Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeges Lazovic, Isaksson en Toivonen, uitschakeling Pieters, Ter Horst en Cairo

10 juni 2009 22:11

Verslaggever: RvN

Servië heeft uit bij Faeröer met 0-2 gewonnen. Jovanovic en Subotic waren de doelpuntenmakers. PSV’er Danko Lazovic viel halverwege de tweede helft in. Servië staat met afstand eerste in haar kwalificatie poule.

Zweden heeft de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta met 4-0 gewonnen. PSV doelman Andreas Isaksson is volledig hersteld van zijn blessure en speelde opnieuw de gehele wedstrijd.

Dinsdag al won Ola Toivonen met Zweden onder 21 een vriendschappelijke interland van de leeftijdsgenoten van Polen. Zweden is in voorbereiding op het komende EK onder 21. Toivonen scoorde de eerste treffer voor de Zweden.

Pieters en Ter Horst zijn op het toernooi in Toulon met het Nederlands beloftenelftal uitegschakeld in de halve finale. Chili trok na penalties aan het langste eind. In de reguliere speeltijd was de stand 1-1 door een doelpunt van Van Wolfswinkel.

Oranje onder 19 tenslotte miste net de kwalificatie voor het EK onder 19. In de kwalificatiepoule eindigde de laatste wedstrijd tegen Rusland weliswaar in een 2-1 zege, dat was echter door een minder doelsaldo niet voldoende om gastland Slovenie te verslaan. Rechtsback Ridney Cairo speelde de gehele wedstrijd.




Tags

toivonen zweden cairo horst isaksson lazovic pieters kwalificatie andreas beloftenelftal chili danko faeroer jovanovic kwalificatiepoule langste malta ola oranje penalties polen ridney rusland slovenie subotic toulon uitegschakeld wolfswinkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage