Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw stage voor Kirilenko en Delfi bij PSV'

22 oktober 2018 19:42 - ED.nl

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Kiril Kirilenko en Younes Delfi opnieuw op stage zullen komen bij PSV. Beide spelers waren afgelopen zomer al op stage in Eindhoven en zijn allebei begin deze maand 18 jaar geworden, waardoor ze de overstap mogen maken. Kirilenko is afkomstig uit Wit-Rusland, terwijl Delfi geboren is in Iran.

Beide aanvallers trainen deze week mee met PSV onder 19 en er wordt gekeken of ze een versterking zijn voor de toekomst. Daarnaast is ook de 17-jarige Amerikaan John Hilton op proef, een rechtervleugelverdediger die momenteel in de tweede divisie voor de Koninklijke HFC speelt.

PSV is daarnaast bezig met het vastleggen van de 18-jarige Amerikaan Richard Ledezma, die op zijn vroegst komende winter de overstap naar Eindhoven zou kunnen maken. De komst van Ledezma is dichtbij, maar er moeten nog enkele struikelblokken worden weggenomen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

delfi kirilenko stage ledezma hfc hilton iran kiril rechtervleugelverdediger rusland struikelblokken weggenomen younes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Klinkt allemaal veelbelovend. Als eigen jeugd het niet haalt moet je wel buiten de landsgrenzen scouten.
+1/-0

5 jaar geleden
Hopelijk zitten hier weer enkele parels tussen. Het is nooit verkeerd om de jeugdopleiding hier en daar wat aan te vullen met buitenkansjes.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi zo! Vooral Delfi is enorm interessant.
Dat zou zomaar een toekomstig sportief en financieel goudmijntje kunnen worden.
+2/-0

5 jaar geleden
Er moeten nog enkele struikelblokken worden genomen?? Ik denk dat als er enkele hordes genomen zijn, er geen struikelblokken meer zijn.
+3/-0

Maan (geschorst)
5 jaar geleden
Eigen jeugd en jeugdige aankopen is de ideale mix! Plus de financiële pluspunten die een Iranees of Amerikaan nog met zich mee kan brengen zijn ook enorm! PSV is op de achtergrond echt geweldig bezig. Gelukkig wordt hier niet zo hoog van de toren geblazen als in het noorden van het land waar ze al kampioen zijn en de CL gewonnen hebben.
+1/-0

5 jaar geleden
Waar ze vandaan komen is niet relevant,gaat om het toevoegen van kwaliteit om verder te groeien.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage