Transparent
Inloggen
Sluiten

Érick Gutiérrez voorlopig uitgeschakeld vanwege enkelblessure

14 september 2020 16:41 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Érick Gutiérrez voorlopig uitgeschakeld vanwege enkelblessure; image source: Pro Shots

PSV kan voorlopig niet beschikken over Érick Gutiérrez. Dat meldt de club via de officiële website. Vanwege een enkelblessure moet de Mexicaan een operatie ondergaan. "Helaas is een ingreep noodzakelijk", aldus de middenvelder. Volgens de Mexicaanse journalist Daniel Reyes kan Guti als de operatie goed verloopt naar verwachting over drie tot vier weken de training weer hervatten.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

enkelblessure gutierrez guti reyes verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Geen PSV niveau, maar de spoeling wordt wel dun zo. Hendrix maar achter de hand houden en niet verkopen? Tenzij er iemand haalbaar is die beter dan Jorit is. Fijn dat Mauro multifunctioneel is.
+3/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik denk dat op zijn plaats, Sadilek of Mauro beter dan Hendrix zijn. Erick is wel degelijk PSV niveau, past alleen niet goed in dit systeem.
+2/-0

 
2 weken geleden
Roodwitte, Sadilek komt denk ik ook te kort. Guti kan goed voetballen, maar op een lager tempo dan we nastreven imo.
+3/-0

 
2 weken geleden
Ik vind Mauro ook beter dan Guti. Mauro heeft meer drive.
Mauro is zeer multifunctioneel, hij is alleen te klein om te keepen ;-)
Ik ben vooral opgelucht dat PSV redelijk heeft gespeeld dit weekend, het middenveld er redelijk staat en spelers zoals Gakpo echt op staan.
Ik denk dat we Guti nauwelijk nodig hebben.
+2/-0

 
2 weken geleden
Het ontbeert ze allen aan scorend vermogen helaas. Risico is dat je daarmee teveel leunt op de mensen voorin of aan de zijkanten. Vorig seizoen zag je wat er gebeurt als er zand in de machine komt
+1/-0

 
2 weken geleden
Zucht, als Schmidt 1 ding inmiddels wel heeft aangetoond is het wel dat er geen enkele conclusie uit het vorige seizoen getrokken kan worden. Met deze spelers doen we dit jaar gewoon mee om de titel, met twee gerichte versterkingen zijn we gewoon favoriet. Scorend vermogen op het middenveld ontbreekt nog.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik roep dit al een jaar. Het lag niet aan de selectie, het lag aan van Bommel. Fijn dat die conclusie na 1 officiële wedstrijd al getrokken kan worden. Boscagli, Mauro en Rosario kunnen dus toch voetballen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl brug bruma cent daguardo dest dumfries emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo godsnaam hag jong knvb malen mura rkc schmidt shevchenko sir teze tinus veerman vhtlsaw wolfsburg zahavi