Transparent
Inloggen
Sluiten

Martijn Krabbendam: 'Berghuis heeft volgens mij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan'

29 juli 2019 23:29 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Martijn Krabbendam: "Berghuis heeft volgens mij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal niet naar PSV vertrekken. Dat gaf Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam aan op Fox Sports in het programma Voetbalpraat. "Feyenoord zit in een hartstikke moeilijke spagaat. Ze moeten eigenlijk de beste speler verkopen om het elftal te kunnen versterken op andere posities. Dat is lastig, maar hij gaat niet", aldus Krabbendam. "Ik heb hem zelf niet gesproken, maar volgens mij heeft hij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan. Het is te laat om nog die kant op te gaan, omdat de competitie volgende week begint.


Tags

krabbendam berghuis feyenoord fox spagaat voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Krabbendam is goed ingevoerd bij Feyenoord maar kan ook niet voorspellen wat er nog gaat gebeuren tot 2-9.
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi , Opgelost. Next one.
+4/-2

5 maanden geleden
Feyenoord heeft pratisch geen geld om uit te geven en dus om de selectie aan te passen. Die willen hem echt wel gaan verkopen, als PSV met een redelijk bedrag komt.
+2/-0

5 maanden geleden
Das balen zeg, die hadden we nodig.
+2/-6

5 maanden geleden
Niemand heeft Berghuis gesproken maar volgens Krabbedam heeft hij misschien laten weten dat.... Lekker geloofwaardig verhaal.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Inderdaad, beetje hoog Jomanda-gehalte.
De argumenten zijn ook niet best: "Het is te laat om nog die kant op te gaan, omdat de competitie volgende week begint" terwijl het om het einde van de transferperiode gaat, en het echte verkopen van Bergwijn en Lozano nog moet beginnen bij PSV.
+2/-0

5 maanden geleden
De sites moeten gevuld worden deze zomer...
+3/-0

5 maanden geleden
Hopelijk is deze soap nu ten einde. Irritant ventje. PSV zal wel nog iemand erbij moeten halen als Bergwijn of Lozano vertrekken en nu Sam lang geblesseerd is
+3/-1

5 maanden geleden
Onze banketbakker op de hoek heeft Berghuis gesproken, hij bestelde daar een taart en wilde rood met wit gestreept glazuur, hij kon me niet vertellen of het twee of meerdere strepen waren maar dit zou betekenen dat Berghuis zijn keuze zou gaan maken tussen Sparta of PSV, het is echter ook nog mogelijk dat hij bij Feyenoord blijft en de deur naar Ajax staat ook nog op een kier.

Kan ik bij jullie komen werken VI?
+6/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Niet wil of niet kan ? Ik denk eerder omdat die niet mag. Niet willen en niet kunnen lijkt me tamelijk flauwekul aangezien we afgelopen week met z'n alle nog konden lezen dat hij dus een gesprek met PSV probeerde te forceren.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Ja, maar die berichten die jij toen gelezen hebt zijn ook gebaseerd op net zo onbetrouwbare bronnen. Het is allemaal maar speculatie. Lekker wachten op echt - bevestigd - nieuws
+1/-0

5 maanden geleden
PSV moet een nieuwe spits halen ipv berghuis zeker nu Sam Lammers geblesseerd is. Maar wie weet nog een betaalbare en goede spits ?

Berghuis pas halen bij eventueel vertrek lozano of bergwijn.
+1/-1

5 maanden geleden
Feyenoord durft niet..zelfde situatie als met jorgensen met Newcastle...Voor een leuk bedrag mag ie komen. Snap dat ze de volle mep willen ..Wil PSV ook voor Bergwijn en lozano
+1/-1

5 maanden geleden
Domme Feyenoorder snapt het spel niet.
+1/-0

5 maanden geleden
We hebben doelpunten nodig voorin en een spelbepaler op het middenveld.
Psv had sucsess met Guardado en Van Ginkel.
+2/-0

5 maanden geleden
Berghuis ziet nu wel in, dat bij Psv niets te halen valt. Geen Championsleague en kiest eieren voor zijn geld en blijft gewoon bij Feijenoord.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

alcohol basarnhem baumgartl bommel bril chelsea faria feyenoord flitsphirips hap ingrijpt jong lille perse pikt roken rosenborg sadilek schwaab sir skipper souza tijn tinus toontje uswilly valencia var vermaken wanprestatie