Transparent
Inloggen
Sluiten

Schouten mist duel met Paris Saint-Germain

20 oktober 2024 17:29 - PSV
Foto: Pro Shots

Schouten mist duel met Paris Saint-Germain; image source: Pro Shots

PSV meldt dat Jerdy Schouten, die in de gewonnen wedstrijd tegen AZ uitviel, niet zal kunnen spelen tegen PSG in de derde wedstrijd in de Champions League. De komende dagen zal de blessure van de 27-jarige middenvelder verder worden onderzocht. Schouten reist daardoor dus ook niet met de selectie mee naar Parijs en blijft deze week achter in Eindhoven.

Meer op PSV




Tags

schouten jerdy parijs psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Tsja zonder Veerman, Schouten, Dest en Lozano lever je toch wel een jasje in hoor.
+2/-0

2 dagen geleden
Aderlating. Moeilijk te vervangen. Wat is dat toch iedere keer die blessures. Kan gebeuren natuurlijk maar toch. Nu weer Schouten. Hopelijk febr eens met de beste / sterkste 11 beginnen (dus met Dest en geen enkele blessures).
+1/-0

 
2 dagen geleden
Misschien wordt er door de wedstrijd-kalender wel te veel gevraagd van de meeste spelers. De FIFA/UEFA zijn er niet voor de gezondheid van de spelers, maar voor geld, geld geld...
+3/-0

 
17 uur geleden
Dat dus. Zal echt wel een link hebben met de overvolle agenda. Niet eens een fatsoenlijke zomer rust. Er zal en moet door gevoetbald worden.
+1/-0

2 dagen geleden
Ik ben vooral benieuwd welke blessure hij heeft en naar een schatting over de duur van de afwezigheid. Ik heb hem er tegen Ajax weer graag bij.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Zoals het er op het veld uitzag leek het op oververmoeidheid ;)
+3/-0

 
2 dagen geleden
Meestal volgt er dan zo`n bericht dat de blessure niet al te ernstig is maar hij er vervolgens toch minimaal vier weken uitligt. Dus noteer maar alvast, 23 november thuis tegen Groningen een halve wedstrijd.
Hopelijk dat ze er allebei weer bij zijn in december met onder andere Feyenoord, Utrecht, Twente, Stade Brest en Shaktar Donetsk.
+2/-0

2 dagen geleden
Natuurlijk is een middenveld met Til, Tilman en Saibari nog best aardig maar er valt weinig meer aan te sleutelen dan als het niet loopt. Mauro op het middenveld ben ik niet zo`n fan van en Boscagli moet je lekker achterin houden vind ik.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Met andere woorden: "Natuurlijk is een middenveld met Til, Tilman en Saibari nog best aardig maar ik ben niet tevreden met de alternatieven."

Met name Mauro is volgens mij een prima optie voor de 6-positie en kunnen alle 3 de spelers die je hierboven noemt op alle middenveldposities spelen, dus te sleutelen valt er genoeg.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Maurotje lekker linksback laten staan. Veel liever zie ik Boscagli daar. Obispo op zijn plek. Mauro is mij niet goed genoeg voor deze cruciale plek.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Maar Obispo heeft nog weinig wedstrijdritme wil je die dan zo voor de leeuwen gooien met het risico op een overcompensatie overtreding net als toen bij Feyenoord?
Eerlijk gezegd heb ik ook geen flauw idee of Nagalo nog een optie is maar die is weer niet bekend met onze speelstijl?
Lastige keuze "ik vind het allebei niks" 🙈
+1/-0

 
2 dagen geleden
Nagalo viel uit tegen de Graafschap (!) geblesseerd uit. Die is er denk ik niet eens bij. Obispo kan een wedstrijd wel aan, en anders misschien toch maar Land. Maar mauro heeft mij te weinig handelingssnelheid en techniek voor die plaats.
+1/-0

 
18 uur geleden
Obispo achterin is hetzelfde als Mauro op het middenveld: komen tekort voor een goed PSV
+1/-0

2 dagen geleden
Balen, beste speler missen. Hopelijk in ieder geval vanaf ajakkes uit wel weer fit. Lozano toch ook alweer een hele tijd weg en hoor je weinig van. Zonde als hij straks weg gaat vanuit een blessure!
+1/-0

 
site-admin 2 dagen geleden
@MTSK! Lozano wordt pas na de volgende interlandperiode in november terugverwacht bij de selectie. Dan heeft hij effectief nog zeven wedstrijden waar hij voor PSV een rol van betekenis kan gaan spelen. Thuis tegen Groningen, Shakthar Donetsk, FC Twente en Feyenoord en uit bij FC Utrecht, Stade Brestois en sc Heerenveen.
+4/-0

2 dagen geleden
Nou, blessures zijn bij ons de laatste paar jaren over het algemeen lange termijn projecten helaas, dus het zou mij hoogst verbazen als dit enkel het potje PSG missen wordt. Nu is dat een wedstrijd die je met of zonder Schouten gewoon verliest, dus daar zou ik geen risico mee nemen, maar Zwolle wordt alweer een ander verhaal. PSV draait voor geen meter en Schouten is eigenlijk nog de meest stabiele factor. Ik zou ook Obispo centraal zetten en Boscagli doorschuiven. Gek genoeg zit onze zwakte de laatste paar weken niet eens achterin, maar spelen we aanvallend veel te weinig klaar. Maar hoe krijg je vastigheid als je constant moet schuiven door blessures. Mij benieuwen of we ergens nog een compleet fitte selectie krijgen dit seizoen. Ik verwacht het niet.
+1/-0

2 dagen geleden
Het heb het al eerder gevraagd, maar nog geen antwoord, hoe zit het nu met Dams ? Is hij nu geblesseerd of niet ? Anders zou ik tegen PSG toch gewoon mauro op het middenveld zetten. Verdedigend prima, kan hun echt het spelen lastig maken, maar aanvallend hoef je er niet te veel van te verwachten.

Maar eerlijk gezegd had ik zelfs met Schouten op verlies gerekend in Parijs. Zij willen zich waarschijnlijk ook nog eens revancheren voor de vorige pot. Misschien ons team op volle oorlogssterkte, maar dit team niet, zeker met de huidige vorm. Maar verliezen van PSG in de CL is geen schande denk ik, we moeten de punten elders pakken.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Naar mijn weten was Dams een wedstrijd geschorst,maar we leveren zonder Veerman en Schouten nu wel heel veel in.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Europees toch niet geschorst ? Die arm zag er toen niet uit, maar verder nooit meer wat over gelezen.
+1/-0

2 dagen geleden
Met afstand belangrijkste speler voor psv. Jammer
+1/-0

2 dagen geleden
We hebben Schouten niet nodig tegen PSG en PEC. In de ufo heb ik hem er daarentegen wel graag weer bij.
+1/-0

15 uur geleden
Hoppa, nu ook weer Karsdorp... Overbelast door EK kan nu niet gebruikt worden, onderbelast ?

Heel misschien, ik begeef me weer op glad ijs, maar toch nog een keertje kritisch kijken naar de medische staf / inspanningsjongens ?
+1/-0

14 uur geleden
Met de blessures van Karsdorp en Schouten zou ik voor de volgende 11 gaan:
------------Benitez-----------
Mauro--Flamingo-Boscagli--Dams
-------------Land-------------
----Til--------------Saibari--
Bakayoko----de Jong----Tillman

Gooi Tygo maar voor de leeuwen!
Slechter dan Boscagli op het middenveld zoals tegen AZ kan bijna niet.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp mauro perisic psg rkc saibari schouten sporting til tillman vaio veerman weghorst