Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten heel snel kerels gaan worden'

27 juli 2019 21:41

Mark van Bommel was in gesprek met Fox Sports boos over het spel van zijn ploeg. "Ik ben zwaar teleurgesteld over het feit dat we heel snel kerels moeten gaan worden. We moeten heel snel situaties in gaan schatten. De manier hoe wij de 1-0 tegen krijgen, dat mag ons niet gebeuren", aldus Van Bommel. "Ook in het vervolg moet je een kerel zijn. Je moet opstaan en niet onder de indruk zijn. Je moet laten zien dat we er zijn en we gaan voetballen. Ik vond het slap."

De trainer probeerde het in de eerste helft nog om te draaien. "Dat probeer je altijd, maar dat is heel moeilijk. Je moet het proberen te draaien, maar dat gaat bijna niet vanuit de zijkant. Je hebt dan de rust nodig", zo gaf hij aan. "Het klinkt heel gek, maar als je met 1-0 achter staat, moet je dat tot de rust vast houden. Je zag in de tweede helft dat we anders naar buiten kwamen. Je kan met de jongens praten en het anders neerzetten. Je doet een paar wissels. Je moet dan wel een goal maken. Je krijgt dan een paar discutabele momenten waaruit de 2-0 volgt. De bal lag in eerste instantie al niet stil en daarna krijgt hij een tik tegen zijn hoofd. Als er iemand geblesseerd is aan zijn hoofd moet je volgens mij het spel stil leggen, want je weet niet hoe zwaar de schade is."


Tags

bommel kerels discutabele fox schatten slap vervolg

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

achte afkraakt alcohol basarnhem baumgartl bommel bruma chelsea doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna fox guti jong kuip lille londen manolev psveldhoven rosario sadilek schwaab sir skipper tijn tinus valencia var