Transparent
Inloggen
Sluiten

'Besiktas nog steeds geïnteresseerd in Nicolas Isimat-Mirin'

20 december 2018 08:35 - Eindhovens Dagblad

Nicolas Isimat-Mirin staat nog altijd in de belangstelling van Besiktas. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Turkse club had afgelopen zomer al interesse in de verdediger van PSV, maar toen kwam het niet tot een transfer. Besiktas zou de Fransman wel pas komende zomer willen inlijven als Isimat transfervrij is.

Naar Ramon Pascal Lundqvist wordt volop geïnformeerd, zo geeft zijn zaakwaarnemer Santi Kolk aan. Het contract van de Zweedse middenvelder loopt ook komende zomer af. Volgens Kolk is er belangstelling vanuit de Eredivisie. "Het gaat op dit moment bij Jong PSV goed met hem en we wachten eerst af hoe PSV de zaken bekijkt. Daarna kunnen we een beslissing nemen over zijn toekomst", aldus de zaakwaarnemer.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Als dergelijke spelers PSV gratis gaan verlaten lopen de risico's voor PSV alleen maar op. Als club zijn we voor een groot gedeelte afhankelijk van uitgaande transfers, zeker gezien onze 'gebrekkige' infrastructuur (klein stadion met geen uitbreidingsmogelijkheden, NL niet interessant voor multinationals qua sponsoring). Daarbij komt dat het erop lijkt dat van Bommel gebruik maakt van een kleinere kern spelers waardoor je het bij uitgaande transfers vanuit de lengte en niet de breedte lijkt te moeten gaan hebben. Ben ik de enige die zich ernstig zorgen maakt om deze situatie?
 
8 maanden geleden
Ik maak me hier geen zorgen om. Spelers als Isimat zijn niet gehaald om winst op te maken. Je hebt altijd een paar ervaren krachten en spelers van middelmatig niveau in je elftal (Schwaab, Isimat, Viergever, Hendrix, De Jong). Niet geheel toevallig is dat onze as. Daar omheen moet het kapitaal staan (Angelino, Dumfries, Pereiro, Guti, Rosario, Bergwijn, Lozano). Op het moment dat er spelers van die laatste groep voor een fooi weggaan, dan moet je je zorgen gaan maken.
 
8 maanden geleden
Maar feit blijft wel dat je beter een half Miljoen van de winter kan beuren dan dat ie van de zomer gratis vertrekt, Bommel gaat hem toch niet in de etalage laten spelen, beker is immers tudeluu voor ons.

Laatste nieuws