Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Wat Hendrix en Pereiro in de Kuip lieten zien, was ronduit belabberd'

3 december 2018 08:46

In zijn column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan dat hij zich totaal niet kan vinden in de woorden van Mark van Bommel dat er een gelijkspel of zelfs meer in had gezeten voor PSV. "Daar denk ik dus heel anders over. Feyenoord ging met 2-0 de rust in, maar het had net zo goed 4-0 kunnen zijn", aldus Van Hanegem. "Vorige week gaf ik op deze plek in de krant aan dat ik verwachtte dat het duel zou worden beslist op het middenveld. Pablo Rosario was matig, maar wat Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro in de Kuip lieten zien, was ronduit belabberd. Feyenoord had de wedstrijd vanaf de start helemaal in handen. Pas na rust zag ik iets meer van PSV. Steven Bergwijn maakte een doelpunt en hij kreeg nog een kans. En Donyell Malen schoot naast."

Van Hanegem ging verder: "Maar dat was allemaal veel te pover voor een ploeg die zo wordt geroemd voor de prestaties in de eredivisie en de volwassen manier van spelen in Europa. Noem mij één speler van PSV die gisteren goed heeft gespeeld."




Tags

hanegem hendrix kuip pereiro feyenoord bergwijn bommel column eredivisie malen pover rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage