Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Voorlopig geen vervanger voor Nicolas Isimat'

9 januari 2019 13:27 - Voetbal International

Ondanks dat in Mexico wordt gemeld dat PSV een bod zou hebben uitgebracht op Edson Álvarez lijkt het er op dat er komende weken geen nieuwe verdediger aangetrokken zal worden. Voetbal International meldt dat PSV voorlopig geen nieuwe speler zal aantrekken die de plek van de vertrokken Nicolas Isimat moet innemen.

PSV lijkt het seizoen af te willen maken met Daniel Schwaab, Nick Viergever, Trent Sainsbury en Armando Obispo als centrale verdedigers. Sainsbury zal de eerste wedstrijden na de winterstop wel moeten missen, omdat hij met Australië actief is op de Azië Cup.

Meer op Voetbal International


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Nemen ze wel erg veel risico mee als dit klopt. Ik zou wel proberen om nog een verdediger te halen.
7 maanden geleden
Dom, dom, dom, PSV. Als om wat voor reden dan ook Swaab en/of Viergever een of meerdere wedstrijden niet mee kunnen doen, hebben we een flink probleem.
7 maanden geleden
Prima, twee goede CV's met ervaren man (die nu ritme opdoet) erachter en een groot talent. Ook Hendrix zou bij nood daar nog kunnen spelen.
 
7 maanden geleden
Bommel zet zo wel een Bom onder zijn troon, Ik hoop niet dat het hem naar het hoofd stijgt en hij het kampioenschap vergooid, idd groot risico, Isi was niet best, maar wel de moeite achter de hand, 3,5 ton was volgens mij net zijn restant salaris voor de rest van de competitie, Fucking groot risico idd niet waard.
 
7 maanden geleden
De Jong is een leerling van Marcel Brands. Brands kon nog vertellen dat er waarschijnlijk niemand gehaald zou worden als er een Mecixaan al in een ziekehuis de keuring onderging. Hoort allemaal bij de onderhandelingen. Het valt me op dat De Jong nergens intervieuws geeft, en zich nog meer op de achtergrond houdt dan Brands. Ik zie het als tactiek, dus niet als informatie waar je als fan wakker van moet liggen.
7 maanden geleden
Zeer dom!
Stom zelfs, ik zou dat risico niet nemen als je nog maar op een front meedoet.
7 maanden geleden
Voorlopig niet betekent dat vandaag niet of ook deze week nog niet?

Geen enkele reden om te denken dat John de Jong en de rest niet weet waar hij mee bezig is. Alle vertrouwen in de huidige leiding. Ook als er niets komt zal dat een reden hebben.
 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens. Ze laten Isi op de 1e dag vertrekken en hebben nog een maand om een nieuwe speler te halen. PSV heeft heus wel een zeer goed plan, en is gewoon ruimte in de salaris-huishouding aan het maken. Ten slotte kunnen ze altijd nog tips vinden op ons netwerk :-)
7 maanden geleden
Als het ED bijvoorbeeld meldt dat er een verdediger wordt vastgelegd is er mogelijk reden tot enthousiasme.
7 maanden geleden
Je hent genoeg achter de hand lijkt me. Obispo en Soulas van Jong kunnen de meeste wedstrijden in de eredivisie wel aan.
 
7 maanden geleden
Mss dat die twee wel Soulas brengen?
7 maanden geleden
Is wel wat risico maar als er problemen komen zou ik inderdaad Hendrix naar achteren halen , op middenveld zitten we namelijk wat ruimer
 
7 maanden geleden
Ja, maar dan zijn het wel twee verschuivingen in één keer, en das dan weer moeilijker.
7 maanden geleden
Juist omdat we Europees al uitgevoetbald zijn zie ik er de noodzaak ook niet van in. Welke gevaarlijke spits komen we dit jaar nog tegen die deze jongens niet zouden kunnen beteugelen? Beter in de zomer een weloverwogen keuze dan nu een snelle net-niet aankoop.
7 maanden geleden
PSV speelt heel graag met vuur. Te lage bedragen vragen, niet genoeg verdedigers....
7 maanden geleden
Niks mis mee. Basis staat en daarachter moet je een talent als Obispo perspectief bieden en heb je Sainsbury deze zomer nog gehaald. Zou zelfs vreemd zijn als je er iemand bij zou halen...
 
7 maanden geleden
Obispo komt tekort. Sainsbury is er voorlopig niet. Nogmaals: PSV speelt heel graag met vuur.
7 maanden geleden
Ik denk, dat PSV geen kampioen wil worden, anders neem je dat risico niet.
Viergever is achterin niet te missen, maar bij een eventuele blessure heeft psv echt meteen een probleem. Geen fatsoenlijke vervanger op dat niveau is er dan niet binnen de selectie.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Geloof er niks van dat ze geen vervanger halen. En wat als Schwaab of Viergever geblesseerd / geschorst is ? Geen vervanger is dodelijk. Als John de jong maar niet scout want die bakt er niks van met Behich en Sainsbury
 
7 maanden geleden
De Jong was de laatste jaren hoofd scouting en juist deze twee die jij noemt stonden NIET op de scoutingslijst volgens Brands laatst in VI. Ik heb dus wel vertrouwen in De Jong zijn scoutingskwaliteiten en team.
7 maanden geleden
Fake News, allemaal tactiek....Heb vertrouwen mensen...
7 maanden geleden
Voorbarig (en eigenlijk ook wel komisch) dat hierboven door een aantal het beleid dat PSV voert mbt. spelers al beoordeeld wordt als dom, risicovol, alleen maar naar aanleiding van een artikeltje in de VI. Net alsof de VI helemaal binnen is bij PSV en elke minuut door de Jong en TS op de hoogte gehouden wordt wat ze van plan zijn. Ik vind eerlijk gezegd dat er snel geoordeeld wordt hier. Ik ben geneigd de club wat meer vertrouewen toe te kennen nav de laatste jaren.
 
7 maanden geleden
Me dunkt dat er het nodige veranderd is binnen PSV waarbij er zowel binnen de RVC alsook binnen de directie de enigen met senioriteit op voetbalgebied zijn vertrokken. Ik vind het gewaagd om dan maar, gebasseerd op de laatste jaren, vertrouwen te hebben. Ik laat me graag verassen maar snap de bezorgdheid voor 300%.
 
7 maanden geleden
De zorgen zijn idd terecht,degene die zich geen zorgen maakt doet cool, maar weet drommels goed dat het gaat om een kampioenschap, dus mogen ons logischerwijs zorgen maken.
7 maanden geleden
Kan me niet voorstellen dat de leiding een speler voor slechts 4 ton laat gaan om vervolgens met een man minder de tweede seizoenshelft te vervolgen.
 
7 maanden geleden
Bij dit PSV weet je het maar nooit. Ik zou er niet zo zeker van zijn. Laatste 3 -4 jaar is het echt onnodige spanning die ze brengen.

Laatste nieuws