Transparent
Inloggen
Sluiten

Yvon Mvogo: 'Gelukkig heeft mijn fout niet gezorgd voor puntverlies'

20 september 2020 00:09

Yvon Mvogo was in gesprek met de NOS opgelucht dat PSV alsnog won van FC Emmen. "Het spijt me voor mijzelf en het spijt me voor het team. Deze goal is echt bizar. Ik kan het niet eens omschrijven", aldus Mvogo. "Ik bracht het team in een heel ongemakkelijke situatie. Gelukkig hebben we veel teamspirit getoond en hebben we de wedstrijd kunnen omdraaien en hebben we gewonnen. Gelukkig heeft mijn fout niet gezorgd voor puntverlies."

Voor de doelman was het duidelijk dat hij het veel beter had moeten doen. "Fouten gebeuren altijd, vandaag gebeurde het ook", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk hebben we de wedstrijd wel gewonnen. Het was voor mij een heel ongelukkig moment. Ik moet het vergeten en alleen maar blij zijn met de drie punten."

Door de late zege was het gevoel voor Mvogo heel anders. "Het team heeft laten zien dat het karakter heeft. Eigenlijk hadden we deze wedstrijd met 2-0 of 3-0 moeten winnen, maar uiteindelijk hebben we de drie punten en dat is het belangrijkste", zei hij daarover. "Uiteindelijk ben ik hier om het team te helpen. Ik ben blij dat ik dat twee of drie keer heb kunnen doen deze wedstrijd. Het spijt me voor wat er gebeurd is. Ik kan niet eens omschrijven wat er gebeurde, omdat ik in gedachten al bezig was met de volgende pass. We zullen het alleen maar beter doen. Ik ben veel beter dan wat ik vandaag heb laten zien en het team is veel beter dan wat het vandaag liet zien."




Tags

mvogo yvon omschrijven bizar emmen nos ongemakkelijke opgelucht teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage