Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Ihattaren overgeheveld naar A-selectie PSV

29 maart 2019 13:57 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Mohammed Ihattaren overgeheveld naar A-selectie PSV; image source: Pro Shots

PSV heeft bekend gemaakt dat Mohamed Ihattaren per direct officieel is overgeheveld naar de A-selectie. De jonge middenvelder wordt daarmee beloond voor de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt. Ihattaren maakte in januari zijn officiële debuut voor PSV en speelde inmiddels al acht competitiewedstrijden.

Volgens Mark van Bommel heeft Ihattaren de stap verdiend. "Ik haal een jeugdspeler bij de A-selectie als hij de concurrentie in onze kleedkamer vergroot en als hij heeft laten zien dat hij als mens en speler klaar is voor de volgende stap", aldus Van Bommel. "Bij Mo is dit het geval. We hebben in de voorbije maanden gezien wat hij kan, hij heeft dit verdiend."

Meer op PSV.nl




Tags

ihattaren bommel jeugdspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou is het aan Mo om de grafiek de komende jaren te laten stijgen, voorwaar een uitdaging om voor de gaan. Succes!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage