Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Het is hier altijd een moeilijke wedstrijd'

18 augustus 2019 22:57

Steven Bergwijn gaf in gesprek met Fox Sports aan erg blij te zijn met de overwinning. "Het spel kon wel wat beter natuurlijk, maar het is hier altijd een moeilijke wedstrijd. Het wordt een vechtwedstrijd en dan moet je meegaan in de strijd. Dat hebben we gedaan", aldus Bergwijn.

Volgens de aanvaller is het nog wel wennen aan de nieuwe tactiek waarin gespeeld wordt. "Het is natuurlijk nieuw in deze samenstelling voetballen. Vorig jaar konden we meer Luuk gebruiken, terwijl we nu meer moeten voetballen", zo gaf hij aan. "Je ziet wel dat we veel kwaliteiten hebben, maar dat moet er wel uitkomen. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Ook Bergwijn staat sinds dit seizoen op een andere positie, op de nummer tien-positie. "Ik voel me er lekker in. Het is wel even wennen natuurlijk. Vorig jaar heb ik alleen op de flanken gespeeld, maar ik krijg meer de bal en kan lekker vanuit het middenveld komen. Dat ligt me wel", zei hij daarover. "Het is nu gewoon wennen, omdat het een andere positie is natuurlijk. Maar daar moet je gewoon mee omgaan."




Tags

bergwijn flanken fox meegaan vechtwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage