Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Als je hier met 0-1 wint, mag je tevreden zijn'

8 augustus 2019 22:19

Na de wedstrijd tegen Haugesund gaf Pablo Rosario in gesprek met Veronica aan tevreden te zijn met de wedstrijd. "Met het resultaat zijn we tevreden. Je gaat hier met drie punten weg en je wint. Dus een goed resultaat", aldus Rosario. "In de tweede helft hadden we het in de laatste fase wat moeilijker, maar die wedstrijden moet je ook over de streep trekken. We hadden het verder bijna de hele wedstrijd onder controle en maken ook nog een goede goal."

Rosario was het niet eens met de opmerking dat Haugesund een paar grote kansen kreeg. "Dat is een groot woord", zo gaf hij aan. "We wisten dat ze zouden komen. Als thuisploeg wil je altijd laten zien hoe goed je bent. De druk was er, maar we waren er niet van onder de indruk."

Volgens de middenvelder waren er nog wel een paar verbeterpunten. "We moeten wat rustiger aan de bal zijn en zonder bal moeten we meer druk op hun verdediging zetten", zei hij daarover. "Maar als je hier met 0-1 wint en met drie punten naar huis gaat, mag je gewoon tevreden zijn. Volgende week is er weer een wedstrijd en daar gaan we op volle kracht naar toe."


Discussieer mee op de forums


Tags

rosario haugesund veronica

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever