Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV opent tweede seizoenshelft met gelijkspel in Amsterdam

13 januari 2019 16:29

Jong PSV is de tweede seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een gelijkspel. De ploeg van Dennis Haar had bij een overwinning nog kans om de tweede periode te pakken, maar tegen Jong Ajax werd het 2-2.

Tot twee keer toe kwamen de Amsterdammers op voorsprong. In de eerste helft maakte PSV gelijk via aanvoerder Dirk Abels, terwijl in de tweede helft Bertalan Kun met een knap schot voor de eindstand zorgde.

Vanwege het trainingskamp van het eerste elftal in Qatar en het feit dat verschillende talenten ook mee waren met de selectie van Mark van Bommel miste Jong PSV de nodige spelers. Daarom kon Tijn Daverveld zijn debuut in het betaald voetbal maken in de basisopstelling, terwijl ook Andrew Mendonca en Nigel Thomas als invaller debuteerden.

Uiteindelijk zou blijken dat een overwinning van Jong PSV ook niet voldoende zou zijn geweest voor de winst in de tweede periode. Daarvoor zou FC Den Bosch ook moeten verliezen op bezoek in Dordrecht, maar de Bosschenaren wisten met 2-6 te winnen.




Tags

jong abels andrew bertalan bommel bosschenaren daverveld debuteerden dordrecht mendonca nigel qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Neem aan dat Ajax ook wel veel spelers miste
+1/-2

5 jaar geleden
Jong PSV drong niet echt aan , jammer.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage