Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV met Bart Ramselaar en Mauro Junior naar Engeland

5 december 2018 12:54 - PSV.nl

Donderdag speelt PSV de tweede wedstrijd voor de Premier League International Cup tegen de beloften van Paris Saint-Germain. Trainer Dennis Haar heeft daarbij de beschikking over Bart Ramselaar en Mauro Junior vanuit de A-selectie. Jong PSV is het toernooi begonnen met een nederlaag tegen Derby County, waardoor een overwinning noodzakelijk lijkt te zijn.

Volledige selectie:
Van de Meulenhof, Roulaux, Wallenburg, Frey, Theunissen, Schoonbrood, Ramselaar, Piroe, Duarte, Aboukhlal, Daneels, Kun, Teze, Catic, Lundqvist, Mauro Junior, Soulas

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

mauro ramselaar jong engeland aboukhlal catic county daneels derby duarte frey lundqvist meulenhof piroe roulaux schoonbrood soulas teze theunissen wallenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi dat ze ritme op kunnen doen. Zouden we Mauro niet aan Zwolle kunnen verhuren in de winter?
+1/-0

1 jaar geleden
Nee natuurlijk. Pas als de akelige van 't Schip daar weg is. Weet jij niet dat van Bommel de schurfthekel heeft aan Van 't Schip en van Basten die na de 0-4 Ajax - PSV (drie goals van van Bommel) van Bommel probeerden te straffen bij het NL elftal door hem continue af te kraken en daarna niet te selecteren. PSV zal never nooit ook maar iets doen om van 't Schip te helpen behalve de afgrond in.
+4/-0

 
Dus wij gooien geen boei naar het zinkend Schip van van ´t Schip.
+2/-0

1 jaar geleden
Mauro gaat het niet maken in Psv1, hij komt hier fysiek te kort voor, hij is te iel. Met deze fysiek moet je vandaag de dag echt heel goed zijn wil je op het middenveld(of verdediging) overeind blijven, iets wat Mauro ook niet is. Ben bang dat we over een jaar niets meer van hem horen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ben ik het niet mee eens. Ik kan me de wedstrijd van vorig seizoen tegen Feyenoord herinneren waarin hij er echt steeds vol in klapte. Ik vind het eigenlijk verrassend dat hij dit seizoen niet meer minuten maakt. (Ook al krijgt buiten de vaste 11 bijna niemand minuten). Ik zie zeker nog heel veel potentie, zie hem als een Pereiro met mooie balletjes die wel hard werkt.
+1/-0

 
Mauro in een nieuwe "leger"jas?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Er is inderdaad niets mis met zijn mentaliteit, maar wel met zijn fysiek. Hij heeft zelfs veel moeite om een corner goed in de 16 te krijgen. Ik kan eerlijk gezegd geen een wedstijd me herinneren waar hij echt heel goed was. Zijn grafiek gaat niet omhoog het laatste jaar, killing voor een voetballer van zijn leeftijd.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg