Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'Spreekkoren richting Mohamed Ihattaren zijn echt afschuwelijk'

15 februari 2020 22:15

Ernest Faber had een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "We hebben een redelijk goede wedstrijd gespeeld. We hadden vaak de bal, maar waren in het begin nog slordig op het snelle kunstgras", aldus Faber. "We hebben voldoende kansen gehad om het eerder af te maken. Dat blijft dan even uit. Als je dan in de tweede helft ziet dat we dat wel doen, wordt het wat makkelijker en vrijer. Dan zie je wat we graag meer willen zien."

Verbeterpunten zag de trainer nog wel. "We moeten iets zuiniger zijn en iets beter in de passing. En natuurlijk in de afwerking", zo gaf hij aan. "In de eerste helft kregen we vier goede kansen, in de tweede helft ook vier en je geeft zelf bijna niks weg. Dat is voor verbetering vatbaar."

Faber werd ook gevraagd naar spreekkoren richting Mohamed Ihattaren. "Ik heb het zelf niet meegekregen, maar achteraf wel gehoord wat er is geroepen. Het is triest dat we dat mee moeten maken", zei hij daarover. "Als dit een nieuwe trend wordt, zie ik het heel erg somber in. Het kan niet zo zijn dat een toptalent in Nederland zo behandeld wordt. Het is afschuwelijk, echt afschuwelijk. Mo was zelf heel erg ontdaan. Ik weet niet of dit de reden was, maar als dat zo is, is het echt schandalig. Erg respectloos."


Discussieer mee op de forums


Tags

faber ihattaren spreekkoren ado afwerking behandeld nederland ontdaan overgehouden passing respectloos trend vatbaar vrijer zuiniger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg