Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano niet naar Qatar en sluit aan in Nederland

8 januari 2019 09:23 - PSV.nl

Hirving Lozano zal helemaal niet afreizen naar Qatar. Op de officiële website laat PSV weten dat Lozano vanuit Mexico naar Nederland gaat. Dit vanwege de lange en gecompliceerde reis die hem anders stond te wachten. "We kijken altijd naar wat het beste is voor de speler. Daarom organiseren we het op deze manier", aldus Mark van Bommel.

De aanvaller ontbrak afgelopen dagen vanwege privéomstandigheden. "Dat was volledig gerechtvaardigd", zegt de trainer daarover. "Privéomstandigheden overstijgen het voetbal."

Voor PSV was het geen moeilijke keuze om Lozano niet naar Qatar af te laten reizen. "Die reis zou dermate zwaar zijn dat hij niet direct zou kunnen trainen. Omdat wij vrijdag spelen, bleef er effectief maar één trainingsdag over", zo geeft Van Bommel aan. "Dan kan hij beter vier dagen goed werken in Nederland en maandag bij ons aansluiten."

Meer op PSV.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Nog een extra reden om niet naar het Midden-Oosten af te reizen. Als PSV een trainingskamp in Spanje had gehad, had hij makkelijk aan kunnen sluiten. Een trainingskamp is er niet alleen voor de trainingsarbeid, maar ook voor het groepsgevoel, teambuilding. Ik vraag me nog steeds af hoeveel geld PSV krijgt om naar Qatar te gaan, want los van het geld kan ik geen reden verzinnen waarom je liever daar zit dan in Spanje.
 
7 maanden geleden
Want de reis naar Qatar werd pas gepland nadat Lozano met privé omstandigheden te maken kreeg? Dit probleem had je met Spanje ook gehad.
7 maanden geleden
Logisch dat hij niet voor 1 dag naar dat oord gaat.

Op Twitter zie ik allemaal paniekreacties alsof hij een breuk wilt forceren. Ik geloof niet dat dat zo is. Misschien is hij wel bij een ernstig ziek familielid. Ik denk echt niet dat, nu zijn boezemvriend Guti net anderhalve maand in de basis staat, hij nu al weg gaat.

Laatste nieuws