Jong PSV verspeelt wederom punten in laatste minuut

19 oktober 2018 21:54

Jong PSV heeft voor de vierde keer dit seizoen in de laatste minuut punten verspeeld. De ploeg van Dennis Haar kwam in Maastricht tegen MVV tot een 2-2 gelijkspel en ontsnapte in blessuretijd zelfs nog aan een nederlaag. Dankzij treffers van Cody Gakpo en Jordan Teze was Jong PSV nog twee keer op voorsprong gekomen, waarbij de goal van Teze van grote klasse was. Aan het eind van de wedstrijd ging het echter weer mis.

Aan de kant van Jong PSV speelde Maximiliano Romero 45 minuten mee. De Argentijnse spits is weer op de weg terug en werd na rust vervangen door Joël Piroe.