Transparent
Inloggen
Sluiten

Grasmat Jong PSV gedeeld aan kop in veldencompetitie VVCS

9 november 2019 01:31 - VVCS
Foto: Pro Shots

Grasmat Jong PSV gedeeld aan kop in veldencompetitie VVCS; image source: Pro Shots

Het veld waarop Jong PSV op PSV Campus de Herdgang haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie afwerkt staat in de veldencompetitie van de VVCS op een voorlopig gedeelde eerste plaats. Aanvoerders van de bezoekende ploeg beoordelen na iedere wedstrijd de kwaliteit van het veld met een waardering van 1 (slecht) tot 5 (top). Tot nu toe heeft de grasmat van Jong PSV een gemiddelde van 4,29.

Afgelopen seizoen speelde Jong PSV nog op kunstgras en had toen met een gemiddelde van 1,69 nog een van de slechtst beoordeelde matten van de Keuken Kampioen Divisie. De deze zomer aangelegde mat van natuurgras valt bij de bezoekende ploegen een stuk beter in de smaak. De beoordeling van vrijdagavond was in dit overzicht nog niet meegenomen.

In de veldencompetitie van de Eredivisie staat de grasmat van het Philips Stadion met een 4,17 gemiddeld op een gedeelde derde plaats. Alleen de grasmatten van Feyenoord en FC Utrecht zijn tot nu toe beter beoordeeld.

Meer op VVCS


Tags

jong veldencompetitie vvcs eredivisie feyenoord herdgang utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Yes!!! Kampioenen!
+2/-0

Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Wanneer is de huldiging?
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur izecson klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe santos seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump vaccin vhtlsaw