Transparent
Inloggen
Sluiten

Romário benoemd tot ambassadeur van PSV in Brazilië

1 maart 2019 19:11 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Romário benoemd tot ambassadeur van PSV in Brazilië; image source: Pro Shots

PSV heeft bekend gemaakt dat Romário is benoemd tot ambassadeur van de club in Brazilië. Momenteel is de Braziliaan op uitnodiging van hoofdsponsor Energiedirect.nl in Eindhoven vanwege carnaval. In het nieuwe seizoen zal hij terugkeren voor een officiële inauguratie. "PSV is mijn club, ik vind het een grote eer om deze nieuwe rol te krijgen", aldus Romário.

Als ambassadeur zal Romário beschikbaar zijn om in Brazilië als het gezicht van PSV op te treden. "Hij heeft toegezegd dat we hem kunnen inzetten op alle gebieden waarvan wij denken dat hij van toegevoegde waarde kan zijn", zo geeft commercieel directeur Frans Janssen aan. "Romário is een legende, in Eindhoven, in Brazilië, eigenlijk overal. Het is fantastisch dat iemand met zijn status zich voor onze club wil inzetten."

Meer op PSV.nl




Tags

romario ambassadeur braziliaan carnaval eer energiedirect gebieden hoofdsponsor inauguratie janssen legende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Echt geweldig om te lezen! Hij heeft gewoon bij één van de allerbeste clubs van de wereld gezeten, maar kennelijk lacht zijn 'Eindhovense hart' daar toch het meest bij. Romario overigens een bietje 'dun' geworden..en een bietje grijs!
Kan zo in de spits bij ONS PSV! :D
+1/-0

5 jaar geleden
PSV is met het benoemen van ambassadeurs in Mexico en Brazilie wel goed aan het netwerken. leuk dat hij in het nieuwe seizoen komt voor een officiële inauguratie. Ik hoop dat hij echt iets voor PSV wil doen, maar ik krijg het gevoel dat vooral de zak met geld van onze hoofdsponser hem naar Ehv heeft gehaald. Wel mijn complimenten naar Energiedirect.nl dat ze dit soort acties doen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Kijk, dat doen we als club echt goed! Weet iemand wat er aan de hand is met Mauro Jr. en Dante Rigo?
+1/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Leuk. Voor wat het waard is dan. Blijft grootheid. Van PSV en van de Eredivisie.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage