Transparent
Inloggen
Sluiten

Eloy Room: 'De manier hoe wij de goals weggeven is niet PSV waardig'

30 oktober 2018 21:10

In gesprek met Fox Sports gaf Eloy Room aan zich te schamen voor de wedstrijd tegen RKC. "Ja, natuurlijk. We hebben het aan onszelf te wijten. We starten goed en we scoren meteen vroeg. Dan wil je dat dat door gaat", aldus de doelman. "De manier hoe wij de goals weggeven is niet PSV waardig. Als je wil winnen in de beker moet je alles geven, ook tegen dit soort tegenstanders. Dat hebben we vandaag niet gedaan, want we hadden hier gewoon moeten winnen."

Room wilde niet de schuld direct leggen bij het feit dat PSV met een hoop B-spelers speelde. "Het is moeilijk om je vinger daar op te kunnen leggen. Het is het collectief. We hebben met z'n allen gefaald. Als je wint, doe je dat ook met z'n allen", zo gaf hij aan. "Er zijn momenten in de wedstrijd die beslissend zijn. Die goals die je tegen krijgt vallen heel makkelijk, terwijl we weten dat ze uit standaardsituaties sterk zijn. Dat zijn allemaal kleine dingen waar we niet scherp waren."

Bij PSV leek dat het alsof de spelers pas voor het eerst samen speelden. "Dat leek wel, maar dat is natuurlijk niet zo. Heel veel fouten, heel veel slordigheden. Foute passes. Als je zo een wedstrijd in gaat, gaat het natuurlijk niet goed komen", zei hij daarover.




Tags

eloy fox gefaald rkc schamen slordigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage