Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fenerbahçe geïnteresseerd in Aziz Behich, transfer pas in zomer mogelijk'

30 december 2018 13:34 - Eindhovens Dagblad

Nadat er eerder al berichten verschenen in Turkse media weet ook het Eindhovens Dagblad te melden dat Fenerbahçe interesse heeft in Aziz Behich. Een transfer in deze transferperiode is echter niet mogelijk, omdat hij niet speelgerechtigd zou zijn. Volgens FIFA reglementen mag een speler in één seizoen voor maximaal twee teams uit komen. Voordat hij in augustus naar PSV kwam, speelde hij ook al voor het Turkse Bursaspor.

Behich kwam in de Eredivisie tot nu toe vier keer als invaller binnen de lijnen en kreeg hij in totaal 70 minuten aan speeltijd. In beide wedstrijden voor de TOTO KNVB Beker stond de back wel de volledige wedstrijd in het veld.

Meer op Eindhovens Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Volgens mij is hij niet goed genoeg voor PSV, dus als ze voor de zomer een verkoop kunnen regelen, moet PSV dat doen. Ramselaar zal mogelijk wel vertrekken deze winter. Ik vind dat ze nu een echt goede verdediger moeten halen, ook met het idee dat Schwaab deze zomer wel zal vertrekken. Dat zou je Isimat ook kunnen laten gaan. Ben benieuwd wat er nu met Salcido gaat gebeuren. Is met 38 jaar erg oud, maar ze hebben hem wel net ambassadeur van PSV gemaakt.
6 maanden geleden
Heeft mij in die 70 minuten niet kunnen overtuigen dat ie iets toevoegt. Moet wel iets kunnen anders haal je geen wit voetje bij Van Bommel. Deze zomer verkopen is vroeg genoeg.
6 maanden geleden
Onbegrijpelijk dat hij hier speelt. Heeft nog werkelijk niets laten zien. Misser van Marc. Als je dit nivo koopt, geef dan een jeugdspeler de kans...
 
6 maanden geleden
“Marc”? Dat zou een hoop verklaren, ja...
 
6 maanden geleden
Nou vooruit, jij gelijk...
6 maanden geleden
Strik erom en hupsa weg ermee.......
 
6 maanden geleden
Ik vind hem ook geen goede aanwinst, maar dat strik erom vind ik denigrerend.
6 maanden geleden
Niet goed genoeg voor PSV, ik heb zijn kwaliteiten nog niet kunnen zien nee, maar wel voor Fenerbahçe? Op basis waarvan scout Fenerbahçe hem. Of geven wij hem onvoldoende kans te laten zien. hebben Mark en van Marwijk hem zo slecht beoordeeld vraag ik me oprecht af.
6 maanden geleden
Hij speelt echt alleen maar op safe. alle balletjes gaan in de breedte.

Laatste nieuws