Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hannover wil in totaal 1 miljoen voor Chris Gloster en wil niet onderhandelen'

2 juli 2019 09:26 - Bild
Foto: Pro Shots

"Hannover wil in totaal 1 miljoen voor Chris Gloster en wil niet onderhandelen"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild zitten PSV en Hannover 96 nog ver uit elkaar in de onderhandelingen over de Amerikaan Chris Gloster. PSV zou 100.000 euro hebben geboden, wat via bonussen zou kunnen oplopen naar maximaal 500.000 euro. De Duitsers verlangen echter 500.000 euro als vaste transfersom en dat zou via bonussen naar 1 miljoen euro kunnen uitlopen. Hannover lijkt bovendien niet bereid om te onderhandelen.

Als PSV niet wil betalen wat technisch directeur Jan Schlaudraff wil hebben, blijft hij als back-up bij de selectie. Met een jeugdcontract van 3000 euro per maand wordt de linksback gezien als een goedkope optie om er bij te houden. Zijn contract loopt wel over een jaar af en Gloster wil weg uit Hannover.

Ook de eerder aan PSV gelinkte aanvaller Sebastian Soto wil weg bij de club. Hij heeft weliswaar een aanbod gekregen om een profcontract te tekenen bij de degradant uit de Bundesliga, maar dat aanbod was dermate laag dat het direct is afgewezen. Schlaudraff speelt ook met de aanvaller het spel hard, waardoor er al meer dan zeven weken niet meer verder gesproken is. Volgens Bild zijn nu met name Borussia Dortmund en Hoffenheim geïnteresseerd in de Amerikaanse jeugdinternational. Een bod is echter nog niet uitgebracht.

Meer op Bild




Tags

hannover gloster bild schlaudraff bundesliga degradant dortmund gelinkte hoffenheim jeugdcontract profcontract sebastian soto uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Afwachtende houding aannemen . Als de speler weg wil heb je al de helft gewonnen zo niet , idd de volgende.
+1/-2

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage