Transparent
Inloggen
Sluiten

'Regels voor beloftenteams in Keuken Kampioen Divisie versoepeld'

1 juni 2019 07:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Regels voor beloftenteams in Keuken Kampioen Divisie versoepeld"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de regels voor de beloftenteams in de Keuken Kampioen Divisie zijn versoepeld. Spelers die op de bank hebben gezeten bij het eerste elftal en niet in actie zijn gekomen, mogen op maandagavond met de Jong-teams meespelen. Afgelopen seizoen mocht een speler al niet in actie komen als hij bij het eerste elftal op het wedstrijdformulier stond. Voorwaarde is wel dat een veldspeler niet ouder mag zijn dan 22 jaar. Alleen geboren na 31 december 1996 mogen ze nog in actie komen in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor keepers ligt dat iets anders. De clubs hebben een akkoord bereikt dat doelmannen tot hun 25ste in actie mogen komen. De clubs hoopten ook een akkoord te bereiken over een dispensatieregel voor spelers ouder dan 23 jaar. Dat is echter niet gelukt.




Tags

dispensatieregel jong veldspeler wedstrijdformulier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage