Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mino Raiola wil transfer Steven Berghuis naar PSV snel afronden'

24 juli 2019 09:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Mino Raiola wil transfer Steven Berghuis naar PSV snel afronden"; image source: Pro Shots

PSV hoopt de selectie nog altijd te kunnen versterken met Steven Berghuis. Dat weet Voetbal International te melden. Zaakwaarnemer Mino Raiola zal volgens VI daarom ongetwijfeld gas gaan geven om de transfer snel af te kunnen ronden. Het verschil tussen vraag en aanbod is bovendien niet heel groot. Feyenoord zou minstens 15 miljoen euro willen, terwijl PSV de waarde schat op 10 miljoen euro. Berghuis zou zelf graag de overstap maken, omdat hij enthousiast is geraakt over de plannen in Eindhoven na een gesprek met Mark van Bommel in mei. De aanvaller wil Champions League spelen, meedoen om de titel en een plek afdwingen in de selectie van Oranje.

Binnen Feyenoord zouden steeds meer mensen Berghuis willen zien vertrekken. De club heeft de transferinkomsten hard nodig om zelf de selectie te kunnen versterken.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis raiola afronden feyenoord bommel oranje schat titel transferinkomsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mino wil natuurlijk ook gewoon cashen :). Met het vertrek van Pereiro komen we dan onder de streep rond de 0€ uit. Die 2 omwisselen is Vooruitgang?
+5/-9

 
4 jaar geleden
Nee dat lijkt me niet echt een vooruitgang..
+8/-6

 
4 jaar geleden
Berghuis wordt in december 28 jaar, Gaston is in juni 24 geworden. Slechts een 1-jarig contract dus mocht je €15m vangen dan vind ik dat je een goede deal doet. Vraag me persoonlijk af of Berghuis nog restwaarde gaat hebben. Lijkt me dat PSV in deze de afweging heeft gemaakt: welke speler draagt het meeste bij aan het team vanaf dag 1.
+5/-5

 
Als Berghuis voor 10 meloen komt en drie jaar lang kampioen wordt met ons is restwaarde van minder belang Tony, ben geen fan van hem, maar wordt dat wel als hij PSVer wordt, brengt ook nog een Berg-ervaring mee, ik zie PSV dit jaar wel kampioen worden ondanks al het geld in A'dam.
+5/-4

 
4 jaar geleden
En Pereiro is soms genialer dan Berghuis, maar constant is hij nooit geweest. Kon wel goed pieken. De werklust van Berghuis natuurlijk heel hoog, wat beter in dit elftal past.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ja. Want Gaston is en blijft een slapjanus die niks met zijn kwaliteiten en fysiek doet. Staat al 3j stil. Komt in ieder geval meer pit voor terug.
+6/-3

4 jaar geleden
Mino,heeft al gecashed, die komt gewoon naar Psv als vervanger van Pereiro.
Nu nog een middenvelder of zal Thomas de man zijn die we missen daar?
Weet iemand hoe het ervoor staat met Ryan?
+2/-4

4 jaar geleden
Voor mij een overbodige aankoop, waar ga je hem neerzetten? en wie moet er uit?
We hebben voor keuze genoeg ook als Lozano (hopelijk) en misschien Bergwijn (hoop ik niet) vertrekken.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Ze moeten op een of andere manier er zeker van zijn dat Lozano of Bergwijn gaat vertrekken. Of de scouting van PSV denkt dat we van de UEFA ook wel met 12 spelers mogen voetballen.
+2/-0

Gertjan1983 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eerst moord en brand schreeuwen van de vermeende interesse van ajax in bergwijn. Ajax probeert de competitie kapot te maken blahblahblah en vervolgens wel ondanks dat feyenoord 10 keer nee heeft gezegd er toch alles aan blijven doen om de de beste speler bij ook een concurrent weg te halen. Beetje hypocriet dit van psv.
+3/-12

 
4 jaar geleden
Alleen ziet niemand Feyenoord echt meer als concurrent. Het is meer een speler bij een club met mindere sportieve mogelijkheden.
Daarom absoluut niet te vergelijken met de situatie Bergwijn.
+11/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Hier zit zeker iets in haha maar iedereen preekt vanuit zijn eigen parochie toch. Ik denk dat Bommel in Berghuis de speler ziet die op 10 gaat spelen. Nu wordt deze positie ook al ingenomen door aanvallers en Berghuis kan natuurlijk wel een steekbal geven en iets creëren.
Als hij gehaald wordt voor de vleugel dan begrijp ik er geen jota meer van dus dat is moeilijk voor te stellen. We hebben geluk dat Mino aan onze kant staat anders zat Malen nu al in het vliegtuig naar Italië. En ook Berghuis zou dan niet komen.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Duidelijk , trollen zijn weer actief.
+8/-4

 
4 jaar geleden
Mee eens. Komt omdat bij PSV de angst zit dat Ajax het Bayern van NL gaat worden, en voor grote bedragen de concurrenten leeg gaat kopen.
+1/-2

4 jaar geleden
Alsjeblieft, GEEN Berghuis naar PSV. Waarom heeft PSV uberhaupt interesse in hem??
+8/-7

 
4 jaar geleden
Nou, voorop gesteld dat hij van mij niet hoeft te komen, maar ik zie wel een tandem met Lammers.
+3/-2

4 jaar geleden
5 miljoen verschil tussen vraag en aanbod is behoorlijk. Ik snap nog steeds niet dat PSV Berghuis zo graag wil hebben. Als én Lozano en Bergwijn vertrekken misschien wel. Maar dan nog heeft PSV Gakpo, Malen, Ihattaran, Bruma, Afellay, Guti, Lammers, Ryan Thomas? om posities voorin en nummer 10 positie in te vullen. Gisteren heeft weer bewezen dat een type Hector Moreno veel harder nodig is. En een backup voor Dumfries.
+8/-3

 
4 jaar geleden
De namen die jij noemt zijn 4 talenten (en dus wisselvallig), één langdurig geblesseerde (Thomas), één speler die de komende tijd helemaal niet speelt (Ibi) en Guti en Bruma spelen op heel andere posities.
+6/-4

 
4 jaar geleden
Maar als je Ibi en Thomas wel mee telt geef je 10 miljoen uit om 2 maanden te overbruggen.
+1/-3

4 jaar geleden
Volgens VI... Oftewel wederom een weekblad die iets suggereert ipv dat ze raiola ff bellen... Drie kwart van alle artikelen op sites is suggestief en iedereen neemt het voor waar aan
+3/-2

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit bericht heb ik al vaker gelezen. Zorg eerst maar eens dat Malen bijtekent anders niet meer opstellen.
+3/-8

 
4 jaar geleden
Dit vind ik ook wel een eerste prioriteit. Malen moet echt bijtekenen.

Eigenlijk zijn er 4 prioriteiten wat betreft spelers:
1. Bijtekenen Malen
2. Verkopen Lozano
3. Verkopen Pereiro
4. Centrale verdediger.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Nee laten we Malen niet meer opstellen, die maakt alleen maar van die vieze goals.........
+2/-7

 
4 jaar geleden
Als Malen (expres) niet wil bijtekenen (heeft misschien al andere club gevonden zodat hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken?), dan ben ik er inderdaad voor om hem niet op te stellen.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Wie zegt dat hij expres niet wil bijtekenen? Hij heeft al 2 keer gezegd dat het goed komt. Waarom dan speculeren? Je hebt toch geen idee wat er speelt. Niet opstellen is echt bullshit wat mij betreft op dit moment.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Ik zeg ook: niet opstellen wanneer hij dus niet bijtekent. Als hij binnen een maand niet bijtekent, weet je gewoon 100% dat hij transfervrij hier wil vertrekken. En dan ben ik er inderdaad voor om hem niet op te stellen.

Zelfde trouwens voor Pereiro. Als Pereiro niet wordt verkocht en hij wil niet bijtekenen, dan andere spelers op zijn positie laten spelen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Vraagje antonh , leest u uw eigen berichten wel eens terug ?
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
hoezo? Dat van die vieze goals was een grapje he!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ok , had ik niet door , de meesten niet denk ik gezien de (nutteloze) beoordelingen.
+1/-2

4 jaar geleden
Straks kopen we dus nog 3 nieuwe spelers voor in totaal zo’n 30 miljoen. Hebben we toch meer geld in huis dan menigeen denkt hier in Nederland ;-)
+1/-2

4 jaar geleden
Nu begrijp ik waarom PSV achter Berghuis aanzit. Raiola bepaalt het blijkbaar bij PSV. Als we Berghuis halen tekent Malen bij. Chantage?
+1/-5

4 jaar geleden
Off: wat mij deze zomer vooral opvalt is dat we denken geen vervanger nodig te hebben voor Luuk. Persoonlijk vond ik Luuk niet zomaar een spits, hij was daarnaast ook nog eens aanvoerder (nu Rosario), zeer kopsterk (dat moet dan Lammers worden) en een stabiel aanspeelpunt (wie?). Ik zie nog niet in hoe we dat gaan opvangen, ook niet verdeeld over meerdere spelers. Ondanks de aardige wedstrijd van gisteren. Maar wellicht dat ik daar de enige in ben... :-)
+2/-3

 
4 jaar geleden
Dat ben ik zeker met je eens, viel me gisteren ook op. Een hoge voorzet heeft niet zo veel zin meer en je mist een vast aanspeelpunt, het is een hele andere manier van spelen. Bovendien verrichtte Luuk veel defensieve arbeid, zodat Lozano het rustig aan kon doen, dat moet ook opgevangen worden. Een flinke uitdaging!
+1/-5

 
4 jaar geleden
Lammers is de opvolger van De Jong. Hij heeft bij Heerenveen laten zien dat hij dat kan en hij ontwikkeld zich nog.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Op lange termijn wel, maar voorlopig zie ik nog zeker niet dezelfde kwaliteiten en denk dat Lammers het vooral met invalbeurten moet gaan doen.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Sam moet eerst maar eens basisspeler worden. Met Malen als spits is PSV veel minder voorspelbaar dan met Sam
+4/-0

4 jaar geleden
Kan iemand mij hier 1 f##king reden geven waarom Berghuis naar ons PSV moet komen??
Het is een huilie huilie eerste klas, heeft verschillende malen per jaar ruzie op trainingen en tijdens wedstrijden, na iedere kopbal pakt hij zijn spiegel er weer bij om te kijken of zijn haar nog goed zit, en.
Kansloze gast, iedere speler van Fey is altijd minder voor ons PSV!
Het transferbedrag slaat helemaal nergens op. Geen restwaarde meer en daarnaast Fey bevruchten met ons toch al niet zo'n brede budget, wat mij betreft never!
+3/-4

 
4 jaar geleden
Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit, een goed schot van afstand in de benen (dat missen we in de selectie), ervaring en goede statistieken (veel goals en assists).
+3/-0

4 jaar geleden
Waarom? Die Bruma speelt de hele eredivisie plat en Bergwijn moet je gewoon houden. Verkoop Lozano en er staat genoeg jeugd achter klaar.
+4/-2

4 jaar geleden
verwacht berghuis deze week!! maar ze moeten verdomme naar de verdediging kijken!! sadilek vind ik klote als linksback en luckassen is het helemaal niet! wat vind ik die tegenvallen als verdediger!!
+1/-4

 
4 jaar geleden
Terwijl Dumfries ook al maanden uit vorm lijkt. Apart dat je die niet noemt. Die speelde me gisteren toch een partij bagger.
+1/-3

 
4 jaar geleden
huh deed die mee dan??? heb ik helemaal niet gezien!!
+1/-1

4 jaar geleden
Laat ik ff helpen dan:
- we gaan geen CL spelen
- we worden ook geen kampioen
- en Berghuis komt niet in Oranje.

Zo! Dat scheelt weer minimaal 10 miljoen.
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
man o man wat moet je toch met Berghuis. Leuk voor de eredivisie, maar internationaal heb je er geen moer aan. Wat mij betreft niet het niveau dat psv moet nastreven. Geef de jeugd de kans. Tja dat gaat met vallen en opstaan, maar zie het voorbeeld bij ajax. Als ze dan doorbreken ben je ook echt binnen. Zowel financieel als sportief. M.I. moet Gakpo het hele seizoen de eerste invaller zijn voor de vleugel. Anders moeten we niet raar gaan opkijken dat talenten ons straks weer snel proberen te verlaten.

En daarnaast heeft psv een echte middenvelder nodig. een box to box speler. Met een aanvaller op de 10 positie ga je te vaak overlopen worden.
+1/-1

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage