Transparent
Inloggen
Sluiten

FIFA-directeur: 'Transfermarkt blijft gesloten op 1 juli'

12 april 2020 21:01 - AS.com
Foto: Pro Shots

FIFA-directeur: "Transfermarkt blijft gesloten op 1 juli"; image source: Pro Shots

De transfermarkt zal op 1 juli nog niet open gaan. Dat geeft Emilio García Silvero, juridisch directeur van de FIFA, aan in een interview met het Spaanse AS. "De FIFA kan contracten niet verlengen na 30 juni, maar het zal niet hetzelfde zijn. Spelers kunnen niet overstappen naar een andere club, want de transfermarkt blijft gesloten", aldus Garciá Silvero. "Als een verhuur afloopt, zal de speler normaal gesproken terug moeten keren naar zijn club. Hij is dan echter niet speelgerechtigd."

Onduidelijk is nog wanneer er wel weer transfers mogelijk zijn. "Er kunnen meerdere periodes zijn", zo geeft hij aan. "Het hangt allemaal samen met het begin en einde van iedere competitie. Het is de bedoeling dat de transfermarkt sluit net na het begin van iedere competitie, maar die periodes hoeven niet samen te vallen."

Het is zelfs mogelijk dat er komend seizoen drie transferperiodes zullen zijn. Dat gaf James Kitching van de FIFA aan tegenover ZDF. "Hier kunnen we flexibel in zijn, zolang de totale periode niet meer dan 16 weken in beslag neemt", zei hij daarover.

Meer op AS.com




Tags

fifa garcia silvero emilio james kitching transferperiodes zdf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
dus dan mogen we Mitrogoal niet eens opstellen in onze kampioenswedstrijd op 12 december? ;-)
+3/-1

4 jaar geleden
De Fifa laat zijn ware gezicht weer zien, en dat is macht-bezit.
Eigenlijk heeft de Fifa helemaal niet zo veel betekenis. De competitie kunnen we per land doen, Europeese wedstrijden zoals de CL mbv de UEFA, en het europees kampioen-schap ook. Alleen voor de WK heeft de Fifa echte betekenis voor ons.

Ik vind dat de EUFA gewoon zelf zijn eigen koers moet gaan varen, zelf zijn eigen beslissingen moet gaan nemen, en zich van die Fifa los moet gaan maken. Probleem is dat die mannetjes er niet voor het voetbal zijn maar voor hun iegen ego.
+3/-0

4 jaar geleden
Nouja, ze geven hiermee in ieder geval ruimte om competities nog na 1 juli af te spelen. Zetten hier wel aardig de spelers mee voor het blok. Die hebben dan eigenlijk geen andere keus dan nog even doorballen voor hun oude club.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eind maart waren er 500 IC-opnames per dag, en nu zijn dat er 147. Het is zeer realistisch dat over een week of twee er dat ongeveer 30 zijn, en dat is 2 personen per 1.000.000.
Ik vind het dus wel terecht dat het uitspelen nog niet definitief is geschrapt, maar dat de KNVB het echt per week bekijkt. Ik verwacht dat het echt uit gaan voeren van het uitspelen nog lastig en met veel problemen zal gaan.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Klopt, 147 ziekenhuisopnames met een coronabesmetting de afgelopen 24 uur.
+1/-0

 
4 jaar geleden
500 IC-opnames per dag? Uit eerdere reacties bleek al dat je niet goed geinformeerd bent.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Die schrijffout had ik een uur voor jouw post hierboven al gecorrigeerd,
+1/-0

 
4 jaar geleden
Er staat nog steeds "Eind maart waren er 500 IC-opnames" en bovendien kom je er daaronder ook niet op terug. Een IC-opname en een ziekenhuisopname is een wereld van verschil. En de schrijfwijze lijkt niet eens op elkaar dus om dit een schrijffout te noemen is nogal vreemd. Geef dan gewoon toe dat je dingen door elkaar haalt.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Naar @antonh toe vind ik het sportief om mijn schrijffout te laten staan, en die na zijn opmerking in een aanvullende post te corrigeren. Anders komt zijn terechte post er raar uit te zien, en is het verloop van het gesprek door anderen niet meer te volgen.
+2/-0

4 jaar geleden
Dus huur spelers en spelers waar contracten van aflopen kan je dan niet opstellen. Nou het virus is er nog wel een tijdje voor ze evenementen weer laten door gaan. Dus pas als er een vaccin of medicijn is zal er toch niet gevoetbald worden, dus kunnen ze hun idee de prullenbak in doen. En kan de competitie van 2020/2021 eind dit jaar of pas begin volgend jaar starten, de FIFA kan dit seizoen echt vergeten!

Contracten zijn contracten, en je kan niet zo lang het virus er in een land is, of spelers moeten terug komen van waar het heerst, ben ik eens benieuwd van wat als dan een selectie 1 of 2 Corona gevallen heeft, wat ze dan doen? plus de ploegen waar ze net tegen gespeeld hebben. Dus zo lang het virus er is, en maakt niet uit met of zonder publiek, je loopt als club een te groot risico. Stel een speler gaat er toch aan dood, ja dan is het hek helemaal van de dam, zeker als het een dure speler is.

Dit seizoen kan je niet afmaken en ook komend seizoen zal je veel later moeten beginnen.
+4/-1

 
Mocht het dus zo zijn, je pakt het vrij ruim en dat is ook het beste want dat hebben wij geen van allen voor het zeggen broeder, een realist onder ons, ben ik blij mee.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Geduld is een schone zaak..Het moet wel..Sommige vinden en denken te positief.nog méér .tijd voor andere dingen..wandelen veul sex
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wel met dezelfde toch? Dat wandelen.. anders mag het niet hè!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Te kort door de bocht. Er gaan ook mensen dood aan HIV, Ebola, Griep, Malaria, ****** enz. Daar wordt de wereld (of de competitie) ook niet voor stilgelegd. De wereld op slot houden tot er een medicijn/vaccin is, is onverantwoord. De schade die je daarmee veroorzaakt is groter dan de paar levensjaren die je ervoor terugkrijgt op de gehele samenleving door 'op slot' te blijven (daarbij zijn deze extra levensjaren met name bij ouderen en zwakkere, die onder normale omstandigheden ook binnen afzienbare tijd zouden komen te overlijden).
Daarnaast zie je nu dat het virus op z'n retour is. Dit geeft ruimte om na te denken om de maatregelen te verzachten. Scholen weer openen zou wat mij betreft het eerste zijn, daarna kappers, restaurants, hotels, campings. Dan kun je na gaan denken om verder te voetballen zonder publiek. Als laatste zou je de café's weer kunnen openen en publiek weer toe te laten tot stadions.
Gaan er dan geen mensen meer dood aan COVID-19? Nee, we zullen er mee moeten leren leven dat de komende jaren mensen hier aan sterven, hoe vervelend dit ook is (zoals bijna elk sterfgeval een persoonlijk drama is).
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou hieraan toe willen voegen dat het helemaal niet zeker is dat er binnen een redelijke tijd een medicijn/vaccin gevonden kan worden. Dat is voor elk virus anders.
Tegen ziektes zoals Aids is er na 30 jaar onderzoek nog steeds geen medicijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage