardoor een paar jaar geen aanspraak op de titel kunnen maken. Maar toen het bij die jonge jongens ging lopen werden ze kampioen en hadden ze ineens een elftal dat enorm kapitaal vertegenwoordigd (mede geholpen door de sterke marketing machine in Hilversum).

Als we eerlijk zijn krijgt de jeugd al 100x meer kansen dan onder Cocu. Sadilek, Rosario, Ihattaren, Gakpo, Malen, Lammers. Allemaal krijgen ze volop kansen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
De jonge spelers doen hun best maar de ploeg is geen eenheid, de linies sluiten niet op elkaar aan.
Bij Ajax is het een "vloeiend" geheel, waarbij vanuit de verdediging de middenvelders
elkaar blindelings vinden en daar de bal laten rondgaan en vervolgens de aanvallers in balbezit brengen.
Bij PSV zie je dat ze hooguit drie of vier keer de bal naar elkaar overtikken en dan zijn ze het balbezit kwijt. Weinig rendement, kost veel kracht omdat je door het slordig balverlies telkens weer terug moet in de verdediging.
Balbezit waarbij je de tegenstander suf tikt - dat is de kunst.
+1/-0

9 maanden geleden
Bij dinamo zagreb loopt de spaans jeugdinternational Dani olmo rond,een echte nr10 ,die een aflopend contract heeft dit jaar.PSV zou daar eens een hengeltje naar uit kunnen gooien,vraagprijs om en de nabij 15 miljoen.Van alle spaans jeugdinternationals is bekend dat de transferbedragen makkelijk rond de 30 miljoen komen te liggen,en over een aantal jaar daar nog ver boven.Omdat deze speler in zagreb speelt met een aflopend contract is hij nu nog haalbaar voor PSV.Vertegenwoordigd een behoorlijke restwaarde.Jeugdspeler van FC Barcelona ,die helemaal is opgebloeid.Dani olmo,succes John laat je gelden,pak door op de transfermarkt
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Mafkoekel. Hij leeft inderdaad in een droompark.
+2/-0

9 maanden geleden
Berghuis is niet wat we nodig hebben. Al eerder gezegd door anderen. Middenvelder type Guardado of v Ginkel.
Wat me verder zorgen baart is dat er op transfergebied in geen enkele transfer schot zit. Ik hoop dat ik ongelijk heb en verrast wordt.
De combinatie transferdeadline en voorrondes EL of CL is dodelijk voor landen als Nederland. Maar dat interesseert de UEFA geen bal.Op termijn gaan voetballiefhebbers afhaken. Wordt een incestueus elite clubje
+3/-1

 
9 maanden geleden
Klopt... een 'spelbepaler' op het middenveld - iemand de lijnen uitzet.
Die de bal vanuit de verdediging opvangt en vervolgens de aanvallers een bruikbare bal geeft.
Voorin hebben we iemand nodig met 'lengte' die goed kan koppen.
We hebben nu een 4 tal snelle spelers, die niet lang zijn en met hun hoofd ongevaarlijk. Een voorzet, corner of vrije trap levert weinig of niets op.
+1/-0

9 maanden geleden
Hebben jullie Feyenoord en Berghuis tegen Sparta gezien... laat maar!
+4/-0

 
9 maanden geleden
Nu is 't te vroeg voor conclusies, straks is 't telaat.
+1/-0

9 maanden geleden
Hier ben ik echt heel erg blij mee. Nog een Mooiweer voetballer is niet wat we nodig hebben.
+1/-0

9 maanden geleden
Gelukkig. Totaal overbodige aankoop.
+1/-0

9 maanden geleden
Bruma heeft meer potentie evenals Gakbo. Leuke voetballer maar ligt meestal moeilijk in de groep. Heeft ook een rare hoge stem. lijkt wel een zangknaap. Was ongetwijfeld gaat botsen met van Bommel die daarover natuurlijk zijn mond niet kan houden. Nee blij toe. Voorin ligt het probleem niet bij PSV maar op het middenveld. Ryan Thomas was de oplossing zeg ik opnieuw en nu hoop ik Affalay
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

belasting cafepraat cbs corona coronavirus daklozen down flitsphirips griepgolf inziens knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven vrolijk youtu zak zorg