Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Maatschappelijke discussies » Corona

Deze normale topic is open en bestaat uit 157 pagina's: 1 2 3 4 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 153 154 155 156 157

open/sluit de onderstaande quote:

NaarVoren schreef op 17 augustus 2021 om 22:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Nikiforov 3 schreef op 17 augustus 2021 om 13:22:

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 17 augustus 2021 om 09:58:

open/sluit de onderstaande quote:

arnemmer schreef op 13 augustus 2021 om 21:30:

Als iedereen nu die prikjes had gehaald waren we er al lang van af !!!!Hier geloof ik dus echt helemaal geen moer van. :BIsraël is een mooi voorbeeld. Zowat de hoogste vaccinatiegraad en koersen op een volgende lockdown af met een flink percentage volledig gevaccineerden in het ziekenhuis. Inmiddels wordt ook hier in NL steeds duidelijker dat de vaccins nauwelijks beschermen tegen transmissie en je ook na volledige vaccinatie ziek wordt en in het ziekenhuis terecht kunt komen.Dit klopt niet met de feiten. In Israël zijn maar 5,4 miljoen van de 9 miljoen mensen vollledig gevaccineerd, daarmee staan ze zeker niet in de top van de wereld meer. Met name bij de orthodoxe ***** en de Arabieren is de vaccinatiegraad erg laag. Verder is de kans dat je na volledig gevaccineerd bent nog in het ziekenhuis komt ontzettend klein. Het voorkomen van ernstige ziekte is extreem hoog voor een vaccin, andere vaccins die we al jaren toedienen scoren veel lager op effectiviteit. Vaccins beschermen dus zeker wel!!Even over Israel, hij zegt uiteraard "zowat de hoogste vaccinatieratio". Ergens klopt dit ook wel indien je 'Europa' er even bij pakt. Dan zul je zien dat enkel: (Malta), IJsland, Belgie, Denemarken en mijn eigen Portugal het enigszins beter doen.

Verder staat Israel nog wel redelijk bovenin en zodoende is de bovenstaande uitspraak van Nikiforov wel degelijk op waarheid bewust.

De laatste vier zinnen rondom vaccinaties etc. laat ik verder maar even links liggen en ga ik even niet op in, mede omdat de correlatie mij enigszins ontgaat anderzijds omdat ik de zin:

'Andere vaccins scoren veel lager op effectiviteit. Vaccins beschermen dus zeker wel!!' een hele vreemde uitspraak en link vind hebben met de rest van de post ;)

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

NaarVoren schreef op 17 augustus 2021 om 22:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Nikiforov 3 schreef op 17 augustus 2021 om 13:22:

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 17 augustus 2021 om 09:58:

open/sluit de onderstaande quote:

arnemmer schreef op 13 augustus 2021 om 21:30:

Als iedereen nu die prikjes had gehaald waren we er al lang van af !!!!Hier geloof ik dus echt helemaal geen moer van. :BIsraël is een mooi voorbeeld. Zowat de hoogste vaccinatiegraad en koersen op een volgende lockdown af met een flink percentage volledig gevaccineerden in het ziekenhuis. Inmiddels wordt ook hier in NL steeds duidelijker dat de vaccins nauwelijks beschermen tegen transmissie en je ook na volledige vaccinatie ziek wordt en in het ziekenhuis terecht kunt komen.Dit klopt niet met de feiten. In Israël zijn maar 5,4 miljoen van de 9 miljoen mensen vollledig gevaccineerd, daarmee staan ze zeker niet in de top van de wereld meer. Met name bij de orthodoxe ***** en de Arabieren is de vaccinatiegraad erg laag. Verder is de kans dat je na volledig gevaccineerd bent nog in het ziekenhuis komt ontzettend klein. Het voorkomen van ernstige ziekte is extreem hoog voor een vaccin, andere vaccins die we al jaren toedienen scoren veel lager op effectiviteit. Vaccins beschermen dus zeker wel!!Volgens https://ourworldindata.org/covid-vaccinationslink ruim 62% van de bevolking volledig gevaccineerd en ruim 5% gedeeltelijk. Nagenoeg gelijk met NL en daarmee nog steeds in de top waar ze eerst koploper waren.

In mijn post stel ik nergens dat de vaccins niet zouden beschermen tegen de ziekteverschijnselen, dat is inmiddels bevestigd. Net zoals wordt bevestigd dat de bescherming na een aantal maanden rap afneemt waardoor ze daar nu al beginnen met die boostershots. Onderstaand artikel bevat een aantal mooie grafieken die (voor mij althans) bevestigen wat een grote groep echte deskundigen al tijden beargumenteerd. Vaccineer de ouderen en risicogroepen en laat de rest (mits ze dat uiteraard willen) natuurlijke immuniteit opbouwen.

https://www.haaretz.com/israel-news/israel-covid-graphs-prove-vaccines-works-delta-pfizer-1.10101640link

Je ziet de grafiek van het aantal serieuze cases per leeftijdsgroep gesplitst naar gevaccineerd en ongevaccineerd. Daar kun je m.i. twee conclusies uittrekken:
1. het aantal is sowieso marginaal bij de groepen onder 60 jaar
2. het vaccin zorgt voor een afname van dat marginale aantal

Dat alleen al zou voldoende moeten zijn om te stoppen met het dwangmatig willen vaccineren van de hele wereldbevolking met alle vrijheidsbeperkende maatregelen die daarmee gepaard gaan. Er zijn teveel onzekerheden en risico's die we nog niet kennen en waar overheden veel te weinig aandacht voor hebben (onze Hugo is een prachtvoorbeeld). Middellange- en lange termijnbijwerkingen, mutaties, vaccinresistente varianten, gevolgen voor het immuunsysteem. We weten het stuk voor stuk niet en staren ons blind om de kortetermijneffecten. Totaal onverantwoord hoe we worden overgeleverd aan een vaccinatieabonnementje van Big Pharma gecombineerd met een digitaal paspoortje van Big Tech.

 

+5/-3

Daar gaan we weer. Tis weer zover..

 

+1/-0

En daar gaan we weer. Pffff

 

+2/-0

En als de supporters nou eens demissionaire supporters worden? Dan kunnen ze gewoon doen wat ze willen zonder zich van iemand iets aan te trekken.

Zou die arrogante narcistische clown nou nooit eens moe worden van zijn eigen domme geouwehoer.

 

+8/-1

OK.. Dus je bent gevaccineerd of negatief getest en dan mag je niet meer juichen als Gakpo de 3-1 maakt tegen Benfica in het stadion.
Nou mensen.. Daar gaat nog een hoop ellende op ons afkomen van de winter.

 

+3/-0

Maar meneer staat zelf wel in een skybox bij Feyenoord, haha.
En wij moeten netjes blijven zitten.

En hoe willen ze dat morgen doen? Je hebt je seizoenkaart voor een bepaalde plek. Sta zelf op vak U, kan je nu al vertellen hoe dat er morgen uit ziet daar.

 

+3/-0

Ik denk dat het voor iedereen het beste is dat Hugo gewoon eens op zn reet gaat zitten thuis en zich niet meer met het beleid gaat bemoeien! Snap dat het een klote virus is maar wellicht moet je ook denken dat mensen oud en wijs genoeg zijn. Daarnaast wordt alles op de capaciteit van de zorg berekend maar deze overheid heeft in anderhalf jaar tijd 0 geïnvesteerd in de zorg! Maak het basissalaris wat beter wellicht trek je dan wat meer mensen die in deze sector willen werken....

 

+5/-1

Ook dat belerende toontje. Zo van "kinderen pas op, anders moet je nablijven". Hilarisch die man :B .

 

+2/-0

Hij is slechts een marionet in dienst van Big Pharma.

 

+4/-4

Hugo kan lullen wat hij wil, maar dinsdag gaat er van zitten niets terecht komen. En als WIJ ONS PSV met grandiose support mee kunnen helpen om die pot met goud binnen te halen, dan zien we daarna wel weer wat Den Haag "er van vindt".

Maar ze zijn daar steeds minder goed te volgen, dreigen, dreigen, dreigen kunnen ze wel. Schei toch uit zeg!

 

+4/-0

Zelf een wanbeleid voeren en nu weer de supporters gebruiken om de evenementen sector stil te houden…ppfffff wanbeleid duurt voort.

Beleid op basis van feiten, dus hoeveel besmettingen zijn erbij gekomen door wedstrijd bezoek afgelopen weekend?

 

+6/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PhoolieV77 schreef op 20 augustus 2021 om 17:53:

Zelf een wanbeleid voeren en nu weer de supporters gebruiken om de evenementen sector stil te houden…ppfffff wanbeleid duurt voort.

Beleid op basis van feiten, dus hoeveel besmettingen zijn erbij gekomen door wedstrijd bezoek afgelopen weekend?Dit dus! Loze kreten zijn het, nergens op gebaseerd! Gas erop dinsdag!

 

+2/-0

Er breken gouden tijden voor lijmfabrikanten aan...

 

+1/-0

Op je plek zitten of staan is om het even, behalve voor het coronavirus uiteraard. Die pakt je op het moment dat je gaat staan.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 17 augustus 2021 om 15:25:

Nieuws gemist dat de planning is om vanaf 1 november alle maatregelen te laten vervallen? Of past dat weer eens niet in je straatje?75% van Europa voert ‘vaccinatiepaspoorten/C19 bewijzen’ in en bij ons komen alle maatregelen te vervallen in november? Koekkoek, heb nieuws voor je; ook deze wortel die ons voorgehouden wordt zal wéér verlegd gaan worden. En wij ezels blijven er maar achteraan lopen. De ezel krijgt de wortel nooit te pakken tenzij…het baasje van weerstand wordt voorzien. Dit houdt nooit meer op, daar is de paniek die er is (gecreëerd) te groot voor. Dinsdag de laatste keer PSV want dan heeft Hugo weer een goede reden om de stadions leeg te laten. We hebben immers niet braaf op ons stoeltje gezeten en een feestje gebouwd.

 

+4/-4

Toch vreselijk dat door al dat staan in het stadion er wel geteld 13 besmettingen waren. Welke allen niet eens te herleiden waren naar de wedstrijd. Maar goed ik zal weer wat gemist hebben

 

+4/-0

Ik hoop dat Hugo enkel naar het weekend kijkt en aanstaande dinsdag buiten beschouwing laat want tegen Benfica gaat het toch echt helemaal los in het stadion!

 

+2/-0

Terwijl hijzelf STAAT bij een wedstrijd van Feyenoord???

 

+1/-0

https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/artikelen/wel-en-niet-gevaccineerde-patienten-in-de-ziekenhuizenlink

Cijfers zijn niet geheel up to date maar 3 kwart van de ziekenhuis opnames zijn dus blijkbaar niet gevaccineerden.
Wat het stadion in gaat is of volledig gevaccineerd of negatief getest.

Mijn vraag is; wat moet er onderhand gebeuren om het leven weer back to normal te krijgen?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 157 pagina's: 1 2 3 4 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 153 154 155 156 157

PSV Forum » Maatschappelijke discussies » Corona