Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Niemand kan zeggen dat wij er niet alles aan gedaan hebben'

8 november 2018 06:53

Na de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur gaf Daniel Schwaab tegenover De Telegraaf aan het jammer te vinden dat PSV nog onderuit ging. "Het had zo mooi kunnen zijn. Op Wembley kreeg ik steeds meer het gevoel van ’misschien gaat het vanavond gebeuren’. Maar helaas", aldus de verdediger. "Voor mijn gevoel is dit de beste ploeg in deze poule. Gezien de manier hoe ze spelen en op elkaar ingespeeld zijn. Zoveel beweging, zoveel slimmigheid, zoveel automatismen."

Voetballend kwam PSV er niet aan te pas. "Voetballend zie je inderdaad een verschil met die andere ploegen. Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen… Er zit echt nog rek in, denk ik", zo gaf hij aan. "Misschien kunnen we er nog een keer naartoe om qua balbezit eens 50/50 te spelen. Tegen Spurs werd de druk op een gegeven moment zó groot. We kwamen er niet meer uit."

De ploeg had echter wel voor alles gestreden. "Die spirit in ons team, dat kunnen we zeker meenemen. Hoe we met z’n allen verdedigen, voor elkaar knokken en er alles aan doen om een tegendoelpunt te voorkomen. We hebben echt alles in de strijd gegooid", zei hij daarover. "Dan is het jammer dat het geen resultaat oplevert. Maar niemand kan zeggen dat wij er niet alles aan gedaan hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab rek slimmigheid spurs tegendoelpunt telegraaf tottenham wembley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage