Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ritsu Doan voor vijf jaar naar PSV

30 augustus 2019 11:01 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Ritsu Doan voor vijf jaar naar PSV; image source: Pro Shots

De komst van Ritsu Doan naar PSV is helemaal rond. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De Japanse middenvelder komt over van FC Groningen en heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in het Philips Stadion. Doan is blij met zijn komst naar Eindhoven. "PSV is een heel grote club en doet altijd mee om de titel", zo geeft hij aan. "Daar wil ik om spelen en als ik dat wil bereiken zal ik nog meer een teamspeler moeten worden. Alleen scoren en assists geven is hier niet meer genoeg."

Doan speelde sinds de zomer van 2017 voor FC Groningen en kwam tot 66 officiële wedstrijden, waarin hij 16 doelpunten wist te maken. Ook speelde hij inmiddels al 15 interlands voor Japan. Daarin wist hij 3 keer te scoren. Aan het begin van dit jaar wist hij het met Japan nog te schoppen tot de finale van de Asian Cup, waarin werd verloren van Qatar.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

doan groningen japan asian qatar teamspeler titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Welkom Doan maar Ritsu! Dagge veul magt scoren bij ons mooie clupskuh.
+4/-0

6 maanden geleden
De bevestiging van Ritsu op twitter gaat als een gek man. Honderden jappanners liken en delen. Hij is echt populair daar. Nu zorgen dat je goed gaat voetballen :). Welkom!
+3/-0

 
6 maanden geleden
Eindhoven Brainport is onze belangrijkste sponser en die zitten te springen om technisch talent. Deze vorm van reclame is voor hun dus gunstig.
+3/-0

6 maanden geleden
kei mooi nieuws, welk rugnummer gaat Ritsu Doan krijgen
+3/-0

6 maanden geleden
Waar moet hij spelen? Sommige mensen zien een 10 in hem, maar bij Groningen heeft hij vrijwel louter als rechtsbuiten gespeeld. We hebben momenteel zeker 5 spelers onder contract staan die deze positie beter in kunnen vullen dan Doan.
+3/-2

 
6 maanden geleden
Ik denk dat deze jongen zich snel in de basis speelt en ons nog gaat verbazen.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ik ben het met je eens dat we veel jongens hebben voor die posities, maar ik denk wel dat Ritsu deze positie op een andere manier kan invullen dan de andere jongens. Hij heeft het vermogen om tussen de linies te spelen, hierdoor zal het makkelijker worden om een overtal te creëren op het middenveld en om daar ook in balbezit te blijven.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Doan is ook gehaald omdat het een andere soort speler is dan die ze al hebben.
Ik wil mijn mening over Doan pas gaan geven als hij een aantal wedstrijden in PSV heeft gespeeld. Sommige spelers doen vanaf minuut 1 al meteen goed mee en andere lukt het na een jaar nog niet om aan te haken.
+3/-0

6 maanden geleden
Succes Ritsu , ik hoop dat je het gaat maken, hebben wij ook profijt van.
+2/-0

6 maanden geleden
Alleen scoren en assists geven niet genoeg? Doe maar 25 van ieder maar.
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma dumfries eredivisie faber feyenoord gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen park religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse